2014 Şubat Anneleri

kızlarrr anam aradı bana geliomuş ben kaçar bu arada 8 kilo almışım totaldeee,66 çıktım tartıda neyse gelirim akşama hatunellalar :)

canım onunki plesanta perivadan daha farklı bir durum sanırım bebeğin suyuda bitmiş sanırım
konu bir derdim varda

rabbim yardımcısı olsun ya

hmm anladım canım allah kolaylık versin teyzene aynı doktoramı gidiyordunuz teyzenle ?

lauranam hoşgeldin, maşallah yavruna,
senin profildeki kalp işaretini yapıyor sankim ortadaki resimde:)

şeker testinin temiz çıkmasına sevindim, çünkü duyduğum hamilelerin neredeyse üçte birinin yüksek çıkıyor.ben de cumartesi yaptırıcam bakalım hayırlısı. kansızlık için demir hapını içip, etini,yumurtanı yiyorsan geriye yapacak iki şey kalıyor,
1-demir içeren besinlerin yanında yoğurt, ayran, peynir ve süt gibi kalsiyumlu gıda tüketmemek. bunları ara öğünde tüketiyorsun.
2-demir içeren gıdaların yanında c vitamini içeren meyveler yemek. bu da demir emilimini artırıyor.hatta ben demir hapını içerken yanında bir de mandalin yiyorum.

evet canım aynı doktora gidiyoruz

:))) Doktoru o kadar sıkıştırmayın canım siz de. Adamcağız diyecek teyzesini doğurt, yeğenini muayene et. Sizin yüzünüzden erken emekli olacak garibim
Canım 28 inde kaçıncı haftasında olacak teyzen ? Genelde sezeryan da 2 hafta kadar önce alıyorlarmış:26:

merhaba herkese geriye donuk biraz okuyabildim genel olarak herkesin keyfi yerinde gorunuyor. benim boyum 1.53 58 kilo ile hamile kalmistim hamile kaldigimda sigarayi biraktigim icin baya bi kilo almis halimle kaldim.ilk 3 ay 4 kilo verdim simdi 22. haftamdayim 64 kilo oldum 6 kilo almisim ilk hamile kaldigim kilodan hesaplarsam ama 54 den hesaplarsam 10 kilo Doktorumu degistirdim bu hafta ve ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. Simdilik memnunum yarin kan ve idrar tahlili sonuclarimi gosterecegim Egepol Dilek hanima gidiyorum izmirde kalabalik bir hastane ama sistemleri oturmus hemen sira geliyor. Dilek hanimin ilgisindende cok memnun kaldim. yarin birde tetenoz asisi olacagim aile hekimime gidecegim ilk defa gidememistim hic, umarim sonuclarim guzel cikar. Bu arada sag gogsumun altindaki kaburgalarim aciyor boyle bir sikayeti olan var mi?

7 kasım normal dr un verdiği tarihti 10 gün falan öncesine aldı işte ben diyordum yarın falan alsa keşke

doktor bıktı bizden sanırım neyse teyzem bitti bide beni doğurtsun tamam

valla canım takım almadık ya ikea sundvik karyola brusali gardrop aldık kurduk bence güzel oldu ekonomik de oldu
biara göstermiştim bi beşik onu alcaz işte
kulpları var bizimkinin bi de aynası var

yisinler bebeğini lauranaaa
maşallah sen kaç haftalıksın şuan
bak bakalım işe yarayacakmı :)

canım konu açmış cute mom bebeği yarın alınacakmış sanırım
yaa üzüldüm ama baya ciddiydi onun rahim alınmasına kadar gidebilir demişti
Allah hayırlısını versin tez zamanda tekrar nasip etsin

kızlar baştan beri kaçar kilo aldık dökülelim bakalım benim 8 oldu
seni geçtim 9:)

aynen az kalmış davulumu zurnamı alır gelirim artık 9 8 oynarız.

28 ekime vermişler günü 1 hafta daha var poffff
ayy az kalmışş

kaburgalar genişlemekten acıyabilirmiş canım benim öyle bi ağrım henüz yok ama

kızlar benim doktorum benim pek balık yemediğime kanaat getirip balık yağı vermişti ben 1 aydır yerim yaa diyip almadım:)
ama artık pes ediyorum ve bugün alcam hapı
umarım kilo yapmaz

buarada bugün tansiyonum feci düşüktü kahvaktıda etmiştim ona rağmen 8 5 idi
bukadar düşüğü hatırlamıyorum epeydir
dişçiye de gittim diş etimde çekilme varmış bişi yapılamazmışumarım artmaz
bi de küçük çürüğüm varmış şimdilik zararsız

he bi de gitmişken bebeklerde ve çocuklarda diş bakımını anlattı güzelce
öğrenmiş oldum:))

göz doktoruna da göz kuruluğu için gittim
yapay göz yaşı bile vermedi gözlük tak
eğer çok rahatsız olursan rapor bile veririm dedi

idrara da baktırdım temizmiş

kan için hastaneye gitmem gerek haftaya şeker yüklemem olcak bu kez gebelik için:S

Merhaba arkadaslar uzun aradan sonra ben de geldim burdayım.bayramdan once kontrolum vardı her sey yolunda cok sukur bebeısımızı de gorduk cok tatalıydı.50 mg lık seker yuklemesı yapıldı cok sukur bır sıkıntı yoktu.bı ıkı hafta ıcınde de ayrıntılı ultrason cektırıcez perınatologa.resmini yukluyorum tam gulerken yakaladı doktor:))

veeee ayrıca birsuru alısveris yaptık tek tek yukluyorum usenmıyorum:))

İnşallah düşük çıkar canım, hamilelikte rahat rahat yiyip içelim bari ya:) benim 100 mg lık sonucu çok iyi çıktı, şükürler olsun.Hayatım boyunca hep diyet yaptım bari hamilelikte yapmayayım:))

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazamadım ama arada girip okuyorum ama sizi takip etmek ne mümkün. Bir bakıyorum sayfalar geçmiş. Bende bayramı mide ağrılarıyla kapattım. Felaket midem ağrıdı ve artık yanmalarda başladı. Özellikle tatlı bişi yiyorsam felaket bir yanma oluyor... Göbeğim hiç yoktu son iki haftada bir anda büyüdü nerdeyse,, Artık büyüyoruz sanırım..

Benimde çarşamba şeker yüklemem var dua edin iyi çıksın. Gerçi hiç tatlı yemiyorum doğru düzgün arada nadir olarak bayramda bile doğru düzgün tatlı, çikolata yemedim,, nasıl erkek annesiysem birde ye tatlıyı çıkar atlıyı derler:) İnşallah benimde düzgün çıkar sonuçlar. Size kaçlık yükleme yaptılar.. 50-75-100 mü? hangisi neye göre yapılıyor.. İki keremi kan verdiniz bir açken bir yüklendikten sonramı..

Bu arada ÇAĞLARDAMLA..maşallah 22 haftada hepsini nerdeyse tamamlamışsın... Benim oğluşuma daha geçen hafta iki tulum, iki takım, 4 bady,4 alt aldım.. haa birde 6 tane çorap:)) ayy ben çok mu tembel bir anne çıktım ne.. biraz daha büyüsünde alırım dedim ama giderek de ağırlaşıyoruz.. zor mu olur ki sonrasında..

karyola bakıyorum kızlar siz hangi beşikleri düşünüyorsunuz.. Ben yatak odama mobilya karyola oturma odamada küçük beşik istiyorum..

kızlar bişi okudumda eşim kızdı varmı içinizde bilen doğum kontrol hapını ezip şampuana katarsan saçın çok hızı uzuyor diye zaten hamileyken yapmmada ama kızdı kociş:)

aslında uzattığını bilmiyorumda beslediğini biliyorum dökülmelere iyi geliyor galiba.çevremde kullananlardan duydum. bence bu dönemde kullanmamak en iyisi.

ayrıca arkadaslar oda takımı, uyku seti ,halı ve besıgımızı de aldık onları yuklemeyı unutmusum:))

Eki Görüntüle 834722 Eki Görüntüle 834723 Eki Görüntüle 834724

iyi günlerde sağlıkla kullanın çok güzeller

Kızlar bugün doktoruma teyit etmek için cinsiyetini tekrar sordum, söyledi.biz bebeğimizin alışverişini bitirdik herşeyini aldık çok şükür.beşik kaldı sadece.ama doktor ben öyle söyleyince alışveriş için 1 ay daha beklemeliydin dedi.orada aklıma gelmedi sormak ama şimdi düşününce anlam veremiyorum, neden öyle dedi ki?bebeğime birşey olur mu bu zamandan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…