Evet plasenta previa vardı onda. Ama onun ki epey ciddi imiş. Çok kanaması oluyordu zaten.
Spse cim sen içini ferah tut. Benim de plesanta öndeydi. 10 gün önceki kontrolde normal yerine çıkmıştı. Senin de problem çıkmayacak merak etme. Cutemom un bizim gibi hafif lekelenmesi falan yoktu. O bildiğin şakır şakır kanıyordu ya..
canım onunki plesanta perivadan daha farklı bir durum sanırım bebeğin suyuda bitmiş sanırım
konu bir derdim varda
bel ağrım fena benim de ama yine de oynarım 100 den düşelişm de
28 ekim teyzemin doğum tarihi artık bende o güne rutin kontrol ve şeker testimi alırım aradan oda çıkar
yarında kızımı ayrıntılı da göreceğim kısmetse çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 834567 Eki Görüntüle 834568 Eki Görüntüle 834569
teyzeleriii bu da benim güzel kızım :) 680 gr olmuş,şeker yüklemesini de başarıyla geçtim,kansızlığım var biraz hayırlısı...benden bu kaa siz napıonus bakem :)
hmm anladım canım allah kolaylık versin teyzene aynı doktoramı gidiyordunuz teyzenle ?
evet canım aynı doktora gidiyoruz
:))) Doktoru o kadar sıkıştırmayın canım siz de. Adamcağız diyecek teyzesini doğurt, yeğenini muayene et. Sizin yüzünüzden erken emekli olacak garibim
Canım 28 inde kaçıncı haftasında olacak teyzen ? Genelde sezeryan da 2 hafta kadar önce alıyorlarmış:26:
valla canım takım almadık ya ikea sundvik karyola brusali gardrop aldık kurduk bence güzel oldu ekonomik de oldumaşallah canım odasıda hazır ha
kilo 9 mu oldu benimki kaç oldu acaba en son 6 idi 17 gün önce şuan 2 kilo daha almışımdır kesin bayramda iyi yedim çünkü
bu arada geçen bir yeni bebek evine gittim bayada durumları iyi oda takımınıda pahalı almışlardır kesin çünkü marka takıntıları var ama hiç beğenmedim odayı ya
beyazdı sadeydi ama aşırı sadeydi çekmece ve dolap kulpları bile yoktu mesela çok garip görünüyordu sordum acaba kulplarımı eksik dedim yok dedi bunun modeli böyle
herkesin zevki işte farklı farklı oluyor
yisinler bebeğini lauranaaaEki Görüntüle 834567 Eki Görüntüle 834568 Eki Görüntüle 834569
teyzeleriii bu da benim güzel kızım :) 680 gr olmuş,şeker yüklemesini de başarıyla geçtim,kansızlığım var biraz hayırlısı...benden bu kaa siz napıonus bakem :)
bak bakalım işe yarayacakmı :)Zaten normal koşullarda sandalyede oturmak rahatsız ediyordu, şimdi hiç çekilmiyor. Evde olup yatmak vardı.. Yarın da böyle olursam birkaç gün istirahat alayım bari.
Şöyle sıcak bir tavuk suyu çorba olacaktı ki... Üff mis mis..
Yaa bu arada cutemom arkadaşımızın durumu epey ciddiymiş. Yazık yaa. Naptı acaba ?
Canım sağolasın yaa. Heh işte bu tarif. Umarım işe yarar.
yaa üzüldüm ama baya ciddiydi onun rahim alınmasına kadar gidebilir demişticanım konu açmış cute mom bebeği yarın alınacakmış sanırım
seni geçtim 9:)kızlar baştan beri kaçar kilo aldık dökülelim bakalım benim 8 oldu
ayy az kalmışşaynen az kalmış davulumu zurnamı alır gelirim artık9 8 oynarız.
28 ekime vermişler günü 1 hafta daha var poffff
kaburgalar genişlemekten acıyabilirmiş canım benim öyle bi ağrım henüz yok amamerhaba herkese geriye donuk biraz okuyabildim genel olarak herkesin keyfi yerinde gorunuyor. benim boyum 1.53 58 kilo ile hamile kalmistim hamile kaldigimda sigarayi biraktigim icin baya bi kilo almis halimle kaldim.ilk 3 ay 4 kilo verdim simdi 22. haftamdayim 64 kilo oldum 6 kilo almisim ilk hamile kaldigim kilodan hesaplarsam ama 54 den hesaplarsam 10 kiloDoktorumu degistirdim bu hafta ve ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. Simdilik memnunum yarin kan ve idrar tahlili sonuclarimi gosterecegim Egepol Dilek hanima gidiyorum izmirde kalabalik bir hastane ama sistemleri oturmus hemen sira geliyor. Dilek hanimin ilgisindende cok memnun kaldim. yarin birde tetenoz asisi olacagim aile hekimime gidecegim ilk defa gidememistim hic, umarim sonuclarim guzel cikar. Bu arada sag gogsumun altindaki kaburgalarim aciyor boyle bir sikayeti olan var mi?
Ben bayramdan 2 gün önce yaptırdım canım ve 191 çıktı. Dr çok yüksek bulduğu için, diyetisyene gönderdi. Perşembe günü 100 mg yükleme yapılacak. Düşmezse insülin başlarız dedi. Pek kafama takmamaya çalışıyorum ama, inşallah çok sıkıntı çıkarmaz.
.
Eki Görüntüle 834567 Eki Görüntüle 834568 Eki Görüntüle 834569
ayrıca arkadaslar oda takımı, uyku seti ,halı ve besıgımızı de aldık onları yuklemeyı unutmusum:))
Eki Görüntüle 834722 Eki Görüntüle 834723 Eki Görüntüle 834724
ayrıca arkadaslar oda takımı, uyku seti ,halı ve besıgımızı de aldık onları yuklemeyı unutmusum:))
kızlar bişi okudumda eşim kızdı varmı içinizde bilen doğum kontrol hapını ezip şampuana katarsan saçın çok hızı uzuyor diye zaten hamileyken yapmmada ama kızdı kociş:)
Merhaba arkadaslar uzun aradan sonra ben de geldim burdayım.bayramdan once kontrolum vardı her sey yolunda cok sukur bebeısımızı de gorduk cok tatalıydı.50 mg lık seker yuklemesı yapıldı cok sukur bır sıkıntı yoktu.bı ıkı hafta ıcınde de ayrıntılı ultrason cektırıcez perınatologa.resmini yukluyorum tam gulerken yakaladı doktor:))
Eki Görüntüle 834663
veeee ayrıca birsuru alısveris yaptık tek tek yukluyorum usenmıyorum:))
Eki Görüntüle 834667 Eki Görüntüle 834677 Eki Görüntüle 834676 Eki Görüntüle 834675 Eki Görüntüle 834674 Eki Görüntüle 834673 Eki Görüntüle 834672 Eki Görüntüle 834671 Eki Görüntüle 834669 Eki Görüntüle 834670 Eki Görüntüle 834668 Eki Görüntüle 834678 Eki Görüntüle 834679 Eki Görüntüle 834680 Eki Görüntüle 834666 Eki Görüntüle 834688 Eki Görüntüle 834687 Eki Görüntüle 834686 Eki Görüntüle 834685 Eki Görüntüle 834684 Eki Görüntüle 834683 Eki Görüntüle 834682 Eki Görüntüle 834681 Eki Görüntüle 834665 Eki Görüntüle 834700 Eki Görüntüle 834699 Eki Görüntüle 834698 Eki Görüntüle 834701 Eki Görüntüle 834702 Eki Görüntüle 834703
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?