2014 Şubat Anneleri

aslında uzattığını bilmiyorumda beslediğini biliyorum dökülmelere iyi geliyor galiba.çevremde kullananlardan duydum. bence bu dönemde kullanmamak en iyisi.

şimdi kullanmayacağım zaten canım sadece burdada duyan varmı diye sormak istedim gebelikte asla yapmam zaten

Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa
sanamı el atalım
kızlar baştan beri kaçar kilo aldık dökülelim bakalım benim 8 oldu

6

kızlar sonunda evdeyim şeker testinden geçtik 88 çıktı sonuç açlıkta 74

gelirkende bi iki bişi aldım sıpaya

laurana kız kızının kilosu azcık tombişmi biz 633 gramız laftamızda günümüzde aynı

selam kızlarrrr.Dokuz gün tatilden sonra bugün işe gelmek çok zor geldi, darısı yeni resmi ve dini bayramlara:) diyor ve geçmiş bayramınızı kutluyorum hepinizin.

kısss verdiğin bilgiler için çok sağol şimci bakacam demir içeren besinlere :)

kıss maşallah bebeğine bayıldım yaaa :)

Canım aynı acı bendede var dik duramadığımız için oluyormuş dağımıza yüklenmememiz lazımmış ..

kızlar hastane çantası için bir yazı buldum

Tüm annelerin aklında olan, ünlü bir hastane çantası vardır. Beklenen doğum tarihinden genelde bir ay öncesinde hazırlanır ve ya kapı eşiğinde, ya da araba bagajında hazır tutulur. İşte bu liste, uzmanlar ve birçok tecrübeli anne ile yapılan görüşmeler sonucunda hazırlanmış ve sizlere yol gösterici olması hedeflenmiştir.

Lütfen unutmayınız ki, hastane çantasına koyabileceğiniz hemen herşeyden daha önemli olan bir şey vardır ki, o da oto koltuğudur. Çoğu büyükler tarafından aksi söylense de, oto koltukları hem şekil hem de güvenlik açısından bebekler için tasarlanmıştır. Bebeğinizi hastaneden çıkartıp eve götürken ve sonrasındaki tüm seyahatlerinizde mutlaka oto koltuğu kullanınız. Bu konudaki uzman görüşlerini izlemek için buraya tıklayınız.
Filtre:
Tümü Mutlaka Gerekenler Anne İçin Baba İçin Bebek İçin Genel
Malzeme Kim İçin Kaç Adet Mutlaka
Gerekli mi? İlgili Videolar Notlar
Cep telefonu ve şarj cihazı anne 1 mutlaka gerekli
Çorap anne 3 mutlaka gerekli
Diş fırçası ve macunu anne 1
Gecelik anne 2 mutlaka gerekli
Göğüs pedi anne 1 kutu mutlaka gerekli
Hijyenik ped / doğum sonrası pedi anne 3 mutlaka gerekli
Külot anne 5 mutlaka gerekli Sezeryan ihtimaline karşı yüksek belli olanlar ter.. Sezeryan ihtimaline karşı yüksek belli olanlar tercih edilebilir.
Pijama anne 1
Ruj anne 1
Sabahlık anne 1 mutlaka gerekli
Saç fırçası veya tarak anne 1 mutlaka gerekli
Sütyen anne 2 mutlaka gerekli Emzirme sütyeni size büyük kolaylık sağlayacaktır.
Taç veya toka anne 2 mutlaka gerekli
Terlik anne 1 mutlaka gerekli
Yüz kremi anne 1
Cep telefonu ve şarj cihazı baba 1 mutlaka gerekli
Çamaşır baba 3 mutlaka gerekli
Çorap baba 3 mutlaka gerekli
Deodorant baba 1 Sadece babanın kullanımı için olabilir. Anne, süre.. Sadece babanın kullanımı için olabilir. Anne, sürekli olarak bebek ile yakın temasta olacağından kullanması önerilmez.
Diş fırçası baba 1 mutlaka gerekli
Eşofman baba 1 mutlaka gerekli Doğumdan sonra bebeğin üşümemesi için ilk gece oda.. Doğumdan sonra bebeğin üşümemesi için ilk gece oda oldukça sıcak olacaktır. Bu yüzden ince ve terletmeyecek bir takım seçilmelidir.
Kitap veya dergi baba 1 Babanın nadiren de olsa boş kaldığı zamanlar olabi.. Babanın nadiren de olsa boş kaldığı zamanlar olabilir. Bu zamanlarda uyumak, genelde en iyi seçimdir fakat uyuyamayacak babalar için okuyacak birşeyler faydalı olacaktır.
Terlik baba 1 mutlaka gerekli
Traş takımı baba 1 Özellikle sezeryan durumunda, hastanede 2 gece ya .. Özellikle sezeryan durumunda, hastanede 2 gece ya da daha fazla kalınabilir. Bu yüzden, bazı babalar için traş takımı önemli olabilir.
Battaniye bebek 2 mutlaka gerekli
Body bebek 3 mutlaka gerekli
Çorap bebek 3 mutlaka gerekli
Eldiven bebek 3 mutlaka gerekli
Hastane çıkış seti bebek 2 mutlaka gerekli
Kusmuk bezleri bebek 5 mutlaka gerekli
Şapka bebek 2 mutlaka gerekli Pamuklu ve çok sıkı olmayan, bebeğin başını rahats.. Pamuklu ve çok sıkı olmayan, bebeğin başını rahatsız etmeyecek şapkalar seçilmelidir.
Fotoğraf makinesi, film ve şarj ya da pil genel 1 mutlaka gerekli
Islak mendil genel 1 paket Hem anne, hem de bebek için kullanılabilir.
Kamera, kaset ve şarj ya da pil genel 1
Kolonya genel 1 Anne ve ziyaretçiler için işe yarayabilir.
Not defteri ve kalem genel 1 Annenin ya da babanın not almak isteyeceği şeyler .. Annenin ya da babanın not almak isteyeceği şeyler olabilecektir.
Sigorta evrakları genel 1 mutlaka gerekli

Kizlar yarin doktora gidecem
Ogretmenim nobetten dusecem. Bizim doktor genc bilmez falan , ne yazip verecek bana nobetten duseyim diye bilen var mi

Kurban olsunlar ya ne kadar güzeller

tünaydın hatunlarrrrr
salı kontrolümüz var ve ben tartılmak istemiyorum

Elimiz mahkum dötümüz gardiyan dartulacağuz hajım

Aha düşüncelerimi dile getirmişsin canım o diyet spor zamanları benimde çok hoşuma gidiyor az mazoşistlik var demek

bende bu tabloda yer almayı çok isterim. allah kısmet ederse 21şubatta kucağıma alıcam paşamı :)

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım tatlı telaşlar desene

Gayet güzel canım güle güle yatsınb inşallah

Her ne kadar bir hafta erteleyecek olsam da önümüzdeki hafta yaptıracağım ama açıkçası tırsmıyor değilim :18::18:

kızlarrr merhabalar nasıpse bende subat annesı olucamm...

ıstanbulda anadolu yakasında oturan varmııı???
detaylı ultrasona kıme gıttılerr??

Hoşgeldin canım.

Gelinime tü tü tü maşallah be

merhaba arkadaşlaar,bakıyorum da herkes alışverişine başlamış ama ben henüz hiç bişey almadım Eşim daha erken diyor sürekli.Aldıklarınızı görünce heveslendim birden. Kızıma cici kıyafetler almam lazım hemen

Son düzenleme:

Sagol kuzucum poyrazimin odasi kadar olmasada:)

Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa

kızz koca göbek napıyosun
niye hasta oldun sen niye bücürüğüme iyi bakmıyosun pataklarım haaa
geçmiş olsun yawrum ıhlamur limon bal en güzeli
abidik gubidik otları içmemiz yasak zaten
sana bi el atayım dedim

şişko hatunlarrrr günaydınnnn
bugün nihayet görüş günü.bakalım bebişkom ne durumda

kuzummm dua etmeyi unutma benimle tohtoruma
bir portakal,yarım limon suyunu kaliteli bir tatlı kaşığı bal ile ılık suda karıştır.sabah akşam iç
çokkk geçmiş olsunnn

ohoooooo bu ne uyku yahuuuu
uyanın hadiiii
[video=youtube;GchEVSx9XEA]http://www.youtube.com/watch?v=GchEVSx9XEA[/video]

Günaydınnnnn nasılsınız?

ne kadar agırlastıgımı bugün sabah daha iyi anladım.....ev-iş arası 5 dk yürüyerek.eşim bırakıyodu hep....bugün yürümek zorunda kaldım...ve ben nerdeyse 20 dk da geldim ofise kaplumbağa bile benden daha hızlı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…