aslında uzattığını bilmiyorumda beslediğini biliyorum dökülmelere iyi geliyor galiba.çevremde kullananlardan duydum. bence bu dönemde kullanmamak en iyisi.
sanamı el atalımKızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa
kızlar baştan beri kaçar kilo aldık dökülelim bakalım benim 8 oldu
lauranam hoşgeldin, maşallah yavruna,
senin profildeki kalp işaretini yapıyor sankim ortadaki resimde:)
şeker testinin temiz çıkmasına sevindim, çünkü duyduğum hamilelerin neredeyse üçte birinin yüksek çıkıyor.ben de cumartesi yaptırıcam bakalım hayırlısı. kansızlık için demir hapını içip, etini,yumurtanı yiyorsan geriye yapacak iki şey kalıyor,
1-demir içeren besinlerin yanında yoğurt, ayran, peynir ve süt gibi kalsiyumlu gıda tüketmemek. bunları ara öğünde tüketiyorsun.
2-demir içeren gıdaların yanında c vitamini içeren meyveler yemek. bu da demir emilimini artırıyor.hatta ben demir hapını içerken yanında bir de mandalin yiyorum.
Merhaba arkadaslar uzun aradan sonra ben de geldim burdayım.bayramdan once kontrolum vardı her sey yolunda cok sukur bebeısımızı de gorduk cok tatalıydı.50 mg lık seker yuklemesı yapıldı cok sukur bır sıkıntı yoktu.bı ıkı hafta ıcınde de ayrıntılı ultrason cektırıcez perınatologa.resmini yukluyorum tam gulerken yakaladı doktor:))
Eki Görüntüle 834663
veeee ayrıca birsuru alısveris yaptık tek tek yukluyorum usenmıyorum:))
Eki Görüntüle 834667 Eki Görüntüle 834677 Eki Görüntüle 834676 Eki Görüntüle 834675 Eki Görüntüle 834674 Eki Görüntüle 834673 Eki Görüntüle 834672 Eki Görüntüle 834671 Eki Görüntüle 834669 Eki Görüntüle 834670 Eki Görüntüle 834668 Eki Görüntüle 834678 Eki Görüntüle 834679 Eki Görüntüle 834680 Eki Görüntüle 834666 Eki Görüntüle 834688 Eki Görüntüle 834687 Eki Görüntüle 834686 Eki Görüntüle 834685 Eki Görüntüle 834684 Eki Görüntüle 834683 Eki Görüntüle 834682 Eki Görüntüle 834681 Eki Görüntüle 834665 Eki Görüntüle 834700 Eki Görüntüle 834699 Eki Görüntüle 834698 Eki Görüntüle 834701 Eki Görüntüle 834702 Eki Görüntüle 834703
merhaba herkese geriye donuk biraz okuyabildim genel olarak herkesin keyfi yerinde gorunuyor. benim boyum 1.53 58 kilo ile hamile kalmistim hamile kaldigimda sigarayi biraktigim icin baya bi kilo almis halimle kaldim.ilk 3 ay 4 kilo verdim simdi 22. haftamdayim 64 kilo oldum 6 kilo almisim ilk hamile kaldigim kilodan hesaplarsam ama 54 den hesaplarsam 10 kiloDoktorumu degistirdim bu hafta ve ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. Simdilik memnunum yarin kan ve idrar tahlili sonuclarimi gosterecegim Egepol Dilek hanima gidiyorum izmirde kalabalik bir hastane ama sistemleri oturmus hemen sira geliyor. Dilek hanimin ilgisindende cok memnun kaldim. yarin birde tetenoz asisi olacagim aile hekimime gidecegim ilk defa gidememistim hic, umarim sonuclarim guzel cikar. Bu arada sag gogsumun altindaki kaburgalarim aciyor boyle bir sikayeti olan var mi?
Canım aynı acı bendede var dik duramadığımız için oluyormuş dağımıza yüklenmememiz lazımmış ..
Eki Görüntüle 833308 Eki Görüntüle 833311 Eki Görüntüle 833313 Eki Görüntüle 833315 Eki Görüntüle 833316 Eki Görüntüle 833318
bunlarda zeynebimin son fotoraflarıkızım galiba babasına benziyo
pembe yazlık tulumla çoraplar babannemizin bayram hediesi (kayınvaldemin)
saat ve dogar dogmaz giydiricem kışlık tulum halasından bayram hediyesi (görümcem)
tünaydın hatunlarrrrr
salı kontrolümüz var ve ben tartılmak istemiyorum
hiçte korkmuyom
tartıldımda zaten 75 kilo ile gittik 77 olmuşuk
ben kilo almayı hiç dert etmedim çünkü kolay zayıflayabiliyorum o diyet sürecinide çok seviyorum ayrıca
çocukla ne kadar zevk alabilirim bilmiyorum ama bi an önce o zaman gelsin spor yapıp dinç hissetmek istiyom kendimii
bende bu tabloda yer almayı çok isterim. allah kısmet ederse 21şubatta kucağıma alıcam paşamı :)
kizlaar kizlaaar merhaba, ben de araniza yeni katildim. benim de kizim 12 subat gibi gelicek insallah. ilk aylar cok zor gecti adim atamadim. simdi iyiyim cok sukur. simdi de catlak olmasin, neler alsak, nerden alsak, vs olaylari basladi. soguk aylar bebislerimizle sicacik hale gelsiiiin :))
Eki Görüntüle 834320
buda yatağımız teyzeleri
Şeker yüklemesi yaptınız mı?
Ben bayramdan önce 50 mg lık yaptırmıştım ve 168 çıktı.Şimdi de 100 mg lık yapıldı.3 kez saat başı kan veriyorum.1 kez verdim daha 2 defa daha vereceğim.Şekeri alınca inanılmaz kötü oldum neredeyse bayılacaktım.Doktor umursamadı ama.İnşallah düşük çıkar.
Ablamın 50 mg lık yüklemesinde 160 çıkmıştı ve doktor 100 mg lık yaptırmaya gerek görmedi ve hemen diyet verdi.Keşke bende 100 mg lık yaptırmasaydım.
kızlarrr merhabalar nasıpse bende subat annesı olucamm...
ıstanbulda anadolu yakasında oturan varmııı???
detaylı ultrasona kıme gıttılerr??
Eki Görüntüle 834567 Eki Görüntüle 834568 Eki Görüntüle 834569
teyzeleriii bu da benim güzel kızım :) 680 gr olmuş,şeker yüklemesini de başarıyla geçtim,kansızlığım var biraz hayırlısı...benden bu kaa siz napıonus bakem :)
Kurban olsunlar ya ne kadar güzeller
Elimiz mahkum dötümüz gardiyan dartulacağuz hajım
Aha düşüncelerimi dile getirmişsin canım o diyet spor zamanları benimde çok hoşuma gidiyor az mazoşistlik var demek
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım tatlı telaşlar desene
Gayet güzel canım güle güle yatsınb inşallah
Her ne kadar bir hafta erteleyecek olsam da önümüzdeki hafta yaptıracağım ama açıkçası tırsmıyor değilim :18::18:
Hoşgeldin canım.
Gelinime tü tü tü maşallah be
Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa
Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa
aynen çiçemmm yaaaselam kızlarrrr.Dokuz gün tatilden sonra bugün işe gelmek çok zor geldi, darısı yeni resmi ve dini bayramlara:) diyor ve geçmiş bayramınızı kutluyorum hepinizin.
o gün geldi çattı hajımmmElimiz mahkum dötümüz gardiyan dartulacağuz hajım
ay çok tatlı bayıldım nerden aldınız bunu markası ne
günaydınnn tatlımmm
okul yokmu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?