2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar bugüne dünden daha iyi başladım şükürki sabah tartıda 73 ü görmüş olsamda takmayacağım
bugün iş yapasım var dün yüzyılın en kötü pazartesi sendromunu yaşadım çünkü bugün işlerime sarılmalıyım pek sevmesemde

ama önce sizlere bir sarılayım

al benden de o kadar bbilimim.dün hasta gibiydim...halsizlik,uyku,bel ağrısı...hiç bi iş yapmadım...bugün bitirmem gerek.neyse ki düne göre daha iyiyimmm....

dur bende sana sarılayımm

daha erken kuzum ya daha 3 ay var ne olcak sonu

Son düzenleme:
ohoooooo bu ne uyku yahuuuu
uyanın hadiiii
[video=youtube;GchEVSx9XEA]http://www.youtube.com/watch?v=GchEVSx9XEA[/video]

hoopppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydn canım olmaz mı bir türlü adapte olamadığım okul var ama boştayım bi yarım saat takılcam sizle geçmişi okuyorum bebişler ne durumda
bebişkoyuuu bugün göreceğimmm bakalım ne kadar byümüşş
ahahha sorma kuzum yaaaa .bu arada günaydınnnnn
günaydınnnnnnn bende dün nefret ettim pzt den

al benden de o kadar bbilimim.dün hasta gibiydim...halsizlik,uyku,bel ağrısı...hiç bi iş yapmadım...bugün bitirmem gerek.neyse ki düne göre daha iyiyimmm....

dur bende sana sarılayımm

sarılalım tatlım birbirimizden enerji alalım bugün ben enerjiğim çok şükür

biri bişi deyip canımı sıkmazsa iş yerinde inş. iyiyim
kendime saat koydum 10 gibi dalacam işlere inş.

[video=youtube;opF0GzFia5Q]https://www.youtube.com/watch?v=opF0GzFia5Q [/video]

bendende bu gelsin oynayıverelim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii

daha erken kuzum ya daha 3 ay var ne olcak sonu

valla bende biliyorum erken,düsündügüm de o zaten kuzum....şimdiden böyleysem napcam ben biraz daha büyüyünce.yapılacak bişi de yok aslında...

dr da diyo böyle giderse sana zor gelecek galiba diye

sarılalım tatlım birbirimizden enerji alalım bugün ben enerjiğim çok şükür

biri bişi deyip canımı sıkmazsa iş yerinde inş. iyiyim
kendime saat koydum 10 gibi dalacam işlere inş.

ben başladım bi yandan....

bebişkoyuuu bugün göreceğimmm bakalım ne kadar byümüşş

ahahha sorma kuzum yaaaa .bu arada günaydınnnnn

günaydınnnnnnn bende dün nefret ettim pzt den

Eki Görüntüle 835264

hoopppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh ohhh herkes iyi bugün ne güzel maşallah allah bozmasın kızlar

bu arada annemim komşusu mobilyacı biri var ben kızıma bir şifonyer yaptıracağdım fiyat istedim bi kaç mobilyacıdan bana 500 tl gibi bir fiyat verdiler sadece 4 çekmeceli şifonyer için
bu komşuyada bir model götserdim onu yapacak inş. MDF den lake boyalı 600 tl dedi ama ben 500 e yaparmısın diye azını arıycam
onuda halledersem inş. kızımın giysilerinin artık bir yeri olacak

yaptıracağım şey buna benziyor bir tarafı dolap gibi olacak içine elbise asılabielcek diğer tarafı 5 çekmece olacak tabiki beyaz renk olacak kulpları pembe düşünüyorum

dün hakikaten bir pazartesi sendromuyla geçti, ancak çok acil işleri yapabildim, bugün yoğun geçecek tabi.
sabah kalktım kahvaltı hazırladım, o arada öğlen işyerinde yemek için bişeyler pişirdim...
bir de tartıldım tabi 75.1'i gördüm:) toplamda 7 kilo almış bulunuyorum.

bu arada dün bir haber vardı kate middleton ile ilgili okudunuz mu?
hatun 3 ay önce doğum yaptı, bir voleybol müsabakasında hafiften göbeği açılmış ve şokkk dümdüz bir karnı var!
böyle bir sey mümkün mü yaa? doktorlar mümkün olmadığını ancak operasyonla olabileceğini söylemişler. ya da çok süper bir genetiği var.
sonuçta 3 ay çok kısa bir süre. zaten emzirme döneminde vücut ısıtıcı ağır spor yapılmıyor, ağır diyet yapılmıyor. göbek de en son eriyen bölgedir.
bu arada hamileliği boyunca 13 kilo almış. doğal doğum yapmak istemesini de çok takdir etmiştim ayrıca.

çok güzelll ama pembemi olsaa

çok güzelll ama pembemi olsaa

odada oğlumun eşyaları var onlarda mavi beyaz buda pembe olursa çok çümbüş olur gibi geliyor odada sanki

hem şimdiki aklım olsa oğlumun eşyalarınıda düz beyaz yaptırıp kulpları mavi yaptırırdım ya öyle daha asil duruyor sanki hoş biz oğluma onu alırken yoktuda düz beyazlar pek ya mavili ya pembeli takımlar vardı

bende olcam işte öyle bende bende

7 kilo bişi değil beaaaa
manyuksunnnnn

o karıyı gördüm sanırım şu ingiltere prensiyle evlenen gacımı o oysa gördüm
insan değil onlar yahu yaratık yaratık
ayrıca 7 kilo iyi canım benim 8 olmuş

kızkar eskişhire giderken inegölde mobilya baktık demiştim ya şu model vardı hiçkimsede hiçbiyerde görmedim bunun beşiğini yapmışlar beşikte aynı öyle başı kadife süslü dolabı şifoniyeri var genç odasıymış aslında bitane beşik yapmışlar hatta bida isteseniz yapamayız biz bunu sadece teşir için yaptık dediler kafamda bi bu var ama 2. cocukta hemen olursa erkek olursa kız odası olcak diye düşünüyorum ya bunu alıcam yada beyaz bi model vardı onu alıcam oda gayet şık taşlı felan sitesi yok resmi yükleyemedim daha bursayıda gezmedim yavaş yavaş hepsini göreyim öyle karar vericem ben aralık sonu gb alırım erkenden alıp evde kalabalık istemiyorumayrıca çocuk odam olmadıgı için oturma odamı bozup cocuk odası yapıcam misafir odasını oturma odası da olarak kullanıcaz yani

beşiği bu yatagın aynısı model olarak çok güzel büyüyen beşik yapmışlar ilerde genç odasına dönüşücek ayak ucundaki 2 çekmeceli dolapta çıkartılıp dolap olucak sonra 3 kapaklı dolabı ve şifoniyeri var bunu çok begendim aslında hele tutma yerlerini yakından görseniz kat kat tülden gül yapmışlar tam prenses odası cibinliğiyle felan

canım çok iyi düşünmüşsün bence, beyaz mobilya hem aydınlık bir hava veriyor hem de asil duruyor.
bizim erkek kardeşimle aramız 1 yaş, ortaokula kadar aynı odada kaldık, odamız küçüktü bu yüzden ranzamız vardı:) öyle gardrop filan da yoktu, ranzanın altında çekmece vardı biri benim biri de onun. öyle çok kıyafetimiz de olmazdı, bayramdan bayrama alınırdı neredeyse. odada bir de çalışma masası ve kitaplık vardı. ortaokuldan sonra aynı odada anlaşamadık ve odalar ayrıldı :)
şimdi düşünüyorum da yavrularımız şanslı hep böyle kısmetli olsunlar inşallah...

Güzellikler günaydın. Keyifler yerinde mi?

Yavrum ekler misin resmini? Bende ikea dan almayı planlıyorum. Nasıl durmuş odanda merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…