ah kuzum ben duzelememki cok zor bıde sımdı aglayamadımda atamadım sınırımı oda bı ozur dıledı bıraktı cok ıcım sıkılıyor
kocacım bi işe daha bakmaya gitti püffakşama kadar gelemez uzak bi yere gitti çünkü kalebodur fayans ustası eşimde fiyat vercek yani akşama gezebiliriz sanırım adamın hali kalmadı zaten
bu arada bide tırımız var şöför kullanıyodu borçla krediyle aldık tırı kendi borcunu zor ödüyo her ay katkı yaptıgımızda oluyo zor ödüyoruz yani bide şöför işten çıkmış 2 haftaya kayındır araba yatıyo işe gitmiyo moralim bozuldu zor bi kış olucak biizm içinbu arada özellere faiş zmanlar gelmiş bide benim gittim özel hastane digerlerindende pahalı sinirim bozuldu onada dogum 1250ydi kimbilir kaç olucak yapamam belki orda nabayım hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeğimde nabayım
bide böyle dertler varken istediğim gb rahat alış veriş nasıl yapıcam sinirim bozuldu benimde
bişeylerle ugraş kuzum kafanı dagıt muhapet edelim can sıkıntın gecer belki
bosver benımkınden ıyıymıs:=)yok canım çalışıyor işte
yooo sımdı allah var benımkıde ıyı ama ben bugun ona cok gıcıgım cokkkkkiyi canım eşim allaha şükür ama herkezin ters bi anı oluyo seninde iyidir de şimdi kızgın oldun için öyle geliyodur kuzu
sen nerde oturuyon canım
gecer o zaman canım onunda vardır kafasında olumsuz giden şeyler ondan böyledir bugün
çok uzakız birbirimize ya
gecer canım ınsallah gecerde ıste sınır oldum gttı pazarımız
evet yaaaaaa ne vardık yakın olsak yalnızlık cok zor
zaten bı sen bı ben bole tatıl gunlerı yalnız kalan:) bak baska kımse yok.sen calısıyormusungiden bi pazr olsun canım ya gönülleriniz bir olsun daha çok pazarlaar var onunuzde evet canım yanlızlık zor çok insan 2 muhapet etcek birini aarıyo
yok çalışmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?