2014 Şubat Anneleri

canım hepsinide çok beğendim çok da uyguna almışsın nereden aldın acaba

Prolet alışverişi nereden yaptın canım hangi şehirdesin sen ??

İzmir'deyim canlar ben. Oda 1210 TL yatak dahil. Araba da 650 TL. Kemeraltı nda Mina Çocuk tan aldım. Oda Belis Mobilya. İnternet sitesi var modelim adı dove. Daha güzelleri sizin olsun

ben izmir aliagadayım canım

Canım salı günü tombikkus la bulusucaz sanırım. İmkanın varsa sende gelsene..

Yok canım. Yukarıda yazdım bak nereden aldığımı. Arabanın marka ve modeli Wei-B 1012.

İyi akşamlar kızlarrr, ya da günaydın deyim.. bu aralar uykumu almış dahi olsam öğleden sonra ağırlık çöküyor 3te bi yattıysam az önce kalktım.. iyice uyku tulumu oldum noluyor bana yahuuuu

eşimin tatil günü canım evde olucak o gün ama başka zaman denk gelirse haberim olursa mutlaka gelmek isterim tabi

eşimin tatil günü canım evde olucak o gün ama başka zaman denk gelirse haberim olursa mutlaka gelmek isterim tabi

kız fadikkk biz senden bir gün sonra evlenmişiz görüyomusun 1 yıl önce bir gün sonra senden once senden sonraaaaa senden once senden sonraaaa daha kaç bebek gerek banaaaa oy ya bakma kuşum sen bana ben tamamen hunimi takıp gelmiş durumdayım :)))

anladım ben nedemek istedini canım boşver sen

Benimki de evde sanırım canım. Günü henüz kesinleştirmedik. Haberleşiriz tekrar..

tamam canım insallah denk gelir günlerimiz birbirimizin görüşürüz eşimin tatil günleri hafta içine denk geliyo benim ya 1 tatil oluyo ondan birlikte vakit geçiriyoz sen nerde oturuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…