selam kızlar biraz önce acilden geldik sabah kahvaltıdayken burnum kanamaya başladı durmayınca acile gittik hemen evdeyken parça gibi bişey gelmişti onuda götürdük belki teşhişe felan yardımcı olur diye dr güldü o afedersiniz sü..k o deditansiyonum düşmüş biraz 10 6 geldi ama önemli bişey yok dedi bidaha kanarda durmasza gel dedi... çıkıştada hemen medikalden tansiyon aleti aldık her gün ölçerim artık...işte sabah sabah hiç beklemediğimiz bişyi yaşadık Allah daha kötüsünden korusun
sen olayın düzenlemesini fikrini annene bırak bence gerisi bi şekilde hallolur canım
Geçmiş olsun canım kolay değil aç karnına onca kanı vermek ki zaten şeker girince işin içine mide allak bullak oluyor
Maşallah canım gözün aydın
Allah büyük canım benim sıkma canını demekle olmuyor biliyorum kimse istemez evladının tek böbrekli olmasını ama yaşamasına hiçbir engeli yok ki içinmi ferah tut sen
O kadar çirkin o kadar çirkin ki anlatamıyorum yani siz anlayın o kadar çirkin
Geçmiş olsun eşine aman deyim dikkat et hamilelikte grip kadar beter bişey yok canım.Kızının odası olur zamanlar sen kendine dikat et.
Geçmiş olsun canım beterinden sakınsın rabbim
selam kızlar pek kalamıcam bir uğrayayım deedim herkees iyi ve herşey yolundadır inş.
100 gr lık yükleme yapıldı ve temiz çıktı çok şükür yırttım yani akşamınada aşure yedim zaten
selam kızlar pek kalamıcam bir uğrayayım deedim herkees iyi ve herşey yolundadır inş.
100 gr lık yükleme yapıldı ve temiz çıktı çok şükür yırttım yani akşamınada aşure yedim zaten
selam annişler
bugün pek bi enerjiğim pazara gittim geldm bide canım hanidir mercimek köftesi çekiyodu söylemesi ayıp ilk kez denedim bakalm nasıl olcak
gelin hep beraber yiyelim
Eki Görüntüle 855104 Eki Görüntüle 855105
bigün böyle şeyler örebilcem aklıma bile gelmezdi aynıısından kendimede yapayım diyorum bir örnek giyeriz kızımla ama baya istemem lazım bi süre ara vericem
canım cok begendim ellerine saglik..burada insallah sonuclarin temiz cıkarr.
bigün böyle şeyler örebilcem aklıma bile gelmezdi aynıısından kendimede yapayım diyorum bir örnek giyeriz kızımla ama baya istemem lazım bi süre ara vericem
Ay canımm çok tatlı maşallah ne güzel poz vermiş:) bizim kız bi türlü poz vermiyo..dr 4 boyutlu için profil durmalı dedi bizinki devamlı dışa dönük:)eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
28 haftalık kızım....1039 gr olmuş kuzumboyu yanlış hatırlamıyosam 35 cm.
suratı asıktı ilk gördüğümde.ağzı açık uyuyodu
dr sordu hanginiz ağzı acık uyuyo diye.hemen eşime baktım...ben öyle mi uyuyorum diye...dr da diyo ki sana her şey mübah,agzın acık da uyursun üstün açık da
tabi gecen hafta üst açma olayından sonra hastalandım.eşim hemen şikayet etti.üstü acık uyuyo diye.dr da onun içinde fırın var çok normal dedi
bunların dışında herşeyimiz normal kızlar.....biraz tombiş dedi kızınız ama cok güzel dedi drbacakları da uzun dedi bende bana çekmediği belli oldu dedim
Canım belki dr görememiştir..öyleyse de arkadaşlarında dediği gibi tek böbrekle yaşayan çok..Rabbim sağlık versin..mutlaka çok zor ama sen de kendini üzmemeye çalış..Arkadaslar merhaba
biz gecende ayrintili ultrasona gitmistik doktor sol bobregi gorememisti ve 10 gun sonra tekrar gel demisti.gittim ve yine goremedi yani kizimin sol bobregi yokmus ve ben cok uzuluyorum.esim aglayip uzulup bebege zarar verdigimi dusunuyor.ailelerde her kafadan bi ses niye oldu acabali sorular cok sikildim nspmsliyim bilmiyorum kotu bi ruya olsun uyanayim istiyorum ruh gibiyim.
boyle bi durum yasayan biri var mi acaba??
selam kızlar biraz önce acilden geldik sabah kahvaltıdayken burnum kanamaya başladı durmayınca acile gittik hemen evdeyken parça gibi bişey gelmişti onuda götürdük belki teşhişe felan yardımcı olur diye dr güldü o afedersiniz sü..k o deditansiyonum düşmüş biraz 10 6 geldi ama önemli bişey yok dedi bidaha kanarda durmasza gel dedi... çıkıştada hemen medikalden tansiyon aleti aldık her gün ölçerim artık...işte sabah sabah hiç beklemediğimiz bişyi yaşadık Allah daha kötüsünden korusun
Hanımlar merhaba bugün mecburiyetten kayınvalidemin yanında durdum akşama kadar nasıl bir strestirki kendimi alışverişe attım akşam dönüşünde
Eki Görüntüle 855124 Eki Görüntüle 855125 Eki Görüntüle 855126 Eki Görüntüle 855127 Eki Görüntüle 855128 Eki Görüntüle 855129 Eki Görüntüle 855130 Eki Görüntüle 855131 Eki Görüntüle 855132 Eki Görüntüle 855133
buda hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 855134 Eki Görüntüle 855135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?