2014 Şubat Anneleri

günaydın canım. bizim çocuklar zihinsel engelli ve ağır otistikler. inan ben de beter durumdayım izin konusu bende de hala netleşmiş değil. rapor haklarını düşünmüştüm ama maddi durumlar el vermiyor maalesef. bu arada dun gece acillere taşındık sancıdan duramıyordum eşimle gittik hastanede zor attım tuvalete kendimi diare sancısı dedı dr eşim dior hastanede işemek 90tlye maloldu euehueheuhe

canim cok gecmiş olsunnn.

günaydın canlarr

gününüz güzel geçsin:) gene sabah 7 de hortladım
kocam hala kalkmadı

bakalım bugün kimler bebeiş alışverişi yapacak
ben buayı kartları doldurarak kapadım 15 inden sonra gene başlarım

Dün market alışverişindeyiz esimle.ne alsak ne alsak. İlla bisi alcaz.pudra aldık ciktik hahha

günaydın kızlar bugün gezme günü yaşasın
gez bakalım :)))
sana özel mesaj attıydım 3-5 gün önce :)
sorma lepicim yaaa
bende aralıka kadar almıyorum bişi
On bucuk gibi ofise geccem kuzum.ayrintili anlatirim.foto da yüklerim

Saol canim benim Darisi size.

Büyümüş tabi teyzesi

yerim onuuuuu

Arkadaslar merhaba
biz gecende ayrintili ultrasona gitmistik doktor sol bobregi gorememisti ve 10 gun sonra tekrar gel demisti.gittim ve yine goremedi yani kizimin sol bobregi yokmus ve ben cok uzuluyorum.esim aglayip uzulup bebege zarar verdigimi dusunuyor.ailelerde her kafadan bi ses niye oldu acabali sorular cok sikildim nspmsliyim bilmiyorum kotu bi ruya olsun uyanayim istiyorum ruh gibiyim.
boyle bi durum yasayan biri var mi acaba??

canım benimmm,rabbim bebeğine sağlık versin.tek böbrekle yaşamak mümkün.kendini üzüp meleğini de üzme.ne desem ne yazsam boş

canım benim çok çok geçmiş olsun.söylenecek tek söz Rabbim böyle buyurmuş.ağlayıp da bebeğini de üzme bence de...derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah.bizlere söylemesi kolay belki ama sana destek olmak için elimizden geleni yaparız

benim en yakın arkadaşlarımdan biri....benden 2 yas byük.cocuklugumuz birlikte geçti.su an 29 yasında.ve daha yeni öğrendi tek böbrekli olduğunu...o da bi şikayeti olduğu için öğrenmedi yani.baska bi şey için hastaneye gitmişti öylelikle öğrendi....ama gayet iyi....rabbim senin bebeğine de sağlık versin.....

eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....

Eki Görüntüle 854768

28 haftalık kızım....1039 gr olmuş kuzum boyu yanlış hatırlamıyosam 35 cm.

suratı asıktı ilk gördüğümde.ağzı açık uyuyodu

dr sordu hanginiz ağzı acık uyuyo diye.hemen eşime baktım...ben öyle mi uyuyorum diye...dr da diyo ki sana her şey mübah,agzın acık da uyursun üstün açık da

tabi gecen hafta üst açma olayından sonra hastalandım.eşim hemen şikayet etti.üstü acık uyuyo diye.dr da onun içinde fırın var çok normal dedi

bunların dışında herşeyimiz normal kızlar.....biraz tombiş dedi kızınız ama cok güzel dedi dr bacakları da uzun dedibende bana çekmediği belli oldu dedim

canım ne desek ne yapsak Allahın hikmeti yapılacak bırsey yok malesef. benim kuzenım dogustan 2 böbregin biri hiç çalışmıyordu digeri de çok çok az calışıyordu. dogdu bir süre sonra babasından nakıl yapıldı su an babası da kendısı de cok saglıklı ama onların durumu farklıydı yanı cok cok az calısıyordu yıllarca diyalız oldu mınnacık yavru en azından senın oyle bır durumun olmayacak allahın ıznıyle duanı eksık etme eger o tek bobregı de calışıyorsa şükret ne olur allahına kı başka kötu haber alma dilerim saglıkla kavusursun yavruna dualarım sızınle

kocaman bir maşallah minik güneşe ne güzel yakalamış doktor yüzünü..herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..bizim kızında bacakları kolları uzun manken mi olacaklar ilerde ne

Canım sen hiç üzülme bu ne ki tek böbrekli olan bir çok insan var ALlahım daha büyük sıkıntı vermesin....çocuklarımıza Allahımız akıl versin inş

canım çok geçmiş olsun bebeğin tek böbrekli diye üzme canını bak çok şükür sağlığı herşeyi yerinde..tek böbrekle yaşayan o kadar çok insan varki..moralini bozup onuda etkileme..

canim benim cok gecmiş olsun kendini ve bebişini üzme tek bòbrekle yasiyan cok insan var..insallah bebisinin sag salim kucagina alirsin.
aayy ayyy yesinler güneş hanimii masallahh..canim bi sorun olmasina cok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…