- 15 Mayıs 2013
- 265
- 229
- 323
günaydın kızlar yaa. ben de 37. haftaya kadar çalışıcam, öğretmenim ama benim kendimden hiç umudum yok. hatta bu yılın rapor haklarını kullanayım dedim ama saçma bir durum oluyor ocakta tekrar işe başlayıp 3 hafta çalışmak zorunda falan kalıcam o yüzden vazgeçtim. ama dönemin sonunu nasıl getiricem bilmiyorum aşırı yoruluyorum. çocuklar çok hareketli, sürekli hareket halindeyim, ayaktayım ve sürekli yüksesk sesle konuşmak zorundayım. eve gelince pestilim çıkmış oluyor :)
günaydın canım. bizim çocuklar zihinsel engelli ve ağır otistikler. inan ben de beter durumdayım izin konusu bende de hala netleşmiş değil. rapor haklarını düşünmüştüm ama maddi durumlar el vermiyor maalesef. bu arada dun gece acillere taşındık sancıdan duramıyordum eşimle gittik hastanede zor attım tuvalete kendimi diare sancısı dedı dreşim dior hastanede işemek 90tlye maloldu euehueheuhe
günaydın kızlar bugün gezme günü yaşasın
günaydınnnnn
oyyy hemen ayrıntı verrrrr
canım günaydın gözün aydİn güneşini görmüşsün ee bùyùmüşmü bende kızımı ayin 25 görücem.
günaydın canımmm.
günaydın canlarr
gününüz güzel geçsin:) gene sabah 7 de hortladım
kocam hala kalkmadı
bakalım bugün kimler bebeiş alışverişi yapacak
ben buayı kartları doldurarak kapadım 15 inden sonra gene başlarım
canim cok gecmiş olsunnn.
gez bakalım :)))günaydın kızlar bugün gezme günü yaşasın
sorma lepicim yaaagünaydın canlarr
gününüz güzel geçsin:) gene sabah 7 de hortladım
kocam hala kalkmadı
bakalım bugün kimler bebeiş alışverişi yapacak
ben buayı kartları doldurarak kapadım 15 inden sonra gene başlarım
On bucuk gibi ofise geccem kuzum.ayrintili anlatirim.foto da yüklerim
Saol canim benim Darisi size.
Büyümüş tabi teyzesi
Arkadaslar merhaba
biz gecende ayrintili ultrasona gitmistik doktor sol bobregi gorememisti ve 10 gun sonra tekrar gel demisti.gittim ve yine goremedi yani kizimin sol bobregi yokmus ve ben cok uzuluyorum.esim aglayip uzulup bebege zarar verdigimi dusunuyor.ailelerde her kafadan bi ses niye oldu acabali sorular cok sikildim nspmsliyim bilmiyorum kotu bi ruya olsun uyanayim istiyorum ruh gibiyim.
boyle bi durum yasayan biri var mi acaba??
Arkadaslar merhaba
biz gecende ayrintili ultrasona gitmistik doktor sol bobregi gorememisti ve 10 gun sonra tekrar gel demisti.gittim ve yine goremedi yani kizimin sol bobregi yokmus ve ben cok uzuluyorum.esim aglayip uzulup bebege zarar verdigimi dusunuyor.ailelerde her kafadan bi ses niye oldu acabali sorular cok sikildim nspmsliyim bilmiyorum kotu bi ruya olsun uyanayim istiyorum ruh gibiyim.
Arkadaslar merhaba
eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
28 haftalık kızım....1039 gr olmuş kuzumboyu yanlış hatırlamıyosam 35 cm.
suratı asıktı ilk gördüğümde.ağzı açık uyuyodu
dr sordu hanginiz ağzı acık uyuyo diye.hemen eşime baktım...ben öyle mi uyuyorum diye...dr da diyo ki sana her şey mübah,agzın acık da uyursun üstün açık da
tabi gecen hafta üst açma olayından sonra hastalandım.eşim hemen şikayet etti.üstü acık uyuyo diye.dr da onun içinde fırın var çok normal dedi
bunların dışında herşeyimiz normal kızlar.....biraz tombiş dedi kızınız ama cok güzel dedi drbacakları da uzun dedi bende bana çekmediği belli oldu dedim
Arkadaslar merhaba
Arkadaslar merhaba
kocaman bir maşallah minik güneşene güzel yakalamış doktor yüzünü..herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..bizim kızında bacakları kolları uzun manken mi olacaklar ilerde ne
canim benim cok gecmiş olsun kendini ve bebişini üzme tek bòbrekle yasiyan cok insan var..insallah bebisinin sag salim kucagina alirsin.Arkadaslar merhaba
aayy ayyy yesinler güneş hanimii masallahh..canim bi sorun olmasina cok sevindim..eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
28 haftalık kızım....1039 gr olmuş kuzumboyu yanlış hatırlamıyosam 35 cm.
suratı asıktı ilk gördüğümde.ağzı açık uyuyodu
dr sordu hanginiz ağzı acık uyuyo diye.hemen eşime baktım...ben öyle mi uyuyorum diye...dr da diyo ki sana her şey mübah,agzın acık da uyursun üstün açık da
tabi gecen hafta üst açma olayından sonra hastalandım.eşim hemen şikayet etti.üstü acık uyuyo diye.dr da onun içinde fırın var çok normal dedi
bunların dışında herşeyimiz normal kızlar.....biraz tombiş dedi kızınız ama cok güzel dedi drbacakları da uzun dedi bende bana çekmediği belli oldu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?