2014 Şubat Anneleri

kocaman bir maşallah minik güneşe ne güzel yakalamış doktor yüzünü..herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..bizim kızında bacakları kolları uzun manken mi olacaklar ilerde ne

canim benim cok gecmiş olsun kendini ve bebişini üzme tek bòbrekle yasiyan cok insan var..insallah bebisinin sag salim kucagina alirsin.

aayy ayyy yesinler güneş hanimii masallahh..canim bi sorun olmasina cok sevindim..

teşekkürler canım...Allahım hiçbirimize sorun yaşatmasın inşallah

anladım canım nabıcaksın orda yoksa mecbur böle renklendirceksin gerçekten ben dış ülkede yaşasam bişey alamazdım herelde ama bu lafı duyuyorum tr ye çevirirsen parayı yaşayamazsın diyolar allah kolaylık versin canım gurbet zor bende bursada oturuyorum pazartesi hatta cumhuriyet caddesinden felan malzeme bakıcam kapı süsümü bebek şekerlerimi kendim yapmayı düşünüyorum bakalım fiyatlara bakıcam yani türk sitelerinden sipariş yurt dışına yollamıyolar mı acaba canım benim mobilya baktıgım bazı yerlerdeyurt dışınada italat yaptıklarını söylediler bide ordaki beşikler sallanan değil galiba bi biz türkler sallıyoruz cocu deli gb ikeada bi tane salanan beşik yok

geçmiş olsun canım inşallah dogdugunda rabbim mucizesini gönderir inşallah göememişlerdir vardır yoksada tek böbregi iyi çalışırsa bi problem olmaz aslında idrar kesesini felan gösterdimi çalışmasa yapamaz tuvaletini felan bebeğin inşallah sağlıkla gelir meleğin olmazsada böbrek allahın bize yedek verdiği belkide tek organımız dimi canım sen yada babası bebeğinize 2. bi can veririsiniz böbreginizle inşallah bunlara gerek kalmaz ama en kötüsünü bile düşünsen imkansız bi rahatsızlık olmadıgını düşün içini rahatlatmaya çalış çok zor insan kendi başına gelse bebeğine daha çok üzülüyo yapabilcegimiz bişey olursa bizlerede söyle dua edelim hepberaberde şifa için fetih suresi okunuyo 41 kişiye okutabilirsin burdada okumayı bilenlerimiz yardım ederiz alllah yardımcın olsun canım seni ve yavrunu korusun

ay nanaklara bak dudaklarınıda öne büzmüş gb ay bize öle bişid ese kesin eşim ya ağzı acık uyuyo bide suyu akıyo çok kötü çok her gece dua ediyorum bana benzesin diye

Merhaba hanımlaar,
Bugün nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşim hasta oldu, inş bana da bulaşmaz. Bütün enerjim çekilmiş gibi. Kızımızın odası gelmişti, onu sileceğiz falan, işlerimiz var, ama enerji yok umarım sizin keyifler yerindedir.

Bilmiyordum. :44: ben de banyoda Johnson's bebe yağı sürüyordum. Kızıma da sık olmasa da kullandığım zamanlar oluyordu. Ya bu kadar kötü birşeyi nasıl da masum sunuyorlar değil mi .. Çık çık

Maşallah CNm çok güzel, ultrason değil de normal resim sanki :)

teyzesi kurban olsun maşallah subhanallah
günaydınlar kızlar ve minik bebişler..güzel haftasonu olsun inşallah hepimize
sağol kuzucummm
Eki Görüntüle 854797

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ısırırım la bu ben

selam kızlar biraz önce acilden geldik sabah kahvaltıdayken burnum kanamaya başladı durmayınca acile gittik hemen evdeyken parça gibi bişey gelmişti onuda götürdük belki teşhişe felan yardımcı olur diye dr güldü o afedersiniz sü..k o dedi tansiyonum düşmüş biraz 10 6 geldi ama önemli bişey yok dedi bidaha kanarda durmasza gel dedi... çıkıştada hemen medikalden tansiyon aleti aldık her gün ölçerim artık...işte sabah sabah hiç beklemediğimiz bişyi yaşadık Allah daha kötüsünden korusun

sen olayın düzenlemesini fikrini annene bırak bence gerisi bi şekilde hallolur canım

Geçmiş olsun canım kolay değil aç karnına onca kanı vermek ki zaten şeker girince işin içine mide allak bullak oluyor

Maşallah canım gözün aydın

Allah büyük canım benim sıkma canını demekle olmuyor biliyorum kimse istemez evladının tek böbrekli olmasını ama yaşamasına hiçbir engeli yok ki içinmi ferah tut sen

O kadar çirkin o kadar çirkin ki anlatamıyorum yani siz anlayın o kadar çirkin

Geçmiş olsun eşine aman deyim dikkat et hamilelikte grip kadar beter bişey yok canım.Kızının odası olur zamanlar sen kendine dikat et.

Geçmiş olsun canım beterinden sakınsın rabbim

Son düzenleme:
kızlar bugün benimde hiç keyfim yok kızım biraz hareketli ama göbeğim yumuşacık,eski gerginliği yok,göbek deliğim küçücük kalmıştı şimdi ise eski haline dönmüş sanki bi gariplik var gibi neden öyle oldu anlamadım .

ınsallah bebeklerımız kısmetlerıyle gelır bende 1 yıl ucretsız ızın almak ıstıyordum ama yüksek mıktarda kredı oduyoruz bende artık ucretsız ızın rapor derken bıraz buyutup bakıcı bulucam

selam kızlarrr,bugün sinemaya gitcez eşimle inşallah dediler kiii bebek olunca hasret kalırsınız en iyisi film depolayın:))) bakalım hazır çıkmışken de bebek mağzalarına bakarım hehe almadan olur muuuu :)))))) zıbın seti bakmam lazım,bizim hanfendi bugün hiç tıklamadı yatıyormu nee (( zaten haftasonları birşey oluyor bu kıza iyice mayışıyor hayırlısı,ben bugün vurdumu vurmadımı diye bitircem bu son ayları....

izin konusuna gelince ben de 3 hafta kalıncaya kadar çalışmak niyetindeyim tabi sağlığım el verirse sonra 12 hafta doğum sonrası ücretliyi kullanırım ( normalde 8 hafta ama 3 hafta kalana kadar çalışırsam 12 hafta oluyor) sonra da bebeğe ve maddi duruma göre bakarım çaresinee rabbim hayırlı rızıklar versinn...

Merhaba canım tabiki senin üzülmen çok normal ama kendini fazla yıpratma bebeğini düşün sen üzüldükçe o da seni hissedecek..Tek böbrekle yaşamını sürdüren binlerce insan var hemen örnek vereyim benim görümcem şu an 30 küsür yaşında 2 tane çocuğu var başka bir nedenden dolayı hast. gitti 1 sene önce tahliller falan yapıldı adamlar bi bakıyo ki tek böbreği yokmuş meğer doğuştan bunun haberi bile yok düşün yani üzme sen tatlı canını allah beterinden korusun inş..

anammm çok geçmiş olsun güzelim hakkaten rabbim beterlerinden korusun...

korkma güzelim yaa hepimizde zaman zaman oluyor böyle bak mesela benim bugün hem göbeğim yumuşak hem de bebeğimde hareket yok ya ben napim (((((

selam annişler
bugün pek bi enerjiğim pazara gittim geldm bide canım hanidir mercimek köftesi çekiyodu söylemesi ayıp ilk kez denedim bakalm nasıl olcak
gelin hep beraber yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…