kocaman bir maşallah minik güneşene güzel yakalamış doktor yüzünü..herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..bizim kızında bacakları kolları uzun manken mi olacaklar ilerde ne
canim benim cok gecmiş olsun kendini ve bebişini üzme tek bòbrekle yasiyan cok insan var..insallah bebisinin sag salim kucagina alirsin.
aayy ayyy yesinler güneş hanimii masallahh..canim bi sorun olmasina cok sevindim..
amerikadayiz evet burasi biraz pahali, ama turk parasina cevirmeden dusun. cunku maasin da ona gore oluyor. cevirdikce insan alisveris yapmakta zorlaniyor, lavantalari bi de kayinvalideme sorucam, ama o yolladigimi bursa da bi bayan yapiyor. internette oldugu icin de pahali olabilir. ilk besigin kahveregisi var ama, beyazi degil. kiz cocuk oldugu icin beyaz mi olmasi gerek sanki oyle gibi bi his olustu, kiz bebegi olcak olup da koyu kahve rengi mobilya alan var mi? soyle suslerim diye dusunmustum, yani kizlastirmak icin :)
Eki Görüntüle 854565
Arkadaslar merhaba
biz gecende ayrintili ultrasona gitmistik doktor sol bobregi gorememisti ve 10 gun sonra tekrar gel demisti.gittim ve yine goremedi yani kizimin sol bobregi yokmus ve ben cok uzuluyorum.esim aglayip uzulup bebege zarar verdigimi dusunuyor.ailelerde her kafadan bi ses niye oldu acabali sorular cok sikildim nspmsliyim bilmiyorum kotu bi ruya olsun uyanayim istiyorum ruh gibiyim.
boyle bi durum yasayan biri var mi acaba??
eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
28 haftalık kızım....1039 gr olmuş kuzumboyu yanlış hatırlamıyosam 35 cm.
suratı asıktı ilk gördüğümde.ağzı açık uyuyodu
dr sordu hanginiz ağzı acık uyuyo diye.hemen eşime baktım...ben öyle mi uyuyorum diye...dr da diyo ki sana her şey mübah,agzın acık da uyursun üstün açık da
tabi gecen hafta üst açma olayından sonra hastalandım.eşim hemen şikayet etti.üstü acık uyuyo diye.dr da onun içinde fırın var çok normal dedi
bunların dışında herşeyimiz normal kızlar.....biraz tombiş dedi kızınız ama cok güzel dedi drbacakları da uzun dedi bende bana çekmediği belli oldu dedim
günaydın anneler nasılsınız
biz açızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gel kahvaltı hazırlayayım size:)
Bilmiyordum. :44: ben de banyoda Johnson's bebe yağı sürüyordum. Kızıma da sık olmasa da kullandığım zamanlar oluyordu. Ya bu kadar kötü birşeyi nasıl da masum sunuyorlar değil mi .. Çık çıkmerhaba hamişler nasılsınız bebişler nasıl bizler iyiyiz kızımın sizlere selamı var çünkü şu an tekmeyi yedim:) arkadaşlar doğuma hazırlık kursuna gitmeye başladım ve orada ebenin söylediği şey bebeklerinize de kendinize de asla bebe yağı kullanmayın ben kendim kullanmadım dedi bebe yağı petrol ürünlerinden yapılıyormuş biraz araştırdım eve gelince mesela erkek çocukların göğüs büyümesi dahi yapabilirmiş kız çocuklarında erken ergenliğe girmeye yol açabilirmiş.Buyrun bulduğum bilgilerden bir seçme :Bebek yağı mineral yağdan yapılmıştır. Mineral yağı, bitkisel kaynaklı olmayan ve petrolden elde edilen sentetik bir maddedir ve bedenimize tamamen yabancıdır.Mineral yağı, bağırsaklarda bulunan yağda çözünür vitaminleri absorbe eder yani yutar, emer. Kısacası organik ve sağlıklı beslenip, vitamin destekleri alsanız da,cildinize sürdüğünüz petrol içerikli mineral yağ sayesinde, hepsi boşa gider çünkü bedeniniz bunlardan faydalanamaz..!Mineral yağı, cildimize sürdüğümüzde, cilt üzerini ince bir tabaka olarak kaplar. Emilmesi çok zordur ve bu yüzden, yani emilemediği için yağlı yağlı kalırız ve zannederiz ki cildimiz çok nemlendi..! Halbuki gözeneklerimiz tıkanmıştır ve toksinlerin cilt yoluyla atılımı engellenmiştir...
bunlar bazıları arkadaşlar bu arada öğrendiklerimi sık sık paylaşcam sizinle:)
Maşallah CNm çok güzel, ultrason değil de normal resim sanki :)eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
dr sordu hanginiz ağzı acık uyuyo diye.hemen eşime baktım...ben öyle mi uyuyorum diye...dr da diyo ki sana her şey mübah,agzın acık da uyursun üstün açık da
tabi gecen hafta üst açma olayından sonra hastalandım.eşim hemen şikayet etti.üstü acık uyuyo diye.dr da onun içinde fırın var çok normal dedi
bunların dışında herşeyimiz normal kızlar.....biraz tombiş dedi kızınız ama cok güzel dedi drbacakları da uzun dedi bende bana çekmediği belli oldu dedim
teyzesi kurban olsun maşallah subhanallaheveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
sağol kuzucummmgünaydınlar kızlar ve minik bebişler..güzel haftasonu olsun inşallah hepimize
tamam akşama en güzel pozunu yollarım maymunun
ya benim temizlik konusunda kafam allak bullak bu ay sonunda teyzem mevlüt yapacak ondan sonra annemin izinli olduğu bir hafta kadını çağırıp temizleteyim büyük temizlik yapacak halılar falan filan. sonra kızımın odasını hallederiz diye düşünüyorum.
ama bu sefer de temizlik için erken olacak izne çıkınca yaptırıp sonra doğum zamanınmı beklemeyi düşünmüştüm hep kafam karıştı.
bir diğer alternatif te kızın odasını aralıkta halledeyim büyük temizliği sonra mı yaptırsam diye düşündüm
merabalar kızlar
100lük şeker ölçümü maceramı anlatıcam şimdi size
sabah aç karınla 8.30 da kan verdim hemşire 2 tane 50lik glikoz verdi bunu yarım litre suya karıştırıp iç dedi kantine çıktım suya karıştırdım 2 dikişte hemen bitirdim başladım beklemeye biraz kitap okuyım dedim 10 sayfa falan okudum midem bulanmaya başladı sonra bi ateş bastı kusucak gibi hisssettim kasaya doğru yöneldim sizde limon var mı dedim vee o anda elim ayağım boşaldı gözlerim tamamen karardı sadece sesleri duyuyodum kollarımdan tuttular Allahtan yere düşmedim ordaki koltuğa yatırdılar birisi diyo bayan hamileyiyecek bişeyler verelim dediler olmaz dedim test yapılıyo dedim nazik bi şekilde beni yatırdılar ayaklarımı biri yukarı dikti doktor bileğimi tutuyo nabız çok yavaş falan diyo bi yandan meleğim tekme atıyo sonra doktor nabız normal dedi neyse gözlerim açıldı 1 dakika içinde görmeye başladım tekrar ordan acile indirdiler bi odaya yatırdılar 2. kan alınırken yine fena oldum yattım geçti 3. kan alındı iyiydim 4. ye az kala birden yine ateş bastı ellerim karıncalanmaya başladı hemşireyi çağırdılar tansiyonum 6-3 olmuş sonra hemen serum takıldı 4. kan alındı ve çok şükür şekerim normal çıktı doktor korkulcak hiç bişey yok dedi ama gerçekten çok zor bi gün geçirdim. size tavsiyem asla yalnız gitmeyin şeker yüklemesine ne olacağı belli olmuyo çünkü.. çok uzun yazdım ama kusurma bakmayın kızlar
herkese iyi geceleeer...inşallah herkes iyidirbugün görüş günümüzdü şükür iyiymiş kızım dr teyzesi herşey yolunda dedi allahıma binlerce şükür geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir...allah rahatlık versin hepinize bayy
Arkadaslar merhaba
biz gecende ayrintili ultrasona gitmistik doktor sol bobregi gorememisti ve 10 gun sonra tekrar gel demisti.gittim ve yine goremedi yani kizimin sol bobregi yokmus ve ben cok uzuluyorum.esim aglayip uzulup bebege zarar verdigimi dusunuyor.ailelerde her kafadan bi ses niye oldu acabali sorular cok sikildim nspmsliyim bilmiyorum kotu bi ruya olsun uyanayim istiyorum ruh gibiyim.
eveettttt işte bizim AŞKımız....evimizin,hayatımızın GÜNEŞ'i...yaşam kaynağım benim.....
Eki Görüntüle 854768
Merhaba hanımlaar,
Bugün nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşim hasta oldu, inş bana da bulaşmaz. Bütün enerjim çekilmiş gibi. Kızımızın odası gelmişti, onu sileceğiz falan, işlerimiz var, ama enerji yokumarım sizin keyifler yerindedir.
selam kızlar biraz önce acilden geldik sabah kahvaltıdayken burnum kanamaya başladı durmayınca acile gittik hemen evdeyken parça gibi bişey gelmişti onuda götürdük belki teşhişe felan yardımcı olur diye dr güldü o afedersiniz sü..k o deditansiyonum düşmüş biraz 10 6 geldi ama önemli bişey yok dedi bidaha kanarda durmasza gel dedi... çıkıştada hemen medikalden tansiyon aleti aldık her gün ölçerim artık...işte sabah sabah hiç beklemediğimiz bişyi yaşadık Allah daha kötüsünden korusun
Hepimiz aynı durumdayız canım yaa. Bebişlerimizi maalesef bakıcı veya kreşlere emanet etmek zorundayız.. Bu arada ataman için gözün aydın. İnşallah daha iyileri de olur. Ben devlet memuru olduğum için, 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Annemin falan desteği de olursa bebişi epey toparlarız. Sonrasına da bakacağız artık. Ama tabii alışılan bir yaşam standardı var. Ücretsiz izindeyken tek maaşla ne halt edeceğiz, onu kestirmek zor
O kadar çirkin o kadar çirkin ki anlatamıyorum yani siz anlayın o kadar çirkin
Arkadaslar merhaba
selam kızlar biraz önce acilden geldik sabah kahvaltıdayken burnum kanamaya başladı durmayınca acile gittik hemen evdeyken parça gibi bişey gelmişti onuda götürdük belki teşhişe felan yardımcı olur diye dr güldü o afedersiniz sü..k o deditansiyonum düşmüş biraz 10 6 geldi ama önemli bişey yok dedi bidaha kanarda durmasza gel dedi... çıkıştada hemen medikalden tansiyon aleti aldık her gün ölçerim artık...işte sabah sabah hiç beklemediğimiz bişyi yaşadık Allah daha kötüsünden korusun
kızlar bugün benimde hiç keyfim yok kızım biraz hareketli ama göbeğim yumuşacık,eski gerginliği yok,göbek deliğim küçücük kalmıştı şimdi ise eski haline dönmüş sanki bi gariplik var gibi neden öyle oldu anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?