güzel bir pazar sabahından herkese merhabarüyamda doğum yaptığımı gördüm çok kolay bi doğumdu Allah öyle doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
amiinnnn :)) ben de bir keresinde normal doğurmuşum bitmiş ama sezeryan dikişine sahiptim ve dikişlerim açılıyordu sonra rüyamda dedim ki bunda bir terslik var ben normal doğurdum bu dikişin işi ne burda korkmayayım o zaman benim değil bu :)))))))))))))
bu aralar hep aklımda doğum var erken doğum yapanları falan okudukça heralde rüyamıza giriyo hakkımızda hayırlısı neyse o olur umarım
sorma yaa ben de erken doğumdan korkanlardanım gerçi öyle bir tehlike belirtmedi doktorum ama dünyanın binbir türlü hali var hep dua ediyorum 40.haftada dünyaya gelsin diye hakkımızda hayırlısı bir sağlık sıhhat problemleri olmasındaa....bu kadar taşıdık derdini kaygısını çektik,karnımızda baloncuklar patladı sevindik bir de kucağımıza almak nasip olsun yavruları inşallahhhhhhh
amin de kız :)))
anaammm misafir haaaa:) afiyet bal şeker olsun sana yediklerin ben hergün 2 kaşık içerim pekmezi kan yapsın diye ama tahin ağır geliyor sanki yaaaa....
kızlar merhaba nasılsınız?Size sorum olacak bebek arabası alıcam travel sistem düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir yada etrafınızdakilerden duyduğunuz kullanışlı iyi bir marka ? Sizler aldınızmı aldıysanız resimleri eklemeniz mümkünmü?.....
ben travel sistem aldım cnm fiyatı da uygun 350 tl sunny baby markası kalitesi nedir ne değildir deneyip görücez resmini aşağı ekledim araştır son kararı kendin ver yine tabi
Eki Görüntüle 856159
Çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde kulanmanız dileğimle nerden aldın öğrenebilirmiyim?
Saol kuzum. Bnde sade icemiyorum pekmezi.tahinle katistirip ekmekle yiyorum
Misafir de kv yani.esimin cani lahmacun istiyodu.annemleri de cagiralim dedi.tamam dedim.aksamdan da muzlu rulo pasta yaptim.lahmacun icini de simdi hazırladım.onu firina verip dolascaz.kizimiza bisiler alcaz duramıyoruz
ay ay ay tekmelerını de savururmuş vicdansız sabuhaa dun USG de gorduk başına ayagını yaslamış gulumsuyordu
kızlar ara tara oy ıste buraya kayserıden kımse getırmıyor dolabı arabayada sıgmıyor artık yorulduk dolap dusunmekten ve gormeden koctastan sıparıs verdık ınsallah ıyı cıkar bakalım
Koçtaş
burdakı gardrop ıste bakalım.artık dolap bı gelsınde bır yıkayıp yerlestırmek ıstıyorum kuzunun kıyafetlerını.hıc anlamıyorum bole ne var ne yok.bu arda cınar ısmınden vazgectım oy herkes elestırdı ya herkes soguttular benı artık oglusumun kesın ve son ısmı mert esım ılk basta onermıstı ama sadece onerıydı bende nedense ona dogru yoneldım rabbım hayırlı ve saglıklı evlat olmasını nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?