Hayırlı olsun Ayşem uyku setini kaca aldın
kizlaar daha once konustunuz mu bilmiyorum, aranizda baby shower yapmayi dusunen var miii ?? neler yapacaksiniz ?? ben arastirmalara basladim yavastan
haklısın valla başka türlü olmuyor galiba. bir de kv kızıyormuş, bu ilk torunumuz, aileye gelen ilk bebek siz niye alışveriş yapıyorsunuz ki diyeay dedim tam da bu sebepten alıyoruz işte...
hahahahahhahahahhahahaha :)))))))))))))))))))))))) yahu ben millete biraz çıkıştımm ben alacam benim ilk bebeğim ilk hevesim siz doğduktan sonra alacaklarınızı alırsınız en azından temel şeyleri ben alayım dedim biraz azarladım hatta sonra çok üzüldüm ama napim yaaa başka türlü olmuyorrrr(((((((((((
yok kız daha almadım sadece piyasa araştırması yaptım yani yanıma 400 tl alıp gitmem gerekecek :) uyku setimi beşiği getirince alcam çünkü daha beşiğim gelmedi,boyutuna bakmam lazım küçük almayayım yanlışlıkla...fiyatları 210 ile 250 tl arasında değişiyordu çok hoşuma giden modeller vardı,alt değiştirme minderi harikaydı 27 tl,örgü battaniye beyaz üzerine pembiş güller 35 tl,zıbın setleri toplam 30 tl,beğendiğim tulumlar toplam 50 tl,belki dahası da vardır :))
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları..
Bende 25 haftalık hamileyim. Tahmini doğum 25 Şubat 2014 gibi olucak sanırım ..Allah izin verirse bir kız annesi olucam :)
aylık kontrollerime bu hafta gidicem ve çok meraktayım .. Sanırım gittiğimdede şeker yüklemesi istenicek bakalım hayırlısı olsun..
haklısın valla başka türlü olmuyor galiba. bir de kv kızıyormuş, bu ilk torunumuz, aileye gelen ilk bebek siz niye alışveriş yapıyorsunuz ki diyeay dedim tam da bu sebepten alıyoruz işte...
hoşgeldin güzelim aramıza umarım sonuçların da çok güzel çıkar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,biraz kendinden bahsedermisin?? kaç yaşındasın nerelisin,nerde oturuyorsun,ilk bebek mi,çalışıyormusun vb....gibi bir sürü soru varMerhaba sevgili anneler ve anne adayları..
Bende 25 haftalık hamileyim. Tahmini doğum 25 Şubat 2014 gibi olucak sanırım ..Allah izin verirse bir kız annesi olucam :)
aylık kontrollerime bu hafta gidicem ve çok meraktayım .. Sanırım gittiğimdede şeker yüklemesi istenicek bakalım hayırlısı olsun..
kızzz bak herkes türlü türlü ben de beni rahat bıraksınlar istiyorum benim annem doğsun bi sağlıklı mı bakalım ona göre herşey insanlar için diyor gel de heveslenvalla keşke benim annemde kayınvalidemde bana hiç bişey bırakmasalar hoşuma bile gider düşünüyolar derim annem 2 battaniye dışında hiçbişey almadı kayınvalidem almadığı sormadığı gibi sürekli fazla bişey almayın diye fikir verip duruyor gereksiz gereksiz şanslısın bence bu konuda daha benim çocuma 1 giyim çorap alan yok herşeyini ben alıyorum en çokta babası
hoşgeldin güzelim aramıza umarım sonuçların da çok güzel çıkar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,biraz kendinden bahsedermisin?? kaç yaşındasın nerelisin,nerde oturuyorsun,ilk bebek mi,çalışıyormusun vb....gibi bir sürü soru var
valla keşke benim annemde kayınvalidemde bana hiç bişey bırakmasalar hoşuma bile gider düşünüyolar derim annem 2 battaniye dışında hiçbişey almadı kayınvalidem almadığı sormadığı gibi sürekli fazla bişey almayın diye fikir verip duruyor gereksiz gereksiz şanslısın bence bu konuda daha benim çocuma 1 giyim çorap alan yok herşeyini ben alıyorum en çokta babası
amaan yaa zaten o komsu, akraba teyzeler yok muu ahh ahh. kendi yasayamadiklarini kimse yasamasin istiyorlar. sen bozma moralini sinirlerini de ziplatma bebisini dusun annesiii :) olumsuz hic bisi dusunmuyoruz millet istedigini soylesin, bosver.birlikte mi yasiyorsunuz kayinvalidenle ? yoksa sen al istediklerini kimseye de gosterme, anlatma
Ben çok istiyorum ama hem masraf hem zahmeti yüzünden vazgeçmek üzereyim
Canlar benim annem ve kayınvalidem de aynılar. siz borçlarınızı ödeyin biz ne lazımsa alırız dediler. İyi dedim gittik çarşıya ben beğendim onlar aldı. Tavsiyemdir. Ne onların hatrı kalsın ne sizin içiniz acısın..
valla keşke benim annemde kayınvalidemde bana hiç bişey bırakmasalar hoşuma bile gider düşünüyolar derim annem 2 battaniye dışında hiçbişey almadı kayınvalidem almadığı sormadığı gibi sürekli fazla bişey almayın diye fikir verip duruyor gereksiz gereksiz şanslısın bence bu konuda daha benim çocuma 1 giyim çorap alan yok herşeyini ben alıyorum en çokta babası
tamam canım haber veririm. yarın öbür gün gelir herhalde..şimdi bakıyorum nevresim düyasına gerçekten yorgan da içindeyse sipariş verecem yanii,ismirna sen haber et bizee bakalım nasıl geliyor ona göre ben de alayım hehe bakıyorummm :)
şimdi bakıyorum nevresim düyasına gerçekten yorgan da içindeyse sipariş verecem yanii,ismirna sen haber et bizee bakalım nasıl geliyor ona göre ben de alayım hehe bakıyorummm :)
hoşgeldin güzelim aramıza umarım sonuçların da çok güzel çıkar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,biraz kendinden bahsedermisin?? kaç yaşındasın nerelisin,nerde oturuyorsun,ilk bebek mi,çalışıyormusun vb....gibi bir sürü soru var
sen de haklısın canım. keşke bu işin bi orta yolu olsa...
günün nasıldı lauranacığım
biraz koşturmacalı be hüzünbazım,sabah kahvaltıdan sonra dışarı çıktım yarım saat annemin kursuna uğradım sonra bebek mağazalarına baktım derken babyhope diye bir yer var evime yakın oraya girdim bayıldım bi çok ürüne resmen,hesap yaptım 400 tl tutuyor minimum alacaklarım tabi dahası var ama en temeller yanii :) sonra eve geldim apar topar üzerimi değiştirdim komşularım misafirliğe geleceklerini söylediler ben de pastanızı böreğinizi alın öyle gelin çay demleyebilirim ancak dedim :))))))))))))))) geldiler işte oturduk sonra bebek ve doğum muhabbeti derken annem geldi,haydaa curcuna evin içi sonra hepsi 6ya doğru gittiler yalnızım şimdi:))))
sen naptın?
sen de haklısın şimdi ne diim,biraz ilgi güzel tabi ama mesela anneme ben diyorum anne birşeyler almayı düşünüyorum hadi beraber bakmaya gidelim mi diye ee o da bakıyor haliyle benim de fikrimi soruyor ona göre alıyor ama bi ton da söyleniyor ne gereği var bi doğsun daa cart curtt biraz duymazdan geliyorum :)yok canım ya çok ilgilili oluyorlar bunaltıyolar yada tamamen ilgisiz orta yolu o kuşakta yok
yok kızlar yaaaa.tek iğne ne evlenirken ne şimdi görmedim.eşim ilk çocuk oğlum ilk torun.zaten epi topu iki çocuğu var kv nin
Al benden de o kadar. Kayınvalide tek çöp almadığı gibi düğünden sonra kafasına göre misafir davet etti evime.Şimdi kızıma aldıklarımı görse kalbine iner o konuya hiç girmeyim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?