kızım sende de neye elimizi atsak iki ucu boklu değnek mubarek :))) artık 2.ye hazırla kendini :))))))))
geliyorum güzelim tam yazıyorum sen çıkmış oluyorsun istisnasız 4 kere böyle oldu((
ben de oda almayacam güzelim alsam masrafı düşünemiyorum bile,beşik eşimin dayısının kızından gelcek,dolabı da annem alcak bu kaa yanii....bir de küçük beşik alcam 4 aylığa kadar içinde yatabileceği hem yatak odama hem de salona taşınacak hafiflikte olcak çünkü ben asıl beşiği odama kurdurmayı düşünmüyorum 6.aydan itibaren de yatırmayacam yanımdaa alışsın odasınaaa hem işim gücüm var benim kocamla şahit olmasın bebek te olsa hahahahhahah :))))
kızlar ya felaket bir kramp girdi bacağıma of okulda çok yoruldum geçmiyo da uyuştu gibi ama ağrıyo hala şimdi böyleysem 37ye kadar çalışcam diyorum o zaman ne yapacağız Allah yardımcımız olsun
sağol hayatım, kabullenme sürecini kısa sürede atlatabilirsen hemen uyum sağlanıyor aslında. benim kabullenmem kısa sürdü ama sancılı oldu. aslında bu tip şeylerin hamilelere çok tatlı dille, güzel bir anlatımla açıklanması lazım.insan eşekten düşmüşe dönüyor, korkuyor, endişeleniyor...kısıtlanmış hissediyorsun, bebek beslenemiycek diye korkuyorsun. ama her şey sağlık için, her şey insan için...Allah beterinden korusun hepimizi...ben belki de kişilik yapısı olarak aşırı büyüttüm bu olayı, doktorlara da güvenmeme gibi bir sorunum vardı, hayırlısı olsun bakalım. sizlere iyi haberler vermek istiyorum bundan sonra diyetle düzelir inşallah durumum
hahahahavalla öyle oldu yaa.. kadın her koşulda kendini alacak duruma getiriyor. naapçan artık ikinciye kısmetse
canım sen magnezyum kullanıyor musun?
kızlar ben bişey sorcam eski telimi çaldırdım yeniydi ve çok güzel foto çekiyoduşimdi eski bi tel kullanıyorum eşiminki de eski benim hiç göbüşlü fotom yok çok pahalı bi tel de almak istemiyorum kızgınım kendime çünkü galaxy s3 mini kullanan var mı nasıl çekiyo foto acaba uygun gibi fiyatı
ben yapıcaktım ama çıkan fiyattan dolayı vazgeçtim çünkü daha önemlileri hastane odası süslencek mevlüt yapılcak bebeş şekeri hastanede dağıtılcak hediyelerim fln hepsi ağır gelicek diye vazgeçtim
hayır canım ama bir dahaki kontrolde dr a söylemem iyi olurmuş doğum kursuna gidiyorum ebe öyle söyledi bakalım dr um ne diyecek
benim umo kullanıyor.çok ta memnun
fotolar falan nasıl canım var mı hiç koyduğun senin buraya bakayım
hastanede ne dağıtcaksınız canım bana da bi fikir olsun ben biraz cahilim de bu konuda
kuzum hep o telefonla ekliyorum zaten.umut memnun ama sen bilirsin tabe
valla keşke benim annemde kayınvalidemde bana hiç bişey bırakmasalar hoşuma bile gider düşünüyolar derim annem 2 battaniye dışında hiçbişey almadı kayınvalidem almadığı sormadığı gibi sürekli fazla bişey almayın diye fikir verip duruyor gereksiz gereksiz şanslısın bence bu konuda daha benim çocuma 1 giyim çorap alan yok herşeyini ben alıyorum en çokta babası
sağol canım cevaplar için eklediğin fotolara bakcem şimdi
ben de başka bir profu dinledim kesinlikle en erken 6 ay en geç 1 yaşında odasını ayırın kendi odasına alışsın mutlaka dedi ve her ağlamasında gitmeyin kendi kendine uyumayı öğrenmeli dedi....
bu konuda bende dertliyim annecim sürekli bişeyler almaya çalışıyo bebek arabası,karyolası uyku setini falan beraber aldık hala da alıyo bişeyler. Kayınvalidemde bi kıpırtı yok yani sormasını beklerdm en azından eşim deseniz bin bir sözle ikna etmişti beni bebek için o çok istiyodu başta ama şimdi hiç ilgilenmiyo gibi geliyo bana üzülüyorum ne lazım ne eksiğimiz var diye insan bi sorar en azındansen eşinden yana şanslıymışsın hiç değilse ne güzel
canım bakmayın siz o entel takılan gavur özentili dr geçinenlerekuzu anasının koynunda gerek..2 tane kuzumu koynumda büyüttüm 4 yaşına kadar...allah nasip ederse buda öyle olacak inşallah...çocuk için fiziksel temas yediğinden içtiğinden daha kıymetli...hayvanlar bile yavrularını iyice büyüyüp palazlanana kadar koynunda yatırıyor..
100lük yükleme maceram bitti şükür açlık 74 100lük yüklemede 1. saat 180 2. saat143
3. saat 90 çıktı
doktor normal sınırlar içinde şekerin yok dedi
bu arada çok misafirim var kayınvaldmeler kayınpederim eşimin babannesi görümcem 2 çocuguyla bi süre yokum yatılı misafirler
kuzucan,erkekler üç aşağı beş yukarı hep aynı.sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?