2014 Şubat Anneleri

amannn napam be kuzu.eğitim neferliğim devam etti bugün
kulağım ağrıyor iki günüdr yarın kbb ye gideceğim
400 tl de çokmuş yaaa
sen ne zaman işbaşı yapacaksın tatlım
anamm geçmiş olsun yaa kulak ağrısı da zordur bee ne güzel teselli dimi benim iş başı tarihim belli değil daha evrakları verdik işte tebligat gelecekmiş ama çarşamba arayın şubeniz belli olur demişlerdi olur inşallah bir sorun olmaz daa....ya 400 az bile söyledim güzelim yaa yazdım ayrıntılı bir kaç sayfa önden,benim hiçbirşeyim yok hüzünbazım....uyku seti 210 ile 250 arasında değişiyor gerisi de tulum,zıbın seti ( bende yok),bebek bezi,alt değiştirme minderi,battaniye....toplamda 400e yakın yani,daha bebek yatağı,biberon,şampuan,bebek küveti,deterjanı,banyo yaptırırken mecbur olan elektrik sobası bunları hesaba katmıyorum bilee off offf toptan almak ta ne kaaa zormuş yaa tabi hepsini ilk maaşımı alnıca yapcaz bir de ilk maaşımla adağım var kurban kescem yani geriye ne kalırsa....daha dolabı da yok ortalarda anammmm ((((((((((

Al benden de o kadar. Kayınvalide tek çöp almadığı gibi düğünden sonra kafasına göre misafir davet etti evime. Şimdi kızıma aldıklarımı görse kalbine iner o konuya hiç girmeyim bile

pınarrrrr nası gidiyor hayatt nasılsın bebek nasıl sancın felan yok dimii?? ayy kocam gelmeden yaz hemennnn :)

pınarrrrr nası gidiyor hayatt nasılsın bebek nasıl sancın felan yok dimii?? ayy kocam gelmeden yaz hemennnn :)

İyiyim kuzum herşey yolunda şükür hayatımda sıkıcı geçiyor evin içinde vakit öldürüyorum. Çok giremiyorum internet sıkıntım olduğundan Atamana çok sevindim bu arada yafrum. Kızın uğurlu geldi

100lük yükleme maceram bitti şükür açlık 74 100lük yüklemede 1. saat 180 2. saat143
3. saat 90 çıktı

doktor normal sınırlar içinde şekerin yok dedi

bu arada çok misafirim var kayınvaldmeler kayınpederim eşimin babannesi görümcem 2 çocuguyla bi süre yokum yatılı misafirler

Kiz yerim seni konusasin var galiba:) eh benide komsum çağırdı kirk yilin başı bi hava atayim sana

he yaa sizinki de size uğurlu gelmişti benimki de bize şükür,hakkımızda hayırlısı artıkın...

oh çok şükür yaa atlattın bu vartayı da tiroidin üzerine bir de bu eklenseydi artık çıldırırdın yahu sizinkiler seni sağlam mı biliyorlar ah belim vah oram desene kimse gelmesin uyuz oldum şimdii...sakın iş yapma yattttt bak kızarım haaaa

Kiz yerim seni konusasin var galiba:) eh benide komsum çağırdı kirk yilin başı bi hava atayim sana

hahahahahahha spsemmmmmmmm çok fenasın sen var yaa nispetçi senii :)) ya uzun süredir uğrayamıyorum kocam gelmeden bakayım dedim ee millette burda konuşuyorum :)))) arada giriyorum gündüz ama birşey yazıyorum cevap yok umrunda değil kimsenin haliyle zevk alamıyorum ama bu saatlerde iyiymiş yaaa :)))) ben de bu akşam yokum yine o ses türkiyem var :))))

ah işte benim annem de ankarada olsa beraber çıkardık. ama bi geldiğinde kv mle çıkmışlar, hiç sevmemiş ankara esnafını. izmirin gözünü seveyim dedi durdu. ondan ordan alıp duruyor.

Ben seni bekliyorum hic geldigin yok

Varlığını kabul edip ama çok samimi olmazsan sorun kalmıyor
hahha sorma yaaa

tatlım ben oda almadım .almayıda düşünmüyorum.hele bir doğsun bakalım uslu olursa alacağım.birkaç bişey aldım ama eksiğim bende de çok

oyyy gözümn aydın kuzummm
misafirlerin tez zamanda gider inşallahhh

Kizzzz banada haber ver unutma

ah işte benim annem de ankarada olsa beraber çıkardık. ama bi geldiğinde kv mle çıkmışlar, hiç sevmemiş ankara esnafını. izmirin gözünü seveyim dedi durdu. ondan ordan alıp duruyor.

kızım sende de neye elimizi atsak iki ucu boklu değnek mubarek :))) artık 2.ye hazırla kendini :))))))))

Ben seni bekliyorum hic geldigin yok

geliyorum güzelim tam yazıyorum sen çıkmış oluyorsun istisnasız 4 kere böyle oldu ((

hahha sorma yaaa

tatlım ben oda almadım .almayıda düşünmüyorum.hele bir doğsun bakalım uslu olursa alacağım.birkaç bişey aldım ama eksiğim bende de çok
ben de oda almayacam güzelim alsam masrafı düşünemiyorum bile,beşik eşimin dayısının kızından gelcek,dolabı da annem alcak bu kaa yanii....bir de küçük beşik alcam 4 aylığa kadar içinde yatabileceği hem yatak odama hem de salona taşınacak hafiflikte olcak çünkü ben asıl beşiği odama kurdurmayı düşünmüyorum 6.aydan itibaren de yatırmayacam yanımdaa alışsın odasınaaa hem işim gücüm var benim kocamla şahit olmasın bebek te olsa hahahahhahah :))))

Sabah prof sabiha paktunayi dinlefim 3 yadina kadar yaninizda yatirin ozellikle çalışan anneler dedi

Sabah prof sabiha paktunayi dinlefim 3 yadina kadar yaninizda yatirin ozellikle çalışan anneler dedi
ben de başka bir profu dinledim kesinlikle en erken 6 ay en geç 1 yaşında odasını ayırın kendi odasına alışsın mutlaka dedi ve her ağlamasında gitmeyin kendi kendine uyumayı öğrenmeli dedi....

bayılıyom o kadına ya tam benim kafadan bende istiyom yanımda yatsın ama eşim izin vermiyor kayınvalidemde diyor sonra bıraktıramazsın diyor alışır diyor

bak yine kayınvalidemi andım
yesem doycam karıyıı

hahahahha ne desem ki şimdi çok güldüm yaa :))))))))) ahan kocam geldii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…