2014 Şubat Anneleri

bende aynı fikirdeyim kuzummm
bebeler minik yaaa

kesinlikle ben kıyamam yanlız bırakmaya..kızım 15 yaşında bazen geliyo ben uyurken yanıma anne hadi küçüklüğümdeki gibi sarmaşık olalım diyor çok hoşuma gidiyor o zamanki sıcak diyaloğumuzu anımsaması..bence her çocuğun böyle sıcak anıları olmalı...

evet canım haklısın ya yok yere üzüyorum kendimi işte :26: hamilelikten heralde herşeye ağlayasım var
hormonların savaşı var vucudumuzda normal tatlım
aynen kuzummm
Kizlar komsuda maydonozlu pogaca yedim bisi olur mu

ne gibi biişi olurmu tatlım

ya oda erken diyip duruyordu eşim kayınvalidem ona gereksiz buna gereksiz diyince tepem attı sağlam bi kavga ettim evde
onun ertesi günü başladı almaya ilk nevresim takımı hastane çıkışı puseti odası felan şimdi ne görse alıyor

Dün gece beni teselli eden arkadaşlara çoook teşekkür ederim. Gerçekten dediğiniz gibi, doktor (daha doğrusu telefonda asistanı ile görştük) şeker düzeyinin iyi olduğunu söylemiş. Kan değerlerim hariç tabi. Düzenli kan ilacı kullanmaya devam bol kırmızı et ye tavsiyesi ile telefonu kapadık. Hamilelik boyunca et çok hoşuma gitmişti ama bayramda bıkkınlık geldi. Artık canım istese de yiyemiyorum. Çok az yesem yetiyor. Et pişirirken de, pişmiş ama kokusu çıkmamış evde ııhh hiç gitmiyor

Ben geldim kimse yookk altta bi sürü isim var gerçi bi gece kuşu benmiyimm dedim de:) kızlar bugün dolandım yemek yaptım falan kasığı a ağrı girdi tırstım biraz bi de bebiş çom hareketliydi bugün yada büyüdüğü için daha mı çom hissediyorum acaba dedim sizde durumlar nasıll

Geçmiş olsunn..Ben de depolardan yemeye başlayınca dr ilacımı değiştirdi..sen ne kullanıyosun canım

erkek bebis bekleyenler isimlere karar verildimi neler?

Poyraz Ata olacak inşallah hayırlısıyla canım

günaydın kızlar
ben nezle oldum yine burnum tıkalı vicks sürüyorum bi zararı yoktur demi tamamen kapandı burnumdan nefes alamıyorum hiç

Burnunda da işe yarar ama ayak altına sürmeyi bende duymuştum canım geçmiş olsun

Ohh zahmet etmişler utanmadalar %100 yapsalarmış alenen soygunculuk bu ya

Geçmiş olsun canım kötü bir gün olmuş ne çok ağlamışsın kıyamam ya :26:
Benim uyguladığım diyet listesinin hemen hemen aynısı sadece bende günde bir dilim ekmek var o da sabah
Allah kolaylık ve sabır versin

Güle güle kullanın canım aldıklarınız inşallah

Hoş geldin canım aman Allahım şifa versin bebeğin sağ salim seninle olsun inşallah

Eminönü yolcusu kalmasıııııınnnnn

Anlamamak ve katılmamak mümkün değil sana canım ama boşver almamalarından kat kat iyidir tadını çıkar gitsin

Hoşgeldin canım aramıza sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler

Çok şükür ya inan şeker için güzel haberler aldıkça kendim almış kadar seviniyorum

Abim s3 mini kullanıyor bende s3 ikimizde son derece memnunuz yani mininin de foto kalitesi gayet iyi ben gözüm kapalı tavsiye ederim canım

Kizlar komsuda maydonozlu pogaca yedim bisi olur mu

Allah seni ne etmesin takıntılı spsem nolcak maydonoz sana ne yapabilir korkma aksine dozunda tüketirsen faydası bile olur

ya kızlar afedersiniz bende gebeliğe bağlı hemoroid oldu canım çok yanıyo napim ne edim ben

Zeytin yağı iyi geliyor canım az birşey sür yeterli olacaktır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…