kızlar dün akşam moralim çok bozuldu ya hiç beklemediğim bir şey oldu, yani hamile bir insana bu yapılır mı dedim,
ben bankada çalışıyorum, bizde bulunduğun pozisyonda 3 seneni doldurduğunda bir üst pozisyona yükseliyorsun ve maaşın da artıyor.yani kıdem alıyorsun. benim de süreç normal bir şekilde devam ederken, tüm onaylar verilmişken, genel müdürlükte benim ünvanımla ilgili yazıyı imzalayacak kişinin kendi insiyatifinde (hiç bir yönetmeliğe vs. uygun olmayan bir şekilde, sırf canı istemediği için) yazımı imzalamadığını öğrendim. bu kişigeçen sene de yine benim görev pozisyonumda yükselmemi engelleyen kişiydi. olayın benim hamile olmamla ve yakında doğum iznine çıkacak olmamla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim devrelerim olan kişiler ünvanlarını aldılar ben alamadım. bu konuda sorumluluğu olan herkesi Allah'a havale ediyorum. doğacak çocuğumun rızkını benden esirgediler ya, Allah büyük, binlerce katını çıkarsın onlardan.
Dünden beri hep dua ettim, inşallah hakkım olanı alırım...
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089
rüyamı yazıcaktım unuttum.. rüyamda hepimiz loğusa pijamalarımızı ve geceliklerimizi giymiş hastanenin birinde toplanmışızkimimizin az vakti kalmış çok şişmiş kimimizin daha çok vakti varmış az kilo almış falan kafamızda loğusa taçları pijama ve geceliklerle dolaşıyoduk hayır olsun
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
evet canım arkasında magnet var buzdolabına yapışacak şekildebaya uygun olmuş hem de çok güzel arkasında mıknatıs da var mı dolaba yapıştırmak için? ne çok soru sordum yahu :26:
sizinde elinize sağlıkah canım allah sabır versin insanda hakkı yenince çok sinir oluyo zaten herşeyi daha fazla takan moddayız allah bildigi gb yapsın onları merak etme tepe taklak oluverirler kul hakkı asla ödenmeyen bi hak şehit olunca bile bütün günahlar siliniyo kul hakkı müstesna deniliyo yani allah o kadar önem veriyo hakkımıza boşver onlar bulurllar zaten belalarını
geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah
vayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş
valla dogururken bile süsümüzden geri kalmıyoruzo taç takılacak yani
hımm güzel olmuş elcazlarına saglık ve geçmiş olsun bizde eşimle kapı süsünün kalp şeklini kurdeleyla kapladık silikon gerçekten tehlikeli iyiki yanlız yapmamışım cok sıkıldım zaten öyle bıraktım sonra süslücem hiç bi işi tamamlayamıyorum cabuk bi sıkılma dogurma moduna geçme eğilimim başladı bugünlerde
ah canım allah sabır versin insanda hakkı yenince çok sinir oluyo zaten herşeyi daha fazla takan moddayız allah bildigi gb yapsın onları merak etme tepe taklak oluverirler kul hakkı asla ödenmeyen bi hak şehit olunca bile bütün günahlar siliniyo kul hakkı müstesna deniliyo yani allah o kadar önem veriyo hakkımıza boşver onlar bulurllar zaten belalarını
geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah
vayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş
valla dogururken bile süsümüzden geri kalmıyoruzo taç takılacak yani
hımm güzel olmuş elcazlarına saglık ve geçmiş olsun bizde eşimle kapı süsünün kalp şeklini kurdeleyla kapladık silikon gerçekten tehlikeli iyiki yanlız yapmamışım cok sıkıldım zaten öyle bıraktım sonra süslücem hiç bi işi tamamlayamıyorum cabuk bi sıkılma dogurma moduna geçme eğilimim başladı bugünlerde
sağol eksik olma hakseverim, bak senin nick in de "haksever" bana uğur getirirsin inşallah...
aman durun daha en az 2 ay doğurmayın kızlar....:))
mrb canım bu hafta doktora gittiğimde banada suyun az bol su iç dedi nasıl hallettin bu problemi çok şükür ne güzel atlatmışsınız
hayırlı cumalar anneler nasılsınız ya ben resmen hamileliğin başına döndüm aslında o zaman bile böyle sıkıntı yaşamadım yani mide bulanmaları baş dönmeleri falan sürekli çıkarıyorum sizde de varmı aynı durumlar
hayırlı cumalar anneler nasılsınız ya ben resmen hamileliğin başına döndüm aslında o zaman bile böyle sıkıntı yaşamadım yani mide bulanmaları baş dönmeleri falan sürekli çıkarıyorum sizde de varmı aynı durumlar
Canım sen yazınca bende baktım. teeeeeee 8.aydan 10 gün raporujm vardı ama maaşımdan kesilmemişti. Bende yatmıcak herhalde diye düşündüm. Bi baktım ki ziraat bankasına gönderildi falan yazıyor. Bana da mı yatmış oluyor
sertlik ve çatı ağrısı normal tatlım
canım aynısı bendede var merak etme çatı kemiği yumuşuyomuş doğuma hazılık yavaş yavaş o yüzden oluyoruş sanırım :)
3 4 tane iç zıbından aldım canım bende
kızalr ya 30+0 ız bu oğlan nezaman döncek sizikiler ne alemde döndüler mi.benimki yan yatıyor.
EvetÇıkarmamak için zor tutuyorum başım dönme dolap gibi mübarek Bende vertigo var o yüzden hiç kesilmedi zaten. Ama bu ara magnezyumdan şüpheleniyorum. Sen de magnezyum kullanıyor musun ?
çok şükür ben pek hamileliğini anlamadan yaşayanlardanım ama biliyorum ki sıkıntısı olan arkadaşlar da çok,sizin bebişler daha şimdiden annelerine naz yapıyolar :)
canım bugün başladım az önce kullandım hatta bende de reflü vardı acaba bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıor ya ondan mı dedim
haksever senin köfteler belli oldu mu kuzuum
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
Baskıdan mı başka birşeyden mi bilmiyorum ama reflü bir haftadır falan bende e var gece uyutmayacak kadar yanıyor midem
merhaba kızlar şubat sonu nasip olursa bebeğimi kucagıma alıcam size sorum var lütfen yanıt verin 22. haftadan beri var olan çatı ağrısı ve gece bazen karnınım sol yanında sertlik oluyor doktorum önemli değil deyip gönderiyor aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı acaba....
bende de oluyor canım aynı durumlar normal diyo dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?