2014 Şubat Anneleri

aman da aman ne becerikli arkadaşları varmış da hüzünbazımın...
güle güle kullan canım hepsini, çok güzeller...
çok sağol lipimm adally ve kronick delimmmmm
çok teşekkür ederiz sgun teyzesi.biz iyi sayılırız.hediyelerimiz ile çok musmutlu olduk

çok sağol bbilim teyzesi.sağolsun adally ve kronick deli
süper olmuşşş maiallahhhhh
dün bir soru sormak için uğramıştım buraya ama takıldım kaldım dünden bu yana ne kadar hoş ve derin bir muhabbet varmış çok çok çook beğendim
hep gel kuzucannn
bende ilk başlarda yani ameliyat olduktan sonra 2011 de yapamam bu diyeti dedim ama baktımki şimdi alışmışım
sağol haksever teyzesii
süslüyüz tabe.bazen diyorumm iyiki kızım olmuyor

Bende ziraatten aldım prolet.Git bir bankaya bakalım belki verirler...Çok gecikme belirlenen tarihler arasında alabiliyormuşun parayı
dünür zenginsin artık pas atmassın bize

Çok teşekkür ederim canım ya Ben tavsiyelere uyayım :) İlaç kullanmaktansa acı çekmeyi tercih ediyorum :)
aynen anarşikimn bazen umo bana mazoşişt diyo

Yani ilaç kullanmayı sevmiyorum hele ki karnımda bebek varken ilaç noooo

Bende ziraatten aldım prolet.Git bir bankaya bakalım belki verirler...Çok gecikme belirlenen tarihler arasında alabiliyormuşun parayı

Aldım canım . Ay hiç beklemiyordum bu parayı. Benim maaşımdan kesinti olmamıştı o ay. 275 TL havadan geldi. Daha sıcaklığını hissedemeden kredi kartına yatırdım ama olsun

taç baktım bugün güzel şeyler vardı daha kesin karar vermediğimden almadım ama krımızı loğusa geceliği aldım dün geceki rüyadan sonra kırmızı almaya karar verdim pijamamı almıştım zaten o da lila yeter bu kadar demi :26:

Herkesler mi gezmelerde? Herkesin mi kocası yanında ?

Başım döndüğü için davet edildiğim yere bile gidemiyorum sıkıntıdan patladım kimse yoook

Selam hanımlar
Sırt ağrısından muzdarip olan var mı aranızda benim gibi çekiçle vursam ancak düzlenip iyileşecek gibi geliyor. Eşime ovduruyorum ama yoook. Sanırım bu küçük beden bunca kiloyu kaldıramadı

hüzünbazzzz; güle güle kullan ,kıskandım galiba birazda...becerikli hatunların da ellerine sağlık.

bbilim ;senin de eline sağlık,benim de el yapımı olmayan bebek şekeri ve sepetim bugün geldi,resim çektim bir ara benim gibi hazırcılar için fikir olsun diye yüklerim.

lip ;hakkını alabiliyorsan mücadele et.çalışma şartlarınızı bilemem ama hakkını kimseye yedirme ,çok sinir oluyorum böyle durumlara,yazını onaylayan erkek mi bilmiyorum ama aynı durumda eşi ,kardeşi,vs .olsa nasıl davranırdı acaba.

kızlar hazırlık konusunda canınızı sıkmayın,ben de sizin gibi özel şeyler bekledim ama maalesef,düğünde de ,doğumda da her işimi kendim yaptım,kendim aldım.beşiği alma dediler,doğumdan sonra beşik geldi temizlenecek kimse yok ortada,ben sezeryan olmuşum o dikişlerle kendim temizledim .düğünde de aynısı oldu,ev bulma -temizlik vs.kendim yapmak zorunda kaldım.o yüzden inadına mevlüt yapmadım,akraba felan gelemedi.şimdi hiiiç umurumda değil.allahım bana 3. evladı nasip etmiş,yuvamda sağlık,huzur olsun gerisi teferrruat.

haksever birinciliğini tebrik ederim.

dünür zenginsin artık pas atmassın bize

Senin gibi sefil biriyle hiç işim olmaz artık

Aldım canım . Ay hiç beklemiyordum bu parayı. Benim maaşımdan kesinti olmamıştı o ay. 275 TL havadan geldi. Daha sıcaklığını hissedemeden kredi kartına yatırdım ama olsun

İşyerin kıyak geçmiş sana Güle güle harca diyecektim ama çoktan yerini bulmuş

canım ben bi alt üst takım aldım bide sabahlıklı 3lü takım aldım ikiside pembe oldu bide evlenirken aldıgım 3lü emzirmeli takım var oda pembe 3 tane pembe lohusalık geceligim oldu bide boydan elbise gecelik alıcam onuda doguma giderken giyerim diyorum bu kadar yeter sonra bebek mevlitine özel bişi alıcam kürk gb bişisi var üstünde begendim ama 200tl o dogunca alırım kızımada tütülü bişi begendim mevlitte onada onu alıcam taçımıda kendim yapıcam inşallah pembe beyaz yaaprım herelde bütün bicamalarım pembe oldu çünkü

Kuzlarr nasılsınızz geçmişi okuyamadım henüz..dün zehirlendim benn mahvoldum gece hem alttan hem üstten eşim de nöbetçiydi çok şükür atlattım ama çıkarırken çok zorlanınca akıntım oldu ben bebeğin suyu sanıp biara panik yaşadım..3günlük etli dolmaydı ama buzluktan çıkarmıştım o dokundu sanırım..çok dikkat edin yediklerinize..

Coook gecmis olsun canim... dikkat et kendine

Kizlar bugun dr dan geldim 28+1 gunluk ve oglusum 1220 gr ve ben 11 kilo almisim .. sizlerde durum nedir?

Canım malesef hamile olduğun için yükseltmemişlerdir ben de bi bankaya yıllarımı verdim,gmde de şubede de çalıştım malesef hamileleri yükseltmezler doğum izni dönüşünü beklerler..hakkını kim yediyse onun hakkı da yensin ben hep öyle dua ettim..tazminatımı alıp ayrıldım ama benim öyle çok hakkım yendiki hiçbi tazminat karşılamaz çok üzmüşletdi beni de malesef..sen bebişine odaklan takmamaya çalış ki çok zordur bilirim..

Kizlar bugun dr dan geldim 28+1 gunluk ve oglusum 1220 gr ve ben 11 kilo almisim .. sizlerde durum nedir?

Gayet ğyi canım bence maşallah size..

canım çok geçmiş olsun buzdalabındaki etli dolmanın etini çözdürüp tekrar pişirip mi koydun yani dolma yaparken marketten aldığın ıymayla mı yoksa derindondurucuyla yapılan kıymayla mı yaptın

kusura bakma bizde seneler öncsi böyle bir rahatsızlık geçirmişdik ondan soruyorum

bugün 1 aylık bir bebek gördüm hemde kız kadına a kalsın bebeğinizi çok sevdim bu gece onunla yatabilirmiyim diyecektim
hak sever tütsü bende istiyorum ama malum mevlüt ilk aylarda olacak küçük olması lazım burada pek yok
alırsan resim ekle bizede fikir olur birde tütsünün üzerine bady giydiriyorlar üşümezmi martta bebeiş ne yapacağız kazak türü şey olmaz mevlüt günü çok yakarız ama bilemedim sadece pnye olmaz

Kızlar iyi akşamlar,

Okuyamadım geçmişi, annemler bizde. Şöyle bir göz attım. Size müjdeli haberimi vereyim (tabii benim için müjdeli ama sizinle de hep sıkıntı mı paylaşacağız yani) yeterliliği geçtiiiiiim. Çok şükür çok rahatladım. Artık daha bir kızımın hazırlıklarına odaklanabileceğim inşallah.

Allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz...
Çok sağol canım, allah sizlerden razı olsun. Sen de canını sıkma canım. Allaha havale etmek en iyisi. Onlar da bulurlar yaptıklarının karşılığını. Sen minik tavşanını düşün, takma kafana

Çooook geçmiş olsun canım. Hakikaten çok dikkat etmemiz gerekiyor yediklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…