canım şöyle bi video buldum ben normalmiş bak 7.ayda bi de dinlenirken tam uzanma hafif oturur gibi uzan reflüye faydası oluyor Hamileliğin 7. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
Çok teşekkür ederim canım ya Ben tavsiyelere uyayım :) İlaç kullanmaktansa acı çekmeyi tercih ediyorum :)
ben de canım ilaç kullanma taraftarı değilim tavsiyelere dikat edilince bi de yemeye içmeye hafifliyor biraz
çok sağol lipimm adally ve kronick delimmmmmaman da aman ne becerikli arkadaşları varmış da hüzünbazımın...
güle güle kullan canım hepsini, çok güzeller...
çok teşekkür ederiz sgun teyzesi.biz iyi sayılırız.hediyelerimiz ile çok musmutlu oldukKızlar sabahtan işlere koyuldum hafta sonu misafir var ne zor hamile hamile temizlik şimdi dinlenmeye oturdum sayfalar almış başını geçmişi okudum hemencik)
Canım bu bankaları anlamak zor benim eşimde bankacı genel müdürlük bayan eleman almama kararı almış doğum izni süt izni vs diye hatta geçen kobide kızı doğum iznine çıktığı için bireysele indirdiler kız müdürlük bekliyordu büyük şok oldu allah bildiği gibi yapsın bu zihniyettekileri ;(
Günaydın bitanem anca oturdum cvp yazabildim... Nasılsın?
Çok güzellerrr) maşallAh
çok sağol bbilim teyzesi.sağolsun adally ve kronick delisanada geçmiş olsun cnaım o daha beter olmuştur yaa dikkat et kendine
sağol tatlım benimki çok yanmadı minnak bir yanık
[sıze=3]huzunbazzzzzzzzzzz [/sıze]gelen şeyleri çok beğendimmm çok güzeller şmdi gördüm daha gönderenlerinde ellerine sağlık
süper olmuşşş maiallahhhhhEki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan
hep gel kuzucannndün bir soru sormak için uğramıştım buraya ama takıldım kaldım dünden bu yana ne kadar hoş ve derin bir muhabbet varmış çok çok çook beğendim
bende ilk başlarda yani ameliyat olduktan sonra 2011 de yapamam bu diyeti dedim ama baktımki şimdi alışmışımdiyete uyuyorum canım, çünkü haftada 3 gün evde parmaktan kan ölçümü alıyorum, onların iyi çıkması lazım.onları 14 aralıkta doktora göstericem, orada benden tekrar kan alınacak, sonuçların iyi çıkması lazım. bir de sağlık için başa gelen çekiliyor. alıştım artık...
sağol haksever teyzesiivayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş
valla dogururken bile süsümüzden geri kalmıyoruzo taç takılacak yani
dünür zenginsin artık pas atmassın bizeBende ziraatten aldım prolet.Git bir bankaya bakalım belki verirler...Çok gecikme belirlenen tarihler arasında alabiliyormuşun parayı
aynen anarşikimnÇok teşekkür ederim canım ya Ben tavsiyelere uyayım :) İlaç kullanmaktansa acı çekmeyi tercih ediyorum :)
çok sağol lipimm adally ve kronick delimmmmm
çok teşekkür ederiz sgun teyzesi.biz iyi sayılırız.hediyelerimiz ile çok musmutlu olduk
çok sağol bbilim teyzesi.sağolsun adally ve kronick deli
süper olmuşşş maiallahhhhh
hep gel kuzucannn
bende ilk başlarda yani ameliyat olduktan sonra 2011 de yapamam bu diyeti dedim ama baktımki şimdi alışmışım
sağol haksever teyzesii
süslüyüz tabe.bazen diyorumm iyiki kızım olmuyor
dünür zenginsin artık pas atmassın bize
aynen anarşikimnbazen umo bana mazoşişt diyo
Bende ziraatten aldım prolet.Git bir bankaya bakalım belki verirler...Çok gecikme belirlenen tarihler arasında alabiliyormuşun parayı
taç baktım bugün güzel şeyler vardı daha kesin karar vermediğimden almadımah canım allah sabır versin insanda hakkı yenince çok sinir oluyo zaten herşeyi daha fazla takan moddayız allah bildigi gb yapsın onları merak etme tepe taklak oluverirler kul hakkı asla ödenmeyen bi hak şehit olunca bile bütün günahlar siliniyo kul hakkı müstesna deniliyo yani allah o kadar önem veriyo hakkımıza boşver onlar bulurllar zaten belalarını
geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah
vayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş
valla dogururken bile süsümüzden geri kalmıyoruzo taç takılacak yani
hımm güzel olmuş elcazlarına saglık ve geçmiş olsun bizde eşimle kapı süsünün kalp şeklini kurdeleyla kapladık silikon gerçekten tehlikeli iyiki yanlız yapmamışım cok sıkıldım zaten öyle bıraktım sonra süslücem hiç bi işi tamamlayamıyorum cabuk bi sıkılma dogurma moduna geçme eğilimim başladı bugünlerde
dünür zenginsin artık pas atmassın bize
Aldım canım . Ay hiç beklemiyordum bu parayı. Benim maaşımdan kesinti olmamıştı o ay. 275 TL havadan geldi. Daha sıcaklığını hissedemeden kredi kartına yatırdım ama olsun
taç baktım bugün güzel şeyler vardı daha kesin karar vermediğimden almadımama krımızı loğusa geceliği aldım dün geceki rüyadan sonra kırmızı almaya karar verdim pijamamı almıştım zaten o da lila yeter bu kadar demi :26:
Kuzlarr nasılsınızz geçmişi okuyamadım henüz..dün zehirlendim bennmahvoldum gece hem alttan hem üstten eşim de nöbetçiydi çok şükür atlattım ama çıkarırken çok zorlanınca akıntım oldu ben bebeğin suyu sanıp biara panik yaşadım..3günlük etli dolmaydı ama buzluktan çıkarmıştım o dokundu sanırım..çok dikkat edin yediklerinize..
kızlar dün akşam moralim çok bozuldu ya hiç beklemediğim bir şey oldu, yani hamile bir insana bu yapılır mı dedim,
ben bankada çalışıyorum, bizde bulunduğun pozisyonda 3 seneni doldurduğunda bir üst pozisyona yükseliyorsun ve maaşın da artıyor.yani kıdem alıyorsun. benim de süreç normal bir şekilde devam ederken, tüm onaylar verilmişken, genel müdürlükte benim ünvanımla ilgili yazıyı imzalayacak kişinin kendi insiyatifinde (hiç bir yönetmeliğe vs. uygun olmayan bir şekilde, sırf canı istemediği için) yazımı imzalamadığını öğrendim. bu kişigeçen sene de yine benim görev pozisyonumda yükselmemi engelleyen kişiydi. olayın benim hamile olmamla ve yakında doğum iznine çıkacak olmamla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim devrelerim olan kişiler ünvanlarını aldılar ben alamadım. bu konuda sorumluluğu olan herkesi Allah'a havale ediyorum. doğacak çocuğumun rızkını benden esirgediler ya, Allah büyük, binlerce katını çıkarsın onlardan.
Dünden beri hep dua ettim, inşallah hakkım olanı alırım...
Kizlar bugun dr dan geldim 28+1 gunluk ve oglusum 1220 gr ve ben 11 kilo almisim .. sizlerde durum nedir?
Kuzlarr nasılsınızz geçmişi okuyamadım henüz..dün zehirlendim bennmahvoldum gece hem alttan hem üstten eşim de nöbetçiydi çok şükür atlattım ama çıkarırken çok zorlanınca akıntım oldu ben bebeğin suyu sanıp biara panik yaşadım..3günlük etli dolmaydı ama buzluktan çıkarmıştım o dokundu sanırım..çok dikkat edin yediklerinize..
canım ben bi alt üst takım aldım bide sabahlıklı 3lü takım aldım ikiside pembe oldu bide evlenirken aldıgım 3lü emzirmeli takım var oda pembe3 tane pembe lohusalık geceligim oldu bide boydan elbise gecelik alıcam onuda doguma giderken giyerim diyorum bu kadar yeter sonra bebek mevlitine özel bişi alıcam kürk gb bişisi var üstünde begendim ama 200tl o dogunca alırım kızımada tütülü bişi begendim mevlitte onada onu alıcam taçımıda kendim yapıcam inşallah pembe beyaz yaaprım herelde bütün bicamalarım pembe oldu çünkü
Çok sağol canım, allah sizlerden razı olsun. Sen de canını sıkma canım. Allaha havale etmek en iyisi. Onlar da bulurlar yaptıklarının karşılığını. Sen minik tavşanını düşün, takma kafanaAllah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?