2014 Şubat Anneleri

canım benim ya. bende zihinsel engelli öğretmeniyim. 37. haftaya kadar çalışsan çalışırım ama oğluşum o kadar dayanmazsa diye düşünüyorum bi de az biraz dinlenmek hakkımız yani. bi şekilde doğum sonrasında izin rapor ayarlanır olmadı heyet raporu alabilirz. haziran zaten kolay geçer. ben haftaya 5 günlük diğer hafta da 10 günlük normal rapor alıcam. zaten ondan sonra da 32. haftaya yasal doğum iznime başlatıcam. çok kilo almadım 5 kilo aldım ama bel ağrısı ve göğüslerimin altı ağrıyo. umarım sen de ayarlayabilirsin. çocukların karne zamanına kadar bekleme derim ben. çünkü ola ki bi kaç hafta erken geldi bebiş o zaman izne çıkar çıkmaz doğum olacak dinlenemeyeceksin bile.

herşey gönlünce olsun...

Bir ben varım aşağıda online kimsecikler yok olsun ama yine de herkese

merhaba canım kramp dediğin kasılmamı acaba karnın kaskatı kesiliyo ve sancı giriyo böyle bişeyse bendede oluyo bunlar normalmiş

ayy herkes geziyor bugün maşallah bi face e bakıyom bi buraya bakıyom kimsecikler konuşmiyi :) kronikcim senin eşin atanmıştı galiba taşındınız mı siz ne yaptınız :)

Hafta sonu herkes kendini dışarı atıyor sanırım Evet biz geldik tombikciğim şu an Bingöldeyim...

Son düzenleme:
Kızlarrr hepinize iyi aksamlar ben 27+5 gunluk hsmileyim bugun foktora gittik bebiş 1.310 gr boyu 36 cm olmadı gerekenden 2 hafta buyukmuş doktor kızdı sekerin varmış hibi rrjim yspcsksın dedi scaba rrjim listedi menusu olsn var mı ? Neyi ne kadar yemeliyim ?

pfff aynısını banada dedi doktor bi güzel yedim azarırejime başlamalısın dedi başlayamıyosan profosyonel bir yardım al dedi

benimde riskli çııktı şekerim hergün ölçtür takibe alalım dedi.benim aynı zamanda tansiyonumda 13-9 çıktı. dr.hamur işi,tuz ,şeker bir sürü şeyi yasakladı.protein ağırlıklı besleniyorum .inş. düzene girer moralim çok bozuldu...

Aynen ya insanın morali bozuluyor cidden allah yardımcımız olsun kızlar allah beterinden ssklasın bunada sukur dikkat etcez artık az kaldı inş

kızlar iyi akşamlar benim 24 haftalıkken ayrıntılı ultrasondo suyum fazla çıkmıştı geçebilir dendi doktora gittim suyun hala fazlaymış sertlikler ve kasılmalarım oluyordu doktor su fazla olunca erken doğum olabilir dedi kasılmalara dikkat etdedi bu konu hakkında
bilginiz varmı biraz endişeliyim çünkü Allahtan bebeğimin sağlığı iyi

Gecmis olsun canim ama bildigim kadariyla doktorunun seni yönlendirmesi gerekiyor bana öyle demisti.Seker ciksaydi diyet vericem demisti

avm ye gezmeye gittik kızıma ciciler aldım waikikiden battaniye 2 zıbın takımı tulum bide alt üst bi takım aldım mavili kırmızılı çok şekeyyyyyyy kendimede sonunda hamile eteği buldum aldım bulamıyodum ya waikikide hep pantolon oluyodu burda varmış aldım hemencik hem bu avm as merkez bursada bütün markaların outlet magzaları var avmde waikikidede hep kalanalrı felan getiriyolar oraya herelde çok ucuzdu yani çok sevindirik olduk kızımla

biz kızımla ucuz< olsun diye ugraşıyoruz bisürü şey aldım 80tl tutu babamız kendine 120tlye ayakkabı aldı bu erkekler çok tuhafhepsini kendi ödücek nabalaım dimi zeynebim hıh babaya

slm kızlar
fırsat buldukça girip okuyorum ama size yetişebilmek mümkün değil
bende bişeyler alamya başladım ama ilkide kız olduğu için ve onda fazlasıyla abarttığımız için bunda çok daha temkinli ve seçiciyim
sizede önerim çok şey değil gerçekten ihtiyacınız olacağını düşündüklerinizi listeleyerek almanız yoksa benim gibi olursunuz
allahtan cinsiyetleri aynıda ilkinde hiç giydiremeden büyüdüğü kıyafetleri ikinciye giydirebileceğim.
size sormak istediğim bişey var ben gebeliğimi ilk öğrendiğimden itibaren folik asit sonrasında magnezyum kan ve eleviti kullandım taki 1 ay öncesine kadar 1 ay önce drum elevit ve kan ilacını bırakıp magnezyum ve calsiyum vitaminlerine devam etmemi söyledi ama ben o zamandan beri hiç birini içmiyorum acaba sonradan sıkıntı olur mu ?
magnezyum kasık ağrılarım içindi calsiyumda kramplar için ama hiç sıkıntım yok şimdi tabiki çok fazla ayakta kalmak iyi gelmiyor kasık ağrısından duramıyorum

merhaba canim, yani soyle diyim, ben tek basina kalsiyum ve magnezyum diye haplar almiyorum, en bastan beri hep ayni vitamin hapi icinde folik asit olan onu kullandim, sonra 18 haftada filan demir hapina basladim, o ikisi var sadece, ins bi sey olmaz bi dahaki gittiginde sorarsin doktora istersen

gule gule giyin aldiklarinizi :) hamile etegi ben de istiyorum da burda nerden bulcam hic bi fikrim yok
babiskolar oyledir, baska seyler tasarruf yapalim derler, birden bi tanecik seye dunyanin parasini verirler..
olsun canlari saolsun :) ben de ucuz seyler bulucam alicam diye ugrasiyorum, dun bi magazada %50 indirim varmis, ordan bi suru bi sey aldik, boyle bazen ucuz denk gelince cok seviniyorum ben de :)

Gecmis olsun canim ama bildigim kadariyla doktorunun seni yönlendirmesi gerekiyor bana öyle demisti.Seker ciksaydi diyet vericem demisti

ayy benim de bu pazartesi seker testim yapilacak cok korkuyorum, diyet filan yapmak istemiyorum, hos bi dunya kilo aldim ama, olsun :) sanirim seker testini en son yaptiran da ben olucam :)

ya kizlar madem herkes face de bizi de ekleyin nasil yapiliyor bi bana anlatsaniza, link mi verces ne verces?

ay dur cok heves ettim bebisin kiyafetlerinin resmini cekeyim de koyayim, genelde yenidogan veya 0-3 aylik aldik, esim 6 aylik aldirmiyor henuz.

Allahim mutlu mutlu giydirmeyi nasib etsin hepimize ins :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hamişler :)

cuma günü temizlik yaptım, dün sabahtan doktor kontrolü akşam misafir ağırladım, bugün biz misafirliğe gidicez, derken foruma giremedim... şimdi girdim geçmişi okudum, ne güzel ciciler almışsınız rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...

teyzeleri dün 27+5 günlüktük, 1219 gram olmuşuz, boyumuz 39 cm, doktor teyzemiz durumdan memnun, ben bu ay iki kilo almışım 66 olmuşum biraz daha dikkat ederek 71 ile tamamlayalım diyoruz bakalım hayırlısı, bu arada kızım bir aydır doğum pozisyonunda kafası bir hayli aşağıdaymış, çatı muaynesi falan yapıldı dün erken doğum riskimiz var mı diye çok şükür şimdilik yok ama biraz daha dikkat etmem gerekiyor :) rabbim sağlık mutluluk ve huzur nasip etsin inşallah hepimize :)

benden şimdilik bu kadar, artık girebilirsem akşam giremezsem yarın görüşürüz kızlar, görüşürüz :)

kızlar günaydın benimde şekerim çıkmıştı 100lük yükleme 159 ama dikkat ettim biraz düşer ye düşmeyince dr diyetisyene yönlendirdi oda diyet verdi ama uygulaması zor iki gündür yapıyrm işe yaradı gibi birazcık düşüş oldu artık işimiz zor demek ki böyle devam edeceksek(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…