uff kızlar ben de öğretmenim okulönceciyim ama çok yoruluyorum çünkü sürekli eğilip kalkmak zorundayım 5 saat boyunca sürekli ayaktayım oturarak çalışmam neredeyse imkansız. orta derecede zihin engelli ve otistik bir öğrencim var bunun dışında hiperaktif olmasa da aşırı hareketli ve durdan sustan anlamayan 3-4 öğrencim var. çok problemli bir sınıf. ağırlaştım artık başa çıkmakta zorlanıyorum. 32. haftada ayrılmak istiyorum ama ya sonra rapor vs. ayarlayamazsam orda sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum. 32 de rapor alıp dayanabildiğim kadar dayanıcam galiba.37. haftam da tam karne haftasına denk geliyor
Günaydın kızlar ...nasılsınız...ben bugün biraz endişeliyim....sağ tarfıma baskı yaparak yatttım farkında olmadan sonradan da karnıma kramp girgi bebeğe zarar vermişmidir.... Allah korusun bir yeri inciniyor mudur....bir de karnına arada kranp giren var mı
ayy herkes geziyor bugün maşallah bi face e bakıyom bi buraya bakıyom kimsecikler konuşmiyi :) kronikcim senin eşin atanmıştı galiba taşındınız mı siz ne yaptınız :)
Kızlarrr hepinize iyi aksamlar ben 27+5 gunluk hsmileyim bugun foktora gittik bebiş 1.310 gr boyu 36 cm olmadı gerekenden 2 hafta buyukmuşdoktor kızdı sekerin varmış hibi rrjim yspcsksın dedi scaba rrjim listedi menusu olsn var mı ? Neyi ne kadar yemeliyim ?
Kızlarrr hepinize iyi aksamlar ben 27+5 gunluk hsmileyim bugun foktora gittik bebiş 1.310 gr boyu 36 cm olmadı gerekenden 2 hafta buyukmuşdoktor kızdı sekerin varmış hibi rrjim yspcsksın dedi scaba rrjim listedi menusu olsn var mı ? Neyi ne kadar yemeliyim ?
sağol canım şuanda şekersiz haliyle 0,40 kuruş şekerinde kilosu 30 tl miş ondan ne kadar bilmiyorum 1 kg gitse tanesi bana 0,70 kuruşa gelir
ama paletli olduğu için biraz fazla tutuyor şu şekeri koycam şeker paletleri (klipsleri) en çok para tuttan şey oldu mesela hazırlarda böyle paletli olanlar 1,25 den başlıyor bildiğim
sağol tatlım seninde diline sağlık
slm kızlar
fırsat buldukça girip okuyorum ama size yetişebilmek mümkün değil
bende bişeyler alamya başladım ama ilkide kız olduğu için ve onda fazlasıyla abarttığımız için bunda çok daha temkinli ve seçiciyim
sizede önerim çok şey değil gerçekten ihtiyacınız olacağını düşündüklerinizi listeleyerek almanız yoksa benim gibi olursunuz
allahtan cinsiyetleri aynıda ilkinde hiç giydiremeden büyüdüğü kıyafetleri ikinciye giydirebileceğim.
size sormak istediğim bişey var ben gebeliğimi ilk öğrendiğimden itibaren folik asit sonrasında magnezyum kan ve eleviti kullandım taki 1 ay öncesine kadar 1 ay önce drum elevit ve kan ilacını bırakıp magnezyum ve calsiyum vitaminlerine devam etmemi söyledi ama ben o zamandan beri hiç birini içmiyorum acaba sonradan sıkıntı olur mu ?
magnezyum kasık ağrılarım içindi calsiyumda kramplar için ama hiç sıkıntım yok şimdi tabiki çok fazla ayakta kalmak iyi gelmiyor kasık ağrısından duramıyorum
avm ye gezmeye gittik kızıma ciciler aldım waikikiden battaniye 2 zıbın takımı tulum bide alt üst bi takım aldım mavili kırmızılı çok şekeyyyyyyykendimede sonunda hamile eteği buldum aldım bulamıyodum ya waikikide hep pantolon oluyodu burda varmış aldım hemencik hem bu avm as merkez bursada bütün markaların outlet magzaları var avmde waikikidede hep kalanalrı felan getiriyolar oraya herelde çok ucuzdu yani çok sevindirik olduk kızımla
biz kızımla ucuz< olsun diye ugraşıyoruz bisürü şey aldım 80tl tutu babamız kendine 120tlye ayakkabı aldıbu erkekler çok tuhaf hepsini kendi ödücek nabalaım dimi zeynebim hıh babaya
Gecmis olsun canim ama bildigim kadariyla doktorunun seni yönlendirmesi gerekiyor bana öyle demisti.Seker ciksaydi diyet vericem demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?