günaydın kızlarrr
keyifsizim bugün ben yahuuu
günaydın anneler nasılsınız biz çok iyiyiz tekmelerle uyandık bugün çok hareketliyiz:)
Spsee ne yapıyor nası oldu acaba :44:
kızlar iyi akşamlar benim 24 haftalıkken ayrıntılı ultrasondo suyum fazla çıkmıştı geçebilir dendi doktora gittim suyun hala fazlaymış sertlikler ve kasılmalarım oluyordu doktor su fazla olunca erken doğum olabilir dedi kasılmalara dikkat etdedi bu konu hakkında
bilginiz varmı biraz endişeliyim çünkü Allahtan bebeğimin sağlığı iyi
anneler bebek odası yapmayı düşünüyoruz ama ahşap beşiklerin çok kullanışsız olduğu söyleniyor tabi ki ilk yıl falan o odada yatırmayacağız ama bi dolap olmadan da kıyafetleri dağınık olur park yatak ve dolap düşünüyorum ama çok kararsızım sizler ne yaptınız ?
tatlım ben tahta büyüyen beşikler var ondan istiyorum madii durum 1 ay sonra ne olur bilemediğimiz için tam karar veremedik ama ben oda takımı şeklinde alıp beşiğini yatak odama koymayı düşünüyorum eşyalarını koymak için mecbur dolabı olmalı takım olarak daha uyguba geliyo diyolar ama bi çıkıp gezip karar vermemiz lazım :)
herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
diğer ayların annelerinden de destek alabilirsem tamamlıcam inşallah
okuyanlar mesajı beğenirlerse saymam kolay olacak
şimdiden okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...
herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
sezeryanmı olacak senin ?
O yüzden doktoru bekliyorsun sanırım
benim normal olacağı için allah izin verirse
beklemedim çünkü gübü son anda belli olacak o yüzden tarih yazmıcak yada şu şekil yazacak doğunca elle doldurcaz onları ...../...../2014 gibi yazmayı planlıyorum
matbaayla konuştum hediye yapacaklar bana etiket kısmını öyle halledecem onu kesip kesip üzerine zımbalarım artık
okudum cnm.allah kabul etsinherkese slm
anneler bebek odası yapmayı düşünüyoruz ama ahşap beşiklerin çok kullanışsız olduğu söyleniyor tabi ki ilk yıl falan o odada yatırmayacağız ama bi dolap olmadan da kıyafetleri dağınık olur park yatak ve dolap düşünüyorum ama çok kararsızım sizler ne yaptınız ?
Benim dr eleviti bıraktırdı cnm ama kanım düşük çıktığı için daha yoğun bir kan ilacı verdi,calcium tablet de verdi..magnezyuma gerek yok dedi..kan ilacını bıraktırırken kan değerlerine tekar baktımı peki..bebişler alacaklarını bizden alıyolar ama snin depolar boşalır özellikle kan ve calcium önemli..slm kızlar
fırsat buldukça girip okuyorum ama size yetişebilmek mümkün değil
bende bişeyler alamya başladım ama ilkide kız olduğu için ve onda fazlasıyla abarttığımız için bunda çok daha temkinli ve seçiciyim
sizede önerim çok şey değil gerçekten ihtiyacınız olacağını düşündüklerinizi listeleyerek almanız yoksa benim gibi olursunuz
allahtan cinsiyetleri aynıda ilkinde hiç giydiremeden büyüdüğü kıyafetleri ikinciye giydirebileceğim.
size sormak istediğim bişey var ben gebeliğimi ilk öğrendiğimden itibaren folik asit sonrasında magnezyum kan ve eleviti kullandım taki 1 ay öncesine kadar 1 ay önce drum elevit ve kan ilacını bırakıp magnezyum ve calsiyum vitaminlerine devam etmemi söyledi ama ben o zamandan beri hiç birini içmiyorum acaba sonradan sıkıntı olur mu ?
magnezyum kasık ağrılarım içindi calsiyumda kramplar için ama hiç sıkıntım yok şimdi tabiki çok fazla ayakta kalmak iyi gelmiyor kasık ağrısından duramıyorum
Hayırdır canımmmgünaydın kızlarrr
keyifsizim bugün ben yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?