2014 Şubat Anneleri

Günaydınnn... Bomba gibiyiz maşallah... 9 ayın tamamlanmasına az kaldı heyecan basıyorrrrrrrr............

Günaydın arkadaşlar ;

1 ay daha geride kaldı ARALIK ayına girdik ne mutlu bize kaldı 2 ayımız daha

Herkese günaydınnasılsınız?

Günaydınnn... Bomba gibiyiz maşallah... 9 ayın tamamlanmasına az kaldı heyecan basıyorrrrrrrr............

Hemde ne heyecan, valla süperiz inşallah bu iki ayı da sorunsuz atlatırız, bu arada bugün doğum çantası için liste hazırlıyacağım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür bel ağrımız feciiiiiiiii ama yinede dayanıyoruz
sizlerde ne var ne yok

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür bel ağrımız feciiiiiiiii ama yinede dayanıyoruz
sizlerde ne var ne yok

bbilimcim merhaba, bizde iyiyiz çok şükür kızım biraz aşağıda duruyormuş bu nedenle kasık ve çatı kemiği ağrım var onun dışında çok iyiyiz şükür :)

sizlerde ne var ne yok

iyilik valla bbilimim,bel ağrısı dışında iki gündür elim aşağıda geziyorum tutarak ve tuvaletten çıkamıyorum...alt tarafta agrı ve iğne batması gibi seyler olmaya başladı sürekli...

bbilimcim merhaba, bizde iyiyiz çok şükür kızım biraz aşağıda duruyormuş bu nedenle kasık ve çatı kemiği ağrım var onun dışında çok iyiyiz şükür :)

iyi olmanıza sevindim canım
anammm o ağrı bendede var
daha doğrusu maşallah ağrımayan yerim yok gibi

birde gece belimden kasıklarıma vuran bir kasılma ve ağrıyla uyandım çok da şaşırıdm ama neyseki bir kez oldu ve geçti çok şükür

iyilik valla bbilimim,bel ağrısı dışında iki gündür elim aşağıda geziyorum tutarak ve tuvaletten çıkamıyorum...alt tarafta agrı ve iğne batması gibi seyler olmaya başladı sürekli...

arada ocak annelerine bakıyorum onlardada vardı bu iğne batması geçen haftalarda konuşuyorlardı normal sanırım
benimki arada batıyor gibi oluyor ve af edersin tam şeyimin üstü
seninkidemi aynı ?

arada ocak annelerine bakıyorum onlardada vardı bu iğne batması geçen haftalarda konuşuyorlardı normal sanırım
benimki arada batıyor gibi oluyor ve af edersin tam şeyimin üstü
seninkidemi aynı ?

batma seyimin içinde ama agrı dediğin gibi üstünde....saga sola dönmek imkansız uzandığımda....otururken falan elimle tutuyorum göbeğimin altını...karnımın içi de agrıyo kızım hareket ettikçe....oyy sag salim doğursaydık bbilimimm

Son düzenleme:
Günaydın annişler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl?

Günaydın arkadaşlar ;

1 ay daha geride kaldı ARALIK ayına girdik ne mutlu bize kaldı 2 ayımız daha

Herkese günaydınnasılsınız?

sizlerde ne var ne yok
günaydın ciciş annelerr bende cok heycanliyim kizmi cok merak ediyorum.insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza alirizz...

günaydın ciciş annelerr bende cok heycanliyim kizmi cok merak ediyorum.insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza alirizz...

canımsın sen nasılsın şuan iyisin değilmi erken doğum belirtilerin geçti gitti inş.

evet aynı ağrı ama benimki bacağımı kaldırınca falan oluyor sadece hani yüksek bi yere çıkarken falan
doğruruz inş. Canım

bbilimim çamaşırlarını yıkıcam kızımın bu hafta içi ya da beklesem benim lohusa pijamamı da onlarla atsam diyorum

neyse benim soracağım sey şu.şimdi beyaz ve krem tonlarını ayırdım.onlar bi makine etti.

acık renkliler var bide onlarda hemen hemen bi mak.ama koyu renk cok az napsam bilemedim.sen nasıl yıkadın

Sagol canim benim ara ara sancilarim oluyorr haftada bir igne vuruyorum..kizimin hareketlerini hissetmiyorum doktorum serumdan ve ilaclardan olabilir dedi hareket etmesini bekliyorum..dün gece hastaneye gittim kslp atislari vardii ama ben kac gündùr hareketlerini hissetmiyorum...

canım benim koyu renk hiç bişiyim yoktu aldıklarımda en koyusu hastane çıkışının nar çiçeği tarafıydı iki renk hastane çıkışımız çünkü beyaz-narçiçeği işte
daha koyu bişiyimde yoktu
senin koyu dediğin hangi renk mesela ?
Haa daha koyu çamaşırlarımız var fakat ben 6 aydan sonraki giyeceklerini henüz yıkamadım onları daha sonra yıkıcam inş.

kırmızı var narçiçeği var...o tarz koyu renkler canım.ama 4-5 parça bişey işte....annem de o renkte temiz kıyafetlerinden at içine iki üç tane dedi.....nolacak sanki dedi

içe doğrumu dönük acaba ? Ondanmı hissetmiyorsun
inş. Sağ salimkucağına al meleğini

Canım hiç endişelenme. Bende 20.haftada hissetmiştim hareketlerini ve sürekli değildi. O 2 saatte 10 tekme saymana daha birkaç haftan var. Şuan hareketleri çokgüçlü olmadığından ara ara hissetmen normal. Endişelenme hiç. Çok dert ediyorsan en azından bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle. İçin rahatlasın.

Spsee ne yapıyor nası oldu acaba :44:

senin gibi bende merak ediyorum girmiyo pek bu ara ..

Spse yi de face li yaptık kızlar. Orada takılıyor. İyiydi en son

Çok güzel bir yazı canım. En ufak bire problemde boşanmayı teklif edenler muhakkak okumalı.

kırmızı var narçiçeği var...o tarz koyu renkler canım.ama 4-5 parça bişey işte....annem de o renkte temiz kıyafetlerinden at içine iki üç tane dedi.....nolacak sanki dedi

canım 4-5 parçaysa elindede yıkayabilirsin
benim son aldığım 5 parça ürün var mesela elimde yıkıcam hemen zaten bebek kıyafetleri neki minnak şeyler bir su yap sabun tozuyla yıka durula bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…