2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

allah analı babalı büyütsün aslıfatih.
erken gelmiş ama sağlıklıdır inşallah
tez zamanda kavuşursunuz umarım
neden erkenden geldi bebişin beklenen bişey miydiki?

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

Arkadaşım rabbime emanetsiniz cok duygulandim inşallah sağlıkla kavusursunuz erken doğum riskin var mıydı

Canım tebrik ederim. Gözünüz aydın.
Dilerim herşey yolundadır. Erken doğum riskin var mıy​dı senin?

Günaydın canlarrrrnasılsınız?

Oyyy maşallahhhh topiğimizin ilk bebeği,canım yaaaa...çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda kavuşur,hasret giderirsiniz oğluşunla

Herkese çok teşekkür ederim erken doğum riskim yoktu bende nasıl oldu anlamadım yinede aklıma şu geliyor çok kötü bi kaç hafta geçirdim dert sıkıntı üzüntü bence sebebi bu dikkat edin kendinize hiç bir şeyi kafaya takmayın bide erken doğumda şöyle oldu kanamam geldi evdeyken hemen doktora gittik alttan muayane etti açılman var bebek geliyo dedi sancımda yoktu ama sabah uyandığımda karnıma 5 dakika süren bir ağrı girdi ben ne olduğunu anlamadım bide konuyu toparlayamıyorum çok uykusuzluk bide 12de çıktım doğumdan

Allah ikinizede saglik versin ayy emir ilk bebegimiz hakkaten bende duygulandim hersey guzel olur insallah ikiniz icinde

owwwwwwwww topiğin ilk bebeğide açmış gözlerini dünyaya

ikinizinde sağlıklı olması çok güzel canım
allah bir ömür boyu mutlu bir aile etsin sizi inş.

Hakkınızda hayırlısı bitanem önemli olan sağlıklı olun emirinde sende, güzel haberler seninle başladı , bizi ilk sen teyze yaptın , şimdi stresi boşver bebeğinin tadını çıkar anneliğinin tadını çıkar kendinede bebeğinede çok çok iyi bak :)

bebeğin küvözdemi şimdi ?
boşver bak herşey geçmiş önemli olan sizin iyi olmanız

her şeyin hayırlısı canım,böyle uygun görmüş rabbim....sen dinlen bence,zaten şok etkisi yaratmıştır bu doğum,e bide doğumun yorgunluğu,uykusuzluk.....güzelce dinlen

gunaydın bu arada kızlar iyisiniz inş.
artık şubat anneleri doğum hikayeleri topiğini biri açmalı sanırım

Herkese günaydınnnn ,

Dün dr gittim arkadaşlar.. 29 hafta 2 günlük olmuşum.. Yürüdüğümde karnımın alt tarafında sanki bi çekilme ve sertleşme oluyordu.. Buna raağmen bebeğim hareketli .. Dün doktor bu sıkıntılarımın sebebinin bebeğin suyunun fazla olmasıymış bununda sebebinin şeker kaynaklı olduğunu söyleyerek şekeri tamamen bırakmamı söyledi ve diyet verdi.. Kafama takıldı 29 haftalığım 15 gün sonra şeker yüklemesini istedi sanki biraz geç kalmadıkmı ..Tabi suyun fazla olması bebeğin kalp atışlarının düşmesine neden oluyor.. 15 gün sonra şeker yüklemesi,sarılık,idrar testleri istedi..Radyotom&Radyomara gigip 4boyutlu sanografi çektirebileceğimide söyledi.. Buarada bebeğim 1.442 gr olmuş sizce kilosu iyimi haftasına göre ..

kuzum tebrik ederim, emir'inize ve size Allah mutlu, huzurlu, uzun ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…