Alah yardımcımız olsun canım çocuklar çok hareketli sürekli bi koşma kavga falan koruma kalkanı ile gezicem yakındageçmiş olsun valla canım işimiz çok tehlikeli geçende benim öğrencim de ben tam kapıyı açarken içerden kapıya bi patlattı o hızla kapı üstüme açıldı Allah'tan sıyırdı 2 defa oldu bu sonra müdüre götürdüm ben baş edemiyorum 2 sefer oldu falan diye.. annesini babasını çağırdım onlara da bi fırça attım evde iyice konuşun bu 2. oluyo dedim şimdi 2 haftadır iyi çocuk uslandı biraz ama ben nerdeyse ağlıcaktım korkudan çok sinirlendim ve korktum bişey olucak diye.. Allah korusun bizi ve bebişlerimizi
Eki Görüntüle 880909 Eki Görüntüle 880908
selam kızlar.işte benim bebek şekerim ve sepetim.30 adet şeker+sepet+nakliye+şekerlerin üzerine not=72tl
Kızlar selam bugün dr a gittik 28+5 1198 gr geldi dr kilosu az bi hafta geri gibi dediçok üzüldüm kızımın kilosu az diye sizin bu haftalarda kaç gramdı
Benimkide 27+ 5 1310 gr olmuş banada doktor kızdı 2 hafta önde gidiyo şekeri hsmurişini kes dedi bende anlamadım ki nd kadar kilo normal
Kızlar bügun özelcan bebeye baktık bebek arabası vardı bi baktığım pek kalşteli bişey değilmiş gibi geldi bana oda takımı sordum Eki Görüntüle 881071 Eki Görüntüle 881071 buydu kızlar yatacı uyku seti vs hepsi içinde 1500 dedi sizce nasıl ??
Kızlar kendimize neler alıcaz doğum için ??
selam hatunlar,
doktordan geldik, her şey yolunda çok şükür. ben gebelik diyabetinden dolayı diyete başlayınca 2 kilo vermiştim ama bebeciğimiz gayet normal haftasında gelişiyormuş. sıpam benim, ağzı burnu minnacık, ultrasonu görünce rahatsız oldu kapattı hemen elleriyle yüzünü:)
doktor doğum şeklini nasıl düşündüğümü sordu ben de "sancımı beklemek istiyorum, normal doğumu şartlar elverirse istiyorum ama en ufak riskte ısrarcı olmam" dedim. doktor da "gebelik diyabeti olduğu için normal doğumda birtakım riskler var, bu riskleri almayı istemem, 39. haftayı doldurduğunda sezeryan yaparız" dedi. ben bunu demesini bekliyordum zaten, neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun, bir de akciğer geliştirici iğneden bahsetti. inşallah gerek kalmaz iğneye miğneye, ama ne bileyim kafam karıştı, sonuçta 39. haftayı dolduran bebekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama acaba gebelik diyabeti olduğu için doktor riske atmak mı istemiyor?
Maşallah canım benim bebişin de kg da öndeymiş eşim kilolu doğacak gibi dedi ama dr um doğum kilosu tahmini için erken daha dedi..ultrason hem yanıltıcı olabiliyor hem de kilo alımı aynı eğride gitmeyeniliyor dedi..sağlıkla doğsun bebişler..3,5 üstü normal ve ilk bebekse zor olabilir azcuk..perşembe günü kontrole gittik 1533 gr olmuşuz ve 40cm de boyumuzdoktor 3,5 kiloyu geçicek gibi ama geçmese iyi olur dedi yoksa normal doğum zormuş
Eltim dört gün önce doğum yaptı. Kendisine sadece pijama takımı almış. Bana sen bir de gecelik al, ilk gün pijama giyemedim altıma dedi ki onun normal doğum olmasına rağmen. Onun dışında ben bir tam takım aldım. Lohusa pijama-sabahlık. Bir takım daha pijama almayı düşünüyorum bir de polar sabahlık malum en soğuk günlere denk gelecek doğumlar.
Bu arada herkes hemen korse tak diyor doğumdan sonra listeye bir de korse ekleniyor.
Göğüsler doğum sonrası iyice şişiyormuş ona göre emzirme sütyeni ve kullanıyorsanız atleti. Benm aklıma bunlar geliyor başka ne lazım olur ki
Şık lohusa pijamaları da var yalnız evde de giyilebilir. Ancak ben de bir takım spor pijama alayım diyorum. Aldığım takım bu:http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=1678&urun=Lohusa---Hamile-Pijama-Takimben kendime şık bide eşofman takımı almayı düşünüyorum eve geçmiş olsuna gelicekler mesela ben pijamadansa eşofman giymek isterim atletin üsüne fermuarlı üstünü giyerim diye düşünüyorum emzirmekte kolay olur fermuarı açıp emzircez.
Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
Kızlar kendimize neler alıcaz doğum için ??
Eltim dört gün önce doğum yaptı. Kendisine sadece pijama takımı almış. Bana sen bir de gecelik al, ilk gün pijama giyemedim altıma dedi ki onun normal doğum olmasına rağmen. Onun dışında ben bir tam takım aldım. Lohusa pijama-sabahlık. Bir takım daha pijama almayı düşünüyorum bir de polar sabahlık malum en soğuk günlere denk gelecek doğumlar.
Bu arada herkes hemen korse tak diyor doğumdan sonra listeye bir de korse ekleniyor.
Göğüsler doğum sonrası iyice şişiyormuş ona göre emzirme sütyeni ve kullanıyorsanız atleti. Benm aklıma bunlar geliyor başka ne lazım olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?