2014 Şubat Anneleri

günaydın anneler uzun bir pazar kahvaltısı keyfinden sonra :) nasılsınız bakalım hastalar iyileşti mi ben bugün de iyileşmezsem doktora tekrar gideceğim 4 gün içinde geçmezse mutlaka gel demişti aman ha dikkat edin bu grip salgını geçen yıllardakine göre farklıymış özellikle hamileler için

Jack_Frost ikea'da ki güneş şeklinde ki tavan lambasını gördün mü? Şimdi gördüm ve aklıma direkt sen geldin. Gözünden kaçmış olma ihtimalini düşünerek söyleyim dedim.

Keyifli pazarlar güzel gebişlerim.Sekocanımla güzeeel bir pazar kahvaltısı hazırlayıp iş yaptırabilmek için kandırdım onu bir güzel evi süpürdü sildi :)
bugün artık çantaları hazırlamayı düşünüyorum.Dün gece yine doğurdum rüyamda.Harikaydı Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize doğumu inşallah.
Annemin gelmesine 8 gün kontole 10 gün var artık doğuma kaç gün var Allah bilir :)

kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamış üzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:

canm geçen hafta sağlık olcağının bana verdiği ebe geldi doğum hakkında bilgilendirdi
anne çantasında:
3 pijama takımı
1 hırka
kalın çorap( doğumdan sonra üşütme gelebliliyormuş)
3-4 alt ve üst iç çamaşırı
yüz havlusu
kağıt peçete
1 terlik(su geçirmeyen olursa iyi olur dedi)
ıslak mendil
dedorant,diş fırçası-macunu(doğumdan sonra kadınlar kendini kötü hissedebiliryormuş)
yüz havlusu
hasta bezi
bebişin çantasında:
3-4 tane zıbın
3-4 patik,eldiven,şapka
1 temiz küçük çarşaf(bebeği yatırdıkları yatağın üstüne serersin daha hijenik oluyormuş)
biberon
battaniye(ben 1 kalın 1 ince battaniye koydum)
10 tane bebek bezi
ıslak mendil

şimdilik bu kadar eksik bişeler olursa eklerim yine

selam kızlar kayınvaldem bizdeydi dün eşimde yoldan geldi gelirkende görümcemle çocukalrı getirdi akşamda ablam eniştem çocuklar geldi odayı görmeye anamm daha 1 günlük oda bi yıllık kullanılmış gb oldu ablamın küçük kız beşiğin içinden çıkmadı görümceminkilerde dolaplarla oynadılar allahtan dürülmüşlere askılara ellemedi,ler eşim şimdi onları bırakmaya gitti bende odayı topladımevi topladım süpürdüm beşige felan giriyolar bende bakmamaya çalışıyorum bakmayınca içim gitmez diye ablamlarda dalga geçiyo büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atlama beşige teysen kıscakkk yok yok diyorum bendene diyim

amanin insan bi hoş oluyo bide herşey tamam ya şimdi tuhaf bi korku kapladı her biyanımı:18:

dün akşam bide doktora gittikkkkkkkkkkkkkkkkk çok musmutluyumçünkü kızım kocman olmuşşşşşşşşşşşşşş 2kiloya yakın dedi doktor 1950 filan boyuda 43 santimi geçik dedi ben 1800 olsun razıyım diyodum doktor geçen zayıf demişti bu sefer maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedi

böbreklerini idrar torbasını kalbini damarlarını suyunu beyin içi dolaşım sıvısını felan herbişeyini gösterdi maşallah bi sorun yok dedi hala dönmemeiş normal dogum pozisyonunda değil dedi. saçlarınıııııııııııııııııııııııı gösterdiiiiiiiiiiiiii baya saçları çıkmış dedi tülü tülü saçlarınıda gördüm toka da alayım bali kızıma bide solunum hareketleri yapıyodu biz bakarken saglıklı bebekler bu ayda soluk alıp erme hareketleri yaaprlar kızmızda yapıyo dedi

maşallah yavruma çok mutlu oldum

Masallah bebegine kizlar daha sacli doguyo heralde benim yegenim gecen sene dogdugunda sok oldum bayaa uzundu saclar :)

ayy sendemi bende dogurdum dun gece ruyamda
hem cok korkuyorum dogumdan:18: hemde artik zaman gecsin bebisim gelsin cok istiyorum..
benimde kontrole 10 gun var

Son düzenleme:
arkadaşlar ben henüz aldıklarımı yıkamadım. bugün hacı şakir lavantalı sabun tozu aldık. 15 gün sonra yıkayayım diyorum. geç mi olur ?

ayy sendemi bende dogurdum dun gece ruyamda
hem cok korkuyorum dogumdan:18: hemde artik zaman gecsin bebisim gelsin cok istiyorum..
benimde kontrole 10 gun var

O korku bende de var ama doğurduğum sahneyi görmüyorum hazır doğmuş geliyor bana

nasılsınız kızlar kimse yok bugün burda

Bugün herkes gezmelerde

Bende aksine bu aralar çok uykuya düştüm...Hayatımda hiç uyumadığım kadar çok uyuyorum diyebilirim... 10-12 saat uyuyorum günlük

ohh ne güzel ozaman. ben bu son 10 gündür falan uyuyamıyorum artık. hem sık lavaboya gidiyorum hem de soluma sağıma yatmaktan zevk almıyorum artık. fırsat buldukça uyu insan uykunun kıymetini anlıyor şimdi

Ben geldimmm.nabersiniz

Kızkardeşimin ani bi karariyla sok olduk.17 ocakta istemeye geliyolar agvadan.18 ocakta da nisan var hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…