2014 Şubat Anneleri

eşin annesini biliyosa iyi bali sendetakmamaya çalış nabıcaksın yada eşinin üstüne at o istiyo de herşeyi insanın kendi ağırlıgı yetmiyoda bide onla uğraşıcaksın herelde yakın oturuyosunuz allah sabır versin ne diyelimne özeniyosanda yap bence onumu çekiceksin şeker olayına gelince bizdede mevlitte dağıtılıyo mevlştte dağıtabilşirsin ben hastaneye gelenelrede bebek kurabiyesi dagıtıcam bide ablamdan kalma magnetler var kelebekli 22 tane onalrdan vericem mevlittede kızımın resminin oldugu bebek patiği şeklinde magnet dagıtıcam fikrim değişmezse

Hepsi çok güzeller canım. Allah ım güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin.

haksever maşallah tam kız odası olmuş süslü süslü allahtadını aldırsın canım, ağız tadıyla sağlıkla kullanın hepsini hele o çekmece kulpların ne öyle kız kurdelamı onlar ?

saolun canalrım hepimiz inşallah kuzularımızın kahkalarıyla uyanalım bu odalarda evet bilim kupları tülden bende zaten kuplarına bittim onca magza gezdim ilçeleri bile dolandık yok aklım hep bunda kaldı sonunda aldım raahatladım ya perde alıcam ama karar veremiyorum aslında zebra istiyorum kornişini bile çıkarttık hatta düştü eşimde alçı çekti oraya o kada rsıkıldımki üstü üste perdelerden fonalrdan asla perde istemiyorum ama zebralarda çok seçenek yok bulmadım gönlüme göre bişi öle cam açıkta kaldı bide cibinlik yaptırıcam kayınvaldeme aynı kuplardaki gb parlak tülden üzerinde aynı kuplardaki gb inci gördüm gül kurusu rengi öle yaptırayım diyorum cibinlikte duvarda asılı olucak bu şekilde

slm kızlar sanırım bu hafta sonu genelimiz temizlik falan yapmamış gezmiş benim gibi zaman daralıyor yakında gezecek halimizde kalmayacakbende bebek arabası aldım dün iş yerindeyim şimdifoto çekince eklerim

hepsi birbirinden güzel maşallahiyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah allahım

Bide hanımlar benim göbeğim sanki aşşağıya doğru indi erken doğum belirtisimi acep:26:

saol canım bazen enimde aşa inmiş gb oluyor ama dahacumartesi gördüm gayet başı yukardaydı ben ayagı sanıyodum ikditdigi yeri meger başıymış içim çok hoş oluyo dışardan bile gözüküyo iktirişi doktor zaten 6-7 saat hareket hissetmezseniz hemen hastaneye glein diyo:18: zamanında gelsin yavrucuklarımız

slm kızlar nasılsınz? haksever maşallah çok güzel olmuş kızının odası sağlıcakla kullanmanız dileğiyle.. kız çocuklarına ne kadar güzel şeyler var öylee yaa. bizimki erkek böle cicili şeylerimiz olmacakk :)))

canım maşallah prensesinin odası çok süslü, çok cici...
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize...

Kızlar selam ,
malum mutlu sona doğru yaklaşıyoruz.Bebekler malum kış bebeği hastaneden neyle çıkarmayı düşünüyorsunuz.Ana kucağı alan varmı markalar fiyatlar paylaşalım mı bende alayım diyorum :)

canım bence perdeyi sade bişi seç, düz pembe zebralar olabilir yani ben olsam öyle şeçerdim yada şöyle bişide olabilir bak

Bizde esimle simdi diyorduk zaman gecmiyo bugün diye :) ayyy biyere gitsen gidemiyorsun yok yoruldum yok wc ihtiyaci ee biraz yürüyünce kasik agrisi deyip otuuruyosun oturdugun yere malesef az daha dayancaz

aynen canım ya.ofisteyim su an ,calısasım yok,halim yok,belim sırtım kopuyo.....

zaten bi yere gitsek de yürüyemiyorum ki.dün avm ye gittik.bi saatte 5 kez çişe gittim her girdiğim mağazada tabure var mı diyorummm daha da gitmem bi yere artık...

valla haftaya gidip çalışamaz raporumu almayı planlıyorum...eziyet etmicem daha fazla kendime

jackim yıllık iznin falan yokmu şekerin onları kullan erit bu kadar yoruluyorsan, hem senin patronlarda iyi diyordun baya bişi demezler bence sana

canım maşallah prensesinin odası çok süslü, çok cici...
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize...

canım bence perdeyi sade bişi seç, düz pembe zebralar olabilir yani ben olsam öyle şeçerdim yada şöyle bişide olabilir bak

Eki Görüntüle 914084

Maşallah kuzunun odasına Çok güzel çok kokoş olmuş tatlım güle güle sağlıcakla kullanın inşallah

saolun kızlar teşekkür ederim

bilimcim evet güzelmiş bu evet çocuksu şeyler olmuyo dümdüzleride begenmedim yeni lazer özel tasarımlar mı ne varmış bisürü şey deyip adam 450-500tllerden bahsetti o kadarda alamam şuan işimizin ne olca belli değil.... ya ofişlerde oluyo ya plastik olan çek çekliler onlardan alsam olmazmı ya marketlerde çok ucuz onlar

ikindiyi kılıp bi yatmıştım anca kalktım daha dogrusu kaldırıldım eşim aradı iş çıkmamış bugün geliyomuş eve kaldırdım totomu akşam yemegi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…