2014 Şubat Anneleri

teşekkür ederim bbilimim...kuzucuğuna da maşallahhhh

Ay bende bebek görmeye gittim. Bende herife süpürge tutturdum. Ama toz almadım. 1 Ocak ta evdeyim ya o gün alırım artık.

günaydın kızlar

ben de ben deeeee bu haftasonu 2 gün de gezdim cumartesi annemle çarşının altını üstüne getirdik bebek şekeri için malzeme, park yatak için yorgan, alez, kapı süsü vs. ıvır zıvır ne varsa aldık ama çok yorulduk.. dün de eşimle ikea ve özdileğe gittik yalnız dikkatinizi çekerim 1 alışveriş merkezi yetmiyo üstüne 2. sine gidiliyo sonra eve gelince pert tabi temizlik memizlik yok bu hafta valla pazara da gidemedik kaldı her şey neyse çarşamba tatil yaparız bişiler kızlar

hayırlı olsun aldıklaırn canım, resim isteriz ama, özellikle kapı süsü ve bebek şekeri görmek istiyorum ben

evet çarşambaya inş. bende el atarım halim olursa

haftasonu eşim şehir dışında olunca annem 1 gece kaldı yanımda, hem de bebişin kıyafetlerini yıkar hastane çantamızı hazırlarız dedik ama hava berbattı, güneşte kurutmak istediğimiz için erteledik artık.ay evlendiğimden beri oturup bir doğru dürüst konuşamamışız annemle, ordan girdik burdan çıktık baya bir konuştuk:)

bu arada görümcem aradı, burada deprem oldu ya cumartesi günü hem onun için hem de hal hatır sormak için. ben doğum 3 şubat civarı diyince "o tarihi beklemez, daha önce doğar" dedi durdu. benim muhtemel doğum tarihi zaten 10 şubattı, sezaryen olacağı için doktor 3 şubat dedi, ki onu da Allah bilir ne zaman doğacağını...kendisi hep 36. haftada erken doğum yapmış 2 kızını da, iyi de benim vücut yapımla seninki bir mi, kendisinin her iki gebeliği de çok sıkıntılı geçmiş, yüksek tansiyon, erken doğum riski vs derken, 36. haftada sezaryen ile doğum yapmış.

k.v. de aynı şeyi söylüyor devamlı, halbuki biizm ailede ne annem, ne teyzelerim ne de halalarımda erken doğuran filan yok, ya öyle diye erken doğurtacaklar ! Allah korusun sağlıkla gelsin de yavrularımız, bende diabet olayı da olduğu için akciğerlerinin gelişimi 38. haftaya kadar sürebilirmiş bu yüzden zamanında doğmasını istiyorum tabii ki...

bir de kv.ler 22 ocak'ta buraya bir otele seminere geleceklermiş k.peder ile beraber. dolayısıyla k.v. artık tekrar istanbul'a dönmez, doğuma kadar burada kalır diye düşünüyorum, gerçi yukarıda kendi evlerinde kalır. doktorla konuşup da çocuğu daha erken doğurtturmak istemezler herhalde, ay iyice paranoyaklaştım ben....

deprem için geçmiş olsun lip,
çok korkuttumu sizi ?
anne kız dertleşmisinizdir epey

deprem için geçmiş olsun lip,
çok korkuttumu sizi ?
anne kız dertleşmisinizdir epey

sağol tatlım,
ben o sırada sehpanın üzerinde şeker ölçümü yapıyordum yere çömelmiştim, arkaya doğru gidip geldim ve anlamadım tansiyonum düştü zannettim, sonra bir baktım bizim tv sallanıyor.deprem olduğunu o zman anladım ama 6 şiddetinde olduğunu tahmin edemedim. annem de mutfaktaydı, o hiç anlamamış. ama bir çok kişi ciddi ciddi hissetmiş.

evet dertleştik, oradan buradan konuştuk baya iyi oldu, terapi gibi oluyor walla:)

Kızlar bildiğiniz üzere bi güneş magnet yaptırdım keçeden.ama bebek şekeri de içimde kaldı yani....bu kutulu sekerden yaptırmaya karar verdim.sizce nasıl.güneş magneti de içine koydurcam bunun

Sen takma o laflari herkez prof zaten ona bakarsan ben he deyip geciyorum :) bu arada deprem olayi bizide korkuttu ben bide yanlizdim esim uyuyodu salonda tektim ay kalkicam onu kaldirmaya bitmek bilmedi allah korusun kötü bir gündü .

prolet yoksa biz kardeşmiyiz

Var bu işte bi iş

Çok tatlı kuzum. Bende masrafsız olsun diye kendim yapatım dedim ama yine de 100 lirayı geçecek sanırım

Eki Görüntüle 913732

kızlar sizden de göbüş resimleri bekliyoruzz...

Ohhh maşallah size.

çok beğendim canım, güle güle dağıtın inşallah,

bu arada kardeşin içinde hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin...

Eki Görüntüle 913732

kızlar sizden de göbüş resimleri bekliyoruzz...
lip maşallah göbişede bebişede aramızda en fit sen kaldın sanırım

çok hoş canım ama şı koyu pembe 4 tane taş olmasa dahamı sade ve şık durur acaba :26::26::26:

Var bu işte bi iş

Çok tatlı kuzum. Bende masrafsız olsun diye kendim yapatım dedim ama yine de 100 lirayı geçecek sanırım

Ohhh maşallah size.
prolet senin yapacağın nasıl bir şey tatlım ? yoksa sormuşmuydum bu soruyu sana :26::26:

Sormuştun canım ama o sıralar kararsızdım Kavanoz aldım. Kurdelesini tülünü aldım. Sticker düzenledim. Onu renkli fotokopi mi çektirsem sticker mı bastırsam diyorum. Bir de kavanoza ne koyacağıma karar veremedim. Lokum veya badem şekeri koycam ama maliyet hesabındayım şuan

Ya aşağıdakini renkli fotokopi ile bastırıp kurdeleye geçirip bağlıcam ya da yuvarlağını bastırıp kapağına yapıştırcam. Karar veremedim.

canım geçmiş olsun hepimize valla,
benim eşim şehir dışındaydı, Allahtan annem vardı yanımda, sonra düşündüm de bir şey olsaydı, o yanımızda olmayacaktı filan Allah korusun herkesi... neyse ben soğukkanlıyımdır, panik yapmadım kimseyi aramadım zaten ama haberlerde görmüş tabii:)

doğru söylüyosun canım her kafadan bir ses çıkıyor, insanlar "zamanında doğsun" diye dua edeceklerine "erken doğar" diyip duruyorlar, bu canımı sıktı benim...neyse kafaya takmamak lazım dediğin gibi, olumlu düşündüğüm zaman her şey daha iyi oluyor zaten...

her iki şekildede güzel olur bence
ben badem şekerini pek sevmiyorum açıkcası, drajeli olanlar güzelde diğerlerinin tadını sevmiyorum
ben oyumu lokumdan yana kullanırım yada draje şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…