2014 Şubat Anneleri

Valla helal olsun ne guzel biz de yapsak iyi olur ama iyi olut deyip oyle yerimde oturuyorum😆

Yapilir canim benim yapilirrr.iyice agirlasmadan halletmek gerek.benim yardimcim var ama yemegimi kendim yapmayi seviyorum.bide esimin damak zevki farkli her yemegi yiyemiyor kelek:)bul yanina bi arkadas sar dolmalari at buzluga,ben boregide sigara boregi yapcam karar verdim.biri geldimi cikart kizart valla senden rahati olmaz:):):)

Valla benim gunluk yardimvim yok😮 haftada bi temizlige gelen bayan var ama ne biliyim ben yemek olayini badkasinin yapmsdina sicak bakmiyorum
Benim oyle sarma sarabilecek beceriklikte arkadasim yok ki anca ben yapicam😝

Bende yemegimi kendim yaparim bide terapi gibi geliyor bana yemek yapmak:)hem bide benim kv gelince kadinnn sutttt o gidene kadar evede ben el atcam:)kizar valla sonra bi sen kadinsin dimi diye:)nerdesin arkadasim gel beraber sarak ben bursa dayim.gelmesende valla yapar yollarim canim ne olucak dogum zor cunku bilirim.

epiduralde dikiş olmuyo mu?ben sezeryanla aynı ama sadece uyanık kalıyosun diye biliyodum.öyle değil mi?

epidural sezaryende dikiş oluyor, ama epidural normal doğumda içinde ağrı kesici olan bir tüp yerleştiriliyor bel bölümüne, dikiş olmuyor bildiğim kadarıyla. Aşağıda bununla ilgili bir makale var, bir bak istersen.

Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)

Allah razi olsun demen yeter ben de gaza geldim yavas yavas yapicam sarma borek yapsak yeter hazirda onlar olunca gerisi kolay yanina hemen soguk meze tarzi bisey bi de kek ya da hazir tatli oh mis olur haklisin yapmak lazim😫

Epidural normal doğum yazacağıma tersini yazmışım şimdi farkettim :S

teyzeleri bugün ilyas aga (jinekoloğum) ile buluştuk.ben 2 haftada 700 gr alarak 70 kg,mkt 2 haftada 400 gr alarak 2453 gram 47 cm olmuş.suyumuz plesantamız gayet iyi.sorunumuz yok dedi.başı aşağı dönmüş.sol tarafımdaki ödem sebebiyle de kontrolümz vardı.ağırlaştırılmış diyet ile cezalandırıldığım yetmezmiş gibi risklide olsa kan incelticiye devam etme kararı aldı kalpçi.ama biz mutlu mesut döndük

kızlar oyun minderi alan varmı e bebekte indirimde ne düşünüyosunuz

biz çok araştırdık ve en tavsiye edilenini aldık. kız kardeşim de 2 aylık bebeğine daha yeni aldı. kullanıyorlar. tiny love oyun minderleri en iyisiymiş bizimki maymun adası çok çekici oyuncakları var müzikli filan, bir de güneşli gün var o da güzel. gözlerini uyarır hem oyalar biraz. dış dünyaya karşı tepki geliştirebilir. bir bebeğin ilk oyuncağı olabilecek kadar da güvenli. bir de renkleri çok hoş capcanlı. kendin oynamak istersin :) tavsiye ederim.

yıkanıyor mu peki canım

Maşallah Mustafa Kemal'imize

Masallah bebisine bende persembe günü gidecem prensesimi gòrmeye.

Ehi ehi cirkiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Kiz masallah tostos yanakli olucak bu :))

maşaallah burnuşunu mu tutuyor aslan kemal,bizimki de hep eliyle yüzünü kapatıyor.kan inceltici coraspin mi kullanıyorsun bir de niye?
Arkadaslar hamilelikte rofle yaptiran ve dogumdan onde yaptiracak olan yok muuuuuuu😖😢😣
valla zor tutyorum röfleyi çok özledim,iki kutu lorealin boyasını aldım,hastaneden gelir gelmez annem boyasın diye,dayanamayıp sezeryandan bir gün önce yapsam mı diye ben de düşünüyorum. ama kararsızım.bbilim bayramda yaptıracağım diyordu yaptırdı mı bilmiyorum.

kızlar ben böreğimi dün yaptım,iki tatlı,bir tuzlu daha yapacağım bu hft,çok pratik oluyor ilk haftalar,heleki yardımcısı olmayanlar için ideal önceden hazırlık yapmak.

bak kıskandım ben de ekledim,benim nazlı kızım,ilki 27. diğeri 31.hft sanırım.

yanlış foto eklemedim umarım.çünkü çok perişan halde geçiyor günlerim.kanepe ve battanieyle bir bütün oldum,her fırsatı değerlendiriyorum.

Oo masallah gule gule guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins..
Bwnim de her seyim hazir ama daha erken geliyor bana duzenlemek icin bazen de gec geliyor😋 ocak 24 te karne vericez ondan sonra tatil o arada hazirlarim diyorum bakalim kismet

amin inşallah hepimize güzel günler göstersin allah erken derken banada öyle geliyodu ama odamız gelince üst üste poşetlerde durmasındansa yerleştirdim eşyaalrını içim rahatladı ve pek yorucu bişey yani dahada ağırlaşınca yapılcak iş değil güya kayınvaldem yaptı herşeyi ama 3 gündür belim agrıdı bugün gündüz düzgün uyuyabildim geceleride uyuyamıyorum rahat yorulunca doguma yakın temizlik felan telaşeleride olur bence şimdi halletmemiz iyi oldu daha odada yapıcam değişiklikler felan var anca

canım ben hamileyken yaptırmam boya işlerini zaten bunca zman sabrettik dogumdan sonra gidiyo çevremde herkezde ben tesettürlüyüm saçımda açık kumralçocukken altın sarıymış saçlarım açıcıyla boyuyuyorum sarı oluyo röfle gb oluyo açık koyu sarılar oluyo bişmiyorum saçlarım çok uzadı bu boyuna 200tl dedi banada çok gleiyo röfle nabıcam bilmiyorum yaptırısamda dogumdan sonra yaptırırım görümcem dogumdan sonra gitti hem boya hem perma yaptırdı iri dalga sonrada 1 ay sonra gitti kısacık kestirdi 2 çocukjla uzun saçla ugraşamadı onca para kesilip gitti o yüzden fazlada istemiyorum belki gene açıcıyla boyarım mevlit günüde gider yaptırırım saçlarımı

maşşallah sarma mantıklı aslında benim gelenime gidenimede kazanla sarma yetişmez bende yazın bol bol menemenlik yemeklik domatez biber karışımı barbunya taze fasülye közde biber patlıcan felan bisürü agzına kadar doldurdum buzlugumu hatta açıp yemeye kıyamıyorum dediğin gb bebek durmaz yemek yapamazsın çıkartır yersin diye düşünüyorum seneye daha çok yapıcam diyorum her seferinde bu yaz ramazana denk geldi hoş seneyede öyle denk gelicek zor oluyo ramazanda yardım etcek insan bulunmuyo

bende bursalıyım nerde oturuyosun hangi doktora gidiyosun? ben medişkale ahmet yılmaza gidiyorum...öğretmenmiydin sen nerde öğretmenlik yapıyosun ? bende anaokulu öğretmeniyim özelde bu sene çalışmıyorum ama hamileligimi öğrenince bu seneye başlamadım yarım kalıcak diye ne çok soru sordum

maşallah tombişime diyet fena olmuş kuzum az kaldı inşallah geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…