Kızlar selam ,
malum mutlu sona doğru yaklaşıyoruz.Bebekler malum kış bebeği hastaneden neyle çıkarmayı düşünüyorsunuz.Ana kucağı alan varmı markalar fiyatlar paylaşalım mı bende alayım diyorum :)
ben geldim anneler nasılsınız ya ben gün yaklaştıkça hafif tırsar oldum doğumdan
slm cnm hg. bende yaklastikca tirsiyorum nolcak nasil olcak ne zaman olcak ruyalarima giriyo vallahi
slm cnm hg. bende yaklastikca tirsiyorum nolcak nasil olcak ne zaman olcak ruyalarima giriyo vallahi
bir de beni düşünün 3.sezeryan olacağı için daha da korkuyorum.depresyondayım diyebilirim,kendim umurumda değil de bebişlerimi düşünüyorum,ağlıyorum.sonra sakinleşiyorum 4. de olsa nasıl olur diyorum.
canm geçen hafta sağlık olcağının bana verdiği ebe geldi doğum hakkında bilgilendirdi
anne çantasında:
3 pijama takımı
1 hırka
kalın çorap( doğumdan sonra üşütme gelebliliyormuş)
3-4 alt ve üst iç çamaşırı
yüz havlusu
kağıt peçete
1 terlik(su geçirmeyen olursa iyi olur dedi)
ıslak mendil
dedorant,diş fırçası-macunu(doğumdan sonra kadınlar kendini kötü hissedebiliryormuş)
yüz havlusu
hasta bezi
bebişin çantasında:
3-4 tane zıbın
3-4 patik,eldiven,şapka
1 temiz küçük çarşaf(bebeği yatırdıkları yatağın üstüne serersin daha hijenik oluyormuş)
biberon
battaniye(ben 1 kalın 1 ince battaniye koydum)
10 tane bebek bezi
ıslak mendil
şimdilik bu kadar eksik bişeler olursa eklerim yine
normal doğum çok isterdim ama önemli olan sağlık,bakmayın zaten sezeryan videolarına.kötü geçmedi sezeryanlarım da,evde çocuk olunca bir de onları düşünüyor insan.Benim ilk ama es kaza sezeyan fotosuna denk gelip dehşete düştüm. Allah'ım nolur riskli birşey olmasın normal doğum olsun diye dua ediyorum. Nedense beni çok korkuttu. Halbu ki daha bi kolay diyor herkes..
normal doğum çok isterdim ama önemli olan sağlık,bakmayın zaten sezeryan videolarına.kötü geçmedi sezeryanlarım da,evde çocuk olunca bir de onları düşünüyor insan.
ilkinde hiç anlamamıştım zaten.çok duygusalım bu aralar...
kızlar bu arada dr.umla konuştuk bugün biraz.doğum şekliyle ilgili.epidural doğum sordum yapıyolarmış.yakın zamanda bi arkadaşım yaptı belden uyuşturularak.çok rahattı bebeğin doğduğu anı görmek çok güzeldi dedi.aslında benim aklımda hep normal doğum vardı ama şimdi korkuyorum.onca ağrıyı sancıyı çekip bi de zor olursa dikiş olayı filan onda da oluyosa ne gerek var diyorum onca sıkıntıyı çekmeye.kafam çok karıştı bu konuda.sizler ne düşünüyosunuz?
Bana cok mantikli gorunuyor epidural sezaryen, en azindan dikis yok, ameliyattan cok farkli, hayatina cok daha rahat devam ediyorsun, ben ailedeki kotu dogum hikayelerinden cok etkilendigim icin basindan beri epidural sezaryen diyordum ama benim bile aklim celiniyor...
biri 9, diğeri ise ocakta 4 ü bitirecek :)Öyle canım. Sınırların üstünde olmayacak bir normal doğuma ne gerek var? Kimsenin kötü geçmiyor zaten nedense ben çok etkilendim..
Şey kaç yaşında çocuğunuz?
aralık annelerinde normal doğum yapan çok ,iyi geçen çok. ama ben dr .ne önerirse onu kabul ederim herhalde.iki sezeryanımda da genel anestezi olmadım,bundada uyanık olmak istiyorum...herşey yolunda gidiyorsa normal doğum sancısını çekmek isterdim ama.kızlar bu arada dr.umla konuştuk bugün biraz.doğum şekliyle ilgili.epidural doğum sordum yapıyolarmış.yakın zamanda bi arkadaşım yaptı belden uyuşturularak.çok rahattı bebeğin doğduğu anı görmek çok güzeldi dedi.aslında benim aklımda hep normal doğum vardı ama şimdi korkuyorum.onca ağrıyı sancıyı çekip bi de zor olursa dikiş olayı filan onda da oluyosa ne gerek var diyorum onca sıkıntıyı çekmeye.kafam çok karıştı bu konuda.sizler ne düşünüyosunuz?
perdemizde olucak daha duvarlara bişiler yapıcam ve kapı süsümüz olucak eksiklerimiz bunlar kaldı
Eki Görüntüle 913983 Eki Görüntüle 913984 Eki Görüntüle 913985 Eki Görüntüle 913986 Eki Görüntüle 913987 Eki Görüntüle 913988 Eki Görüntüle 913989 Eki Görüntüle 913990 Eki Görüntüle 913991 Eki Görüntüle 913992 Eki Görüntüle 913995 Eki Görüntüle 914004 Eki Görüntüle 914005 Eki Görüntüle 914006 Eki Görüntüle 914007 Eki Görüntüle 914008 Eki Görüntüle 914009 Eki Görüntüle 914010 Eki Görüntüle 914011
Oo masallah gule gule guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins..
Bwnim de her seyim hazir ama daha erken geliyor bana duzenlemek icin bazen de gec geliyor😋 ocak 24 te karne vericez ondan sonra tatil o arada hazirlarim diyorum bakalim kismet
epiduralde dikiş olmuyo mu?ben sezeryanla aynı ama sadece uyanık kalıyosun diye biliyodum.öyle değil mi?
canım sen de öğretmensin heralde.ben de öğretmenim ve aramızda 2 gün var sadece.ben de bazen erken diyorum düzenleme için bazen de eyvah geç mi kaldım ki diyorum.ama izne ayrılınca da boşluğa düşücez yapacak bişey bulamıycaz en iyisi izni bekleyim deyip oyalanıyorum.sen de 24 ocakta mı izne ayrılıcaksın?32. hafta raporunu aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?