Var bu işte bi iş
Çok tatlı kuzum. Bende masrafsız olsun diye kendim yapatım dedim ama yine de 100 lirayı geçecek sanırım
Ohhh maşallah size.
çok beğendim canım, güle güle dağıtın inşallah,
bu arada kardeşin içinde hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin...
lip maşallah göbişede bebişede aramızda en fit sen kaldın sanırım
çok hoş canım ama şı koyu pembe 4 tane taş olmasa dahamı sade ve şık durur acaba :26::26::26:
prolet senin yapacağın nasıl bir şey tatlım ? yoksa sormuşmuydum bu soruyu sana :26::26:
lip maşallah göbişede bebişede aramızda en fit sen kaldın sanırım
çok hoş canım ama şı koyu pembe 4 tane taş olmasa dahamı sade ve şık durur acaba :26::26::26:
prolet senin yapacağın nasıl bir şey tatlım ? yoksa sormuşmuydum bu soruyu sana :26::26:
her iki şekildede güzel olur bence
ben badem şekerini pek sevmiyorum açıkcası, drajeli olanlar güzelde diğerlerinin tadını sevmiyorum
ben oyumu lokumdan yana kullanırım yada draje şeker
evet bencede fiyatta düşer birde öyle sor bakalımkaç tane yaptırıyosun bilmiyorum ama tatlım bunun tanesi 1.50,eft ile 1.43...evime yakın bi yerde yapıolar.gidip pazarlık yapmayı planlıyorum benpazarlık yapmasam da 57 tl yapıo....
çok teşekkür ederim lipim Aminnnn....
aaa evet kuzum yaaa.....bence de daha sade daha hos olur.....onları koydurmazsam fiyat düşer belkiayy herseyin hesabını yapar oldum
sağol tatlım, sizlerin de maşallahı var, ben mecburen fit kalmak zorunda kaldım biliyosun:) bir de başlangıç kilom sizlerin çoğunuzdan yüksekti, yoksa şu an 76 kilo civarıyım, yüksek bir kilodayım yani:)
evet bencede fiyatta düşer birde öyle sor bakalımkaç tane yaptırıyosun bilmiyorum ama tatlım bunun tanesi 1.50,eft ile 1.43...evime yakın bi yerde yapıolar.gidip pazarlık yapmayı planlıyorum benpazarlık yapmasam da 57 tl yapıo....
çok teşekkür ederim lipim Aminnnn....
aaa evet kuzum yaaa.....bence de daha sade daha hos olur.....onları koydurmazsam fiyat düşer belkiayy herseyin hesabını yapar oldum
sağol tatlım, sizlerin de maşallahı var, ben mecburen fit kalmak zorunda kaldım biliyosun:) bir de başlangıç kilom sizlerin çoğunuzdan yüksekti, yoksa şu an 76 kilo civarıyım, yüksek bir kilodayım yani:)
Badem şekerini bende istemiyorum aslında ama mor buldum bi yerde kilosu 35 TL. Her kavanoza bi tane falan geliyordu. Yanına beyaz bişeyler de koymak lazım. 50 lirayı buluyor yani. Lokum alsam 30 TL falan tutar herhalde ama lokumu da mor istiyorum, bulamadım.
Kurdele falan mor tülü beyaz. Odasını da mor süslüyorum. Kafam allak bullak. En son çare bonibon alıp rengarenk koycam veya beyaz lokum..
kaç tane yaptırıyosun bilmiyorum ama tatlım bunun tanesi 1.50,eft ile 1.43...evime yakın bi yerde yapıolar.gidip pazarlık yapmayı planlıyorum benpazarlık yapmasam da 57 tl yapıo....
amannnnnnnn en büyük sıkıntımız bu olsun bence hepside güzel olur
zaten etikette çok şirin olmuş
evet bencede fiyatta düşer birde öyle sor bakalım
bende şuan 77-78 geliyorum, gçen hafta tartıldım 78 idim bu sabah tartıldım 77 geldim ama pek yiyemiyorum eskisi gibi, nasıl oldu birlmiyorum c.tesi güzel yedim rahatsız olmadım yok yemek yiyemiyorum ya
sanırım bir kilo verdim ama vereyim önemli değil hatta kızım iyi olsun ben kilo vereyim sevinirim
günaydın kızlar sabah gözümü açıp giyinip sohbete gittim bugün 11deydi aç açına bişi anladıysam arap olayım neyse gidişime gelişime sevap veriri inşallah rabbimaçlıktan karnım gurum gurum guruldadı millette güldü tabi
neyse bugün yılın son günü ee 1 ay sonra başlıcaz patır patır dogurmaya çok merak ediyorum ilk kim dogurcak zaten biri dogursa hepimiz korkudan heycandan başlarız dogurmaya gb geliyo
Selamlar herkeseUmarım herkes iyidir.Ben iyiyim bir sıkıntım yok şükür sadece iki kürek kemiğimin ortası çok ağrıyor neden bilmiyorum
Jackim kutu çok tatlı bence çok beğendim
Prolet eğer kavanoza koyacaksan bence kapak üstüne sticker daha güzel olur sanki...Yazın çok güzel olmuş bu arada bayılırım mor rengine
Lip geçmiş olsun... Allahtan bir şey olmamış
Bilimcim seninde kızçene maşallah büyüdüler artık ya
Anaaaam sipaya bak sen masallah kocaman olmus. Ben de persembe gidicem. Cok ozledim kyzuyu yaaaa..herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn
c.tesi doktor görüşümüz vardı
kızım 2410 gr olmuş teyzeleri herşeyi iyi dedi doktor amcamız bir sonrkai randevumuz 13 ocakta inş.
JACK hayırlı olsun tatlım kız kerdeşinin nişanı
Ohhh gez bacim gez. Cumarteai biz de gwzmelerdeydik. Yalnuz iyiki hazirliklari bitirmisiz yav. Su anda alisveris falan cok yoruyor beni. Dolasamiyorum. Ben kendime hic bisey alamadigim icin kocisime calistik bu hafta sonu..Günaydın cicişler,
Nasıllar herkeşler. Biz iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonu temizlik namına hiçbişey yapmadım gezdim de gezdim. Şimdi haşatım çıkmış halde geldim ofise. Yılbaşından sonra halılarımı yıkatıcam o zaman nasılsa dip köşe temizlencek her yer. Son gün lerimi bari gezerek geçireyim dedim
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.bbilimciğim maşallah kuzucuğuna,
ben de bugün doktora gidiyorum inşallah iyi haberlerle döneriz...
Kızlar bildiğiniz üzere bi güneş magnet yaptırdım keçeden.ama bebek şekeri de içimde kaldı yani....bu kutulu sekerden yaptırmaya karar verdim.sizce nasıl.güneş magneti de içine koydurcam bunun
Anaaaam pek susluymys..
Eki Görüntüle 913728
Vay arkadas ya, masallah bu kadar fir bir hamilelik... Kiz guya ayni kilodayyiz. Boy olmayinca ben senin yaninda godzilla gibiyim:))
Anacim herkes kadin dogumcu yav. Gerci bazen tutturuyorlar. Gecen ay esimle bankadaydik. 2 teyze ile aramda gecen dialoggünaydınnnnn anneler nasılsınız bakıyım bugün kimi görsem bana karnın aşağıya inmiş diyorinşallah erken doğurmam
Haksever günaydın
Odanın fotoğrafı noldu bekliyoruz merakla
Selamlar herkeseUmarım herkes iyidir.Ben iyiyim bir sıkıntım yok şükür sadece iki kürek kemiğimin ortası çok ağrıyor neden bilmiyorum
Jackim kutu çok tatlı bence çok beğendim
Prolet eğer kavanoza koyacaksan bence kapak üstüne sticker daha güzel olur sanki...Yazın çok güzel olmuş bu arada bayılırım mor rengine
Lip geçmiş olsun... Allahtan bir şey olmamış
Bilimcim seninde kızçene maşallah büyüdüler artık ya
üşeniyorum galiba bide perde alcaz eksikler var diye bekliyorum sanırım
Kizlarrrrr.siz bebek sekerlerini doguncami vericeksiniz?ben mevlut e sakliyorum.ilk kizima yaptiramamistim kv yuzunden simdi ikisine birden siparis verdik ama mevlut e vereyim diyorum.mevlut e kv yi cagirmicam gibi allah afetsin ama yaptirmiyor ilk kizimda izin vermedi simdi sehir disindayim yapariz o zaman sekerleride veririz diyoruz ama.dogumda vermek daha mi guzel olur ne dersiniz.ona gore laf yemeye alistirayim kendimi:)dugun salonumuz oldugu icin dogum foto olayini kendi fotografcimizla anlasarak hallettik.kapi suskemesinide salonun suslemecisi yapicak aaaa anne haberim yok bak surpriz yapmislar diye gecistiricem:):):)sekere bulamiyom bisey:):)
onaneymi,ş sanki parasını o vercek ne cins insanalr var ya eşine söle kapatsın onun çenesini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?