2014 Şubat Anneleri

Var bu işte bi iş

Çok tatlı kuzum. Bende masrafsız olsun diye kendim yapatım dedim ama yine de 100 lirayı geçecek sanırım

Ohhh maşallah size.

kaç tane yaptırıyosun bilmiyorum ama tatlım bunun tanesi 1.50,eft ile 1.43...evime yakın bi yerde yapıolar.gidip pazarlık yapmayı planlıyorum ben pazarlık yapmasam da 57 tl yapıo....

çok beğendim canım, güle güle dağıtın inşallah,

bu arada kardeşin içinde hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin...

çok teşekkür ederim lipim Aminnnn....

aaa evet kuzum yaaa.....bence de daha sade daha hos olur.....onları koydurmazsam fiyat düşer belki ayy herseyin hesabını yapar oldum

sağol tatlım, sizlerin de maşallahı var, ben mecburen fit kalmak zorunda kaldım biliyosun:) bir de başlangıç kilom sizlerin çoğunuzdan yüksekti, yoksa şu an 76 kilo civarıyım, yüksek bir kilodayım yani:)

günaydınnnnn anneler nasılsınız bakıyım bugün kimi görsem bana karnın aşağıya inmiş diyor inşallah erken doğurmam

her iki şekildede güzel olur bence
ben badem şekerini pek sevmiyorum açıkcası, drajeli olanlar güzelde diğerlerinin tadını sevmiyorum
ben oyumu lokumdan yana kullanırım yada draje şeker

Badem şekerini bende istemiyorum aslında ama mor buldum bi yerde kilosu 35 TL. Her kavanoza bi tane falan geliyordu. Yanına beyaz bişeyler de koymak lazım. 50 lirayı buluyor yani. Lokum alsam 30 TL falan tutar herhalde ama lokumu da mor istiyorum, bulamadım.
Kurdele falan mor tülü beyaz. Odasını da mor süslüyorum. Kafam allak bullak. En son çare bonibon alıp rengarenk koycam veya beyaz lokum..

evet bencede fiyatta düşer birde öyle sor bakalım

bende şuan 77-78 geliyorum, gçen hafta tartıldım 78 idim bu sabah tartıldım 77 geldim ama pek yiyemiyorum eskisi gibi, nasıl oldu birlmiyorum c.tesi güzel yedim rahatsız olmadım yok yemek yiyemiyorum ya
sanırım bir kilo verdim ama vereyim önemli değil hatta kızım iyi olsun ben kilo vereyim sevinirim

evet bencede fiyatta düşer birde öyle sor bakalım

bende şuan 77-78 geliyorum, gçen hafta tartıldım 78 idim bu sabah tartıldım 77 geldim ama pek yiyemiyorum eskisi gibi, nasıl oldu birlmiyorum c.tesi güzel yedim rahatsız olmadım yok yemek yiyemiyorum ya
sanırım bir kilo verdim ama vereyim önemli değil hatta kızım iyi olsun ben kilo vereyim sevinirim

amannnnnnnn en büyük sıkıntımız bu olsun bence hepside güzel olur
zaten etikette çok şirin olmuş

kaç tane yaptırıyosun bilmiyorum ama tatlım bunun tanesi 1.50,eft ile 1.43...evime yakın bi yerde yapıolar.gidip pazarlık yapmayı planlıyorum ben pazarlık yapmasam da 57 tl yapıo....

Kavanozlar 100'lü canım. 100 tane hazırlıcam mevlütte de onları dağıtırım.

amannnnnnnn en büyük sıkıntımız bu olsun bence hepside güzel olur
zaten etikette çok şirin olmuş

Sağol canım. İnşallahhh

sen de iyi gidiyorsun canım maşallah,
ben bazı haftalar bakliyatı abarttığımda çok gaz oluyor, karın şişiyor, o zaman bol bol su içip salata ve sebzeye ağırlık veriyorum, vücut toparlanıyor hemen. doğuma yakın zamanlar kala da hafif beslenmek faydalı oluyomuş diye duydum...

Selamlar herkese Umarım herkes iyidir.Ben iyiyim bir sıkıntım yok şükür sadece iki kürek kemiğimin ortası çok ağrıyor neden bilmiyorum

Jackim kutu çok tatlı bence çok beğendim

Prolet eğer kavanoza koyacaksan bence kapak üstüne sticker daha güzel olur sanki...Yazın çok güzel olmuş bu arada bayılırım mor rengine

Lip geçmiş olsun... Allahtan bir şey olmamış

Bilimcim seninde kızçene maşallah büyüdüler artık ya

günaydın kızlar sabah gözümü açıp giyinip sohbete gittim bugün 11deydi aç açına bişi anladıysam arap olayım neyse gidişime gelişime sevap veriri inşallah rabbim açlıktan karnım gurum gurum guruldadı millette güldü tabi

neyse bugün yılın son günü ee 1 ay sonra başlıcaz patır patır dogurmaya çok merak ediyorum ilk kim dogurcak zaten biri dogursa hepimiz korkudan heycandan başlarız dogurmaya gb geliyo

Haksever günaydın

Odanın fotoğrafı noldu bekliyoruz merakla

teşekkür ederim Kronikim,beğenmene sevindim

Anaaaam sipaya bak sen masallah kocaman olmus. Ben de persembe gidicem. Cok ozledim kyzuyu yaaaa..

Ohhh gez bacim gez. Cumarteai biz de gwzmelerdeydik. Yalnuz iyiki hazirliklari bitirmisiz yav. Su anda alisveris falan cok yoruyor beni. Dolasamiyorum. Ben kendime hic bisey alamadigim icin kocisime calistik bu hafta sonu..
bbilimciğim maşallah kuzucuğuna,

ben de bugün doktora gidiyorum inşallah iyi haberlerle döneriz...
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.

Eki Görüntüle 913732

kızlar sizden de göbüş resimleri bekliyoruzz...
Vay arkadas ya, masallah bu kadar fir bir hamilelik... Kiz guya ayni kilodayyiz. Boy olmayinca ben senin yaninda godzilla gibiyim:))
günaydınnnnn anneler nasılsınız bakıyım bugün kimi görsem bana karnın aşağıya inmiş diyor inşallah erken doğurmam
Anacim herkes kadin dogumcu yav. Gerci bazen tutturuyorlar. Gecen ay esimle bankadaydik. 2 teyze ile aramda gecen dialog
- 7 aylik mi?
- evet teyze.
- kizin olacak de mi?
- evet teyze
- donmus basi asagiya
- evet teyze.

Teyzeye oldu olacak bebisimin hangi universitwye gidecegini de soyle diyecektim :))

Bugun iznimizin ilk gunuuuuuu. Kahvalti keyfi bitti. Birazdan disari cikacagiz. Siparis verdigimiz seker ve kapi susu ne alemdw bie bakalim. BiraCik da bankada islerimuz var. Optuk hepinizii....

Yavrum bende herkeste sticker var diye farklı bişey istedim. Hem maliyet düşer hem değişik olur. Ama bakalım karar verem bi son halini eklerim

üşeniyorum galiba bide perde alcaz eksikler var diye bekliyorum sanırım

Olmaz olmaz bekliyoruz merakla

Kizlarrrrr.siz bebek sekerlerini doguncami vericeksiniz?ben mevlut e sakliyorum.ilk kizima yaptiramamistim kv yuzunden simdi ikisine birden siparis verdik ama mevlut e vereyim diyorum.mevlut e kv yi cagirmicam gibi allah afetsin ama yaptirmiyor ilk kizimda izin vermedi simdi sehir disindayim yapariz o zaman sekerleride veririz diyoruz ama.dogumda vermek daha mi guzel olur ne dersiniz.ona gore laf yemeye alistirayim kendimi:)dugun salonumuz oldugu icin dogum foto olayini kendi fotografcimizla anlasarak hallettik.kapi suskemesinide salonun suslemecisi yapicak aaaa anne haberim yok bak surpriz yapmislar diye gecistiricem:):):)sekere bulamiyom bisey:):)

onaneymi,ş sanki parasını o vercek ne cins insanalr var ya eşine söle kapatsın onun çenesini:))

onaneymi,ş sanki parasını o vercek ne cins insanalr var ya eşine söle kapatsın onun çenesini:))

Esim birak konussun dursun he de gec sen bana bak ben ne istersen yapiyormuyum yapiyorum o zaman bosver diyorda kadin susmuyorki.henuz tansiyonum oldugunu ilac kullandigimi bilmiyor duysa amaninnnnn her hamilelikte olur dr lara inanma ne ilac iciyorsun diye diye yer beynimi halbuki cok iyi biliyor ilk kizimi tansiyondan 33+4 dogurdum:)aman arkadasim yaradanim cok buyukkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…