2014 Şubat Anneleri

herkese merhaba, akşlım çok karışık, aranızda su azlığı yaşayan bir arkadaş vardı, ismi neydi hatırlayamıyorum, yardımcı olur musunuz?

merhaba canım..suyu az olanlardan biri bendim ama şimdi herşey yolunda çok şükür..hayırdır aklın neden karışık?

kızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..

Benimki pozisyon degistiriyor sürekli da ha dr dogum pozisyonunda falan demedi zaten ultrasondada herzamanki gibi duruyo tabi bu 15 gün önceydi pazartesi kontrolüm var belki dönmüstür ama hissderedim heralde hala kaburgalarimdaymis gibi oluyo cünkü bazende kasiklarimda bi agirlik oluyo benden havadisler bunlar

2 gun oncede benım oyleydı asağı çok vurdu ama şukur cıktı yukarı baya korkutuyo ınsanı

Allah im simdide hic sesi cikmiyor.dogurana kadar kalpten goturmeseler bari bizi:)uyuyordur muhtemelen hanimim beni korkuttu halada devam ediyor kendi uyku sefasi yapiyordur.insallah.....

Canlar benim gogsumde problem var ucu olmadigi icin sut kanallarim dar bu yuzden emziremicem sol gogsumden.daha onceki dogumda gogus pompasi almistim.benim isim bitince dogum yapan arkadasim istedi verdim geri alicam diye.gecen aradim kizi ama adres vermeyi unuttum.bugun esime arayipta isteyim dedim.gerek yok kullandi ben sana yenisini alirim diyoe.bende ne gerek var kaynatir oyle kullanirim diyorum yok diyor.o zamanda iyi paraya almistik.yazik ne gerek var diyorum.kabul etmiyor yenisi alincak diyor.kim hakli simdi?kaynatsam kullanamazmiyim?

Canim bence esini dinle ne olur ne olmaz yazik esin sorun haline getirmeden her ihtimale karsi endiseli bu cok normal bence tartisma hic alalim diormus esinde evet maddi acidan biraz külfetli oldugunu duydum kullanmadim ama benimde ilk hamileligim cünkü tabi karar senin

böyle şeyler kişiye aittir, yani kullanımı tek kişiliktir, benden istese ben açık açık söylerdim vermezdim, ama madem vermişsin eşin de yenisini alalım diyor yenisini alın bari, belki de arakadaşın pek kullanmamıştır, temiz duruyor da olabilir, ben eski pompamı 2 kez makinede yıkadım, sonra kaynattım, şimdi doğuma hazır şekilde bekletiyorum.

merhaba canım..suyu az olanlardan biri bendim ama şimdi herşey yolunda çok şükür..hayırdır aklın neden karışık?

seninle mi konuşmuştuk daha öncesinde hatırlamıyorum, nolur kusura bakma, aklım karışık çünkü düşünmekten beynim sulandı artık, senin durumunun nasıl gittiğini düzelme olup olmadığını soracaktım. anladığım kadarıyla düzelmiş. ben de bugün yeniden kontorle gittim, doktor kontrol sıklığımı haftada bir güne indirdi, her cuma moralim bozuk çıkıyorum hastaneden. bebeğimin karın gelişimi 2 hafta geriden geliyor, kafa gelişimi ve diğer gelişimleri güzel ama kil alımı da zayıf, 32. haftamdayım 1570 gr çıktı, bu haftalardaki arkadaşların bebeği 1800 gr civarında. Bebeği tutabildğimiz kadar tutacağız ama erken doğum olacağı kesin dedi. yarın da periontolga görüneceğim. bir de oonun fikrini alacağız bakalım.

erkekler neden kadın işlerine karışır ki

Esimin kaygisi zaten gogsum problemli.hamile halimle 2 kere cerrahi mudehale gecirdim.ilk igneyle apseyi cektiler 3 gun sonra iltihap tekrarladi busefer kesik attilar gogsume hortum taktilar iltihap bosalsin diye.yarin yine gidecem cunki hala akiyor kesiye 8 kutu antibiyotige ragmeboda sagligin onemli bosver parasini aliriz diyor.bende kabul ettim ne diyim artik adam dusunmus allah razi olsun....

İhtiyacim bitince isine yaricak diye verdim.ama kesin esimi dinlicem hic riske girmeye gerek yok zaten sorunluyum bide bebekim dogunca uzulmeyeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…