Kizlaarrr ben izne ciktimmm.ayy kus gibi hissediyorum kendimi
Zararli seyler hep atiliyo agiza canim o sorun degil :) ee buda bira göbegi degil yahu can cekiyorrrr
Gözün aydin homidi girtlak pufidi yatak :)) evde öyle can sıkıntısından gözün hep dolapta oluyo
Hayırlısı olsun canım:))
Hahahahadimi ama
herkese merhaba, akşlım çok karışık, aranızda su azlığı yaşayan bir arkadaş vardı, ismi neydi hatırlayamıyorum, yardımcı olur musunuz?
kızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..
kızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..
2 gun oncede benım oyleydı asağı çok vurdu ama şukur cıktı yukarı baya korkutuyo ınsanı
gözün aydın darısı başımıza canım şimdi evde ooturup meleğini bekliceksin
aynı hislere sahibiz demekki canım bundan sonra gel keyfim gel:)
Canlar benim gogsumde problem var ucu olmadigi icin sut kanallarim dar bu yuzden emziremicem sol gogsumden.daha onceki dogumda gogus pompasi almistim.benim isim bitince dogum yapan arkadasim istedi verdim geri alicam diye.gecen aradim kizi ama adres vermeyi unuttum.bugun esime arayipta isteyim dedim.gerek yok kullandi ben sana yenisini alirim diyoe.bende ne gerek var kaynatir oyle kullanirim diyorum yok diyor.o zamanda iyi paraya almistik.yazik ne gerek var diyorum.kabul etmiyor yenisi alincak diyor.kim hakli simdi?kaynatsam kullanamazmiyim?
Canlar benim gogsumde problem var ucu olmadigi icin sut kanallarim dar bu yuzden emziremicem sol gogsumden.daha onceki dogumda gogus pompasi almistim.benim isim bitince dogum yapan arkadasim istedi verdim geri alicam diye.gecen aradim kizi ama adres vermeyi unuttum.bugun esime arayipta isteyim dedim.gerek yok kullandi ben sana yenisini alirim diyoe.bende ne gerek var kaynatir oyle kullanirim diyorum yok diyor.o zamanda iyi paraya almistik.yazik ne gerek var diyorum.kabul etmiyor yenisi alincak diyor.kim hakli simdi?kaynatsam kullanamazmiyim?
merhaba canım..suyu az olanlardan biri bendim ama şimdi herşey yolunda çok şükür..hayırdır aklın neden karışık?
benimkinin başı aşğıdaydı.ben döndüdiye düşünüyorumkızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..
Esimin kaygisi zaten gogsum problemli.hamile halimle 2 kere cerrahi mudehale gecirdim.ilk igneyle apseyi cektiler 3 gun sonra iltihap tekrarladi busefer kesik attilar gogsume hortum taktilar iltihap bosalsin diye.yarin yine gidecem cunki hala akiyor kesiye 8 kutu antibiyotige ragmebCanim bence esini dinle ne olur ne olmaz yazik esin sorun haline getirmeden her ihtimale karsi endiseli bu cok normal bence tartisma hic alalim diormus esinde evet maddi acidan biraz külfetli oldugunu duydum kullanmadim ama benimde ilk hamileligim cünkü tabi karar senin
böyle şeyler kişiye aittir, yani kullanımı tek kişiliktir, benden istese ben açık açık söylerdim vermezdim, ama madem vermişsin eşin de yenisini alalım diyor yenisini alın bari, belki de arakadaşın pek kullanmamıştır, temiz duruyor da olabilir, ben eski pompamı 2 kez makinede yıkadım, sonra kaynattım, şimdi doğuma hazır şekilde bekletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?