biraz daha açıklayabilirmisin ropuru yazdırırken 37 ye kadar çalışcaz ama 35 te çıkmış gibimi göstereceğiz
biraz daha açıklayabilirmisin ropuru yazdırırken 37 ye kadar çalışcaz ama 35 te çıkmış gibimi göstereceğiz
Arkadaşım, benim ilk oğlum 34 haftalıkken doğmuştu, ben doğum sonrası 8+8 16 hafta izin kullandım, doktorumla konuştum, ben erken doğumlarda hep doğumdan itibaren 16 hafta izne göre raporlarımı düzenliyorum, dahada geri dönen olmadı diye söyledi. Kaldı ki kendisi büyük bir devlet hastanesinin doktoru, yazdığı rapor sayısı fazladır. Benden tavsiye raporunuzu izin ziyan etmeyecek şekilde düzenletin, işyerleri sorun çıkartırsa SGK'nın istediği gibi raporda düzenleme yaptırırsınız.
kızlarrr nasılsınızz bebişleriniz nasıldün akşam işten geldim kahverengi bi akıntı geldi parçalr döküldü sanki çok korktum doktorumu aradım o da suyun gelirse kan gelirse sancın başlarsa hemen hastaneye git dedi dedikleri olmadı hemen sabahtan yanına gittik. kasılmalar varmış açıklık var mı diye muayene etti açılma silinme yokmuş oğlum 44 cm 2030 gram dedi çok şükür o iyi ama çok korkuttu bizi
Canlarrr gunaydin.ay sanki bugun dogurucam bebek tamamiyla kasiklarimda oynuyor cok can acitarak sanki suyumu patlaticak allah korusun bide baski varki ay insallah gelmez bugun
mrb kızlarrrr bebegım eskıye gore daha sakın sankı daha sert vuruyodu eskıden sımdı daha sakın uzmuyo benı buyuduğu ıcın yerımı yok acaba sızınde boylemı oluyor...
Günaydın hatın kadınlar
gram uyku uyumadım desem yeridir
al benden de o kadar ismirnam....yüzüm benek benek kırmızı kırmızı sanki.....sivilce cıkıo geciyo tekrar cıkıo.cildim bozuldu birazcık..yüzümün biraz olsun sistigini anlamıştım ama dün farkettim ki ayaklarım da şişmiş
Günaydın , hayırlı cumalar güzelliklerin anneleri
Ben sanırım hasta oluyorum. Boğazım kıpkırmızı ve şiş acıyo. Ofiste ne yapıp içbilirim acaba onu düşünüyorum. Hasta olmamam lazım. Şu sıralar enerji lazım bana
mideleri söyleme zaten berbat durumda benimkide, ama nasıl olsa yanıyor portakalı yede şifa olsunda yansın bari
çünkü benimki ne yesem yanıyor yani
ve kızlar 36.haftama girdim bugün ya çok şükürrrrrrrrrrrrrr son 4 haftam kaldı inş.
mrb kızlarrrr bebegım eskıye gore daha sakın sankı daha sert vuruyodu eskıden sımdı daha sakın uzmuyo benı buyuduğu ıcın yerımı yok acaba sızınde boylemı oluyor...
Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?
Ayy benimde öyle canım ya ama tutuyom kendimi doktor kiloya dikkat dedi.53 ile başladım suan 63.5 um benimki mi abartıyor bilmiyom bebişm de 2250 idi 32.haftada.meyve ve su ile lkendimi avutuyorum
Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?
Ayy benimde öyle canım ya ama tutuyom kendimi doktor kiloya dikkat dedi.53 ile başladım suan 63.5 um benimki mi abartıyor bilmiyom bebişm de 2250 idi 32.haftada.meyve ve su ile lkendimi avutuyorum
Bu sabahtan beri ben de ayni seyi hissediyorum.. icim kaziniyo ama canim bisey yemek de istemiyo yine de yiyorum az once muzlu sut yaptim ictim baya tutuyo hem de midemi rahatsiz etmiyo.. bacaklarim sismeye baslamisti bu sabah yuzumun de sistigini farkettim...Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?
Benimde bazen oluyo ama bildigim kadariyla sık yemek yemen gerekiyor az ve sıkk ye ac kalma hic kan sekerin düsüyodur mesela meyve tabagi yapip oturupta bikerede yeme gün icinde bòl tek yada yarim yarim tüket yani azin bos kalmasin ama kalorisiz seylerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?