2014 Şubat Anneleri

biraz daha açıklayabilirmisin ropuru yazdırırken 37 ye kadar çalışcaz ama 35 te çıkmış gibimi göstereceğiz

Yok canım benim doğum 34 haftada olduğu için zaten ben sabah işe gelip, öğlen doktora uğradığımda sancım çıkmıştı doğum gerçekleşmişti.

37 haftada izne çıkıp 38. haftada doğum gerçekleşirse, çalışamaz raporunu aldığın günden sonra toplam 16 haftalık (1 hafta evde kaldığın için 15 haftalık) düzenletirsin raporu.

evet canım dediğin doğru,

ben bizim bankadaki yeni doğum yapan arkadaşlara da sordum, örneğin 39+0'da doğurduğun takdirde aradaki 1 haftalık süre doğum sonrasına aktarılıyor. doktorlar artık raporu bu şekilde düzenliyorlarmış zaten. yani her halükarda 16 haftalık doğum izninden kaybımız olmayacak.

Canlarrr gunaydin.ay sanki bugun dogurucam bebek tamamiyla kasiklarimda oynuyor cok can acitarak sanki suyumu patlaticak allah korusun bide baski varki ay insallah gelmez bugun

Gunaydin kizlar.. dogum izni konusunda ben bi ornek vereyim is yerindeki arkadas 37de izne ayrildi 38de dogum yapti kalan 2 haftayi dogum sonrasina aktardi..yanmadi yani.. bi de mesela bana dr. 5subata kadar calisamaz raporu verdi 32de ayrildim ya eger dogum 5subattan sonraya sarkarsa rapor 10gun daha uzatilabiliyor dedi.. Geciken dogumlar icin de oyle bisey varmis..ama erken dogumlarda da izinler yanmiyor aktariliyor diye biliyorum..37de izne ayrildigi gece dogum yapti bi arkadas onun da yanmadi izni.. ama bunlar kamuda calisiyorlar.. ssk icin farkli uygulamalar varmi onu bilmiyorum malesef..

kızlarrr nasılsınızz bebişleriniz nasıl dün akşam işten geldim kahverengi bi akıntı geldi parçalr döküldü sanki çok korktum doktorumu aradım o da suyun gelirse kan gelirse sancın başlarsa hemen hastaneye git dedi dedikleri olmadı hemen sabahtan yanına gittik. kasılmalar varmış açıklık var mı diye muayene etti açılma silinme yokmuş oğlum 44 cm 2030 gram dedi çok şükür o iyi ama çok korkuttu bizi

oy kuzum benım cok dıkkat ett işten de ayrıl artık bence erken gelmesın bebısınn yaa az daha sabretsınn . mart degıl bizler gibi şubat annesı olucaksınn yada ikimiz yer degıstırcez:) hayırlısı neyse o olsun sağsalim saglıklı dogsunlarda

Canlarrr gunaydin.ay sanki bugun dogurucam bebek tamamiyla kasiklarimda oynuyor cok can acitarak sanki suyumu patlaticak allah korusun bide baski varki ay insallah gelmez bugun

2 gun oncede benım oyleydı asağı çok vurdu ama şukur cıktı yukarı baya korkutuyo ınsanı

mrb kızlarrrr bebegım eskıye gore daha sakın sankı daha sert vuruyodu eskıden sımdı daha sakın uzmuyo benı buyuduğu ıcın yerımı yok acaba sızınde boylemı oluyor...

mrb kızlarrrr bebegım eskıye gore daha sakın sankı daha sert vuruyodu eskıden sımdı daha sakın uzmuyo benı buyuduğu ıcın yerımı yok acaba sızınde boylemı oluyor...

Herkes artık daha az yer olduğu için hareketlerinin azalacağını söylüyor ve normal karşılıyor. Bunu daha doktorumla konuşmadığım için bir şey söyleyemiyorum ama benim kızım iyi beslenemedimi acaba diye düşünüyorum.

Ay sorma canım, o sivilceler bende de çıkıyor. Dediğin gibi bi çıkıyor bi iniyor. Ben de böyle temizleme jelleri, losyonlar falan kullanmayı pek sevmem. Ama sivilceler coşunca iki gün dikkat ediyorum, sonra geçiyor. Benim de bacaklarım şişmiş. Zaten ince değillerdi. Yıllarca kendime giyebileceğim uzun bir çizme aradım durdum. Bi tane bulmuştum. Ama salı günü onun da fermuarı yarıda kaldı gerçi bu ara ayakta da çok kaldım, tuzlu peyniri de çok kaçırdım ama şişiyoruz işte ama en çok yüzümün şişmesi rahatsız etti niyeyse.

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

Maşallah canım sana:)

Ben artık tekme falan pek hissetmiyorum canım ama yer değiştirdiğini hem hissediyorum hem dışarıdan görülüyor. Bi anda karnımın şekli bozuluyor, sağa sola yer değiştiriyor.

Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?

Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?

Ayy benimde öyle canım ya ama tutuyom kendimi doktor kiloya dikkat dedi.53 ile başladım suan 63.5 um benimki mi abartıyor bilmiyom bebişm de 2250 idi 32.haftada.meyve ve su ile lkendimi avutuyorum

Ayy benimde öyle canım ya ama tutuyom kendimi doktor kiloya dikkat dedi.53 ile başladım suan 63.5 um benimki mi abartıyor bilmiyom bebişm de 2250 idi 32.haftada.meyve ve su ile lkendimi avutuyorum

Ben 63 le başladım, 74 oldum canım. Boyum da 1.57. Geçen hafta doktora gittiğimde fena değil kilon dedi, artık kızmıyor. 20 yi geçme yeter dedi. Dedi tabii de ben buna dayanarak sürekli yemek istemiyorum tabii. Ben de bol bol su içiyorum üstüne ama yok geçmiyor. Senin ne zamandır böyle canım? Benim yeni başladı, umarımok uzun sürmez:S

Benimde bazen oluyo ama bildigim kadariyla sık yemek yemen gerekiyor az ve sıkk ye ac kalma hic kan sekerin düsüyodur mesela meyve tabagi yapip oturupta bikerede yeme gün icinde bòl tek yada yarim yarim tüket yani azin bos kalmasin ama kalorisiz seylerle :)

Kilon gayet iyi yaa dr neyin muhabbetini yapiyor anlamadim seker de yoksa tabi problem olmaz heralde

Bu sabahtan beri ben de ayni seyi hissediyorum.. icim kaziniyo ama canim bisey yemek de istemiyo yine de yiyorum az once muzlu sut yaptim ictim baya tutuyo hem de midemi rahatsiz etmiyo.. bacaklarim sismeye baslamisti bu sabah yuzumun de sistigini farkettim...

Benim de minik elmalarım var, portakal incir falan ara ara atıyorum dediğin gibi. Hatta bi süre üzerine su içip bekliyorum, anca etki eder diye. Sonra işe yaramayınca arada zararlı bişey atıyorum ağzıma:) tabii o da bi işe yaramıyor. Şekerim belki de düşüyor dediğin gibi. Neyse ben biraz daha sıkayım dişimi:-/ sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…