Bu sabahtan beri ben de ayni seyi hissediyorum.. icim kaziniyo ama canim bisey yemek de istemiyo yine de yiyorum az once muzlu sut yaptim ictim baya tutuyo hem de midemi rahatsiz etmiyo.. bacaklarim sismeye baslamisti bu sabah yuzumun de sistigini farkettim...
20 şubat dedi muhtemel doğum tarihine tabi daha erken gelmezseoy kuzum benım cok dıkkat ett işten de ayrıl artık bence erken gelmesın bebısınn yaa az daha sabretsınn . mart degıl bizler gibi şubat annesı olucaksınn yada ikimiz yer degıstırcez:) hayırlısı neyse o olsun sağsalim saglıklı dogsunlarda
Kilon gayet iyi yaa dr neyin muhabbetini yapiyor anlamadim seker de yoksa tabi problem olmaz heralde
sisli puslu havada insan yapcak bisey bulamayinca kendini yemeye veriyo demekki ;-) izne cikali bir ay olacak nerdeyse artik skldm.. calismanin degerini anladim benden evhanimi falan olmazmis..Ay bak işte hep aynı benim de bugün şikayetlerim. Acaba ankaranın havasından mı ki:)
Ben 63 le başladım, 74 oldum canım. Boyum da 1.57. Geçen hafta doktora gittiğimde fena değil kilon dedi, artık kızmıyor. 20 yi geçme yeter dedi. Dedi tabii de ben buna dayanarak sürekli yemek istemiyorum tabii. Ben de bol bol su içiyorum üstüne ama yok geçmiyor. Senin ne zamandır böyle canım? Benim yeni başladı, umarımok uzun sürmez:S
hanımlar son ayda kontrollere daha sık gidiliyormuş giden varmı
evet canim onceden ayda bir giderken artik her hafta gidiyorum ben..hanımlar son ayda kontrollere daha sık gidiliyormuş giden varmı
Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?
sisli puslu havada insan yapcak bisey bulamayinca kendini yemeye veriyo demekki ;-) izne cikali bir ay olacak nerdeyse artik skldm.. calismanin degerini anladim benden evhanimi falan olmazmis..
vallahi iki haftadır var.psikolojik de birazcık tutuyorum ya kendimi daha aç gibi hissediyorum.sık sık yemek önemli meyve porsiyonlari bölüp arada su.bana en çok abur cubur koyuyor tatlidan falan tiksinmistim.şimdi tvde bisey goruyorum canim çekiyor ilk 3 ay tik yoktu:-D hayalime giriyor hemen başka şeyler düşünüyorumaz kaldı diyorum.direnin hamileler!!
canım son zamanlarda oluyor evet ama yiyemiyorum da kiloma da dikkat etmem lazım bol meyve tüketiyorum hatta geçen de bahsetmiştim hamileliğimin başına döndüm diye ilk zamanlar aşerme mide bulantısı çıkarma falan hiç ama hiç yaşamadım şimdi aşeriyorum canım çekiyo yani mide bulantısı yaşıyorum ve ara ara çıkarıyorum üstelik saçma sapan ağlama nöbetleri yaşıyorum
Ya yine elektrikler kesildi ya nefret ediyorum bu ankaradan.. hergun elektrik kesiyolar.. siz siz olun yeni yapilasan yerlerden uzak durun ev falan alacaksaniz.. bi gun su gidiyo bi gun elektrik.. hangi cagda yasiyoruz anlamadim.. Son bir aydr iyice b.ku cikti afedersiniz.. Cok sinirleniyorum ya..
Onkoloji hastanesi civarindayiz yenimahallede..
Benim de minik elmalarım var, portakal incir falan ara ara atıyorum dediğin gibi. Hatta bi süre üzerine su içip bekliyorum, anca etki eder diye. Sonra işe yaramayınca arada zararlı bişey atıyorum ağzıma:) tabii o da bi işe yaramıyor. Şekerim belki de düşüyor dediğin gibi. Neyse ben biraz daha sıkayım dişimi:-/ sağol canım.
Kizlaarrr ben izne ciktimmm.ayy kus gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?