2014 Şubat Anneleri

Ay bak işte hep aynı benim de bugün şikayetlerim. Acaba ankaranın havasından mı ki:)

Son düzenleme:
20 şubat dedi muhtemel doğum tarihine tabi daha erken gelmezse

kızlar bugün işte son günüm...yine uyuyamadım zombi gibiyim, artık uyurum doğuma kadar umarım gündüzleri hiç olmazsa, kız kreşten gelene kadar :)
değişik duygular içindeyim..halen çalışmaya da devam bu arada...patronun bugün akllına geldi, arkadaşlara şunları şunları anlat demek..hepsi karalar bağladı...bu iş çok komplikeymiş diye, eee

vallahi iki haftadır var.psikolojik de birazcık tutuyorum ya kendimi daha aç gibi hissediyorum.sık sık yemek önemli meyve porsiyonlari bölüp arada su.bana en çok abur cubur koyuyor tatlidan falan tiksinmistim.şimdi tvde bisey goruyorum canim çekiyor ilk 3 ay tik yoktu:-D hayalime giriyor hemen başka şeyler düşünüyorum az kaldı diyorum.direnin hamileler!!

Kızlar yaa bi de ben dün akşamdan beri karnımı doyuramıyorum. Sürekli bir kazınma hissediyorum. Ne yersem yiyeyim geçiremedim. Böyle şeyler yaşayan, nasıl geçeceğini bilen var mı?

canım son zamanlarda oluyor evet ama yiyemiyorum da kiloma da dikkat etmem lazım bol meyve tüketiyorum hatta geçen de bahsetmiştim hamileliğimin başına döndüm diye ilk zamanlar aşerme mide bulantısı çıkarma falan hiç ama hiç yaşamadım şimdi aşeriyorum canım çekiyo yani mide bulantısı yaşıyorum ve ara ara çıkarıyorum üstelik saçma sapan ağlama nöbetleri yaşıyorum

sisli puslu havada insan yapcak bisey bulamayinca kendini yemeye veriyo demekki ;-) izne cikali bir ay olacak nerdeyse artik skldm.. calismanin degerini anladim benden evhanimi falan olmazmis..

Demek ki:) O kadar oldu mu canım yaa. Vay be... Tabii sana o kadar çabuk geçmiş gibi gelmemiş. Ben bakalım izne ayrıldığımda ne düşüneceğim?

diren hamile iyiymiş:))

Ya yine elektrikler kesildi ya nefret ediyorum bu ankaradan.. hergun elektrik kesiyolar.. siz siz olun yeni yapilasan yerlerden uzak durun ev falan alacaksaniz.. bi gun su gidiyo bi gun elektrik.. hangi cagda yasiyoruz anlamadim.. Son bir aydr iyice b.ku cikti afedersiniz.. Cok sinirleniyorum ya..

Off hormonlar falan her şey tavan yaptı desene. 1 aycık daha sıkacağız dişimizi artık ne yapalım.

Ne tarafta oturuyorsunuz canım?

Zararli seyler hep atiliyo agiza canim o sorun degil :) ee buda bira göbegi degil yahu can cekiyorrrr

herkese merhaba, akşlım çok karışık, aranızda su azlığı yaşayan bir arkadaş vardı, ismi neydi hatırlayamıyorum, yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…