2014 Şubat Anneleri

Tünaydınlaar,
Biz de uyuyakalmışız. Kp kahvaltıya çağırmışştı 10 da. Biz de tam o saatte uyanmışız. Neyseki evler yakın hemen uçtuk. Şimdi gedik evimize.

Kızlar içinizde plasenta kireçlenmesi yaşayan var mı? Ve hipertansiyonu..

Canım bende biraz kireçlenme varmış. Doktor takip edeceğiz dedi. Bi sonraki kontrolüm 15 inde. O zamana kadar günde 10 hareket sayamadığın olursa gel dedi ama çok şükür şimdilik kıpır kıpırız. Seninki ne durumda?

Dun kontrolum vardi canim 33+4 te dr um dogum pozisyonuna donmus dedi.

32+5 olduk. Donmedi hala maalesef..

benim 27. haftadan beri başı aşağıda karar değiştirmez umarım

teşekkürler kızlar benim kızım dönmediği gibi sürekli sağ tarafımda az kaldı sağ yanımı delip ordan doğacak karnım yamuk bariz belli:))

Kizlarr.persembe gunu minnakimi gormustum 33+4 gunlukken 2.127 gr di.bugun tekrar dr gitmam gerekti 33+6 2.140 gr olmus.13 gr almis bi gunde az degilmi bilemedim dr iyi gelisimi,suyuda cok iyi dedi.daha once erken dogum yaptigim icin ciger gelistirici igne yapmaya basladik.ne olur ne olmaz tekrar erken dogum olursa cigerimiz gelismis olur 2 kiloyuda gectik kafamiz rahat etsin dedi.bugun 2 doz oldum yarin da 2 doz olucam haftaya da 2 ser doz.acikcasi kafamda rahat etti tedbirimizi almis olduk.dr un dedigi gibi ne zaman isterse gelsin biz hazirligimizi yapiyoruz:)

Canim ben bugun dr a gittim daha once erken dogum yaptigim icin ciger gelisrici igne verdi.erken dogarsa cigeri gelismis olsun diye.bende bide tansiyon var heran gelmeye niyetlenebilir.sanada erken dogum olabilir demisya dr ciger gelistirici verdilermi?benim ilk kizimda da yapmislardi ama bi tane hemen o gece dogum yaptim.isede yaradi ama bugun dr 8 tane verdi bugun 2 doz oldum yarinda 2 doz olucam haftaya da 2 ser doz.insallah erken dogumun olmaz ama ciger gelistiriciyi atlamazlar insallah.

Benim dr dediki nasil biz yemek yedigimizde insülünümüz artiyo aninda onlarinda artyormus anliyolarmis hemen ondan cosuyolarmis yerim ben onlarin sekerlerini :)

Adam olmuslar da sekerleri mi yukseliyomuss.oyhhh kuzummm benimmm

yaa benartık yürümekte çok zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyo adım atamıyorum..penguen gibi yürüyorum yahu

Yalniz degilsinnnnn canim

Bugun kendime elbise bakiyim dedim kardesimin nisani icin.bi magazaya girdim.iki elbise denedim.pilim bitti.sonyc:elbise bulamadim.

yaa benartık yürümekte çok zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyo adım atamıyorum..penguen gibi yürüyorum yahu
33. haftama yeni girdim karnımın alt kısmında sancı var ayağa kalkınca nüksediyor yürürken de öyle ama oturunca ve yatınca bi sancı yok sizdede öyle mi

33. haftama yeni girdim karnımın alt kısmında sancı var ayağa kalkınca nüksediyor yürürken de öyle ama oturunca ve yatınca bi sancı yok sizdede öyle mi

Ben pzartesi 36 haftaya giricem su birkacgündür bendede acayip kasiklarda baski var ve karnim sertlesiyo bazen bugün esim bile dedi artik zorluyo heralde diye

Bugün biraz kasiklarimda falan agri olunca kalkayim cantami hazirlayim dedim bebeginki hazirdi benimki degildi.ilk sorun patlak verdi annemle kv örgü yelek patik vs yapmislardi hasatneyede götürürsün deyip duruyorlardi.Bende esimin huyunu biliyorum sevmez öyle örgü isini ama koymasam annelerden laf yicem 1 tane yelekle 1 patik koyuyodum valize geldi esim ben onlari giydirmem hastanede haberin olsun dedi kaldim öyle valla bende laf yemegim diye koyuyorum dedim. Baska bir dertde annem dul benim karisan görüsen yok diye geldimi masallah 15 gün kalir ee bide alingandir son geldiginde yilbasina daha bir hafta varken dedi ben doguma kadar burda kalayim bari bende ters ters baktim esimin kendi isi ve hergün gitmiyo yani evde adam misafir gibi rahat degil ee görüyon durumu niye beni zora sokuyosun .Simdiden dogum olcak bu sefer daha cok kalmak isticek diye kafam orda olayin aheyecanini yasayamiyorum acayip arada kaliyorum annemide kirmak istemiyorum ama bende bir aile kurdum düsünmüyo hic.Bunlar yetmezmis gibi esim dogumdan sonra kimse bakimiyla ilgilenmesin sen ilgilen güvenemiyorum kimseye dedi bugün bizim gelin geleyimde dogumda ben altini alcam ben yikicam vs diyo onuda kircam bu gidisle aaaaa bugün kafa uctu benim valla acik acik söylicem herkeze böyle böyle diye ama herkezde kirilcak esim cok iyi herzaman yanimda ve sadece cok düskün bir baba olucak cünkü bizim 4. Tüp bebek tedavimizde 5. Yilimizda geldi oglum onu kiramam biz cok zor zamanlar gecirdik simdi keyfini cikarmamiz gerekirken nelerle ugrasiyorum.kusura bakmayin bugün cok doluydum ve anlatamadimm kimseye ...

İşin zor ancak eşin de biraz abartmıs Hassasiyeti böyle bir durumda normal olabilir ancak bizleri yetiştirenlere de güvenmek lazım. Ben doğum yapar yapmaz annemin gelmesini istiyorum. Babamı yeni kaybettik biraz da anneme terapi olacak diye düşünüyorum bebeğimle ilgilenmek. İlk bebek hem benim elim ayağıma dolaşır ne yapacağımı bilemem. Bence biraz eşini de yumuşatabilirsin bu konudda

İsimx allah yardımcın olsun canım arada kalmak kötü bir durum inşallah hersey yolunda girer ve duzelir

kuzum ben bendense anneme daha çok güvenirim.çünkü ben hiç bebek büyütmedim.umutuda şimdiden uyardım bence bebek bakımı kadınların çok daha iyi anladığı bir konu bana anneme müdahale etme dedim
aynen katılıyorum sana

Basin saolsun canim benimde ilk bebegim bende sürekli yeni dogan bakimina falan bakiyorum netten annem tabiki gelcek dogumda o da olcak umarim sorun olmadan bu olay biter

Ah be canim iste huy degismiyo konussan dert konusmasan dert hep arada ben kaliyorum

Basin saolsun canim benimde ilk bebegim bende sürekli yeni dogan bakimina falan bakiyorum netten annem tabiki gelcek dogumda o da olcak umarim sorun olmadan bu olay biter

İnşallah sorun çıkmaz. Benim eşim de çok titiz bebek konusunda ama anneler iyisini bilir diye geleneksel bir düşüncesi de var şükür. Arada kalsam ben de çok yıpranırdım ama anneme bir şey demektense eşimi uyarırdım sanırım. Allah kolaylık versin inşallah.
Bu arada bugün ara ara tam pelvis bölgemde sancılar hissediyorum. Afedersiniz çişimi yapacakmışım gibi bir baskı olup geçiyor. Bu yalancı sancı dedikelri bu mu acaba? Artık oğlumun harekertleri canımı yakmaya başladı. Doğumda nasıl bir acı bekliyor bizi merak ediyorum:18:

canım bende oturuncada bazen inanılmaz bir kasılma ve sertleşme oluyo karnımda nefes alamıyorum..ama dediğin gibi kasıktaki sancı sadece ayaktayken ve yürürken oluyo

Benimde idrar olayi olucaginda aynisiboluyo sanki 2 gün gitmemisim gibi bir baski oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…