Kızlar içinizde plasenta kireçlenmesi yaşayan var mı? Ve hipertansiyonu..
Benimki pozisyon degistiriyor sürekli da ha dr dogum pozisyonunda falan demedi zaten ultrasondada herzamanki gibi duruyo tabi bu 15 gün önceydi pazartesi kontrolüm var belki dönmüstür ama hissderedim heralde hala kaburgalarimdaymis gibi oluyo cünkü bazende kasiklarimda bi agirlik oluyo benden havadisler bunlar
Dun kontrolum vardi canim 33+4 te dr um dogum pozisyonuna donmus dedi.
32+5 olduk. Donmedi hala maalesef..
benim 27. haftadan beri başı aşağıda karar değiştirmez umarım
seninle mi konuşmuştuk daha öncesinde hatırlamıyorum, nolur kusura bakma, aklım karışık çünkü düşünmekten beynim sulandı artık, senin durumunun nasıl gittiğini düzelme olup olmadığını soracaktım. anladığım kadarıyla düzelmiş. ben de bugün yeniden kontorle gittim, doktor kontrol sıklığımı haftada bir güne indirdi, her cuma moralim bozuk çıkıyorum hastaneden. bebeğimin karın gelişimi 2 hafta geriden geliyor, kafa gelişimi ve diğer gelişimleri güzel ama kil alımı da zayıf, 32. haftamdayım 1570 gr çıktı, bu haftalardaki arkadaşların bebeği 1800 gr civarında. Bebeği tutabildğimiz kadar tutacağız ama erken doğum olacağı kesin dedi. yarın da periontolga görüneceğim. bir de oonun fikrini alacağız bakalım.
Benim dr dediki nasil biz yemek yedigimizde insülünümüz artiyo aninda onlarinda artyormus anliyolarmis hemen ondan cosuyolarmis yerim ben onlarin sekerlerini :)
yaa benartık yürümekte çok zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyo adım atamıyorum..penguen gibi yürüyorum yahu
33. haftama yeni girdim karnımın alt kısmında sancı var ayağa kalkınca nüksediyor yürürken de öyle ama oturunca ve yatınca bi sancı yok sizdede öyle miyaa benartık yürümekte çok zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyo adım atamıyorum..penguen gibi yürüyorum yahu
33. haftama yeni girdim karnımın alt kısmında sancı var ayağa kalkınca nüksediyor yürürken de öyle ama oturunca ve yatınca bi sancı yok sizdede öyle mi
yaa benartık yürümekte çok zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyo adım atamıyorum..penguen gibi yürüyorum yahu
İşin zor ancak eşin de biraz abartmıs Hassasiyeti böyle bir durumda normal olabilir ancak bizleri yetiştirenlere de güvenmek lazım. Ben doğum yapar yapmaz annemin gelmesini istiyorum. Babamı yeni kaybettik biraz da anneme terapi olacak diye düşünüyorum bebeğimle ilgilenmek. İlk bebek hem benim elim ayağıma dolaşır ne yapacağımı bilemem. Bence biraz eşini de yumuşatabilirsin bu konuddaBugün biraz kasiklarimda falan agri olunca kalkayim cantami hazirlayim dedim bebeginki hazirdi benimki degildi.ilk sorun patlak verdi annemle kv örgü yelek patik vs yapmislardi hasatneyede götürürsün deyip duruyorlardi.Bende esimin huyunu biliyorum sevmez öyle örgü isini ama koymasam annelerden laf yicem 1 tane yelekle 1 patik koyuyodum valize geldi esim ben onlari giydirmem hastanede haberin olsun dedi kaldim öyle valla bende laf yemegim diye koyuyorum dedim. Baska bir dertde annem dul benim karisan görüsen yok diye geldimi masallah 15 gün kalir ee bide alingandir son geldiginde yilbasina daha bir hafta varken dedi ben doguma kadar burda kalayim bari bende ters ters baktim esimin kendi isi ve hergün gitmiyo yani evde adam misafir gibi rahat degil ee görüyon durumu niye beni zora sokuyosun .Simdiden dogum olcak bu sefer daha cok kalmak isticek diye kafam orda olayin aheyecanini yasayamiyorum acayip arada kaliyorum annemide kirmak istemiyorum ama bende bir aile kurdum düsünmüyo hic.Bunlar yetmezmis gibi esim dogumdan sonra kimse bakimiyla ilgilenmesin sen ilgilen güvenemiyorum kimseye dedi bugün bizim gelin geleyimde dogumda ben altini alcam ben yikicam vs diyo onuda kircam bu gidisle aaaaa bugün kafa uctu benim valla acik acik söylicem herkeze böyle böyle diye ama herkezde kirilcak esim cok iyi herzaman yanimda ve sadece cok düskün bir baba olucak cünkü bizim 4. Tüp bebek tedavimizde 5. Yilimizda geldi oglum onu kiramam biz cok zor zamanlar gecirdik simdi keyfini cikarmamiz gerekirken nelerle ugrasiyorum.kusura bakmayin bugün cok doluydum ve anlatamadimm kimseye ...
kuzum ben bendense anneme daha çok güvenirim.çünkü ben hiç bebek büyütmedim.umutuda şimdiden uyardım bence bebek bakımı kadınların çok daha iyi anladığı bir konu bana anneme müdahale etme dedimBugün biraz kasiklarimda falan agri olunca kalkayim cantami hazirlayim dedim bebeginki hazirdi benimki degildi.ilk sorun patlak verdi annemle kv örgü yelek patik vs yapmislardi hasatneyede götürürsün deyip duruyorlardi.Bende esimin huyunu biliyorum sevmez öyle örgü isini ama koymasam annelerden laf yicem 1 tane yelekle 1 patik koyuyodum valize geldi esim ben onlari giydirmem hastanede haberin olsun dedi kaldim öyle valla bende laf yemegim diye koyuyorum dedim. Baska bir dertde annem dul benim karisan görüsen yok diye geldimi masallah 15 gün kalir ee bide alingandir son geldiginde yilbasina daha bir hafta varken dedi ben doguma kadar burda kalayim bari bende ters ters baktim esimin kendi isi ve hergün gitmiyo yani evde adam misafir gibi rahat degil ee görüyon durumu niye beni zora sokuyosun .Simdiden dogum olcak bu sefer daha cok kalmak isticek diye kafam orda olayin aheyecanini yasayamiyorum acayip arada kaliyorum annemide kirmak istemiyorum ama bende bir aile kurdum düsünmüyo hic.Bunlar yetmezmis gibi esim dogumdan sonra kimse bakimiyla ilgilenmesin sen ilgilen güvenemiyorum kimseye dedi bugün bizim gelin geleyimde dogumda ben altini alcam ben yikicam vs diyo onuda kircam bu gidisle aaaaa bugün kafa uctu benim valla acik acik söylicem herkeze böyle böyle diye ama herkezde kirilcak esim cok iyi herzaman yanimda ve sadece cok düskün bir baba olucak cünkü bizim 4. Tüp bebek tedavimizde 5. Yilimizda geldi oglum onu kiramam biz cok zor zamanlar gecirdik simdi keyfini cikarmamiz gerekirken nelerle ugrasiyorum.kusura bakmayin bugün cok doluydum ve anlatamadimm kimseye ...
aynen katılıyorum sanaİşin zor ancak eşin de biraz abartmıs Hassasiyeti böyle bir durumda normal olabilir ancak bizleri yetiştirenlere de güvenmek lazım. Ben doğum yapar yapmaz annemin gelmesini istiyorum. Babamı yeni kaybettik biraz da anneme terapi olacak diye düşünüyorum bebeğimle ilgilenmek. İlk bebek hem benim elim ayağıma dolaşır ne yapacağımı bilemem. Bence biraz eşini de yumuşatabilirsin bu konudda
Basin saolsun canim benimde ilk bebegim bende sürekli yeni dogan bakimina falan bakiyorum netten annem tabiki gelcek dogumda o da olcak umarim sorun olmadan bu olay biterİşin zor ancak eşin de biraz abartmıs Hassasiyeti böyle bir durumda normal olabilir ancak bizleri yetiştirenlere de güvenmek lazım. Ben doğum yapar yapmaz annemin gelmesini istiyorum. Babamı yeni kaybettik biraz da anneme terapi olacak diye düşünüyorum bebeğimle ilgilenmek. İlk bebek hem benim elim ayağıma dolaşır ne yapacağımı bilemem. Bence biraz eşini de yumuşatabilirsin bu konudda
kuzum ben bendense anneme daha çok güvenirim.çünkü ben hiç bebek büyütmedim.umutuda şimdiden uyardım bence bebek bakımı kadınların çok daha iyi anladığı bir konu bana anneme müdahale etme dedim
aynen katılıyorum sana
Basin saolsun canim benimde ilk bebegim bende sürekli yeni dogan bakimina falan bakiyorum netten annem tabiki gelcek dogumda o da olcak umarim sorun olmadan bu olay biter
33. haftama yeni girdim karnımın alt kısmında sancı var ayağa kalkınca nüksediyor yürürken de öyle ama oturunca ve yatınca bi sancı yok sizdede öyle mi
İnşallah sorun çıkmaz. Benim eşim de çok titiz bebek konusunda ama anneler iyisini bilir diye geleneksel bir düşüncesi de var şükür. Arada kalsam ben de çok yıpranırdım ama anneme bir şey demektense eşimi uyarırdım sanırım. Allah kolaylık versin inşallah.
Bu arada bugün ara ara tam pelvis bölgemde sancılar hissediyorum. Afedersiniz çişimi yapacakmışım gibi bir baskı olup geçiyor. Bu yalancı sancı dedikelri bu mu acaba? Artık oğlumun harekertleri canımı yakmaya başladı. Doğumda nasıl bir acı bekliyor bizi merak ediyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?