Kızlar içinizde plasenta kireçlenmesi yaşayan var mı? Ve hipertansiyonu..
seninle mi konuşmuştuk daha öncesinde hatırlamıyorum, nolur kusura bakma, aklım karışık çünkü düşünmekten beynim sulandı artık, senin durumunun nasıl gittiğini düzelme olup olmadığını soracaktım. anladığım kadarıyla düzelmiş. ben de bugün yeniden kontorle gittim, doktor kontrol sıklığımı haftada bir güne indirdi, her cuma moralim bozuk çıkıyorum hastaneden. bebeğimin karın gelişimi 2 hafta geriden geliyor, kafa gelişimi ve diğer gelişimleri güzel ama kil alımı da zayıf, 32. haftamdayım 1570 gr çıktı, bu haftalardaki arkadaşların bebeği 1800 gr civarında. Bebeği tutabildğimiz kadar tutacağız ama erken doğum olacağı kesin dedi. yarın da periontolga görüneceğim. bir de oonun fikrini alacağız bakalım.
erkekler neden kadın işlerine karışır ki
Anasindan bulasmistir:):):)konusunca hak verdim ya huzunbaz.beni dusunuyor hergun gogsumden iltihap akiyor acisi zaten dayanilmazgerci bende onu dusunuyordum ya o kadar paraya yazik diye....
32+5 olduk. Donmedi hala maalesef..kızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..
Canlar benim gogsumde problem var ucu olmadigi icin sut kanallarim dar bu yuzden emziremicem sol gogsumden.daha onceki dogumda gogus pompasi almistim.benim isim bitince dogum yapan arkadasim istedi verdim geri alicam diye.gecen aradim kizi ama adres vermeyi unuttum.bugun esime arayipta isteyim dedim.gerek yok kullandi ben sana yenisini alirim diyoe.bende ne gerek var kaynatir oyle kullanirim diyorum yok diyor.o zamanda iyi paraya almistik.yazik ne gerek var diyorum.kabul etmiyor yenisi alincak diyor.kim hakli simdi?kaynatsam kullanamazmiyim?
Gecmis olsun iyi bir karar verdin bencede zaten problemde varmis umarim iyilesirsin en yakin zamanda
Bende arkadasima vermistim. Geri aldigimda icim rahat etmedi. Bebisimin sagligi daha onemli dedim attim.
böyle şeyler kişiye aittir, yani kullanımı tek kişiliktir, benden istese ben açık açık söylerdim vermezdim, ama madem vermişsin eşin de yenisini alalım diyor yenisini alın bari, belki de arakadaşın pek kullanmamıştır, temiz duruyor da olabilir, ben eski pompamı 2 kez makinede yıkadım, sonra kaynattım, şimdi doğuma hazır şekilde bekletiyorum.
Bende yeni alicam canim. Saglik herseyden onemli....ilk basta ne olucak dedim ama yok alicam yenisini....
benim 27. haftadan beri başı aşağıda karar değiştirmez umarımkızlar herkesin bebişleri döndümü paylaşırmısınız..
Gunaydin kizlar.bnde ilk izin gunumde erkenden uyandim.kizcem uyuyodu ama kahvalti yapinca uyandi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?