2014 Şubat Anneleri

Seni oyle iyi anliyorum ki.ilk kizimda ayni senin bebegin gibiydihic beslenemiyordu 31 haftakikken birden 29 a dustu.dr um ince belli kiz olucak bu derdi.her pazartesi dobler e girerdim kan akisina bakarlardi.hastaneye yatircaz dediler kabul etmedim.tansiyonum cikiyordu ve bundan dolayi kan akisi olmuyordu fazla. Bigun tansiyonum 19/15 oldu hastaneye gittim dr yatis verdi takip altinda durucan diye adet e gore 36 ama olcumlerde 33+4 kizim.o gece sancim geldi.rahim agzindan ameliyatliyim diye normal dogum yapamiyordum bebegiminde kalp atislari zayiflamisti hemen sezeryana aldilar.2.160 gr dogdu kizim.sukurki 2 kilodan fazla diye bide ciger gelistirici igne vurmuslardi kuveze bile koymadilar aldim eve geldim.simdi de kizim 4 yasinda bicir bicir bi kiz masallah.stres yapmamak elde degil seni oyle iyi anliyorum ki.ama artik sunu ogrendim hayir iste hayir olsun.....

erkekler neden kadın işlerine karışır ki

Anasindan bulasmistir:):):)konusunca hak verdim ya huzunbaz.beni dusunuyor hergun gogsumden iltihap akiyor acisi zaten dayanilmaz gerci bende onu dusunuyordum ya o kadar paraya yazik diye....

Son düzenleyen: Moderatör:
Anasindan bulasmistir:):):)konusunca hak verdim ya huzunbaz.beni dusunuyor hergun gogsumden iltihap akiyor acisi zaten dayanilmaz gerci bende onu dusunuyordum ya o kadar paraya yazik diye....

Gecmis olsun iyi bir karar verdin bencede zaten problemde varmis umarim iyilesirsin en yakin zamanda

Bende arkadasima vermistim. Geri aldigimda icim rahat etmedi. Bebisimin sagligi daha onemli dedim attim.

Gecmis olsun iyi bir karar verdin bencede zaten problemde varmis umarim iyilesirsin en yakin zamanda

İnsallah canim.surekli iltihap tekrarliyor yarin bi kesi daha.iltihap olmasindan iyidir.yoksa kanda enfeksiyon hep 20 binbuda gecer insallahhhh.

Bende yeni alicam canim. Saglik herseyden onemli....ilk basta ne olucak dedim ama yok alicam yenisini....

Al tabi cnm icin rahat olur hem. Allah sifa versin sanada...

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın anneler ve bebişleri :)) uyku tutmadı beni ama gidip biraz daha deneyeceğim :)

günaydıınnlllaaarrrrrr neden uyandım yaaaa oğlum kıpır kıpırr nasıl uyucamm tekrar off off

günaydın kızlar ben de kızımın kıpırtılarıyla uyandım bugün artık karnımı sarsıyo resmen şimdi kahvaltımızı yapınca durur hep böyle yapıyo çünkü oburix

günaydın cicişler ve bebişler yeni uyandık bizde

buarada 34+3 deyiz ve benim oğluşum hala dönmedi dönmeye de pek niyeti yok gibi

Gunaydin herkese suan doktordayim cadimi gomeye geldim ama yuzunu gostermedi😝
Simdi de nst ye giricekmisim bakalim nasil bir yermis neyin nesiymis😮

Gunaydin kizlar.bnde ilk izin gunumde erkenden uyandim.kizcem uyuyodu ama kahvalti yapinca uyandi hemen

ben de uyanıp size günaydın deyip yatmıştım ama çok kötü kabuslar gördüm keşke uyumasaydım ve ağrım var uyandığımdan beri karnım ağrıyor

Selamlarr heralde artik uyku problemi herkezin sorunu ya ben kendi kendime konusuyorum uyuyamiyorum sonra yat artik diyorum kendime :) zaten dönemiyorum saga sola sirt üstü mümkün degil vs uyku yok yani

Gunaydin kizlar.bnde ilk izin gunumde erkenden uyandim.kizcem uyuyodu ama kahvalti yapinca uyandi hemen

Benim dr dediki nasil biz yemek yedigimizde insülünümüz artiyo aninda onlarinda artyormus anliyolarmis hemen ondan cosuyolarmis yerim ben onlarin sekerlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…