slm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..
slm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..
hareketleri normal ama bazı zaman azalıyor muhtemel benim stres ve yorgunluğumla alakalı , takip et bakalım.
Ağrı bende de başladı doktora gittim bugün aşağı inmiş doğum pozisyonuna girdiği için kemiklerine baskı hissediyorsun dedi.
Bir de bugün ilk defa nst ye girdim değişik bir duygu :) hergün bir yeni durum :)
Oyyy minnak hemserilerim benim.
Niye oyle diyo ki kuzum.kim adanali
Bu arada esra erol bebegini kaybetmisAllah yardimcisi olsun.
Canimm benimde ayni sekilde agrim var.bugun hareketler de az.hastayim diye sanirim.
Esim adana li bitanem benim. Dun kucuk kuzumin kimligini cikardik kapi gibi adana ya kayitli:)buyuk kizim severde adana yi.ne zaman gidicez diye sorup duruyor:) esra erol u simdi duydum rabbim yardimcisi olsun insallah. Cok cok zor durumdadir simdi
canim cok gecmis olsunn benim esimde hasta olmusd ona yaklasamiyorum hasta olacam diyee ya buralar salgin varr..allah herkese sifa versin..
Esim adana li bitanem benim. Dun kucuk kuzumin kimligini cikardik kapi gibi adana ya kayitli:)buyuk kizim severde adana yi.ne zaman gidicez diye sorup duruyor:) esra erol u simdi duydum rabbim yardimcisi olsun insallah. Cok cok zor durumdadir simdi
Tabii ki eklerim canim. Ama su anda tlfondan giriyorum. İlk firsatta listeye eklerim. Aramiza hosgeldin :)))Herkese gunaydin kizlar. Ya izne ayrildik evdeyiz ama, surekli birseyler yiyorum. Kahvaltiyi yine cok abartmisim. Uzerine bi de meyve yiyince mudem patlayacak gibi. Bi de uzerine kizim tepisiyo icerde. Heminizi opuyoruz tatli hamisler :))))
Canlarrrrr.bugun kuzumu gormeye gittim:) tam bakarken bizim adimizi soyleyip anneye verin bebeyi emzirsin dediler:) nasil yurudugumu hatirlamiyorum.aldim kucagima emzirmeye basladim sutum yok dedim dr a.sut degil sizin kokusunuza alissin dedi.sut olmadan emzirdim cok guzel cekti bebegim benim.masallah yavrum a.yarin yine gidicem cok minik daha insan korkuyor tutarken:)babaya da gosterdik ama aglamaktan bakamadi pekinsallah en kisa zamanda evimizde olur melegim....
evet canım hatta bir kaç gün öncesi az kaldı hastaneye gidecektim tam 4 saat hissedemedim en son azıcık kıpırdadı bir de benim belimden bi ağrı giriyor karnıma yayılıyor geçyorslm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..
Canlarrrrr.bugun kuzumu gormeye gittim:) tam bakarken bizim adimizi soyleyip anneye verin bebeyi emzirsin dediler:) nasil yurudugumu hatirlamiyorum.aldim kucagima emzirmeye basladim sutum yok dedim dr a.sut degil sizin kokusunuza alissin dedi.sut olmadan emzirdim cok guzel cekti bebegim benim.masallah yavrum a.yarin yine gidicem cok minik daha insan korkuyor tutarken:)babaya da gosterdik ama aglamaktan bakamadi pekinsallah en kisa zamanda evimizde olur melegim....
evet canım hatta bir kaç gün öncesi az kaldı hastaneye gidecektim tam 4 saat hissedemedim en son azıcık kıpırdadı bir de benim belimden bi ağrı giriyor karnıma yayılıyor geçyor
hayırlısıyla eve de gelir inşallah
canim benim belimde adet olacakmisim gibi agriyor bide karnim cok sertlesiyorr hayirlisi artikkk
kasık ağrısı bel ağrısı kaburga ağrısı
pöfff
kasık ağrısı bel ağrısı kaburga ağrısı
pöfff
Canim bol eksili bi marul salatasi istiyo.ama halim yok yapacak
Kocis de maca gitti
Aaa ama kalkip yap bence canin cekmistir ha gayret :)
canim benim belimde adet olacakmisim gibi agriyor bide karnim cok sertlesiyorr hayirlisi artikkk
kasık ağrısı bel ağrısı kaburga ağrısıpöfff
ağrılar neyse de insan endişeleniyor kuyruk sokumu kemiğim de ağrıyor benim doğuma hazırlık yapıyoruzdur belki de
Aynennnn kaburgalarim kasiklarim her yer ayni anda agriyo
Valla ona usendim kuzum ya. Ekmek arasi peynir domates faln yedim.simdi de meyve yerim.tamam
anaaaam su halimize bak yaa. Okudukca esime hepimizin sagi solu birbirine girdi, tersimiz dondu diyorum da guluyor. Bi cocuk dogurucaz saftimiz kaydi yav. Anlasilan su ki, bel,kasik,sirt agrisi ve karinda kasilma ortak sorun :)) tabii bazilarimiz bunu mide yanmasi ve ayak sismesiyle biraz daha renkli hale getiriyoruz :)) dogurana kadar tek parca kalsak iyi valla :))Begen butonu nereye gitti yaaSelam hanımlar!Nihayet 40lara indik hemen hepimiz tabi daha erken olanlar da var.Ben bir arkadaştaydım akşam eve gelirken ayaklarımın şiştiğini fark ettim. Midemin de tadı yok hiç ağzımdan ateş çıkıyor gibi. Bir de bunları ağrılar eklenince tabi. Sizlerde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?