2014 Şubat Anneleri

slm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..

slm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..

hareketleri normal ama bazı zaman azalıyor muhtemel benim stres ve yorgunluğumla alakalı , takip et bakalım.
Ağrı bende de başladı doktora gittim bugün aşağı inmiş doğum pozisyonuna girdiği için kemiklerine baskı hissediyorsun dedi.
Bir de bugün ilk defa nst ye girdim değişik bir duygu :) hergün bir yeni durum :)

Canimm benimde ayni sekilde agrim var.bugun hareketler de az.hastayim diye sanirim.

anladim canim ben en sin gittigimde bebegin su biraz azalmis dedii aca ondanmidir hateketlerinin azalmasii ayy allah yardimcimiz olsun insallah sag salim bebislerimizi kucagimiza alirizz...

Oyyy minnak hemserilerim benim.

Niye oyle diyo ki kuzum.kim adanali

Bu arada esra erol bebegini kaybetmisAllah yardimcisi olsun.

Esim adana li bitanem benim. Dun kucuk kuzumin kimligini cikardik kapi gibi adana ya kayitli:)buyuk kizim severde adana yi.ne zaman gidicez diye sorup duruyor:) esra erol u simdi duydum rabbim yardimcisi olsun insallah. Cok cok zor durumdadir simdi

Esim adana li bitanem benim. Dun kucuk kuzumin kimligini cikardik kapi gibi adana ya kayitli:)buyuk kizim severde adana yi.ne zaman gidicez diye sorup duruyor:) esra erol u simdi duydum rabbim yardimcisi olsun insallah. Cok cok zor durumdadir simdi

Sevindim valla.e sende adanalisin artik yaw.buraya gelirseniz beklerim mutlaka

canim cok gecmis olsunn benim esimde hasta olmusd ona yaklasamiyorum hasta olacam diyee ya buralar salgin varr..allah herkese sifa versin..

Aman kuzum uzak dur.zaten agirlastik.bide hasta olunca kalkamiyosun.

kizlar benimde agri var alt tarafta geceleri saga sola donerken bile nasil bir agirlik hissediyorum zor donuyorum 2 gundur
bebisin kafa asagida ayaklar desen masallah gogus aramda kaburgamda basiyo tekmeyi

kimliğini çıkartmışsınız hayırlı uğurlu ömürlü olsun

bişey sorucam ben antalya lıyım bebişim istanbulda doğacak illa doğum yeri istanbul mu olmak zorunda yada istediğimiz yeri yazdırabiliyor muyuz? yada diyelim burda doğdu ama biz bi yolunu bulup antalya nüfus müdürlüğünde yazdırdık diyelim o zaman ne yazacak?

bilemedim ben onu istanbul doğumlu mu yoksa antalya doğumlu mu olsun

Bu listede ben de yokum yaw:) beni de ekler misin sosyolojim elin deymişken. 26 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. İlk hamileliğim:)

Süpersiniz ikiniz de canım. Çok duygulandım. İnş eve çıktığınızın haberini de vereceksin bizlere.

evet canım hatta bir kaç gün öncesi az kaldı hastaneye gidecektim tam 4 saat hissedemedim en son azıcık kıpırdadı bir de benim belimden bi ağrı giriyor karnıma yayılıyor geçyor

hayırlısıyla eve de gelir inşallah

canim benim belimde adet olacakmisim gibi agriyor bide karnim cok sertlesiyorr hayirlisi artikkk

Selam hanımlar!
Nihayet 40lara indik hemen hepimiz tabi daha erken olanlar da var.
Ben bir arkadaştaydım akşam eve gelirken ayaklarımın şiştiğini fark ettim. Midemin de tadı yok hiç ağzımdan ateş çıkıyor gibi. Bir de bunları ağrılar eklenince tabi.
Sizlerde durumlar nedir

canim benim belimde adet olacakmisim gibi agriyor bide karnim cok sertlesiyorr hayirlisi artikkk
kasık ağrısı bel ağrısı kaburga ağrısıpöfff
ağrılar neyse de insan endişeleniyor kuyruk sokumu kemiğim de ağrıyor benim doğuma hazırlık yapıyoruzdur belki de
Aynennnn kaburgalarim kasiklarim her yer ayni anda agriyo
Valla ona usendim kuzum ya. Ekmek arasi peynir domates faln yedim.simdi de meyve yerim.tamam
anaaaam su halimize bak yaa. Okudukca esime hepimizin sagi solu birbirine girdi, tersimiz dondu diyorum da guluyor. Bi cocuk dogurucaz saftimiz kaydi yav. Anlasilan su ki, bel,kasik,sirt agrisi ve karinda kasilma ortak sorun :)) tabii bazilarimiz bunu mide yanmasi ve ayak sismesiyle biraz daha renkli hale getiriyoruz :)) dogurana kadar tek parca kalsak iyi valla :))Begen butonu nereye gitti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…