2014 Şubat Anneleri

Sol tarafta yıldız var beğen butonu o olmuş :)
Valla eşi geçenlerde bana senin tam olarak neren ağrıyor diye sordu. Sabit bir yer değil dedim ne diyeyim. Bunların üzerine grip çekenler var bir de ki Allah onların yardımcısı olsun. Gripten korunmak için kuru incirin içine ceviz koyup yiyecekmişiz eşim öyle dedi aklınızda olsun. Hem incir süt de yapıyormuş
Karnım acıktı ama ne yesem yakacak . Ah oğlum 17 yıl sonra beni beğenmeyip elin kızlarına gideceksin bir de dimi

Bugün bakim vardi sayfada kaldirmislardir belki.Agrilari yamulmalari sorma ayagi sisenlerde bende varim sisman sayiklayan hababam bisler yiyen biri oldum

Bugün bakim vardi sayfada kaldirmislardir belki.Agrilari yamulmalari sorma ayagi sisenlerde bende varim sisman sayiklayan hababam bisler yiyen biri oldum

Mide yanmasinin yegane cozumu gaviscon surup. Ben artik 2 gunde 1 sise bitirmeye basladim. Esim bebis dogunca sutten once gaviscon isteyecek diyor :))
Kizlar bir de havuc mideye cok iyi geliyor. Gunde 2-3 tane yiyorum ben tavsan gibi. Midemi yakmayan zaten sadece elmayla havuc. Pprtalal mandalina yemek zaten hayal oldu benim icin :))

Gavicon ben de çok içiyorum da korkuyorum da fazlası zarar mıdır diye. Bir de ben aviscon içince hareketleniyor benim bebiş. Diyorum çikolata sandı heral

slm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..
Aynen aynen ben daha 34. Haftamdayım ama doğuma çok az kalmış gibi hissediyorum, üstelik benim sezeryan olacak..
Bazen tam vajinamda keskin bir ağrı giriyor bugün bi ara doğrulamadım
Bazen tam kasıklarda sert ağrı oluyor yürümeyirorum
Bazen sırtım bıçak gibi....beğen beğen al
Yarın Dr. A gidicem bakalım neler diyecek...:18: beni bu sefer erken çağırdı 4ü beklemeden 2de

Gavicon ben de çok içiyorum da korkuyorum da fazlası zarar mıdır diye. Bir de ben aviscon içince hareketleniyor benim bebiş. Diyorum çikolata sandı heral
Vallahi gaviscon icmeyince cikariyorum ben. Son 20 gun kaldi. Artik o garibanlar da biz de biraz daha sabredicez. Direnin hamileleeeeeeer :)))))

yarın ilyas aga ile (jinekoloğum) buluşmamız var
gün verecek bize.en son 30 aralıkta buluşmuştuk .m kemal paşa 2453 gr dı
bakalım ne yapmışız :)

merhaba ben seda_ecrının 2013 subat annelerınden arkadasıyım seda az evvel aldı emırını kucagına haber vermek ıstedım

canun ya sedayi hatirlayamadim oda subat annesiydii kac haftalikken dogduu bebegin durumu nasildirr..hadi gözünüz aydinnn..

akşam burnum kanadı ve durmadı hastaneye gittik damarı yakıp tampon yaptılar 1 gün öyle durucakmışım zor nefes alıyorum hastaneye götüreceğim bebek çantamı hazırladım hastane eve yakın bişey olursa gene evden getirilir diye düşündüm hafta içide beşik almaya gidicez eşimle kendime alışveriş yapıp kendi çantamıda hazırlıycam ...

bende dün gittim kan ve nst için benim oğlan hiç yerinde durmadı nst de bağlı olduğum süreiçinde sonra doktorum kontrolümü yaptı şubatın 1 yada 2si doğum bişey çıkmazsa dedi 24 ne yine gidecem nst ye duruma göre erkende olabilir diyor.2.600 gr ağırlığında.geçen hafta 2 ocakta gittiğimde başıda ayak ucuda aşağıdaydı doktorum korkmanı gerektiren önemlibişey değil demişti dikkat ettikten sonra dedi.aşağıda olmasından dolayı baya rahatsız ediyor sadece.bazen korkuyorum herkesler erken doğum yapıyor bende erken doğum yaparımmı diye.umaarım herkes gününde doğum yapar.24 dünü bekliyorum ne olacak bakalım.

Bizimde yarina muayene ve nst kontrol umuz var bakalim iceri de neler oluyor

Evim hazir temizlendi odasi hazırlandı heycanla kizimi bekliyorum artık

canlarım günaydınnnn
doktorumuzla görüşümüz var bakalım neler diyecek
herkesi öptümm

canun ya sedayi hatirlayamadim oda subat annesiydii kac haftalikken dogduu bebegin durumu nasildirr..hadi gözünüz aydinnn..

37 haftanin içinde galiba listeye baktım şimdi.ayyy ne güzel yaaaa.rabbim saglikla sihhatle bize de nasip eder insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…