anaaaam su halimize bak yaa. Okudukca esime hepimizin sagi solu birbirine girdi, tersimiz dondu diyorum da guluyor. Bi cocuk dogurucaz saftimiz kaydi yav. Anlasilan su ki, bel,kasik,sirt agrisi ve karinda kasilma ortak sorun :)) tabii bazilarimiz bunu mide yanmasi ve ayak sismesiyle biraz daha renkli hale getiriyoruz :)) dogurana kadar tek parca kalsak iyi valla :))Begen butonu nereye gitti yaa
anaaaam su halimize bak yaa. Okudukca esime hepimizin sagi solu birbirine girdi, tersimiz dondu diyorum da guluyor. Bi cocuk dogurucaz saftimiz kaydi yav. Anlasilan su ki, bel,kasik,sirt agrisi ve karinda kasilma ortak sorun :)) tabii bazilarimiz bunu mide yanmasi ve ayak sismesiyle biraz daha renkli hale getiriyoruz :)) dogurana kadar tek parca kalsak iyi valla :))Begen butonu nereye gitti yaa
Sol tarafta yıldız var beğen butonu o olmuş :)
Valla eşi geçenlerde bana senin tam olarak neren ağrıyor diye sordu. Sabit bir yer değil dedim ne diyeyim. Bunların üzerine grip çekenler var bir de ki Allah onların yardımcısı olsun. Gripten korunmak için kuru incirin içine ceviz koyup yiyecekmişiz eşim öyle dedi aklınızda olsun. Hem incir süt de yapıyormuş
Karnım acıktı ama ne yesem yakacak. Ah oğlum 17 yıl sonra beni beğenmeyip elin kızlarına gideceksin bir de dimi
Bugün bakim vardi sayfada kaldirmislardir belki.Agrilari yamulmalari sorma ayagi sisenlerde bende varim sisman sayiklayan hababam bisler yiyen biri oldum
Mide yanmasinin yegane cozumu gaviscon surup. Ben artik 2 gunde 1 sise bitirmeye basladim. Esim bebis dogunca sutten once gaviscon isteyecek diyor :))
Kizlar bir de havuc mideye cok iyi geliyor. Gunde 2-3 tane yiyorum ben tavsan gibi. Midemi yakmayan zaten sadece elmayla havuc. Pprtalal mandalina yemek zaten hayal oldu benim icin :))
Aynen aynen ben daha 34. Haftamdayım ama doğuma çok az kalmış gibi hissediyorum, üstelik benim sezeryan olacak..slm hanimlar benim kizimin hareketleri cok azalmistii sizinkide öyle azalmismi..bide ben ayaga kalktigimda rahimimde agirlasma hissediyor bide agri hissediyorum sizde öylemissiniz..
şubat anneleri olarak biraz çürük ve nazlı mı çıktık acaba
Vallahi gaviscon icmeyince cikariyorum ben. Son 20 gun kaldi. Artik o garibanlar da biz de biraz daha sabredicez. Direnin hamileleeeeeeer :)))))Gavicon ben de çok içiyorum da korkuyorum da fazlası zarar mıdır diye. Bir de ben aviscon içince hareketleniyor benim bebiş. Diyorum çikolata sandı heral
yarın ilyas aga ile (jinekoloğum) buluşmamız var
gün verecek bize.en son 30 aralıkta buluşmuştuk .m kemal paşa 2453 gr dı
bakalım ne yapmışız :)
merhaba ben seda_ecrının 2013 subat annelerınden arkadasıyım seda az evvel aldı emırını kucagına haber vermek ıstedım
merhaba ben seda_ecrının 2013 subat annelerınden arkadasıyım seda az evvel aldı emırını kucagına haber vermek ıstedım
canun ya sedayi hatirlayamadim oda subat annesiydii kac haftalikken dogduu bebegin durumu nasildirr..hadi gözünüz aydinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?