2014 Şubat Anneleri

bende bu listeye eklenebılırmıyım kııı acaba????yasım 25... ılk bebısımmm ...muhtemel doğum tarıhımmm 18 şubat

bende bu listeye eklenebılırmıyım kııı acaba????yasım 25... ılk bebısımmm ...muhtemel doğum tarıhımmm 18 şubat
Tabii ki eklerim canim. Ama su anda tlfondan giriyorum. İlk firsatta listeye eklerim. Aramiza hosgeldin :)))Herkese gunaydin kizlar. Ya izne ayrildik evdeyiz ama, surekli birseyler yiyorum. Kahvaltiyi yine cok abartmisim. Uzerine bi de meyve yiyince mudem patlayacak gibi. Bi de uzerine kizim tepisiyo icerde. Heminizi opuyoruz tatli hamisler :))))

Hoşbuldukkkk cnmmm...teşekkür ederimmm...hepimiz kazasız belasız alırız ınsallah kucaklarımızaaa bebışlerimizi

değil mi canım ya güya izindeyiz yemek ye yat tv de de bişey yokki izleyelim temizlik desen yapamıyoruz artık göbüşlerden napacaz

kızlar dün akşam bi sancılandım geçmeseydi doktora gidicektim ama 3 dk sürdü oğlum bile endişelendi bi yandan onu yatıştırmaya çalıştık büyük olsada benim için çok endişeleniyor bana çokk düşkün kara kuzum

hayırlısı diyelim gizem hanım önemli olan doğduğunda vücut fonksiyonlarını yerine getirmesi erken ya da geç doğmasını bu anlam da takmamk lazım. sıkıntı etmeyin inşallah hiç birşeycik olmadan alırız kucağımıza :)

çok geçmiş olsun 36. haftadasın ve bizden daha deneyimlisin ben azıcık bi krampta bile endişeleniyorum artık 34. haftadayım :)

değil mi canım ya güya izindeyiz yemek ye yat tv de de bişey yokki izleyelim temizlik desen yapamıyoruz artık göbüşlerden napacaz
Vallahi dogru. Ancak gunluk isleri yapabiliyoruz. Evde bir suru parca pincik kalan ip vardi. Hepsini bir sepete topladim battaniye ormeye basladim tigla. Hem elimi oyaliyor hem de vakut geciyor. Elime hangi renk gecerse batti cikti seklunde rengarenk oruyorum. Uzaninca falan uzerimuze aliriz. Sana da tavsiye ederim. Yokse surekli kek pogaca yapip yiycem. Gerci ben ilginc bir sekilde gecen ayki kiloma geri dondum. Kuzucuk neredetse 400 gr alnus ben 1 kilo vermisim. Sevindim yav :))

çok teşekkürler burcumb insanın pisikolojisi alt üst oluyor hele akşama kadar evde tek başına yatıp durunca insan acayip düşünüp duruyor

merhaba..
bu gece de uyuyamadım doğru düzgün..ilk kez bacağıma kramp girdi..
hasta olan arkadaslar kuşburnu çayı demleyin kabuk tarçınla birlikte bana çok iyi gelmişti..
baya enerji veriyo... bi de ılık suya bal ve zencefil bide limon karıştırıp içiyodum.. tabi bi anda kesmiyo ama iyileşmeyi hızlandırıyor...

merhaba tatlı hamişler ben 2013 eylül annelileri topiğindenim biliyorumki henüz anneliğim çok taze belki sormak isticekleriniz olabilir diye düşündüm seve seve cevaplamak isterim.

selam kızlar, doğum korkularınızdan bahsetmişsiniz, hem normal hem de sezeryanla doğum yapan bir anne olarak size sunu söyleyeyim, doğumdan hiç korkmayın, bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra çektiğiniz her türlü sıkıntıyı unutuyorsunuz. Doğum anlık bir olay esas doğum sonrasına hazır olmakta fayda var. Gaz sancıları, uykusuz geçen geceler, ama o minişler için inanın herşeye değer. Rabbim onlara uzun, sağlıklı ömürler versin.

merhabalar canım, magnezyum-kalsıyum ilacı alıyor musun, kramplar acı verir, bir de her gün düzenli muz almanı öneririm bana çok iyi geldi.

hasta arkdaşlara şifalar diliorum en acil tarafındannn çok zor işlerii Allah yardımcınız olsun. bende bugün uykusuzlukltan muzdaribim ama benim ki kocam yüzünden dün tartıştık bütün gece uyuyamadm ne zaman tartışsak uyyuyamam oda bunu bilir ona rağmen hiç kendini afeettirmeye çalışmadı onu gördükçe daha sinirlendim sinirlendikçe ağladım ağladıkça uykum kaçtı şimdi okuldayım berbat geçio günüm başım davul gibi, adama doğum yaklaştıkça bişiler oldu annemde babam demeye balşladı, isim konusunu bebek yapmadan önce konuşup halletmiştik şimdi duygu sömürüsü yapıo babasının adını koyacakmışız, kullanmazmışız ama gönülleri olsunmuş yaa varmı böle bi mantık bide hiç arayıp sormuomuşum ailesini anlamadım aranması gereken benmiyim onlarmı onlar yaşlıymış adama bişiler oldu doğum üstü hiç böle deildi anlamadım canımı sıktı çok

merhabalar canım, magnezyum-kalsıyum ilacı alıyor musun, kramplar acı verir, bir de her gün düzenli muz almanı öneririm bana çok iyi geldi.

kalsiyum hiç vermedi dr.um ama magnezyum vermişti arada unutuyorum almayı ama kullanıyorum diyebilirim, baya bi muz yiyodum bu aralar bıraktım bıkkınlık geldi yemekten.. bırakınca hemen kramp girdi ben ilk kez yaşadım hamilelik dönemimde.. inş bi daha yaşamam kötü oluyo..

merhaba tatlı hamişler ben 2013 eylül annelileri topiğindenim biliyorumki henüz anneliğim çok taze belki sormak isticekleriniz olabilir diye düşündüm seve seve cevaplamak isterim.

bebısınınnn doğum hıkayesınıı anlatırmısınnnn????normal mı sez m??nasıl başladı ve nsll bıttı???

soğuk algınlığı ve boğaz ağrısı geçirmiştim ben de. yarım bardak saf üzüm pekmezine 2 kaşık toz zencefil karıştırıp içtim 2 günde iyileştim. şu aralar birazcık iş yapsam şiddetli bel ağrılarım oluyor. eşimi beklemeden herşeyi ben yaptım dün çok zordu bel ağrısı çekmek. son haftalar sabredicez dikkat edicez hanımlar.

Kurtulamayacak kordon dan, bi ay once de oyleydi onemsememistim. Simdi ise korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…