2014 Şubat Anneleri

Muhtara gidip evde doğum yaptım ben demelisin sanırım o zaman cnm :)))

selam kızlar :) fl ile boyunu hesaplayacaktım şimdi ama kaçla çarpıoduk kafam karıştı

Gunaydinnn.jack im adana ya iyice sicak bastirmadan gelicem nasipse kuzularimizi tanistiririz:) saat 1 de melegimi gormeye gidicem insallah bu gunde kucagima verirler:)dua ediyorum bol bol.cok heyecanliyim:):)

Ben mayista ise baslicam.oncesinde gelsen super olur.sonrasinda da gelsen sorun degil ama her turlu gorusuruz balim.kuzucuguna teyzesinden selam sole.op benim icin bolca.

selam kızlar :) fl ile boyunu hesaplayacaktım şimdi ama kaçla çarpıoduk kafam karıştı

7 ile carpiyosun canim

Çok geçmiş olsun..
Bende de daha hazırlık namına eksik çok, en başta yeni park yatak alıcam. Beşik çok az kullanılıyor, park yatak daha işlevsel. Kızımdan kalan bir tane var, ama o annemlerde kurulu bozmıycam o orada kalsın, gidince bazen kalıyoruz . Yatağı hazır olur iyi olur.
Daha pijama/ gecelik alıcam kendime. Kızımdan kalanları nasıl giydiysem kalıcı lekeler olmuş, eskitmişim.
Çikolata işi var, daha var oğlu var :)

Kızlar şu basit ev işleri bulaşık, çamaşır makinesi doldur boşalt.. Özellikle beni çok yoruyor bilhassa aşağı eğilip kalkma gerektiren işler. Kocama kaç sefer dedim, hep sen yapma bırak diyor ama o da bırakıyor,,,,,
Hadi hadi demekten, sürekli yardım istemekten gına geldi..
Kendimi de çok helak etmek isştemiytoum, zaten artık evdeyim ya hafta içi mecburi bu işleri yapıyorum. Hafta sonu bari ben demeden yapsa ne olur ya, valla Allah insanı muhtaç etmesin... Sezeryan olucam zaten %90 hele ondan sonra bi müddet çook zorlanıcam..
Bi de kendine sorsan titizdir...dağınıklık gördü de mi sıkılır beyimiz..

Bende sevmem hic bekleyimde biri isimi yapsin diye ama napicaz artik ite kaka gecicek böyle.sezeryan benimde annen falan yakinmi varmi yardim etcek olan dogumdan sonra? Benim esim cok yardimci saolsun haftada bir kadin gelmesine ragmen 2 güne bir evi temizleriz beraber az kaldi cok takma kafana. Ama insanda tutamiyo kendini biliyorum gelen giden oluyo insan hamole demez aa ev batik der gibime geliyo benimde ama biraz kendimizi cekmek lazim isten zorluyo artik

Valla istisnai örnekler dışında ben hanımına doğru dürüst yardımm eden adam görmedim. Ben de geçen evi süpürdüm sildim sonrasında sitem ettim yardım etmediin diye niye şunu yap demedin diyor. İlle de dürtecen. İlle de çeçeronluk yapacan şunu yap bunu yap diye. Öyle yapacağıma gücüm yettiğince yapmaya çalışıyorum. Allahtan ben bu yıl çalışmadım akıllılık edip sözleşme yapmamışım yoksa halim haraptı

Ben mayista ise baslicam.oncesinde gelsen super olur.sonrasinda da gelsen sorun degil ama her turlu gorusuruz balim.kuzucuguna teyzesinden selam sole.op benim icin bolca.

7 ile carpiyosun canim

Selam jack hayırlı doğumlar inşallah.... Bnde kısmetse nisan annesi olacam, adanalısın heralde öyle anladım yazışmadan adanada hangi dr hangi hastaneye gidiosyn memnun musun, bndebaşka şehirdeyim doğum için gelecem izne ayrılıp doğu. İznim şubatta başlıo dr araştırıyorum bilgi veririsen sevinirim....

Merhaba kizlar ben geldim
Umarim bebisler ve siz iyisinizdir.. Az kaldi şunun şurasinda, heyecan tam gaz
Biz oglumla iyiyiz allah a şükür. Allah hepimize iyilik versin.
Geçenlerde sancı ve kasılmalarım çoktu hatta yazmıştim burda. Doktora gittim muaynemi oldum hicbir sorun cikmadi. Doktorum normal dedi. Nasil normalse artik 35+2'ydim doktora gittigimde ve oglum 2,850 kg'di boyu da 46 cm dedi doktor ilk cocugum yani kizim 2,750 dogmustu minicik ufacikti. Sevindim bu yavrum daha ele gelebilir sekilde dogacak diye.. Neyse kisacasi hersey yolunda şükür
Bu ayin 16'sinda son randevuma gidip sezaryen tarihi kararlastiricaz doktorla. Ocak sonu subqt basi dedi doktor ama bemce ocagin 28'i gibi alir ameliyata. Saglikla gelsin de.. Gelsinler artik yahu valla heyecandan mahvolduk dimi?
Bu arada 62 kilo ile basladigim hamileligimde su an tam tamina 85 kiloyum
Bildiginiz güresci kivaminda ama doktorum hic sorun etmedi. Tansiyon ve ödem yok kilolu olmama ragmen.. Tuzu hayatimdan tamamen cikardim ondan sanirim..
Oglusun kiyafetlerini yikadim ütüledim.. Dogum cantasi olarak kücük bir bavul hazirliyorum sigmayacak bile esyalar ama neyse..
Bu arada, benim oglan seslere karsi asiri duyarli kizlar sizinkiler de öyle mi?
Mesela bulasik yikarken bardak elimden kayip lavaboya düsüyor benim oglus korlup sicriyor, mesela wc'de klizet kapagini kapatiyorum biraz sertce, benim oglus korkup sicriyir ve bu baya baya olmustur yani. Her zaman dikkat edemiyorum elimden busey kayip düsse bir araba korna calsa hemen sicriyor. Bu beni korkutuyor. Allah korusun; korkudan dili tutulur mu yavrumun ?
su hamilelik bir bitseydi hayirlisiyla..

anladim canim ben en sin gittigimde bebegin su biraz azalmis dedii aca ondanmidir hateketlerinin azalmasii ayy allah yardimcimiz olsun insallah sag salim bebislerimizi kucagimiza alirizz...

ya korkutmak istemem ama cevap yazmadan da geçemedim, ben yakşaık 3-4 haftadır su azlığı sıkıntısı yaşıyorum da doktorum 3-4 haftadır bebeğin hareketleirni takip etmemi günde 10 tekmeden az atarsa hemen hastaneye gidip nst ye bağlanmamı istiyor, her hafta gittiğimde sıkı sıkı tembih ediyor bunu, yalnız senin durumun belki daha farklı olabilir ama önlem olsun diye akşama kadar bekleyip tekme atmazsa acilden nst ye baktırt olmazsa.

maşallah bebeğine ve sana, tuzu hayatından tamamen nasıl çıakrdın? yemekleri tuzsuz mu yapıyorsun?

maşallah bebeğine ve sana, tuzu hayatından tamamen nasıl çıakrdın? yemekleri tuzsuz mu yapıyorsun?

Tesekkur ederiz canim.
Evet yemeklere koymuyorum zeytini en az tuzlu olanindan alip suya isliyorum.
Hazir gida tüketmiyoruz zaten. İlk.baslarda cok zorlandik ailecek. İnsan zor alisiyor. Ama alisilmicak birsey de degil.
Esim zaten vücut calistigi icin tuz ona da yasak. Kaslari eritiyormus. Her acidan zararli yani.

Cok benzer yanlar var ben de 64 ile hamile kaldim simdi 82 yim�� benim de kizim seslere cok duyarli.telefon caliyor elinden gelse benden onde gidecek karnimdan cikmaya calisiyor ya da fon cektirirken zil caldiginda����
Benim daha erken dogumu konusmadik sezaryan istiyorum sanki ama sonrasini gozum almiyor.normal dogumu da beklemeyi ve dogum anini gozum almiyor ay ne biliyim bakalim hayirlisiii

Son düzenleme:

:)) Benim ek olarak birde varislerim var agriyan:))

Cnm benide eklermisin listeye 35 yas 2. dogum Izmir 24 Subat hayirlisiyla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…