2014 Şubat Anneleri

Canlarrrrr.bugun kuzumu gormeye gittim:) tam bakarken bizim adimizi soyleyip anneye verin bebeyi emzirsin dediler:) nasil yurudugumu hatirlamiyorum.aldim kucagima emzirmeye basladim sutum yok dedim dr a.sut degil sizin kokusunuza alissin dedi.sut olmadan emzirdim cok guzel cekti bebegim benim.masallah yavrum a.yarin yine gidicem cok minik daha insan korkuyor tutarken:)babaya da gosterdik ama aglamaktan bakamadi pek insallah en kisa zamanda evimizde olur melegim....

Kiyamam ben ona canim bak emiyo ne gusel yakinda sütünde gelir insallah hadi bakalim eve getirdigindede yazicaksin insallah

çok duygulandım okurken canım, sen böyle güçlü olmaya devam et, bak her şey çok güzel olacak...

Saat iki bucuktan beri uyuyorum yaw. Esim de gelmis yanima uzanmis.simdi uyandim

Yarasin ikinizede :) griptin bide sen dimi o da uyutmustur belki bende dün gece lavabo icin kalktim bi baktim elim yüzüm ayaklarim sis malesef ilk defa sistim bugünde ben hep uzandim ayaklarimi kaldiripta azcik indiler

Kiyamam ben ona canim bak emiyo ne gusel yakinda sütünde gelir insallah hadi bakalim eve getirdigindede yazicaksin insallah

Emiyor ya.bide asabi ki sormayin.sut gelmedikce kizdi konusubca susuyor hemen.agzini severim onun:)eve gelsin uzun uzun anlaticam size....

çok duygulandım okurken canım, sen böyle güçlü olmaya devam et, bak her şey çok güzel olacak...

Canim ben esimle 15 senedir beraberim ikinci cocugumuz ama vu kadar duygusal gormedim.her cikista hadtaneden bir sariliyor allah ima sukur yavrum iyiymis diyor.adama da bidaha asik oldum:) bi kuzumuz eve gelsin hersey daha da guzel olucak insallahhh....

Masallah canimmm benimn allah bozmasinn insallah.

Yarasin ikinizede :) griptin bide sen dimi o da uyutmustur belki bende dün gece lavabo icin kalktim bi baktim elim yüzüm ayaklarim sis malesef ilk defa sistim bugünde ben hep uzandim ayaklarimi kaldiripta azcik indiler

Aynen canim.grip olacak gibiydim ama su an iyiyim.bu uyku iyi geldi sukur. Benimde kollarim ve ellerim uyusuyo.cok fena hemde.dr normal dedi.odemden de olurmus

Masallah size canim.kuzucugunun da agzini yuzunu yirimmm

Burdayizz canimm surekli gunduzz uyku halim var ilk baslarda oldugu gibi neden acabaa.az bi is yapim seriliyorummm.bebiste durmuyo hicc masallah diyim

Masallah son zamanda z hareket eder diyo nette falan ama bizimki ayni hizoa tepiniyo :) uyku olayida gece uyuyamiyoruz ya rahatca ondan gündüz kendimize gelemiyoruz

Aynen canim.grip olacak gibiydim ama su an iyiyim.bu uyku iyi geldi sukur. Benimde kollarim ve ellerim uyusuyo.cok fena hemde.dr normal dedi.odemden de olurmus

İki ayagimi burkmusum gibi sisti cok komik :) uyusma olayi yok simdilik heralde o da yakinda olur ozaman iyilesmen iyi olmus dogumada z var enerji topla bol bol dinlen aramiz cok yok 30 ocak benimki ama senin basinin etini yicez sorularla kismetse

Bi sıkıntı olmaz da ins girip tum sorularinizi cevaplarim canim elimden geldigince

Ins gece kotu olmam.hastalik gece aziyo ya Allah korusun

İlk kez anne olacaklar uyuyun bol bol:))
Az kaldı uykusuz gecelere.. Oğlum 3 yaşında hala deliksiz uyku yok, üstünü ortmeye kalkıyorum bu sefer de:)
Ama uykusuzluğa değer annelik.. Herşeye değer..

Valla cok uyuyamadim ben hamilelik suresince.bi bugun uyudum deliksiz.onu da hastaliga bagliyorum canim.ama dedigin gibi annelik bu.herseye deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…