Canlarrrrr.bugun kuzumu gormeye gittim:) tam bakarken bizim adimizi soyleyip anneye verin bebeyi emzirsin dediler:) nasil yurudugumu hatirlamiyorum.aldim kucagima emzirmeye basladim sutum yok dedim dr a.sut degil sizin kokusunuza alissin dedi.sut olmadan emzirdim cok guzel cekti bebegim benim.masallah yavrum a.yarin yine gidicem cok minik daha insan korkuyor tutarken:)babaya da gosterdik ama aglamaktan bakamadi pekinsallah en kisa zamanda evimizde olur melegim....
Canlarrrrr.bugun kuzumu gormeye gittim:) tam bakarken bizim adimizi soyleyip anneye verin bebeyi emzirsin dediler:) nasil yurudugumu hatirlamiyorum.aldim kucagima emzirmeye basladim sutum yok dedim dr a.sut degil sizin kokusunuza alissin dedi.sut olmadan emzirdim cok guzel cekti bebegim benim.masallah yavrum a.yarin yine gidicem cok minik daha insan korkuyor tutarken:)babaya da gosterdik ama aglamaktan bakamadi pekinsallah en kisa zamanda evimizde olur melegim....
Saat iki bucuktan beri uyuyorum yaw. Esim de gelmis yanima uzanmis.simdi uyandim
Kiyamam ben ona canim bak emiyo ne gusel yakinda sütünde gelir insallah hadi bakalim eve getirdigindede yazicaksin insallah
çok duygulandım okurken canım, sen böyle güçlü olmaya devam et, bak her şey çok güzel olacak...
Bugün kimsecikler yok yahu nerdesiniz
Canim ben esimle 15 senedir beraberim ikinci cocugumuz ama vu kadar duygusal gormedim.her cikista hadtaneden bir sariliyor allah ima sukur yavrum iyiymis diyor.adama da bidaha asik oldum:) bi kuzumuz eve gelsin hersey daha da guzel olucak insallahhh....
Yarasin ikinizede :) griptin bide sen dimi o da uyutmustur belki bende dün gece lavabo icin kalktim bi baktim elim yüzüm ayaklarim sis malesef ilk defa sistim bugünde ben hep uzandim ayaklarimi kaldiripta azcik indiler
Canim ben esimle 15 senedir beraberim ikinci cocugumuz ama vu kadar duygusal gormedim.her cikista hadtaneden bir sariliyor allah ima sukur yavrum iyiymis diyor.adama da bidaha asik oldum:) bi kuzumuz eve gelsin hersey daha da guzel olucak insallahhh....
Burdayizz canimm surekli gunduzz uyku halim var ilk baslarda oldugu gibi neden acabaa.az bi is yapim seriliyorummm.bebiste durmuyo hicc masallah diyim
Aynen canim.grip olacak gibiydim ama su an iyiyim.bu uyku iyi geldi sukur. Benimde kollarim ve ellerim uyusuyo.cok fena hemde.dr normal dedi.odemden de olurmus
Saat iki bucuktan beri uyuyorum yaw. Esim de gelmis yanima uzanmis.simdi uyandim
İki ayagimi burkmusum gibi sisti cok komik :) uyusma olayi yok simdilik heralde o da yakinda olur ozaman iyilesmen iyi olmus dogumada z var enerji topla bol bol dinlen aramiz cok yok 30 ocak benimki ama senin basinin etini yicez sorularla kismetse
İlk kez anne olacaklar uyuyun bol bol:))
Az kaldı uykusuz gecelere.. Oğlum 3 yaşında hala deliksiz uyku yok, üstünü ortmeye kalkıyorum bu sefer de:)
Ama uykusuzluğa değer annelik.. Herşeye değer..
Masallah size canim.kuzucugunun da agzini yuzunu yirimmm
Kuzucugumun agzi yuzu kutu gibi masallah:)kucuk adana li onlar:) buyugune sordumu ben adana liyim diyor sendenler yani:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?