2014 Şubat Anneleri

günaydın yorgun bir sabaha daha merhaba sanki gece taş taşıdım öyle yorgunum birazdan sağlık ocağına gidicem tiroid baktırıcam bakalım ne durumdayım perşembe de endokrinolojiye gidicem sonucu göstermek için :18:günleri tutamıyorum artık hızlıca geçiyo :18:

günaydın bana biseyler oldu ya 2 gündür gece 3te sanciyla uyaniyorum böyle belden giriyor karnim bi değişik ağrıyor adetle sanki lavabo ihtiyacı varmış gibi gidiyom azicik geliyor.sertlesmelerde can yakıyor artık.37 olsa bari yaaaaa :-| haftaya kontrol var inşallah

aynen bende de öyle akşam uyuyamıyorum adet ağrısı gibi ağrım oluyo. bi de sabahları oturuyorken sürekli sertleşme var karnımda. düzenli sancım çıktı nst de ama doktor dedi ki rahim uzunluğun daha var doğmaz daha dedi ama oğluşum geçen hafta 3100 gr dı perşembe randevum var bakalım bekli sezaryen günü verir

Günaydın Şubat anneleri
Bugun de dogurmadim kizimla yatak keyfi yapıyoruz
ohhhh keyifci ana kiz..

günaydınnn oh miss gibi vallaa bende okula geldim sabahın 6.30 da darısı bana
amiiiiin diyorum arkadasim. İse gitmek son haftalarda azap gibi..

günaydınnn benimde izin şafağım 3

Ohhhh kiz yine iyi dayandin. Benim esim basimin etini yiyerek erken ayrilmama sebep oldu ama sagolsun iyiki oyle yapmis. Totomu toplayamiyorum artik yav..

anaaaaam gunes hanimla beraber damat teftisi yapacaksiniz ha :)) oglanin vay haline.. :))))) insallah iyi olur hersey..

Kizlar dun gece acaip tirstim. Saat 4 de gozumu bir actim, hani ilk adet gordugumuz yillarda cok adet sancisi cekerdik ya,iste oyle bir agri vardi rahmim ve kasiklarimda. Anam kesin doguruyyorum dedim. Yataktan kalkip evin icinde dolanmaya basladim. Esimi hemen uyandirmayayim dedim. 1 saat sonra falan ancak rahatladim. Su anda biseyim yok. Sipacik yokladi herhalde :))

Aynen canim.bakalim kizim ne tepki vrcek eniste beye

Günaydın canlar geceden beri bi bel ve sırt ağrısı kasık ağrısıdır aldo başını gidiyor.İlla ki normal ama yavaştan tırsmaya başladım bir de ayıptır söylemesi bir gazım var uçucam sanıyorum.
Kv anneme her namazda normal doğursun diye dua ediyorum demiş.Malum ben sezeryan istiyorum.Zaten aniden gelirse normal doğar başka türlü normal şansı yok dedim

ayyyyy benimkide en azından şöyle 3kilo üstü olsun yaa.biz 34te 2600lardaydik.gunduz bende de sertlesmeler var.hadi hayirlisi

Selam kızlar,

Artık alıntı yapmaya bile üşenir oldum valla.
Geceleri kızım hep uyurdu. Pek kıpırdanmazdı. Ama dün gece ne olduysa pek hareketliydi. Bir de soldan soldan benim de kasığına bir ağrı girdi ama hafif. Öyle çok değil. Hazırlanıyoruz işte:)

Bu arada az önce annemle konuştum. Gitmiş mevlüt takımı almış kızıma. Aynı muhabbeti dün akşam yaptık. Aldınız mı diye sordu. Yok ben onları çok beğenmiyorum, daha güzel normal bi elbise alırım dedim. Bugün sabah kalkmış gitmiş almış bi de fotosunu gönderiyor. Ben ne diyeyim bu kadına ne yapayım bilmiyorum. İçimden çok şey söylemek geliyor. Kırılacak diye söyleyemiyorum. Galiba dün daha net ve sert bi dille söylemem lazımmış. Ya da ben zaten söyledim de o zaten elbiseyi almıştı, usulen sordu. Bugün de aldım diyor ki bişey demeyeyim. Offff offf... Ya ben kızımı kendi istediğim gibi giydirip süsleyebilmek istiyorum(

19 gün kalmış daha fazla kaçamaz benden :)
son zamanlarda insan daha çok sabırsız oluyor ya :)

Herkes adet sancısından bahsetmeye başlamış.Ben doktoruma nasıl bir sancı olacak diye sorduğumda adet sancısı çektinmi diye sordu. Sonra da adet sancısına benzediğini söyledi. Aklınızda olsun. :)

Geçen gece belime düzenli sancı girmeye başladı. Çok korktum. Şekil değiştirmeklede geçmedi. Uzun bir süre bekledim. Baktım geçmiyor gittim eşimin yanına. Düzenli ve çok sık belime sancı giriyo dedim. O da sağolsun suyu uzatır mısın dedi Sonra masaj yaptırınca geçti çok şükür. :)

Canlarrrr.ben kizimi almaya gidiyorum:):) esimi aramislar bebeginiz taburcu kiyafetle gelin diye:)ellerim titriyor heyecandan:):):)siz beni yalniz birakmadiniz bende sizi birakmicam. Vakit buldukca burdayim canlar.allah a emanet olun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…