çok heyecanlıyım ya bugün kontrolümüz var karnımda kelebekler uçuşuyor sanki:)
günaydın cicişler nasılsınız? ben uyandım erkenden kocişim okula gitti annemle evdeyim ortalığı topluyoruz oğluşum için. anneme çaktırmıyorum ama belim ağrıyo karnım bi tuhaf ağrıyo daha 25-30 gün var düne kadar hiç bişeyim yoktu. dün misafirlikte biraz yemeği fazla kaçırdım sanırım. midem yanıyor bi de :18:
umarım sizin gününüz güzel geçer
çok heyecanlıyım ya bugün kontrolümüz var karnımda kelebekler uçuşuyor sanki:)
günaydınbana biseyler oldu ya 2 gündür gece 3te sanciyla uyaniyorum böyle belden giriyor karnim bi değişik ağrıyor adetle sanki lavabo ihtiyacı varmış gibi gidiyom azicik geliyor.sertlesmelerde can yakıyor artık.37 olsa bari yaaaaa :-| haftaya kontrol var inşallah
ohhhh keyifci ana kiz..Günaydın Şubat anneleri
Bugun de dogurmadim kizimla yatak keyfi yapıyoruz
amiiiiin diyorum arkadasim. İse gitmek son haftalarda azap gibi..günaydınnn oh miss gibi vallaa bende okula geldim sabahın 6.30 da darısı bana
günaydınnn benimde izin şafağım 3
anaaaaam gunes hanimla beraber damat teftisi yapacaksiniz ha :)) oglanin vay haline.. :))))) insallah iyi olur hersey..Gunaydin canlarim.iyisinizdir insallah. Hep okuyorum yazdıklarınizi ama pek halim yoktu.yazamadim.dun temizlik yaptim.mutfagimi temizledim.bugun de once pazara gidicem.sonra anacuguma.kizkardesim ve nisanlisi olcakbherif geldi duntanisma yemegi var.anama yardim edim gidim de.oturdugum yerden salata faln yaparim. Bide ispanakli pasta yaptim onu goturcem.gidim notunu verim su cocugun
Günaydın iyiyiz sen nasılsın? oh birsürü iş yapmışssın valla maşallahellerine sağlık.İnşallah enişteyide seversin 10 üzerinden 10 verir gelirsin
ohhhh keyifci ana kiz..
amiiiiin diyorum arkadasim. İse gitmek son haftalarda azap gibi..
Ohhhh kiz yine iyi dayandin. Benim esim basimin etini yiyerek erken ayrilmama sebep oldu ama sagolsun iyiki oyle yapmis. Totomu toplayamiyorum artik yav..
anaaaaam gunes hanimla beraber damat teftisi yapacaksiniz ha :)) oglanin vay haline.. :))))) insallah iyi olur hersey..
Kizlar dun gece acaip tirstim. Saat 4 de gozumu bir actim, hani ilk adet gordugumuz yillarda cok adet sancisi cekerdik ya,iste oyle bir agri vardi rahmim ve kasiklarimda. Anam kesin doguruyyorum dedim. Yataktan kalkip evin icinde dolanmaya basladim. Esimi hemen uyandirmayayim dedim. 1 saat sonra falan ancak rahatladim. Su anda biseyim yok. Sipacik yokladi herhalde :))
İnşallah çok güzel haberlerle dönersinn
hadi hayirli haberler insallah
aynen bende de öyle akşam uyuyamıyorum adet ağrısı gibi ağrım oluyo. bi de sabahları oturuyorken sürekli sertleşme var karnımda. düzenli sancım çıktı nst de ama doktor dedi ki rahim uzunluğun daha var doğmaz daha dedi ama oğluşum geçen hafta 3100 gr dı perşembe randevum var bakalım bekli sezaryen günü verir
Bu kiz seni cok bekletti :) ama o napsin anasi sabirsiz ciksadanyesek diyosun dimi biz öyle diyoz ay insan olmadan özlüyo ne ilginc bir duygu anneme sasiriyodum 1 hafta oldu daha nasi özledin hemen diye simdi ultrason gününü iple cekiyorum galiba yeni anliyorum onu....
günaydınnn oh miss gibi vallaa bende okula geldim sabahın 6.30 da darısı bana
24 ocakta okullar kapanınca inşallah:44: az kaldı sayılır demi..ondan sonrada inşallah bebek kurabiyesi yapcam hastahanede vermek için inşallah becerebilirimamin canım ne zaman çıkacaksın izne ?
19 gün kalmış daha fazla kaçamazbenden :)
son zamanlarda insan daha çok sabırsız oluyor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?