hakikaten yaa.bari ozelden mesaj atsalarda bizi de ekleseler.hiç bisi duymiyoz tavsiye falan dinlerdik
Eline saglik hazir gibi olmus valla
Teşekkür ederimm
Bu arada izne ayrildim nirmalde istemiyordum ama evde bile artik nefes nefese kaliyorsun
Sancilar basladi az az,zaten gece uyku mumkun degil. Dogum 27 sinde iki hafta kaldi heyecan doruktaaa
Cok guzel olmuş valla eline emeğine sağlıkBen yaptim, ben yaptimmmm:)))Eki Görüntüle 931315
anneler nasılsınız ya beni ciddi bi doğum orkusu sardı ya evde kalınca herhalde çalışırken yoktu aklıma gelmiyordu bari diyorum bebek şekeri falan yapayım :)
Kizlar selam
Biz de bugun dr kontrolundeydik. Her sey yolunda cok şükür..bugun ayni zamanda raporumu alip izne ayrıldım. Artik haftada 1 gidicez kontrole.herkese sagliklar guzellikler diliyorum...
Canlarrr.bugun bende kizimi gordum:) oy meme de uyumak istiyor emdi emdi ayrilinca kiyamet koptu:)4 kadin ayni odada emziriyoruz bi benimki bagiriyor:) memeyle kavga etti ya edepsizim.dr umuz daha iyi ama biraz daha burda tahlil leri var antibiyotigi devam ediyor dediolsun sagligi olsunda hic onemli degil katlanicaz mecbur..
Ben yaptim, ben yaptimmmm:)))Eki Görüntüle 931315
Evet epey dagildi topikZaten herkez orda :) niye bölündük bukadar anlamadim dogum yapanlar oluyo duymuyoz dogru düzgün neyse artik takiliyoz buralarda
Şeker hamurundan bebek kurabiyesimi yapsak? Aynı şehirde olsaydık toplanır bişeyler yspardık
Yaklastimi dogum ? Belli degil heralde tafrih valla yap dursun bi kösede birazda canin sıkıldı heralde evde :) bu ara benimde canim sıkılıyo zaman gecmiyo is yapmiyorum biyere cikmiyorum yorulyorum bi ugras lazim
bu hafta çatı muayenesi yapcak az kaldı ya bi de kimse yok etrafımda sıkılıyorum biraz
bu hafta çatı muayenesi yapcak az kaldı ya bi de kimse yok etrafımda sıkılıyorum biraz
İyi olurdu valla :) bende siparisini verdim hastane icin yaptircam
iyi olmuş canim.ben kendim oyalanayim diye yapcam.bide buzluga börek sardim ben elime yapissin diye.
Ben 4 sene önce epidural sezeryan oldum, normalden farkı doğum sürecini birebir yaşıyorsun kafan biraz güZel şekilde :) perde oluyor karın kısmında sen ne olduğunu göremiyorsun, operasyon sırasında hissettiğinde sadece karnına dokunulmasın gibi, bebek çıkarken de karnına bastırılıyor. En güzel yanı, bebeğin ağlama sesini duyuyorsun. Çıkar çıkmaz memene koyuyorlar :) o kısmı çok büyüleyici sanki normal doğum gibi. Bir de normale kıyasla daha az dozda narkoz verildiği için operasyon süresi daha kısa.Günaydın kızlar) bugün yarın bizde alışverişe çıkıyoruz son eksiklerini alıcağım oğlumun kendimede yapıcam sonra çantaları hazırlıycam oldu bitti :)) heycan sarıyo artık . Bide uzun süre yürüyemiyorum artık karmım sertleşip ağrıyo iyice ağırlaşmadan halledeyimde bundan sonrasını evimde oturarak geçiriyim :) bende sezeryan istiyorum eşim iyice düşünüp karar vermemi söyledi . Normal doğumun sancısı o çıkış anındaki acı dikişi beni korkutuyo . Sezeryan olsam uyandığımda oğlum doğmuş olcak ama sonrası düşündürüyü kendim kalkıp oturanilicekmiyim bebeğimi kucağıma alıp gezdirebilicekmiyim evde emzirebilicemmi bunlar beni düşündürüyo ... Sezeryan olan anneler sonradı nasıl anlatabilirmi ??
Su reklamlarda lactamil cikip duruyo varmi etrafinda kullanan ise yariyomuymus alsakmi? Esim gecen görmüs markette alsammi diye düsünüs sordu bana bende bilmemki bi arastirayim dedim
Canlarrr.bugun bende kizimi gordum:) oy meme de uyumak istiyor emdi emdi ayrilinca kiyamet koptu:)4 kadin ayni odada emziriyoruz bi benimki bagiriyor:) memeyle kavga etti ya edepsizim.dr umuz daha iyi ama biraz daha burda tahlil leri var antibiyotigi devam ediyor dediolsun sagligi olsunda hic onemli degil katlanicaz mecbur..
Ben yaptim, ben yaptimmmm:)))Eki Görüntüle 931315
ben aldım bakalım işe yarıcakmı :)
var çok güzel eline sağlıkBen yaptim, ben yaptimmmm:)))Eki Görüntüle 931315
Güle güle kullanın, hepsini çok iyi fiyatlara almışsınız bence. 860 içinde yatakla, anakıcağı da var hepsi birden çok iyi. Pijamaları nereden aldın. Onlar da toplamda uygun çünkü, bende pijama bakıyorum takımların tanesi ort, 120 civarıbu gün alışverişimizi yaptık kızlar ana kucağı beşiğimizi Eki Görüntüle 931565 Eki Görüntüle 931563 Eki Görüntüle 931562 Eki Görüntüle 931561 Eki Görüntüle 931559 Eki Görüntüle 931558 Eki Görüntüle 931557 Eki Görüntüle 931556 Eki Görüntüle 931553 Eki Görüntüle 931566 . uyku setimizi dönencesi cibinliği ateş ölçeri emzik unibaby ıslak mendil burun aspiratörü göğüs pedi göğüs kremi bunların hepsine 860 tl verdik kızlar.. beşiğimizi nasıl ?? alışverişim bitti kendimede emzirme sütyeni 2 takım pijama sabahlık iç çamaşırı aldım 190 da bunlar tuttu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?