2014 Şubat Anneleri

hakikaten yaa.bari ozelden mesaj atsalarda bizi de ekleseler.hiç bisi duymiyoz tavsiye falan dinlerdik

Amac paylasmak bencede ama burayla paylasan yok ne anlami kaldi buranin anlamadim benim ilk kayit oldugum zamanlar daha kalabalikti simdi giriyorum bazen en son yazan hep ben oluyorum bayaa sakinlesti tabiki ordaki arkadaslarinda tercihi kimse kimseye karisamaz ama bu basligin hakkinida yememek lazim

Eline saglik hazir gibi olmus valla

Teşekkür ederimm
Bu arada izne ayrildim nirmalde istemiyordum ama evde bile artik nefes nefese kaliyorsun
Sancilar basladi az az,zaten gece uyku mumkun degil. Dogum 27 sinde iki hafta kaldi heyecan doruktaaa

Teşekkür ederimm
Bu arada izne ayrildim nirmalde istemiyordum ama evde bile artik nefes nefese kaliyorsun
Sancilar basladi az az,zaten gece uyku mumkun degil. Dogum 27 sinde iki hafta kaldi heyecan doruktaaa

Ya calisan annelerin isi hakikaten zor ben evdeki isleri bile dinlene dinlene yapiyorum ama is öyle degil allahtan izin olayi var ki gec bile veriyolar sevindim izinli olmana benimde 30 ocak Ne hey an sorma esimle her kalktigimizda gün sayiyoruz yedik kafayi cocukla :)

anneler nasılsınız ya beni ciddi bi doğum orkusu sardı ya evde kalınca herhalde çalışırken yoktu aklıma gelmiyordu bari diyorum bebek şekeri falan yapayım :)

anneler nasılsınız ya beni ciddi bi doğum orkusu sardı ya evde kalınca herhalde çalışırken yoktu aklıma gelmiyordu bari diyorum bebek şekeri falan yapayım :)

Yaklastimi dogum ? Belli degil heralde tafrih valla yap dursun bi kösede birazda canin sıkıldı heralde evde :) bu ara benimde canim sıkılıyo zaman gecmiyo is yapmiyorum biyere cikmiyorum yorulyorum bi ugras lazim

Kizlar selam
Biz de bugun dr kontrolundeydik. Her sey yolunda cok şükür..bugun ayni zamanda raporumu alip izne ayrıldım. Artik haftada 1 gidicez kontrole.herkese sagliklar guzellikler diliyorum...

Hadi gozun aydin.. İse gitmemek cok guzel yaa :))

Anam yesinler senin o kucuk edepsizini :)) cok fena senin ki annesi :)) iyi haberler almak cok guzel sizden..

Vauuuuuv sen yapmissin ha ! Ve de coooook guzel yapmissin. Ellerine saglik..

Zaten herkez orda :) niye bölündük bukadar anlamadim dogum yapanlar oluyo duymuyoz dogru düzgün neyse artik takiliyoz buralarda
Evet epey dagildi topik (

Şeker hamurundan bebek kurabiyesimi yapsak? Aynı şehirde olsaydık toplanır bişeyler yspardık

İyi fikirmis ama neerdeeeeee :))

Aylar gecti ama son 17 gun gecmeyecek herhalde :))

Yaklastimi dogum ? Belli degil heralde tafrih valla yap dursun bi kösede birazda canin sıkıldı heralde evde :) bu ara benimde canim sıkılıyo zaman gecmiyo is yapmiyorum biyere cikmiyorum yorulyorum bi ugras lazim

bu hafta çatı muayenesi yapcak az kaldı ya bi de kimse yok etrafımda sıkılıyorum biraz

bu hafta çatı muayenesi yapcak az kaldı ya bi de kimse yok etrafımda sıkılıyorum biraz

Benim ne ailem nede arkadaslarim burda baska sehire geldim evlenince zor anlayabiliyorum her ay giderdim izmire ailemi arkadaslarimi görür gelirdim sagolsun esimde hep o konuda nezaman isterse git gör der ama hamilelik durumundan beri cikamiyorum malesef uzun zamandir kimseyle görüsmüyorum olsun oglum gelince beraber gezeriz artik

bende bu sene izinliyim uğraş buldum hep.tig öğrendim keçe yaptım.şimdi kurabiyem kaldı.onu da haftaya yapsam bari.nasilsa bozulmuyor baya.

Su reklamlarda lactamil cikip duruyo varmi etrafinda kullanan ise yariyomuymus alsakmi? Esim gecen görmüs markette alsammi diye düsünüs sordu bana bende bilmemki bi arastirayim dedim

Ben 4 sene önce epidural sezeryan oldum, normalden farkı doğum sürecini birebir yaşıyorsun kafan biraz güZel şekilde :) perde oluyor karın kısmında sen ne olduğunu göremiyorsun, operasyon sırasında hissettiğinde sadece karnına dokunulmasın gibi, bebek çıkarken de karnına bastırılıyor. En güzel yanı, bebeğin ağlama sesini duyuyorsun. Çıkar çıkmaz memene koyuyorlar :) o kısmı çok büyüleyici sanki normal doğum gibi. Bir de normale kıyasla daha az dozda narkoz verildiği için operasyon süresi daha kısa.
Sonrasına gelince bende odama indirdiklerine bi titreme olmuştu, aynısı ameliyata girerken de olmuştu öyle diyorlar nası girersen öyle çıkarsın ...şeklinde
Bacakları bi süre uyuşuk hissediyorsun..sonrası sezeryan ile aynı..sonda takıyorlar bi süre tuvalete kalkmıyorsun, bebiş ağladıkça birileri memene getiriyor :) ben gündüz 3 te olmuştum, gece 12 de yürütmüştü sanki beni hemşireler o ilk kalkış anı zor gelmişti
Karnın acıyacak işte biraz, özellikle ilk günler zor, günden güne acısı azalacak ve de Can'ın ne kadar acısa da bebek için doğruluyor insan o ağladı mı düşünmeden kalkıyorsun yerinden.
Annem bana çok yardımcı olmuştu o dönem, ev işleri sofra kur kaldır vs. Ile
Bu arada benim böyle geçti, çok kısa sürede toparlanıp hiç acı hissetmedim diyen de var

Su reklamlarda lactamil cikip duruyo varmi etrafinda kullanan ise yariyomuymus alsakmi? Esim gecen görmüs markette alsammi diye düsünüs sordu bana bende bilmemki bi arastirayim dedim

ben aldım bakalım işe yarıcakmı :)

bu gün alışverişimizi yaptık kızlar ana kucağı beşiğimizi Eki Görüntüle 931561 . uyku setimizi dönencesi cibinliği ateş ölçeri emzik unibaby ıslak mendil burun aspiratörü göğüs pedi göğüs kremi bunların hepsine 860 tl verdik kızlar.. beşiğimizi nasıl ?? alışverişim bitti kendimede emzirme sütyeni 2 takım pijama sabahlık iç çamaşırı aldım 190 da bunlar tuttu ...

bak sen prensese ya o iyi olsun da herşeye katlanılır maşallah canom size

bayıldım kuzummmm

ben aldım bakalım işe yarıcakmı :)

işe yararsa habarım olsun hajım

var çok güzel eline sağlık

Güle güle kullanın, hepsini çok iyi fiyatlara almışsınız bence. 860 içinde yatakla, anakıcağı da var hepsi birden çok iyi. Pijamaları nereden aldın. Onlar da toplamda uygun çünkü, bende pijama bakıyorum takımların tanesi ort, 120 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…