2014 Şubat Anneleri

canim ellerini saglik cok güzel olmuş...

canim benim cok begindim bebisinin güle güle kullansin....

canım ulustan aldık hepsini ...

bebek şekeri yazısını böyle yapayım diyorum nasıl

Arkadaşlar selam,
Ben burada bir konu hakkında hatırlatma yapmak istiyorum.Ocak anneleri için muhtemelen artık geç ama siz ler ve ben şubatta anne olacağız inşallah.Hamileligimin 35. haftasına kadar Türkiye de yaşadım.şuan Almanya dayım ve doğumu burada yapacağım.Ben Türkiye de çok düzgün bir doktora gittim normal doğumu hep desteklediğini söyledi.En son 35.haftada muayeneye gittiğimiz de işte biraz zor görünüyor çatın dar bebek büyük ama biraz daha düşün sezaryen öneririm gibi söylemeye başladı..Malesef ülkemizde şu sezaryen olayı şaka gibi her dogum yapacak olan kadının bir şekilde sen doguramazsın çatın dar yok rahim açılmaz yok şekerin var tansiyonun var yok çok kilolusun v.s gibi saçma sapan teşhislerle sadece daha fazla para kazanmak ve vakitlerini harcamamak için normal dogumdan korkutuyorlar.
Almanyadaki doktorumun ne dediğine gelince.Her şey çok mükemmel çok saglıklı bir şekilde bebegini doğuracaksın hareketsiz kalma son dönemler çok yatma ve doğuma kadar tadını çıkart.arkadaşlar bir bebeğe verilecek en büyük hediye normal doğumdur.ailemde bütün kuzenlerim hepsi normal dogum yaptılar bebişlerin kiloları ise en küçüğü 3930 gr.52 cm. vücut dogurmayı biliyor.insan bedeni buna uygun yaratılmış.Ananlerimiz hep normal doğum yapmış.Türkiye de sezaryen bir lüks gibi algılanıyor.Biraz araştırın lütfen.
Normal doğkum videoları izleyin.Hollywood yıldızlarına , mankenlerine bakın hepsi normal doğum yapıyor çünkü gerçek anlamada tıbbı bir sorun olmazsa isteğe bağlı sezaryen bir tek bizim ülkemizde ve cahil ülkelerde var.Eğer bu böyle devam ederse 4 nesil sonrasında normal doğum kabiliyeti gidecek o kız bebeklerin.Öyle güzel yöntemler varki.Suda doğum ,yoga meditasyon v.s...
Biz burada ebe ile evde doğurma şansına bile sahibiz.yani çok ama çok doğal bir süreç olduğunda 2 ebe eve geliyor doğurtuyor ve gidiyorlar.:) videolar resimler içecekler v.s bir bayram havasında bebişler geliyor..

Merhaba
Ben de 3 yıl once epidural sezaryen oldum, hemen hemen senle benzer şeyleri yaşamışız. Sadece benim karnımdaki acı çok fazlaydı ki benim ağrı eşiğim yüksektir ve oyle pek canım tatlı değildir dayanırım.. Bu acı ve agrı kişiden kişiye değişiyor mu acaba? nir arkadaşım da hiç agrım olmadı diyor .. çok enteresan.. Bir de emzirme yaralarıyla birleşince.... ona rağmen 3 şubatta 2. Geliyor:) oğluö için herşey benim gibi kardeşsiz yalnız kalmasın diye ilerde..

günaydın cicişler nasılsınız? ben uyandım erkenden kocişim okula gitti annemle evdeyim ortalığı topluyoruz oğluşum için. anneme çaktırmıyorum ama belim ağrıyo karnım bi tuhaf ağrıyo daha 25-30 gün var düne kadar hiç bişeyim yoktu. dün misafirlikte biraz yemeği fazla kaçırdım sanırım. midem yanıyor bi de :18:

umarım sizin gününüz güzel geçer

Günaydiinn sabah gokadar ac uyandimki anlatamam bu ara istah dorukta özellikle sabahlari nekadar yatarken süt meyve vs tüketsemse gene ac yaniyorum bari onlari yemeyim gece ise yaramiyolarsa:)

Günaydın Şubat anneleri
Bugun de dogurmadim kizimla yatak keyfi yapıyoruz

Bu kiz seni cok bekletti :) ama o napsin anasi sabirsiz ciksadanyesek diyosun dimi biz öyle diyoz ay insan olmadan özlüyo ne ilginc bir duygu anneme sasiriyodum 1 hafta oldu daha nasi özledin hemen diye simdi ultrason gününü iple cekiyorum galiba yeni anliyorum onu....

Gunaydin canlarim.iyisinizdir insallah. Hep okuyorum yazdıklarınizi ama pek halim yoktu.yazamadim.dun temizlik yaptim.mutfagimi temizledim.bugun de once pazara gidicem.sonra anacuguma.kizkardesim ve nisanlisi olcakbherif geldi duntanisma yemegi var.anama yardim edim gidim de.oturdugum yerden salata faln yaparim. Bide ispanakli pasta yaptim onu goturcem.gidim notunu verim su cocugun

Son düzenleme:

Günaydın iyiyiz sen nasılsın? oh birsürü iş yapmışssın valla maşallah ellerine sağlık.İnşallah enişteyide seversin 10 üzerinden 10 verir gelirsin

ana kucağının markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…