canim ellerini saglik cok güzel olmuş...Ben yaptim, ben yaptimmmm:)))Eki Görüntüle 931315
bu gün alışverişimizi yaptık kızlar ana kucağı beşiğimizi Eki Görüntüle 931565 Eki Görüntüle 931563 Eki Görüntüle 931562 Eki Görüntüle 931561 Eki Görüntüle 931559 Eki Görüntüle 931558 Eki Görüntüle 931557 Eki Görüntüle 931556 Eki Görüntüle 931553 Eki Görüntüle 931566 . uyku setimizi dönencesi cibinliği ateş ölçeri emzik unibaby ıslak mendil burun aspiratörü göğüs pedi göğüs kremi bunların hepsine 860 tl verdik kızlar.. beşiğimizi nasıl ?? alışverişim bitti kendimede emzirme sütyeni 2 takım pijama sabahlık iç çamaşırı aldım 190 da bunlar tuttu ...
var çok güzel eline sağlık
Güle güle kullanın, hepsini çok iyi fiyatlara almışsınız bence. 860 içinde yatakla, anakıcağı da var hepsi birden çok iyi. Pijamaları nereden aldın. Onlar da toplamda uygun çünkü, bende pijama bakıyorum takımların tanesi ort, 120 civarı
MerhabaBen 4 sene önce epidural sezeryan oldum, normalden farkı doğum sürecini birebir yaşıyorsun kafan biraz güZel şekilde :) perde oluyor karın kısmında sen ne olduğunu göremiyorsun, operasyon sırasında hissettiğinde sadece karnına dokunulmasın gibi, bebek çıkarken de karnına bastırılıyor. En güzel yanı, bebeğin ağlama sesini duyuyorsun. Çıkar çıkmaz memene koyuyorlar :) o kısmı çok büyüleyici sanki normal doğum gibi. Bir de normale kıyasla daha az dozda narkoz verildiği için operasyon süresi daha kısa.
Sonrasına gelince bende odama indirdiklerine bi titreme olmuştu, aynısı ameliyata girerken de olmuştu öyle diyorlar nası girersen öyle çıkarsın ...şeklinde
Bacakları bi süre uyuşuk hissediyorsun..sonrası sezeryan ile aynı..sonda takıyorlar bi süre tuvalete kalkmıyorsun, bebiş ağladıkça birileri memene getiriyor :) ben gündüz 3 te olmuştum, gece 12 de yürütmüştü sanki beni hemşireler o ilk kalkış anı zor gelmişti
Karnın acıyacak işte biraz, özellikle ilk günler zor, günden güne acısı azalacak ve de Can'ın ne kadar acısa da bebek için doğruluyor insan o ağladı mı düşünmeden kalkıyorsun yerinden.
Annem bana çok yardımcı olmuştu o dönem, ev işleri sofra kur kaldır vs. Ile
Bu arada benim böyle geçti, çok kısa sürede toparlanıp hiç acı hissetmedim diyen de var
günaydın anneler uyku tutmuyor heyecandan
Günaydın Şubat anneleri
Bugun de dogurmadim kizimla yatak keyfi yapıyoruz
günaydınnn oh miss gibi vallaa bende okula geldim sabahın 6.30 da darısı bana
günaydınnn benimde izin şafağım 3
Günaydın Şubat anneleri
Bugun de dogurmadim kizimla yatak keyfi yapıyoruz
Gunaydin canlarim.iyisinizdir insallah. Hep okuyorum yazdıklarınizi ama pek halim yoktu.yazamadim.dun temizlik yaptim.mutfagimi temizledim.bugun de once pazara gidicem.sonra anacuguma.kizkardesim ve nisanlisi olcakbherif geldi duntanisma yemegi var.anama yardim edim gidim de.oturdugum yerden salata faln yaparim. Bide ispanakli pasta yaptim onu goturcem.gidim notunu verim su cocugun
ana kucağının markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim?bu gün alışverişimizi yaptık kızlar ana kucağı beşiğimizi Eki Görüntüle 931565 Eki Görüntüle 931563 Eki Görüntüle 931562 Eki Görüntüle 931561 Eki Görüntüle 931559 Eki Görüntüle 931558 Eki Görüntüle 931557 Eki Görüntüle 931556 Eki Görüntüle 931553 Eki Görüntüle 931566 . uyku setimizi dönencesi cibinliği ateş ölçeri emzik unibaby ıslak mendil burun aspiratörü göğüs pedi göğüs kremi bunların hepsine 860 tl verdik kızlar.. beşiğimizi nasıl ?? alışverişim bitti kendimede emzirme sütyeni 2 takım pijama sabahlık iç çamaşırı aldım 190 da bunlar tuttu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?