- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
son zamanlarda insan hem sabırsız oluyor hem gergin ama ben daha psikopatım hem kucağıma almak istiyorum hem de karnımda taşımayı tekmelerini özleyeceğimi düşünüyorum :)
Canlarrrr.ben kizimi almaya gidiyorum:):) esimi aramislar bebeginiz taburcu kiyafetle gelin diye:)ellerim titriyor heyecandan:):):)siz beni yalniz birakmadiniz bende sizi birakmicam. Vakit buldukca burdayim canlar.allah a emanet olun.....
24 ocakta okullar kapanınca inşallah:44: az kaldı sayılır demi..ondan sonrada inşallah bebek kurabiyesi yapcam hastahanede vermek için inşallah becerebilirim
çok şükür çok sevindim canımm hadi al da gel minişîmiziiiiiCanlarrrr.ben kizimi almaya gidiyorum:):) esimi aramislar bebeginiz taburcu kiyafetle gelin diye:)ellerim titriyor heyecandan:):):)siz beni yalniz birakmadiniz bende sizi birakmicam. Vakit buldukca burdayim canlar.allah a emanet olun.....
Canlarrrr.ben kizimi almaya gidiyorum:):) esimi aramislar bebeginiz taburcu kiyafetle gelin diye:)ellerim titriyor heyecandan:):):)siz beni yalniz birakmadiniz bende sizi birakmicam. Vakit buldukca burdayim canlar.allah a emanet olun.....
günaydınnn benimde izin şafağım 3
selam kızlar sizlere sorum olacak, bu hafta içi dr.uma gideceğiz büyük ihtimalle cumartesi sezeryanla doğum yapacağım. siz ne kadar burçlara inanırsınız bilmiyorum, kimine göre saçma inanışlar, ama bebeğimin oğlak olması bazen beni düşündürüyor, oğlak bebek hakkında düşünceleriniz neler acaba?
Senle aynıyız, ben de çok zorlandım en basşit hareketlerde bile hatta o acı ve dikişler atacak korkusu ile ağır işlerden, egzersizlerden uzun süre kaçındım 1 sene sonra bile göbeğim vardı :)Merhaba
Ben de 3 yıl once epidural sezaryen oldum, hemen hemen senle benzer şeyleri yaşamışız. Sadece benim karnımdaki acı çok fazlaydı ki benim ağrı eşiğim yüksektir ve oyle pek canım tatlı değildir dayanırım.. Bu acı ve agrı kişiden kişiye değişiyor mu acaba? nir arkadaşım da hiç agrım olmadı diyor .. çok enteresan.. Bir de emzirme yaralarıyla birleşince.... ona rağmen 3 şubatta 2. Geliyor:) oğluö için herşey benim gibi kardeşsiz yalnız kalmasın diye ilerde..
Senle aynıyız, ben de çok zorlandım en basşit hareketlerde bile hatta o acı ve dikişler atacak korkusu ile ağır işlerden, egzersizlerden uzun süre kaçındım 1 sene sonra bile göbeğim vardı :)
Bende senin gibi kızıma bir kardeş olsun istedim. Allah biliyor erkek istedik, çok şükür bebek erkek geliyor :) ama zaman zaman erkek kardeşime sorun yaşadığımda, diyorum acaba kız mı olsaydı abla kardeş birbirlerine destek olurlardı diyorum..şu an bi ablam ya da bana arada yardıma :) gelen bi kız kardeşim olsun istedim mesela
Ama böyle düşünmek şımarıklık deyip vazgeçiyorum şükrediyorum Halim'e. İnşallah kızım ve oğlum hep çok iyi anlaşırlar
Kizima surekli hickirik tutuyor gun icinde 3-4 kere .doktoruma sormayi unutuyorum hep.sizede oluyormu
arkadaslar çin takvımıne ınanan yada bu takvıme uyan varmı aranızda.benım ıcın cok önemlı.sızın bebeklerınız uyuyormu cın takvımıne.cevaplarsanız cok sevınırım
Selam benim ikizim olacaktı çin takviminde yaşımı 29 dersem kız 30 dersem erkek çıkıyordu,biri düştü oğluşum kaldı ondan hangisi doğru bilemiyorum
arkadaslar çin takvımıne ınanan yada bu takvıme uyan varmı aranızda.benım ıcın cok önemlı.sızın bebeklerınız uyuyormu cın takvımıne.cevaplarsanız cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?