2014 Şubat Anneleri

son zamanlarda insan hem sabırsız oluyor hem gergin ama ben daha psikopatım hem kucağıma almak istiyorum hem de karnımda taşımayı tekmelerini özleyeceğimi düşünüyorum :)

Hiç sorma hamileliğin bitmesini hic istemiyorum ama ama kizimin kucağıma almakta istiyorum. ) karışık duygular.

Canlarrrr.ben kizimi almaya gidiyorum:):) esimi aramislar bebeginiz taburcu kiyafetle gelin diye:)ellerim titriyor heyecandan:):):)siz beni yalniz birakmadiniz bende sizi birakmicam. Vakit buldukca burdayim canlar.allah a emanet olun.....

Cok şükür canim kavuşuyorsun artik.

Canlarrrr.ben kizimi almaya gidiyorum:):) esimi aramislar bebeginiz taburcu kiyafetle gelin diye:)ellerim titriyor heyecandan:):):)siz beni yalniz birakmadiniz bende sizi birakmicam. Vakit buldukca burdayim canlar.allah a emanet olun.....
çok şükür çok sevindim canımm hadi al da gel minişîmiziiiii

Büyümüste evemi geliyomos o yesinler o fistigi:)) ne güzel haber yaa

selam kızlar sizlere sorum olacak, bu hafta içi dr.uma gideceğiz büyük ihtimalle cumartesi sezeryanla doğum yapacağım. siz ne kadar burçlara inanırsınız bilmiyorum, kimine göre saçma inanışlar, ama bebeğimin oğlak olması bazen beni düşündürüyor, oğlak bebek hakkında düşünceleriniz neler acaba?

canim benim gözün aydin cok sevindim...yerim ben o prensesii...

bende oğluşum oğlak olmasın kova olsun diye 21 ocağa kadar tutmayı düşünüyorum tabi kader kısmet. sezaryen istemediğim için normal doğum ne zaman gelirse hayırlısı

Senle aynıyız, ben de çok zorlandım en basşit hareketlerde bile hatta o acı ve dikişler atacak korkusu ile ağır işlerden, egzersizlerden uzun süre kaçındım 1 sene sonra bile göbeğim vardı :)
Bende senin gibi kızıma bir kardeş olsun istedim. Allah biliyor erkek istedik, çok şükür bebek erkek geliyor :) ama zaman zaman erkek kardeşime sorun yaşadığımda, diyorum acaba kız mı olsaydı abla kardeş birbirlerine destek olurlardı diyorum..şu an bi ablam ya da bana arada yardıma :) gelen bi kız kardeşim olsun istedim mesela
Ama böyle düşünmek şımarıklık deyip vazgeçiyorum şükrediyorum Halim'e. İnşallah kızım ve oğlum hep çok iyi anlaşırlar

Olsun kızı erkeği yok bence kardeş olsun da onemli olan birbirleri arasındaki iletişim ve bağlılık inşallah ilerde çok iyi anlaşırlar.. Benim de 2 oğlum olacak kısmetse :) hayırlı evlat olsunlar da.. Benim de karnım uzun süre kaldı bir türlü inmedi doktorum kuşak korse vs de taktırmadı gerek yok dedi. Sonra ben pilates yaptım ve karın kaslarımı kuvvetlendirdim hiç karnım kalmamıştı. Şimdi bakalım nasıl olacak karın kasları kuvvetli olursa geri toplaması daha kolay oluyormuş göreceğiz bakalım:)

Kızlar dün geceden beri bacak aramda bi ağrı var canım acıyo eskidende acırdı ama bu şekilde hiç ağrımamıştı gece çok ağrıdı şimdide ayakta hiç duramıyorum .. Doktora gitsemmiki ??

Selam bayanlar,herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun inşallah.Ben de 34.hafta içindeyim,bebek hareketlerinde zaman zaman azalmalar oluyor mu sizin de bizimkinin kilosu biraz fazla haftasına göre yeri daraldı ondan mı acaba diyorum,gün gün farklılık gösteriyor hareketleri:44:

arkadaslar çin takvımıne ınanan yada bu takvıme uyan varmı aranızda.benım ıcın cok önemlı.sızın bebeklerınız uyuyormu cın takvımıne.cevaplarsanız cok sevınırım

arkadaslar çin takvımıne ınanan yada bu takvıme uyan varmı aranızda.benım ıcın cok önemlı.sızın bebeklerınız uyuyormu cın takvımıne.cevaplarsanız cok sevınırım

Selam benim ikizim olacaktı çin takviminde yaşımı 29 dersem kız 30 dersem erkek çıkıyordu,biri düştü oğluşum kaldı ondan hangisi doğru bilemiyorum

Selam benim ikizim olacaktı çin takviminde yaşımı 29 dersem kız 30 dersem erkek çıkıyordu,biri düştü oğluşum kaldı ondan hangisi doğru bilemiyorum

hayırlı olsun allah tamamına erdırsın canım.ben 76 dogumluyum.sımdı 37 yasındayım ama 38 bıtecek eylul ayında benım kısmetse.ozaman ben 39 aamı bakmalıyım ocak ayı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…