hayırlı olsun allah tamamına erdırsın canım.ben 76 dogumluyum.sımdı 37 yasındayım ama 38 bıtecek eylul ayında benım kısmetse.ozaman ben 39 aamı bakmalıyım ocak ayı ıcın
Benim ki tutmadı canım
Çok teşekkürler,hepimizinki tamamına ersin inşallah.
İşte ben de aynı durumdan karar verememiştim,hangisine bakılıyor bilmiyorum gerçekten ama mantıken doldurulan yaşa bakılması gerek bence
Bütün talimatları uygulayınca benim tutmuştu. Ama içinde olduğum değil doldurduğum yaşa göre bakmıştım ki bence normalde de yaş hesabı öyle olur. Yani benim mantığıma göre. Neyse işte bu kız diyordu mayıs için, hatta ilk başta doktor erkek dedi. Ben de ben giç öyle hissetmiyorum. Hem çin takvimi de öyle demiyor diyordum ki sonradan doktor kıza döndü:)arkadaslar çin takvımıne ınanan yada bu takvıme uyan varmı aranızda.benım ıcın cok önemlı.sızın bebeklerınız uyuyormu cın takvımıne.cevaplarsanız cok sevınırım
slm kızlar zaman yaklaştıkça heyecan basıyor, üstüne üstelik bizim bide taşınma durumumuz var :)
saolun kızlar.rabbım evlatlarınıza sag salım kavustursun hepınızı.ben sımdı 37 yasındayım eylulde 38 dolacak sanırım.ozaman ben 39 bakmam lazım.okadar kafam karıstıki.bılen varmıkı aranızda burada
Kızlar aranızda erken doğum yapan oldu mu?
Şimdiye kadar 4 kişi doğurdu sanırım. Belki de daha fazladır. Bu kadarını hatırladım.
ya hamileleiğimin bitmesine 3 hafta kaldı şidmide bu çıktı eşimin annesi aramış bugün onu ne koycaksınız isim diye eşimde demiş mete koymayı düşünüoruz annesi demiş direk babanın adını koyarsınız demiştim ben niye koymuosuznu bu benim eşimin anlattığı kimbilir neler dedi adam da benim istemediğimi söylemiş aradı beni böle böle oldu diye ama sesi okadar üzgündü ki canım çok sıkıldı ben kesinlikle istemiorum kayınpederin adı behçet isimde komik gelio bana herşeyden öte , bebişimin adı böle başlasın istemiorum ama kocamın canını sıktılar o üzülsünde istemiorum napsam bilemedim
Şimdiye kadar 4 kişi doğurdu sanırım. Belki de daha fazladır. Bu kadarını hatırladım.
Eşin bu konuda ne düşünüyor canım?
Maşallah4 oldumu ya ben ikisini biliorum sadeceee
slm kızlar zaman yaklaştıkça heyecan basıyor, üstüne üstelik bizim bide taşınma durumumuz var :)
Bütün talimatları uygulayınca benim tutmuştu. Ama içinde olduğum değil doldurduğum yaşa göre bakmıştım ki bence normalde de yaş hesabı öyle olur. Yani benim mantığıma göre. Neyse işte bu kız diyordu mayıs için, hatta ilk başta doktor erkek dedi. Ben de ben giç öyle hissetmiyorum. Hem çin takvimi de öyle demiyor diyordum ki sonradan doktor kıza döndü:)
Ay canım bu zamanda ne taşınması? Hangi ara sıkıştıracaksınız onu? Kim yapacak o işleri? Ay ya o ara bi de bebiş gelirse? Amaaan!!! Beni heyecan bastı yani:)
Zor is yaaa nasilmolcak bende hamileyken yeni ev aldik ama ozaman 4, 5 aylik falandim bide saolsun herkez hic bisey ellemedim ama iyi kötü is oluyo yapman gereken ozaman bukadar agir degildim ama simdi bu halde kalkismazdim . Zorunlu bi tasinmami? Degilse cikma yav :)
eşim ailesinin gönlü olsun istiyor bende üzülmeyim istiyor adam arada kaldı resmen onun babasının adını koyma gibi bi düşüncesi yoktu aslında ama ailesinin beklediğini biliodu bugüne kadar hiç bu mevzuyu açmamışlardı annesi dayanamamış sonunda patlatmış bombayı ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum yoksa ailesine çok takılmıorummm
zorunlu bir taşınma olacak, en fazla bekleyip doğumdan bir ay sonra taşınabiliriz o zamanda bebekle zor olur gibi
Benim de 30.haftada sancılarım başladı 4 haftadır ilaçla durduruyoruz sancıları evde yatıyorum,kaçıncı haftada doğum yapmışlar biliyor musunuz?
eşim ailesinin gönlü olsun istiyor bende üzülmeyim istiyor adam arada kaldı resmen onun babasının adını koyma gibi bi düşüncesi yoktu aslında ama ailesinin beklediğini biliodu bugüne kadar hiç bu mevzuyu açmamışlardı annesi dayanamamış sonunda patlatmış bombayı ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum yoksa ailesine çok takılmıorummm
Anladim canim zorunluysa simdi tasin cünkü kis ayndayiz bebek cok kücük düzen lazim sicak ev lazim yaz olsa bekle derdim ama simdi en mantiklisi dogmadan tasinin bian evvel yerlesin varmi yardimci olcak birileri
O konuyu hic sormambizimde oglumuz olucak ayni konu bizdede mevcut bu zorlancak birsey asla degildir bence.Bizde bide ne oldu biliyormusun biz daha yeni evliyke kararlastirdik erkek olursa esim kiznolursa ben koycaktim ismi, hamile kaldim erkek oldugunu ögrendik esim ejder olsun dedi benimde xok hosuma gitti ama dedi emin ejder koyalim babasinin adi emin tabi dedim yani sonucta kimlikte öyle olur ejder deriz yada o ne isterse onu kullanir . Kv ye söyledik bu bi olay oldu sorma olurmu öyle falan diye birde kp isminin basinda bide mehmet var ama herkez emin der kv bile .Neyse kp darilmis kv darilmis bi ara gelmediler falan bize esimde kizdi koyuyoz iste neyin derdi falan diye anlamadik biz yani koydugumuz halde problem yasadik ve yasiyoruzda oglumun kurabiyesinin üstüne ismini yazdircaktim yazdiramadim hastanede sorun cikmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?