Geçmiş olsun canım. Şimdi ne desem yalan olur. Çok net hatırlamıyorumsanki nazlıedamın 34 ya da 35 ti gibi hatırlıyorum. Belki daha net hatırlayan vardır. Çok sağol ben de 34.haftadayım ilacı kesti doktor bu hafta sancım olursa hastaneye gidicekmişiz,risk kalmadı artık dedi ama merak ettim küvezde mi kaldı bebekleri eve mi gittiler diye
Varsa yardımcı olacak kimseler iyi bari. Sen çok yormamaya çalış kendini.inşallah o arada gelmez:) artık yardımcılar sağolsun napalım benide stres basıyor:)
O konuyu hic sormambizimde oglumuz olucak ayni konu bizdede mevcut bu zorlancak birsey asla degildir bence.Bizde bide ne oldu biliyormusun biz daha yeni evliyke kararlastirdik erkek olursa esim kiznolursa ben koycaktim ismi, hamile kaldim erkek oldugunu ögrendik esim ejder olsun dedi benimde xok hosuma gitti ama dedi emin ejder koyalim babasinin adi emin tabi dedim yani sonucta kimlikte öyle olur ejder deriz yada o ne isterse onu kullanir . Kv ye söyledik bu bi olay oldu sorma olurmu öyle falan diye birde kp isminin basinda bide mehmet var ama herkez emin der kv bile .Neyse kp darilmis kv darilmis bi ara gelmediler falan bize esimde kizdi koyuyoz iste neyin derdi falan diye anlamadik biz yani koydugumuz halde problem yasadik ve yasiyoruzda oglumun kurabiyesinin üstüne ismini yazdircaktim yazdiramadim hastanede sorun cikmasin diye
ana kucağının markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim?
off yaa insanın hevesini kursağına tıkıolar senin kiler bulmuş burumsuolar resmen okadar da diil yaabende kaı süsü yaptırcaktım isimli yaptırmıcam artıkk ben istemiorum daha evlenmeden önce sölemiştim koymam diye şimdi eşşim ailesine karşı üzülüo diye canım sıkılıo benimde ama istemiorum behçet olsun bebeğimin adı kendileri 2 oğullarına da istedikleri isimleri koymuşlar şimdi bizden bekliolar anlamadım insan utanır nasıl mantık
Geçmiş olsun canım. Şimdi ne desem yalan olur. Çok net hatırlamıyorumsanki nazlıedamın 34 ya da 35 ti gibi hatırlıyorum. Belki daha net hatırlayan vardır. Çok sağol ben de 34.haftadayım ilacı kesti doktor bu hafta sancım olursa hastaneye gidicekmişiz,risk kalmadı artık dedi ama merak ettim küvezde mi kaldı bebekleri eve mi gittiler diye
Nazli eda yi biliyorum bir müddet hastanede kaldi enfeksyon sebebiyleydi sanirim tam bilmiyorum ama bugün bebegini almaya gitti takip et bugün yarin yazar ona direkmsorarsin umarim problem yasamazsin hayirlisiyla
Nazli eda yi biliyorum bir müddet hastanede kaldi enfeksyon sebebiyleydi sanirim tam bilmiyorum ama bugün bebegini almaya gitti takip et bugün yarin yazar ona direkmsorarsin umarim problem yasamazsin hayirlisiyla
Kizlar
Bana sağlık ocağindaki ebem dogum olduktan sonra orda bebegin topuk kanini almasinlar, biz zaten alacaz almak zorundayiz, iki kere alinmis olmasin dedi,bebek açısından.
Boyle birsey bilen varmi napiim
ilki hastanede alınıyor ikincisi sağlık ocağında diye biliyorum ben. Dğerler karşılaştırılıyor sanırım. Hstane sonuçları sağlık ocağına gönderiyor.
Kızlar aranızda erken doğum yapan oldu mu?
Canım bildiğim kadarıyla şu an 37 yaşındasın ve eylül doğumlu olduğun için çin takvimine göre yaş hesaplarken bu yaşına +1 ekleyip 38 e bakacaksın.
ben tam 36 haftamda dogum yaptım canım
Oy anam oy, nasil gececek bu son haftalar.. Midem dunyalari yemisim gibi sis. Kizlar bi de 2-3 gundur benim gogus uclarim resmen sizlayarak aciyor. Bi de hamileligimin 5. Ayinda falan boyle olmustu. İcten yaniyor sanki memisler...
Cok sukur canlar.biz artik evimizdeyizzz...suan misil misil uyuyor ve ben onu izliyorum:):):) herkes saglikla sihatle hayirla kucagina alsin insallah...
Kızlar aranızda erken doğum yapan oldu mu?
Cok sukur canlar.biz artik evimizdeyizzz...suan misil misil uyuyor ve ben onu izliyorum:):):) herkes saglikla sihatle hayirla kucagina alsin insallah...
ilki hastanede alınıyor ikincisi sağlık ocağında diye biliyorum ben. Dğerler karşılaştırılıyor sanırım. Hstane sonuçları sağlık ocağına gönderiyor.
36 ve sonrası için normal diyorlar inşallah durur benimki de o kadar,suyun mu gelmişti nasıl oldu
Bi de niye aliniyor bu kan, onu hic sormadim ebeye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?