2014 Şubat Anneleri

inşallah o arada gelmez:) artık yardımcılar sağolsun napalım benide stres basıyor:)
Varsa yardımcı olacak kimseler iyi bari. Sen çok yormamaya çalış kendini.

Herkes ayrı bi cins arkadaş. Daha ne istiyorlarmış yav?

Sen hic karisma esinlenevde konus ama onlar bilmesin istemedigini ogullarina kirilsalar bile sonucta kendi cocuklar aralari düzelir senle olursa kötü.Esin ne diyo o danarada kalmistir simdi 2 isim koyun bari ne diyim siz istediginiz gibi hitap edersiniz yani ne bileyim cok ilginc bi konu ama ugrasiyoz iste...

Nazli eda yi biliyorum bir müddet hastanede kaldi enfeksyon sebebiyleydi sanirim tam bilmiyorum ama bugün bebegini almaya gitti takip et bugün yarin yazar ona direkmsorarsin umarim problem yasamazsin hayirlisiyla

Benimkinde bir neden yok dedi doktor sadece çok aşağıda taşıyordum kanala mı indi acaba diye kendi kendime düşünüyorum,amin inşallah hayırlısıyla alabilelim kucağımıza

Kizlar
Bana sağlık ocağindaki ebem dogum olduktan sonra orda bebegin topuk kanini almasinlar, biz zaten alacaz almak zorundayiz, iki kere alinmis olmasin dedi,bebek açısından.
Boyle birsey bilen varmi napiim

Kizlar
Bana sağlık ocağindaki ebem dogum olduktan sonra orda bebegin topuk kanini almasinlar, biz zaten alacaz almak zorundayiz, iki kere alinmis olmasin dedi,bebek açısından.
Boyle birsey bilen varmi napiim

ilki hastanede alınıyor ikincisi sağlık ocağında diye biliyorum ben. Dğerler karşılaştırılıyor sanırım. Hstane sonuçları sağlık ocağına gönderiyor.

Canım bildiğim kadarıyla şu an 37 yaşındasın ve eylül doğumlu olduğun için çin takvimine göre yaş hesaplarken bu yaşına +1 ekleyip 38 e bakacaksın.

tesekkur ederım canım.bır arkadasda bana 39 yasına bakacaksın dedı.aman vallahı ınsanın kafasını karıstırıyor bu konular.herseyın hayırlısı olsun hakkımızda

Cok sukur canlar.biz artik evimizdeyizzz...suan misil misil uyuyor ve ben onu izliyorum:):):) herkes saglikla sihatle hayirla kucagina alsin insallah...

Oy anam oy, nasil gececek bu son haftalar.. Midem dunyalari yemisim gibi sis. Kizlar bi de 2-3 gundur benim gogus uclarim resmen sizlayarak aciyor. Bi de hamileligimin 5. Ayinda falan boyle olmustu. İcten yaniyor sanki memisler...

Ben az yiyebiliyorum ama midem cok sisiyo bide bebisim baski yapiyo agriyo sonra bulaniyo ins.hayirlisizyla gecer son haftalr 15 gun kaldi sayilir bakalim

Cok sukur canlar.biz artik evimizdeyizzz...suan misil misil uyuyor ve ben onu izliyorum:):):) herkes saglikla sihatle hayirla kucagina alsin insallah...

Selam sağlıklı büyütürsün inşallah bebeğini,erken doğum yapmışsın sanırım,benim de öyle bir riskim var da kaçıncı haftanda oldu ve nasıl oldu söyleyebiir misin

Kızlar aranızda erken doğum yapan oldu mu?

Ben varim canim.34+3 te dogum yaptim.gecen carsamba sabahi.2.170 gr dogdu kizim.hemen kuveze aldilar solunum destegi vardi vede enfeksiyon.solunum u hemen duzeldide enfeksiyon icin tuttular.suan evimizdeyiz cok sukur...

36 ve sonrası için normal diyorlar inşallah durur benimki de o kadar,suyun mu gelmişti nasıl oldu

benım aslında ogun yanı 13 nisan gunu kontrol gunumdu.ama ogun sabah bırden kanama geldı.hemen hastaneye kostuk.doktor nstey bagladı ve artık almamız gerekıyor dedı.kuveze falan hıcbıseye gerek kalmadı cok sukur.o kanama bende bır hafta öncesınde yıne olmustu ozaman bekleyeleım demıstı doktorum.ama ıkıncı defa olunca aldılar sezeryanla

Bi de niye aliniyor bu kan, onu hic sormadim ebeye)

okan ıkı defa alınıyor canım.bebekte bır sorun olup olmadıgı cıkıyor ortaya.allah korusun genetık falan bısey varmı anlasılıyor.ama cok sukur herkesde ıyı cıkıyor yanı korkulacak bısey degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…