Selam sağlıklı büyütürsün inşallah bebeğini,erken doğum yapmışsın sanırım,benim de öyle bir riskim var da kaçıncı haftanda oldu ve nasıl oldu söyleyebiir misin
Ben varim canim.34+3 te dogum yaptim.gecen carsamba sabahi.2.170 gr dogdu kizim.hemen kuveze aldilar solunum destegi vardi vede enfeksiyon.solunum u hemen duzeldide enfeksiyon icin tuttular.suan evimizdeyiz cok sukur...
Bi de niye aliniyor bu kan, onu hic sormadim ebeye)
benım aslında ogun yanı 13 nisan gunu kontrol gunumdu.ama ogun sabah bırden kanama geldı.hemen hastaneye kostuk.doktor nstey bagladı ve artık almamız gerekıyor dedı.kuveze falan hıcbıseye gerek kalmadı cok sukur.o kanama bende bır hafta öncesınde yıne olmustu ozaman bekleyeleım demıstı doktorum.ama ıkıncı defa olunca aldılar sezeryanla
Saglicakla buyutun bi bilgim yok erken dogummu zamnindami normal mi
Suyum geldi canim.bebegimede kirli kan gitmeye baslamisti.dr um hemen almamiz gerek riski var kaybederiz yoksa dedi.aldilar.iyiki de almislar dr um disarda kolay buyur boyle kaybederiz dedi.sukurki simdi evdeyiz....
Çok şükür kavuşmuşsun bebeğine canım,suyun mu geldi neden erken gelmiş?
Benim 30.haftada sancılarım başladı şu an 34+2 yim nidilat kullandım ilaçla bu haftaya kadar geldik çok şükür ama bu hafta ilacı kesti doktor ne olucak bilmiyorum rahim de açılmadığı için almıyor doktor.
Enfeksiyon doğunca mı çıktı kızında yoksa enfeksiyon mu erken doğuma neden olmuş
Anladım canım çok geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun önemli olan o bırakıp gitmek hastnede çok zor olmuştur eminim
Sütün geldi mi peki erken doğum etkiledi mi
Bende ki enfeksiyon ona gecmis.ve suyum sizdikcada enfeksiyon almaya devam etmis.36 binle dunya ya geldi.hemen ilaca basladilar.benimde biraz sancim olmustu nidilat vermisti ama ben icmedim.daha oncede erken dogum oldugu icin dr um onceden ciger gelistirici igne vurmaya baslamisti.ilk kizimida 33+4 te dunya ya getirdim.onu tansiyondan.bu kizimda enfeksiyondan erken dogdu...
Sutu etkilemiyorki erken yada zamaninda dogum.sadece sezeryanda 3 gunu buluyor sutun gelmesi.ama suan geldi cok sukur..
kizlar dogum yapanlar var sanirim gozunuzaydin yavrularinizi saglikla buyutun benim oglumda hala donmemis 38. Haftadayiz umudum kalmadi artik donmez sanirim sezeryan yolu gorundu bize hepimize saglikli dogumlar
kızlar ya gecenlerde göğüs ucumdaki et beninden bahsetmiştim göğsümle aynı renk ve kırık bi pirinç kadardı şimdi aklıma geldi bi baktım kahverengiye dönmüş ve büyümüş mercimek gibi olmuş ya bu ne ki böyle niye böyle oldu acaba.. perşembe günü randevum var dr.uma göstercem acaba cildiyeye de gitsem mi düşer mi ki kendiliğinden yada alırlar mı bi zararı olur mu acaba... :18:
Olsun kızı erkeği yok bence kardeş olsun da onemli olan birbirleri arasındaki iletişim ve bağlılık inşallah ilerde çok iyi anlaşırlar.. Benim de 2 oğlum olacak kısmetse :) hayırlı evlat olsunlar da.. Benim de karnım uzun süre kaldı bir türlü inmedi doktorum kuşak korse vs de taktırmadı gerek yok dedi. Sonra ben pilates yaptım ve karın kaslarımı kuvvetlendirdim hiç karnım kalmamıştı. Şimdi bakalım nasıl olacak karın kasları kuvvetli olursa geri toplaması daha kolay oluyormuş göreceğiz bakalım:)
tesekkur ederım canım.bır arkadasda bana 39 yasına bakacaksın dedı.aman vallahı ınsanın kafasını karıstırıyor bu konular.herseyın hayırlısı olsun hakkımızda
resmen sürünerek geldim okuldan kızlar
Canım sakın korkma bana bi arkadasım dedi o noktaları sakınnkoparma o noktalar sutun dışarı akmasını engelliyormuş ve bebek sutu çektikçe o noktalar beyne sut uretmesi gerektiği uyarısını veriyormuş sen gene sorda doktora
Anladım canım senin zamanın iyiymiş 36.hafta bence çok iyi,inşallah benimki de durur en azından o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?