2014 Şubat Anneleri

Selam sağlıklı büyütürsün inşallah bebeğini,erken doğum yapmışsın sanırım,benim de öyle bir riskim var da kaçıncı haftanda oldu ve nasıl oldu söyleyebiir misin

Suyum geldi canim.bebegimede kirli kan gitmeye baslamisti.dr um hemen almamiz gerek riski var kaybederiz yoksa dedi.aldilar.iyiki de almislar dr um disarda kolay buyur boyle kaybederiz dedi.sukurki simdi evdeyiz....

Ben varim canim.34+3 te dogum yaptim.gecen carsamba sabahi.2.170 gr dogdu kizim.hemen kuveze aldilar solunum destegi vardi vede enfeksiyon.solunum u hemen duzeldide enfeksiyon icin tuttular.suan evimizdeyiz cok sukur...

Çok şükür kavuşmuşsun bebeğine canım,suyun mu geldi neden erken gelmiş?
Benim 30.haftada sancılarım başladı şu an 34+2 yim nidilat kullandım ilaçla bu haftaya kadar geldik çok şükür ama bu hafta ilacı kesti doktor ne olucak bilmiyorum rahim de açılmadığı için almıyor doktor.
Enfeksiyon doğunca mı çıktı kızında yoksa enfeksiyon mu erken doğuma neden olmuş

Bi de niye aliniyor bu kan, onu hic sormadim ebeye)

bazı hormonlara bakılıyor diye biliyorum. zeka geriliği şüphesi var mı falan diye zira arkadaşın bebeği için ilk başta hormonlar yüksek çıktı ikincisinde normal çıktı sorun yok dendi. Yani gereksiz yere iki kez kan alınmıyor. Biri doğar doğmaz olmak üzere iki kez yapılıyor testler

Anladım canım senin zamanın iyiymiş 36.hafta bence çok iyi,inşallah benimki de durur en azından o zamana kadar

Suyum geldi canim.bebegimede kirli kan gitmeye baslamisti.dr um hemen almamiz gerek riski var kaybederiz yoksa dedi.aldilar.iyiki de almislar dr um disarda kolay buyur boyle kaybederiz dedi.sukurki simdi evdeyiz....

Anladım canım çok geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun önemli olan o bırakıp gitmek hastnede çok zor olmuştur eminim
Sütün geldi mi peki erken doğum etkiledi mi

Bende ki enfeksiyon ona gecmis.ve suyum sizdikcada enfeksiyon almaya devam etmis.36 binle dunya ya geldi.hemen ilaca basladilar.benimde biraz sancim olmustu nidilat vermisti ama ben icmedim.daha oncede erken dogum oldugu icin dr um onceden ciger gelistirici igne vurmaya baslamisti.ilk kizimida 33+4 te dunya ya getirdim.onu tansiyondan.bu kizimda enfeksiyondan erken dogdu...

Midem geberiyo yanmaktan. gece boyunca yandı zaten uyandırdı hala devam ediyor. Hurafeler doğru çıksa da sırma saçlı bir oğlum olsa bari en azından boşa yanmamış olur midem

Anladım canım çok geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun önemli olan o bırakıp gitmek hastnede çok zor olmuştur eminim
Sütün geldi mi peki erken doğum etkiledi mi

Sutu etkilemiyorki erken yada zamaninda dogum.sadece sezeryanda 3 gunu buluyor sutun gelmesi.ama suan geldi cok sukur..

Sutu etkilemiyorki erken yada zamaninda dogum.sadece sezeryanda 3 gunu buluyor sutun gelmesi.ama suan geldi cok sukur..

Evet bize de yaptılar iki iğne akciğer gelişimi için.
İlk gebelikler erken olunca ikinciyi de etkiliyormuş,sütü merak ediyordum ben de az mı gelir ya da geç mi gelir diye
Çok soru sordum ama sızıntın nasıl oldu ne kadardı,anlayabildin mi?doktor dün baktı suyun iyi dedi ama sızıntıyı nasıl görüyorlar ki

kızlar ya gecenlerde göğüs ucumdaki et beninden bahsetmiştim göğsümle aynı renk ve kırık bi pirinç kadardı şimdi aklıma geldi bi baktım kahverengiye dönmüş ve büyümüş mercimek gibi olmuş ya bu ne ki böyle niye böyle oldu acaba.. perşembe günü randevum var dr.uma göstercem acaba cildiyeye de gitsem mi düşer mi ki kendiliğinden yada alırlar mı bi zararı olur mu acaba... :18:

Kizlar dogum yapanlar var sanirim gozunuzaydin yavrularinizi saglikla buyutun benim oglumda hala donmemis 38. Haftadayiz umudum kalmadi artik donmez sanirim sezeryan yolu gorundu bize hepimize saglikli dogumlar

kizlar dogum yapanlar var sanirim gozunuzaydin yavrularinizi saglikla buyutun benim oglumda hala donmemis 38. Haftadayiz umudum kalmadi artik donmez sanirim sezeryan yolu gorundu bize hepimize saglikli dogumlar

bende dönmedidiye üzülüyorum 30. Haftalarda dönmesi lazımdı şimdi yerleri dar dönemez gb geliyo ama görümcem 41 haftalık dogurdu ve son 3. Günde dönmüş myani normal yaptı ve 2 avazda dogurmuştu tabi o ana kadar 2 kere dogum sancısı cekip eve postalandı en son suni sancıyla dogurdu ama dogumaneye girmesiyle dogurması bir olmuştu onunla teselli oluyorum yoksa etrafımdaki herkezin 30. Aya kadar dönmüş doktorumda şuan dogsa sezeryan olur ama son ana kadarda dönebilir diyo bakalım hayırlısı allahtan normal dogum isterim ama olmazsada saglıkla gelsin bebeğim

Canım sakın korkma bana bi arkadasım dedi o noktaları sakınnkoparma o noktalar sutun dışarı akmasını engelliyormuş ve bebek sutu çektikçe o noktalar beyne sut uretmesi gerektiği uyarısını veriyormuş sen gene sorda doktora

Bana da doktorum taktırmamıştı, kan dolaşımını azaltıyor filan demişti...geçende de doğum yağmış bi arkadaşım evindeyken karnında kum torbası vardı
Ufak birşey şimdi aklıma geldi :) acaba o işe yarar mı, iyi midir değil midir

tesekkur ederım canım.bır arkadasda bana 39 yasına bakacaksın dedı.aman vallahı ınsanın kafasını karıstırıyor bu konular.herseyın hayırlısı olsun hakkımızda

Valla sonuçta allahın dediği olacak. O yüzden dediğin gibi hayırlısı diyelim:)

resmen sürünerek geldim okuldan kızlar

Oy kıyamam sana sen ne zaman ayrılıyordun canım izne?

yok zaten kopartmam korkarım böyle şeyleri kurcalamaya ama bu sonradan oluştu bildiğimiz et beni.. göğüs ucumun hemen yanında bebek emerken kopuverir gibi geliyo sallanıyo... cok acayip bişey ya perşembe olsa da dr.uma göstersem...:26:

Anladım canım senin zamanın iyiymiş 36.hafta bence çok iyi,inşallah benimki de durur en azından o zamana kadar

hayırlısı olsun saglıkla alın kucagınıza hepınızde canım.korkma kafanı boyle seylere takma sakın.stresten uzak durmak lazım bu donemler.cunku benım uzuntuden kanama geldı cok streslı bır zamanımdı.çok uzulmustum.tabıkı yuce rabbımın takdırı hersey.ama cok sakin ve rahat olmanız lazım artık.cunku hersey tetıklıyor dogumu bıranda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…