aranızda kimsede yok mu bacak arası ağrısı ??
ben varım canım 2 yandaki kemik çok ağrıyo
Kum torbasını ilk kez duydum ne işe yarıyormuş ki acaba?Bana da doktorum taktırmamıştı, kan dolaşımını azaltıyor filan demişti...geçende de doğum yağmış bi arkadaşım evindeyken karnında kum torbası vardı
Ufak birşey şimdi aklıma geldi :) acaba o işe yarar mı, iyi midir değil midir
Valla sonuçta allahın dediği olacak. O yüzden dediğin gibi hayırlısı diyelim:)
Oy kıyamam sanasen ne zaman ayrılıyordun canım izne?
aranızda kimsede yok mu bacak arası ağrısı ??
bugün okulda birkaç kız öğrencimin bana yazdığı mektup ve mkt ye aldıkları hediye beni çok duygulandırdı.iyiki öğretmenim dedim bu güzel duygular karşısında
Eki Görüntüle 932684
Eki Görüntüle 932685
Slm cnm olmaz mı ya o iki kemik varya resmen ayrılıo geceleri yastıksız yatamaz oldum iyice :)
bende dönmedidiye üzülüyorum 30. Haftalarda dönmesi lazımdı şimdi yerleri dar dönemez gb geliyo ama görümcem 41 haftalık dogurdu ve son 3. Günde dönmüş myani normal yaptı ve 2 avazda dogurmuştu tabi o ana kadar 2 kere dogum sancısı cekip eve postalandı en son suni sancıyla dogurdu ama dogumaneye girmesiyle dogurması bir olmuştu onunla teselli oluyorum yoksa etrafımdaki herkezin 30. Aya kadar dönmüş doktorumda şuan dogsa sezeryan olur ama son ana kadarda dönebilir diyo bakalım hayırlısı allahtan normal dogum isterim ama olmazsada saglıkla gelsin bebeğim
benim o kemikler bi acayip çatı muayenesini bekliyorum merakla.çünkü tek taraflı acıyor 16.haftadan beri sağa sola dönme,yürümek kalkarken oyyyyy oyyyy.benimki tek taraflı mı açıldı acep
çok güzel bişey ya ne kadar tatlı düşünceli kızlarmış çok hoş bi hareket gerçekten
ben kızımı 35+0 da doğurdum, 2340 gr doğdu, ciğer egliişimi iyi olduğu için hiç küvözde kalmadı, direk kucağıma verdiler yavrumu, gelişimi de yaşıtları ile aynı, tabi prematüre olunca biraz dahahassas davrnamak gerekiyor ama çabuk toparlanıyor, hiç korkmana gerek yok, erken doğum riskim var benim de, 35. haftada bari doğsa diye dua ediyorum, korkulacak panik yapacak haftaları çoktaaan geride bıraktık. İnşallah sağ salim kucağımzıa alırız.
Lip göremedim seni bu aralar.Gözün aydin yolunda demek hersey bende pzt görücem insallah bebisimi ben hamile kaldigimdan berin15 te bir gittik dr a simdi bu son kontrol olcak kismetse
kızlar benim bebekte dönmemiş hala..dua edin lütfenilki normaldi,ikinciside normal doğum olsun istiyorum..
kızlar benim bebekte dönmemiş hala..dua edin lütfenilki normaldi,ikinciside normal doğum olsun istiyorum..
resmen sürünerek geldim okuldan kızlar
bugün okulda birkaç kız öğrencimin bana yazdığı mektup ve mkt ye aldıkları hediye beni çok duygulandırdı.iyiki öğretmenim dedim bu güzel duygular karşısında
Eki Görüntüle 932684
Eki Görüntüle 932685
cuma günü son kuzum ama bebelerim üzülüyor yaaa kıyamıyorum onlara
Oyyy kıyamam ben onlara yaa, ne güzel düşünmüşler. İnsan cidden duygulanıyor. Ben de dün aynı şekilde öğrencim diyebileceğim birinden hediye aldım. Kızıma atkı bere örmüş. Çok düşünceliler ya. İnsan ayrı bir duygulanıyor:) az kalmış senin. Onlar da duygusala bağlayınca böyle sonuçlar çıkmış demek ortaya:)bugün okulda birkaç kız öğrencimin bana yazdığı mektup ve mkt ye aldıkları hediye beni çok duygulandırdı.iyiki öğretmenim dedim bu güzel duygular karşısında
Eki Görüntüle 932684
Eki Görüntüle 932685
Ben de yok hiç acı falan. Acaba açılmıyor mu kibenim o kemikler bi acayip çatı muayenesini bekliyorum merakla.çünkü tek taraflı acıyor 16.haftadan beri sağa sola dönme,yürümek kalkarken oyyyyy oyyyy.benimki tek taraflı mı açıldı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?