2014 Şubat Anneleri

Kum torbasını ilk kez duydum ne işe yarıyormuş ki acaba?

bugün okulda birkaç kız öğrencimin bana yazdığı mektup ve mkt ye aldıkları hediye beni çok duygulandırdı.iyiki öğretmenim dedim bu güzel duygular karşısında

Son düzenleme:
Slm cnm olmaz mı ya o iki kemik varya resmen ayrılıo geceleri yastıksız yatamaz oldum iyice :)

benim o kemikler bi acayip çatı muayenesini bekliyorum merakla.çünkü tek taraflı acıyor 16.haftadan beri sağa sola dönme,yürümek kalkarken oyyyyy oyyyy.benimki tek taraflı mı açıldı acep

34+1 olduk. Donmedi oglusum. Yeri dar donemeyecek herhalde.. Degisik tavsiyeler var emekleme falan gibi. Doktorum sadece yuruyus ve sola yatmayi oneriyor.
Sizin denediginiz yontemler varmi?

NazliEdam Sabaha alinacak bebegim diyordun 6 gunluk olmus bile:) Evinede hosgelmis:)

benim o kemikler bi acayip çatı muayenesini bekliyorum merakla.çünkü tek taraflı acıyor 16.haftadan beri sağa sola dönme,yürümek kalkarken oyyyyy oyyyy.benimki tek taraflı mı açıldı acep

Benmde haftaya muayenem bakalım ne dicem Dr iki taraf birden ağrıo hayırlısı olsun inş

Merhabalar bende agri diiil de aciyor. Cok fena ozellikle oturdugum yerden kalkinca yatakta donmek iskence ve 28. Haftadan beri bu boyle.bebek baski yspiyormus ondan olabilir dedi doktor.Allah yardimcimiz olsun
Bu arada ben lisede ogretmenim. 32. Haftada aldigimiz raporu okul mudurume teslim ettim ama o napiyor surec ne hani takip etmem bi durum var mi.cunku mudutumun de bilgisi yok bu durumlardan(

teşekkür ederim canım çok güzel moral verdin benimde zaten erken doğum riskim vardı dikkat ede ede bu zamana geldik işte sende dikkat et canım hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim

Lip göremedim seni bu aralar.Gözün aydin yolunda demek hersey bende pzt görücem insallah bebisimi ben hamile kaldigimdan berin15 te bir gittik dr a simdi bu son kontrol olcak kismetse

Canim selam evde giremiorum ne yazik ki.aksamlari esimin telefon undan giriyorum ancak. Sen de guzel haber ler alirsin inşallah pzt. Kib

kızlar benim bebekte dönmemiş hala..dua edin lütfen ilki normaldi,ikinciside normal doğum olsun istiyorum..

resmen sürünerek geldim okuldan kızlar

Sürünerek gelmişsin ama bak ne kadar güzel hatıraların olmuş hajım ne mutlu sana

kızlar benim bebekte dönmemiş hala..dua edin lütfen ilki normaldi,ikinciside normal doğum olsun istiyorum..

Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah döner bebiş

Nazlıedam canım çok sevindim inan bebişini evinize getiriyor olmanıza Allah bir daha göstermesin hastane yollarını inşallah

cuma günü son kuzum ama bebelerim üzülüyor yaaa kıyamıyorum onlara

Oyyy kıyamam ben onlara yaa, ne güzel düşünmüşler. İnsan cidden duygulanıyor. Ben de dün aynı şekilde öğrencim diyebileceğim birinden hediye aldım. Kızıma atkı bere örmüş. Çok düşünceliler ya. İnsan ayrı bir duygulanıyor:) az kalmış senin. Onlar da duygusala bağlayınca böyle sonuçlar çıkmış demek ortaya:)

Ben de yok hiç acı falan. Acaba açılmıyor mu ki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…