tatlım beninde karnım aşağıda bir haftadır.ben öğretmenim cuma izne ayrılıyorum ayın 27 sinde nasipse sezeryan olacağım
Herkese gunaydin. Nasilsiniz bakalim. Bebek telsizi arastiriyorum da sizin de fikirlerinizi almak istedim. http://www.e-bebek.com/weewell-bebek-telsizi-800m-lcd-ekran-2-kanal_WEE-57851. Buna bakiyorum da kullanan var mi? Cizirti filan yapiyor mu?:44:
dün gece gene tuhaf bi rüya gördüm... dünyayı zombiler basmış böle hani filimlerde olurya yavaş yavaş hareket ediyolar felan neyse bende hastanedeyim dogum yapıyorum kızımı doguruyorum negüzel bikere emziriyorum götürüyolar bebek odasına sonra emzirme odasındayım 4 kadınız onların bebekleri gelmiş emziriyola rben bekliyorum.. neyse benimkini getiriyolar anam görümcemin büyük oglu böle şaşkın şaşkın bakıyorumdiyo hemşire hadi emzir oğlunu diyorum benim kızım vardı hem bu kocaman 5 yaşında çocuk diyo hemşire hadi emzir zmanın bitiyo anam emzirmeye çalışıyorum ahmet keremde diyo benim karnım tok ben meme emmem ben pilav yedim diyo ay çıldırcam kadınalrda diyo senin ki ne kadarlık diyorum 1 haftalık mkadın diyo ne bi haftalık mı maşallah kocaman diyolar töbe töbe ya delirmemek mümkün değil şaka gb ya abuk subuk rüyalar
Canım aldığım hafta idareye teslim ettim dosyama koydular sadece sanırım doğumdan sonra işlenecekmiş öyle söylediler...Merhabalar bende agri diiil de aciyor. Cok fena ozellikle oturdugum yerden kalkinca yatakta donmek iskence ve 28. Haftadan beri bu boyle.bebek baski yspiyormus ondan olabilir dedi doktor.Allah yardimcimiz olsun
Bu arada ben lisede ogretmenim. 32. Haftada aldigimiz raporu okul mudurume teslim ettim ama o napiyor surec ne hani takip etmem bi durum var mi.cunku mudutumun de bilgisi yok bu durumlardan(
Hayırlı haberlerle gel inş
gnaydın kızlarrr
ve ben sol şiş bacağım sizi öpüyorrr
taubeciğim güzel haberlerle gel kuzummm
Kızlar dr bebeğime 2.277 dedi kilosu az kafası küçük dedi acaba kafası kanalamı girdi ki dedi ya dr görmesi lazım değil mi bide doğum tarihimi taa 1 marta attı:) şaka gibi
Hülyacım nasılsın...slm biz geldikk doktordan suan hersey yolundaa kizim normal dogum pozisyonuns girmis bi mani olmasa normal dogum yapicam nst te sancim cikmadi..kizim 2434 gr olmus...herzamanki gibi yüzünü bize gösrermedii...insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz...
Canım aldığım hafta idareye teslim ettim dosyama koydular sadece sanırım doğumdan sonra işlenecekmiş öyle söylediler...
Hülyacım nasılsın...
Maşallah senin minik kuzun büyümüş az kalmış doğumunada...
Nekadar korkuyodun erken doğum olucak yada yolunda gitmiycek diye bazı şeylerin bak Allahın izniyle herşey çok güzel gidiyo...
İsmine karar verdinizmi
ne kadar saçma şeyler söylemş öyle düşün dur şimdi
Hayırlısıyla doğsunda isim bulunurcanim benim cok sagol bugùnleride görmek varmis evet teyzesii doguma cok az kaldi ...halen kizima bi isim bulamadikk..canim benim sen nasilsin artik görüsemiyoruz diyet isii ve tedavi isi ne oldu..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin...
Hayırlısıyla doğsunda isim bulunur
Bizim topik dağıldı canım böyle takip ediyorum sizi :)
Doktorum en son kilo ver gel dedi diyeti geçen hafta yapamadım aldım hemen bugün tekrardan silkelenip başladım...
Amiinn inşallah Rabbim o duyguyu banada yaşattırır...
Hepinize kolay doğumlar diliyorum sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?