2014 Şubat Anneleri

Bizde dün doktora gittik 37miz doldu raporumuzu aldik darısı tüm çalışanların basina allah kolaylık versin... 2.kez nst ye girdik 1 kasilma cikti ama doktor onemsemedi normal herhalde 3gun sonra bir daha cagirdi...bebis dogum kanalina girmemis bu aralarda girmesi lazım dedi dogum sekli belli degil cok kararsizim?

dün gece gene tuhaf bi rüya gördüm... dünyayı zombiler basmış böle hani filimlerde olurya yavaş yavaş hareket ediyolar felan neyse bende hastanedeyim dogum yapıyorum kızımı doguruyorum negüzel bikere emziriyorum götürüyolar bebek odasına sonra emzirme odasındayım 4 kadınız onların bebekleri gelmiş emziriyola rben bekliyorum.. neyse benimkini getiriyolar anam görümcemin büyük oglu böle şaşkın şaşkın bakıyorum diyo hemşire hadi emzir oğlunu diyorum benim kızım vardı hem bu kocaman 5 yaşında çocuk diyo hemşire hadi emzir zmanın bitiyo anam emzirmeye çalışıyorum ahmet keremde diyo benim karnım tok ben meme emmem ben pilav yedim diyo ay çıldırcam kadınalrda diyo senin ki ne kadarlık diyorum 1 haftalık mkadın diyo ne bi haftalık mı maşallah kocaman diyolar töbe töbe ya delirmemek mümkün değil şaka gb ya abuk subuk rüyalar

Herkese selam ,

Bende bu cuma izne çıkıyorum artık , gün saymak yordu ay :) Sonrasında artık bekleyeceğiz bakalım ne zaman gelcek minik kızım

Arkadaşım oğlum 1,5 yaşında bu telsiz bizim hayatımızı kurtardı, sesi daha net olan modeller var ama bu da çocuğun en ufak bir hareketinde uyarı veriyor. Sadece deneme yapıldığı zamanlarda diğer odada konuşulanlar çok net anlaşılmıyor. Bu da aslına bakarsan iyi bir özellik:)))) Çok kullanılan bir model olduğu için bazen diğer dairelerdeki sinyalleri de alabiliyor, ancak iki kanallı olduğu için bizim işimizi gören bir kanal oldu hep. Kısaca tavsiye ederim.

Doğum psikolojisi işte. Ama çok komikmiş rüyan. Baya güldüm...

slm biz geldikk doktordan suan hersey yolundaa kizim normal dogum pozisyonuns girmis bi mani olmasa normal dogum yapicam nst te sancim cikmadi..kizim 2434 gr olmus...herzamanki gibi yüzünü bize gösrermedii...insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz...

Bebek telsiziyle ilgili komik bir anımız var bizim. Bir kere evin içinde 2 kişi konuşuyor. Bunlar kim diye korkuyla kalkınca anladım ki telsizden geliyor ses. Üst komşunun telsiz telefonunu çekmiş meğer bizim telsiz. Hem korkmuş hem gülmüştük...

Kızlar dr bebeğime 2.277 dedi kilosu az kafası küçük dedi acaba kafası kanalamı girdi ki dedi ya dr görmesi lazım değil mi bide doğum tarihimi taa 1 marta attı:) şaka gibi

Canım aldığım hafta idareye teslim ettim dosyama koydular sadece sanırım doğumdan sonra işlenecekmiş öyle söylediler...

Kızlar dr bebeğime 2.277 dedi kilosu az kafası küçük dedi acaba kafası kanalamı girdi ki dedi ya dr görmesi lazım değil mi bide doğum tarihimi taa 1 marta attı:) şaka gibi

ne kadar saçma şeyler söylemş öyle düşün dur şimdi

Hülyacım nasılsın...
Maşallah senin minik kuzun büyümüş az kalmış doğumunada...
Nekadar korkuyodun erken doğum olucak yada yolunda gitmiycek diye bazı şeylerin bak Allahın izniyle herşey çok güzel gidiyo...
İsmine karar verdinizmi

canim benim cok sagol bugùnleride görmek varmis evet teyzesii doguma cok az kaldi ...halen kizima bi isim bulamadikk..canim benim sen nasilsin artik görüsemiyoruz diyet isii ve tedavi isi ne oldu..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin...

Hayırlısıyla doğsunda isim bulunur
Bizim topik dağıldı canım böyle takip ediyorum sizi :)
Doktorum en son kilo ver gel dedi diyeti geçen hafta yapamadım aldım hemen bugün tekrardan silkelenip başladım...
Amiinn inşallah Rabbim o duyguyu banada yaşattırır...
Hepinize kolay doğumlar diliyorum sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah

canim hayirlisi insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..sizleri cok özledim allah gönlünüze göre versin...dogum yaparsam sizlere haber veririm..insallah sende bize hamilelik müjdesini verirsin...

Selam kizlar....minislerini gorenler olmus.gozunuz aydin diyorum.

Nazliedam yavruna kavusmussun.seninde gozun aydin.Allahim bir dahaa hic ayirmasin.

Bugun evdeyim.cok sıkıliyorum ya.simdi hamur yogurcam.borek yapcam.kocam gelince firina versin.bogaza sardim evde olunca

Bu arada benim ellerim sisiyo cok fena.uyusuyo ve susiyo.agrilarimi gectim artik bu el beni uyutmuyo.sanki parmaklarim kirilmis gibi.cok agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…