Canim selam evde giremiorum ne yazik ki.aksamlari esimin telefon undan giriyorum ancak. Sen de guzel haber ler alirsin inşallah pzt. Kib
Anam anam oyyyy.benim minnak beni emmiyorrralismis biberona emmedi 2 kere biberonla verdim oh keyfine dicek yok. Anne sutu alsinda ne yapayim biberonla veririm.dr da dedi zaten kaktir biberonu agzina doyur gitsin diye:)alem kadinmis dr umuzda:) bu arada iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.saatlerdir basinda oturup minigimi izliyorum:):):)
gùnaydin cicis anneler bizde birazdan kizimla bulusmaya gidecem insallah hersey yolundadir...
gùnaydin cicis anneler bizde birazdan kizimla bulusmaya gidecem insallah hersey yolundadir...
gnaydın kızlarrr
ve ben sol şiş bacağım sizi öpüyorrr
taubeciğim güzel haberlerle gel kuzummm
herkese günaydıııııııın, hamişler benim karnım aşağı inmiş karnımla göğüs arasında 4 parmak var bu bir hafta 10 güne doğururum demekmiş ay çok paniğim izne cuma ayrılcam yoksa daha mı erken bıraksam :18:yapıcaklarım vardı karnı aşağı inen varmı benim gibi
tatlım beninde karnım aşağıda bir haftadır.ben öğretmenim cuma izne ayrılıyorum ayın 27 sinde nasipse sezeryan olacağım
Günaydın güzel insanlar,
Ben de bugün kızımı görmeye gideceğim. İnş her şey yolundadır. Bütün gece rüyamda çocuklarla uğraştım. Ama ilk gördüğüm çocuk kendi kızımdu. Hastaneden getirmişiz beşiğine yatırıyordum:) oyyyy özledim kuzumu:)
bol bol tatlı ye gitmeden canım ben dün hafif aç karna gitmiştim kızım da uyuyormuş kalp atışları yavaş çıktı dr tatlı ye tekrar nst ye dedi:)
34+1 olduk. Donmedi oglusum. Yeri dar donemeyecek herhalde.. Degisik tavsiyeler var emekleme falan gibi. Doktorum sadece yuruyus ve sola yatmayi oneriyor.
Sizin denediginiz yontemler varmi?
NazliEdam Sabaha alinacak bebegim diyordun 6 gunluk olmus bile:) Evinede hosgelmis:)
Anam anam oyyyy.benim minnak beni emmiyorrralismis biberona emmedi 2 kere biberonla verdim oh keyfine dicek yok. Anne sutu alsinda ne yapayim biberonla veririm.dr da dedi zaten kaktir biberonu agzina doyur gitsin diye:)alem kadinmis dr umuzda:) bu arada iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.saatlerdir basinda oturup minigimi izliyorum:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?