2014 Şubat Anneleri

Anam anam oyyyy.benim minnak beni emmiyorrralismis biberona emmedi 2 kere biberonla verdim oh keyfine dicek yok. Anne sutu alsinda ne yapayim biberonla veririm.dr da dedi zaten kaktir biberonu agzina doyur gitsin diye:)alem kadinmis dr umuzda:) bu arada iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.saatlerdir basinda oturup minigimi izliyorum:):):)

Sonucta gene sütünü veriyosun canim olsun bunada sükür belki daha sonra alir sen genede arada memisle bulustur onu :)

Cok sukur Bir günü daha geride bıraktık. Lütfen kızım evimize gitmeyi bekle.okulların kapanmasını bekle.

Günaydiiiiinnn bugün erkenciyim görümcem kahvaltiya cagirdi 9 gibi gitcemde hadi dedim elimi kolumu sallaya sallaya gitmeyim bisey yapayim simdi o ismini vermedigim biseyi yapiyorum :)

günaydın cicişler erkenden uyandım gene artık pek uyku tutmuyor. perşembe gene oğluşumu görücem :)

herkese güzel bir gün diliyorum

herkese günaydıııııııın, hamişler benim karnım aşağı inmiş karnımla göğüs arasında 4 parmak var bu bir hafta 10 güne doğururum demekmiş ay çok paniğim izne cuma ayrılcam yoksa daha mı erken bıraksam :18:yapıcaklarım vardı karnı aşağı inen varmı benim gibi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn anneler ben geldim kızımı gördüm çok tatlı ya :) çatı muayenesi de hiç korkulacak bişey değilmiş bu arada

tatlım beninde karnım aşağıda bir haftadır.ben öğretmenim cuma izne ayrılıyorum ayın 27 sinde nasipse sezeryan olacağım

kızlar dün dr um dediki dış kısım birazcık dar çok dikişin olur ama onu da engellemek senin elinde neymiş efendim masaj yapcakmışım rahat olcakmışım ama olmuyo ki insan utanıyo zaten

Günaydın güzel insanlar,

Ben de bugün kızımı görmeye gideceğim. İnş her şey yolundadır. Bütün gece rüyamda çocuklarla uğraştım. Ama ilk gördüğüm çocuk kendi kızımdu. Hastaneden getirmişiz beşiğine yatırıyordum:) oyyyy özledim kuzumu:)

tatlım beninde karnım aşağıda bir haftadır.ben öğretmenim cuma izne ayrılıyorum ayın 27 sinde nasipse sezeryan olacağım

ayy artık ayrılalım izne tabi yaa yorulduk biraz dinlenmek iyi olcak Rabbim kurtarsın kolayca hepimizi inşallah canım aşağı inmesinde de vardır bi hikmet artık
sezeryanı sen mi istedin drmu önerdi? ben hala doğum şekli konusunda net değilim epidural sezeryan olan birini bulsam alıcam detayları

Günaydınnnnn bende şuan doktordayım birazdan miniğimi göreceğim inşallah sağlıklı sıhhatlidir kuzum:)

bol bol tatlı ye gitmeden canım ben dün hafif aç karna gitmiştim kızım da uyuyormuş kalp atışları yavaş çıktı dr tatlı ye tekrar nst ye dedi:)

bol bol tatlı ye gitmeden canım ben dün hafif aç karna gitmiştim kızım da uyuyormuş kalp atışları yavaş çıktı dr tatlı ye tekrar nst ye dedi:)

Bak sabah da reçel bal yedim. Hatta yanıma bi çikolata alıyordum. Sonra abartmayayım boş ver dedim kendime. Görüyor musun! Alsaymışım keşke. Bizimki de geçen sefer uyumuştu nst de:) bakalım bu sefer ne olacak?

öle yöntemler mi varmış çok şaşırdım eşimde diyo akşam hadi bakalım emekleme zmanııııııııııııııııııııııııııı yürü git be dedim kendimi taşımaya halim yok ben yürüdüğüme şükrediyorum bide emeklicem yani ay onu nerden duydun ya hiç duymamıştım yani şaşkınlıgımdan anlıcan üzere dönmesi için bişey yapmıyorum dua ediyorum sadece hayırlısı için kendimde çok heycanlı biriyim normal dogum istiyorum yaparım bu zmana kadarda çatır çatır dogururum diyodum ama benim huyum önce cesaretle atlayıp sonra gitgide bayılana kadar heycanlanan biriyim mesela araba kullanmaya çok hevesliyim ehliyette aldım gayette güzel kullanıyorum araba ya biniyorum harika herşey sonra gitgide bi heycan basıyo deliriyorum tansiyon düşüyo gözlerim akrarıyo çok fena oluyorum dogumdada öyle olursa tam dogururken bayılırsam felan nolcak korkuyorum sezeryan belki benim için hayırlıdır tamamen bayılıp uyandıgımda kızımı görmek bişmiyorum tabiki isteyerek sezeryan yapmam ama gerekirsede yaparım yani korkunun ecele faydası yok:18:

ohh ohh yirim onu ben canım yinede sen zorla ya sütünde geliyo ne güzel aranızdaki o güzel bağı kur zaten annesin sen daha iyi bilirsinde en büyük hayalim bebeğimin minik elinin gögsümde olması o minik agzı canımdan kanımdan ona can katışım çok güzel ya inşallah emer canım aranızdaki bağ içinde bence bu gerekli sadece besleme gözüyle bakma eminim ugraşıyosundur inşallah emer canım öpüyorum minigini fotorafını koyana ya bakalım erkenci cimcime nasıl bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…