sagolasın...arada kalmak cok zorrrecetede ılk uc ay gebelerde kullanılması sakıncalı olabılır tarzındaa bı ıbare var. kafam cok karıstı, yanıtın ıcın cok tesekkur ederım canımm
seni çok iyi anlıyorum bende çeşitli tedaviler sonucu ilkine kavuştum 2.süpriz oldu olmayan şey kendiliğinden oldu kısmet işte yeterki sağlıkla doğsunlar acılarını görmeyelim
oncelıkle merhaba bı sorum olacakk.. ıdrar yolu enfeksıyonum varmıs aıle hekımım soyledı augmentın adında bı antıbıyotık verdı, aslında ıdrarımda yanmam da var rahatsız olmuyo degılım, ama antıbıyotıgı ıcmeyede korktum kadın dogumcuya gıtmemede 3hafta var :/ sızlerde bı danısmak ıstedım.. tedırgınımm cokk..
ben korunmayi birakmadan once tonsilit olmustum 1000 lik aqumentin kullanmistim.iyilestikten sonra dr a sormustum.korunmayi birakitimmi tedirginim.korunmayi yine de birakiyimmi demistim.dr um sakincasi yok korunmayi birak.biz o ilaci gebelelikte bile veriyoruz demisti.
anladigim kadariyla baya rahatsiz durumdasin.kullanman gerekli sanirim.
ama ben de olsam icim rahat etmezdi kullanirken
bu arada bir arkadasimda idraryolu onfeksiyonu olup kullanmis,suan 6 aylik hamile problem yok.
bence dr una bir sekilde ulas onun fikrini al.
bu arada herkese tavsiyem sirkeli su ile o bolgeyi ara sira yikamak lazim.mantar riskine falan iyi gelir.
ben korunmayi birakmadan once tonsilit olmustum 1000 lik aqumentin kullanmistim.iyilestikten sonra dr a sormustum.korunmayi birakitimmi tedirginim.korunmayi yine de birakiyimmi demistim.dr um sakincasi yok korunmayi birak.biz o ilaci gebelelikte bile veriyoruz demisti.
anladigim kadariyla baya rahatsiz durumdasin.kullanman gerekli sanirim.
ama ben de olsam icim rahat etmezdi kullanirken
bu arada bir arkadasimda idraryolu onfeksiyonu olup kullanmis,suan 6 aylik hamile problem yok.
bence dr una bir sekilde ulas onun fikrini al.
bu arada herkese tavsiyem sirkeli su ile o bolgeyi ara sira yikamak lazim.mantar riskine falan iyi gelir.
kızlar
afedersiniz ama günlerdir tıkır yıkır çalışan bağırsak sistemim bugün greve girdi
bildiğiniz 1.5 kilo fazlam var dünden beri:)
karnım 5 aylık gebe karnı ki normalde hiç yoktu
şiştim gaz da var
okadarki akşam yemek yemek için acıkmam lazımdı ama yer yok acıkmıom da
bidahaki doktora gidişimde kabızlık için ilaç kesin isticem
yoksa perişan olcam.
bazımızda giren mideden geri dönüo
benim gibi bazısında da işte giren çıkmak bilmio
Merhaba arkadaşlar bu arada ben de bugun leke geldi kan ddgil amA cok korkuyorum
bu sabah ağlaya ağlaya yaptım yapamayıncada fena oluyo yaparkende fena oluyo yaptım zor yataga gittim sürüne sürüne ama sonra iyi oldum çok şükür rahatladım
benim sabah zor tuvaletimi yaptım yattım saat sekizdede progestanımı koydum fitil gb kullanıyorum ben günde 3 tane hiç kanama leke felan yoktu bu güne kadar kahvaltı felan yaptık tuvalete bi gittim leke gelmiş çok korkuyorum
Kızlar bisey sorcam aranızda CLEXANE VURULAN VAAR MI ? Dun 21. İgnemi vuruldum fakat iki gundur gobekten giremedi hele dun aksam bes kez yer degistim ilk kez boyle oldu batmıyorrrrrr ? Eski iyilesen yerin tam yanına yaptım baktım yarısı gırdı esım dayan az kaldı hadiii felan diyince birden zort diye iceri kactı hıc anlamıyorum neden boyle zorlanıyorum
AyrıcaBACAKTAN VURAN VAR MI ? Tam olarak ıc bacak mı neresi
oncelıkle merhaba bı sorum olacakk.. ıdrar yolu enfeksıyonum varmıs aıle hekımım soyledı augmentın adında bı antıbıyotık verdı, aslında ıdrarımda yanmam da var rahatsız olmuyo degılım, ama antıbıyotıgı ıcmeyede korktum kadın dogumcuya gıtmemede 3hafta var :/ sızlerde bı danısmak ıstedım.. tedırgınımm cokk..
bu sabah ağlaya ağlaya yaptım yapamayıncada fena oluyo yaparkende fena oluyo yaptım zor yataga gittim sürüne sürüne ama sonra iyi oldum çok şükür rahatladım
benim sabah zor tuvaletimi yaptım yattım saat sekizdede progestanımı koydum fitil gb kullanıyorum ben günde 3 tane hiç kanama leke felan yoktu bu güne kadar kahvaltı felan yaptık tuvalete bi gittim leke gelmiş çok korkuyorum
Ben fraxaparine kullanıyordum o da karından vurulurken bazen girmiyordu iğne ucuyla ilgili bir problem vardı o iğnede..göbeğe girerken aynen dediğin gibi oluyordu.. Göbeğini gevşek bırakarak batırmayı dene..
Gebelik kategorisi b canım bildiğim kadarıyla sen yine de muhakkak kadın doğum dr una danışarak kullan derim..
kızlar aranızda akşam olunca acaip bağırsak gazı sancısı çeken oluyomu
canım doktorum kabızlık hamilelikte istemediğimiz bir durum dedi ilaç verdi hergün kullanmıyorum ama çok zor durumda kalınca kullanıyorum bence sende doktoruna danış istersen
leke kahverengi mi kırmızı mı??
acaba tuvaletini yaparken çok mu zorladın kendini ondan da olabilir.. benim de 2 gün lekelenmem vardı sonra geçti doktor korkulacak bişey değil dedi progestan verdi günde 3 tane 100mg.. 2 günde geçti benimki hatta doktor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.. cinsel hayatımıza yaniçoğu hamilede oluyo bu lekelenme sanırım sen yine de doktoruna sor için rahat etsin moral çok önemli sakın moralini bozma
ben zorlada yapamıom ki
valla ilaç içtim banamısın demedi
zorlamak da istemiyoum kendimi bekşliyorum
o leke zorlamaktan arkadan gelmiş olabilir
eveet ben
çok az böle kahverengi bir iki damla kadar çok korktum psikolojik midir nedir daha akşam dedim eşime herkezin lekesş oluyomuş benim yok çok şükür bak olursa korkmayalım dedim oda aman olmasın dedi benim 2009da düşük olmuştu ama değerim 28 di yükseşmedi zaten adet günümde ögrendim akşamı kanama başlamıştı bildigin adet gb daha fazla kanama vardı o zman bu sadece leke ama korkuyo işte insan öyle bi sevinç havası bayram havası varki ailemde ödüm kopuyo çok korkuyorum rabbim hepimizi korusun
öğlen gelmişti bida gelmedi ben zaten günde 3 defa fitil gb vajinaya progestan koyuyorum hemen koydum yattım bide bugün balkonu filan yıkıcaktım yemek bile yapmadım allahım korusun bizi hepimizi bebeklerimize kavuştursun çok korkuyorum bida gelmez inşallah:18:
zorlamadım ama nasıl ter bastı kasıklarım belime bi agrı girdi ölüyorum sandım nasıl aglıyorum normal tuvalete girdim 10 dakka cıkmamadım zorlamadım hiç yaptım sonra emekliyerek cıktım tuvaletten yok geçmedi agrısı dedim gideyim klozete oturayım oturdum aglaya aglaya ordada yaptım yapar yapmaz agrım geçti sonra yattım agrım filan kalmadı ama o an zannettimki içim çıkıyo
bende 3 kere 100mg koyuyorum ögrendigimiz gü
nden beri koyuyorum ben 2 kutu bitirdim 16 gündür kulanıyorum biz bikere yaptım geçen hafta bugünde yapcaktık ilişki tuvalete gittim onu görünce yapmayalım dedim zaten hemen yattım :18: dün çok uzak biyere yürüdüm çok yoruldum düğüne gittim ne araba ne otobüs var oraya eşimde yoktu evde mecbur yürüdüm bide orda sandalyede otur kalk yine yürüyerek eve gel omu perişan etti beni bilmiyorumbida yürümem o kadar çok zaten bozmamaya çalışıyorum burda herkezin yaşamış olması içimi rahatlatıyo yarında gelirse ararım doktorumu daha cuma yeni gittik herşey normaldi gördük kalbinide gördük çok şükür herşey yolunda dedi doktorda rabbim korusun olcak oldumu elden ne gelir dua edelim birbirimize kucamıza almayıda nasipe tsin allah çok zor kavuştuk biz korkum o yüzden yoksa herkeze teselli verirdim bende oluyo kanamalar diye ama kendine gelince ufacık bi leke bile korktuyomuşş (
benim ablmın 6-7 aya kadar kanaması olmuştu yatmıştı hep allah korusun rabbim onun rızkını hayatını verdikten sonra biz yada doktor sadece vesile herşeye
canım yürüdüğün için olmuştur fazla yorulduğumda benimde oluyordur benim ki 1 hafta 10 gün kadar devam etti korkacak birşey yok yani kahverengiden korkmayın diyorlar
istersen iğne vuralım dedi ama vurdurmadım şu an bir sıkıntım yok çok şükür 6.haftam falandı kanamam bu arada
fazla yorma kendini
ben ilk bebeğimde hiç dikkat etmiyordum çok güveniyordum kendimde(
şimdi yatıyorum valla ne kadar naz kapris varsa yapıyorum eşime:)))))))
ewet cnmmm 84 lüyüm sen?
evet canım 84 lüyüm temmuz ayı sen? :) Çin takvimini neye göre baktın .1 yaş ekleyip bakıyorsn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?