2014 Şubat Anneleri

DostIar hadi uyanın bakaIım. Bugün güneş daha canIı doğdu sanki. Bu yüzden daha güzeI bir gün geçirmeniz diIeğiyIe.

ben henüz bacağa geçmedim ama bacaktan cep kısmındanmış.lini cebine koyarsınya ordan oluormuş. yani iç bacak değil dış bacak.

Allah'ım ne mucizeler gösteriyosun bizlere.. daha neler duyucaz bakalım.. inşallah eda'nın da böyle olur da bebiş birden kendini gösteriverir..

kırmızı kan her zaman için riskdir. progestan hatta proluton depot iğne kullandırırlar genelde. istersen başka bir dr a daha git. benim kanamam olmadığı halde ikisini de kullanıyorum. çünkü bu 4. gebeliğim. riskliyim yani.
dr unun dediği de iyiymiş düşecekse tabiki düşecek ama neden önlemimizi almayalım ki...
şu varki sağıksızsa progestana rağmen düşüyor, ama ya sağlıklıysa....

merhaba kızlar ben tatilden döndüm
en son 15 gün önce yazmıştım içten kesenin altında kanamam varmış dinlenmem lazımmış diye bol bol dinlendim ve tekrar kontrole gittiğimde kanama falan yoktu vücut emmiş kanı çok sağlıklı görünüyor herşey dedi şimdilik çok şükür herşey yolunda .
ama ben yemek yiyemiyorum hala tostla peynir karpuzla besleniyorum aşırı yanmam var ama oda geçicek inşallah .
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hepinize sağlıklı hamilelikler

QUOTE=iklim slm senine ayni haftadayiz benimde haftaya persembe terminim bebgimin kalp atisini duymadim Doktor ulrasalda gösterdi ama dinletmedi bebegin ne Kadar büyümüs kacinci hafta duydun bebeginin kalp atisini?

QUOTE=iklim slm senine ayni haftadayiz benimde haftaya persembe terminim bebgimin kalp atisini duymadim Doktor ulrasalda gösterdi ama dinletmedi bebegin ne Kadar büyümüs kacinci hafta duydun bebeginin kalp atisini?

canım benim doktorumda dinletmedi özellikle sesi kalbi tam gelişsin sonra dinleriz dedi bende çok duymak istiyorum ama doktoruma güvenip sabırla bekliyorum
7. haftada gördüm ilk kalp atışını geçen çarşamba tam 9 haftalıkken tekrar gördük ama duyamadık çok fazla ses göndermem lazım o yüzden dinletmiyorum dedi doktorum

kalp atışını baya erken duyduk burayada yazmıştım ama tam gununu unuttum valla şimdi :44:
bu arada bende duymadım ultrasonda gösterdi iyi makineleri olması gerek sanırım

oncelıkle merhaba bı sorum olacakk.. ıdrar yolu enfeksıyonum varmıs aıle hekımım soyledı augmentın adında bı antıbıyotık verdı, aslında ıdrarımda yanmam da var rahatsız olmuyo degılım, ama antıbıyotıgı ıcmeyede korktum kadın dogumcuya gıtmemede 3hafta var :/ sızlerde bı danısmak ıstedım.. tedırgınımm cokk..

bende 7 hafta sadece kalp atisini gördüm ultrasaldan lamba gibi yanip sönüyodu ama anlamadim benim doktorumda Kücük dedi tam gelisin dinletirim dedi Allah izin verirse haftaya persemde sabirla bekleyecegim rabbim sahlikla kucagimiza almayi nasip etsin.

geçmiş olsun isim olarak hatırlayamadım ama ilk kızımda bendede yanma vardı dr fitil tarzı bir ilaç vermişti mecbur kullandım ve çok iyi geldi kullanmak zorundayız çünkü o iltihap bebeğe zarar veriyor

canım sıkıntı yapma sakın ha görmüşsün ha duymuşsun inan aynı şey yeterki sağlıklı olsunlar

canım bak yazımı buldum 6+6da duymuşum aman görmüşüm

tesekkür ederim bastan okudum ama gözden kacirdim galiba.

altta yazımı paylaştım cnm

canım sıkıntı yapma sakın ha görmüşsün ha duymuşsun inan aynı şey yeterki sağlıklı olsunlar

evet haklisin ben 4 kere tüb bebk dendedik doktorlar normal yolla hamile kalamsin dediler rabbimin mucizesi sükürler olsun hamile kaldim o yüzden bu Kadar heycanliyim rabbime sükürler olsun allahin iziyle saglikla kucagimiza almayi nasip eder .aminn

sagolasın...arada kalmak cok zorr recetede ılk uc ay gebelerde kullanılması sakıncalı olabılır tarzındaa bı ıbare var. kafam cok karıstı, yanıtın ıcın cok tesekkur ederım canımm

seni çok iyi anlıyorum bende çeşitli tedaviler sonucu ilkine kavuştum 2.süpriz oldu olmayan şey kendiliğinden oldu kısmet işte yeterki sağlıkla doğsunlar acılarını görmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…