- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
- 163
Amiinn inşallah canım...Hayırlı haberini bekliycem canım...canim hayirlisi insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..sizleri cok özledim allah gönlünüze göre versin...dogum yaparsam sizlere haber veririm..insallah sende bize hamilelik müjdesini verirsin...
canım geçmiş olsunn.bende bu zamana kadar şişmee olmadıı.Selam kizlar....minislerini gorenler olmus.gozunuz aydin diyorum.
Nazliedam yavruna kavusmussun.seninde gozun aydin.Allahim bir dahaa hic ayirmasin.
Bugun evdeyim.cok sıkıliyorum ya.simdi hamur yogurcam.borek yapcam.kocam gelince firina versin.bogaza sardim evde olunca
Bu arada benim ellerim sisiyo cok fena.uyusuyo ve susiyo.agrilarimi gectim artik bu el beni uyutmuyo.sanki parmaklarim kirilmis gibi.cok agriyo
Kızlar dr bebeğime 2.277 dedi kilosu az kafası küçük dedi acaba kafası kanalamı girdi ki dedi ya dr görmesi lazım değil mi bide doğum tarihimi taa 1 marta attı:) şaka gibi
canım geçmiş olsunn.bende bu zamana kadar şişmee olmadıı.
kızlar çatı muayenesi olan var mı bişey danışmam lazım
kızlar çatı muayenesi olan var mı bişey danışmam lazım
Anam anam oyyyy.benim minnak beni emmiyorrralismis biberona emmedi 2 kere biberonla verdim oh keyfine dicek yok. Anne sutu alsinda ne yapayim biberonla veririm.dr da dedi zaten kaktir biberonu agzina doyur gitsin diye:)alem kadinmis dr umuzda:) bu arada iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.saatlerdir basinda oturup minigimi izliyorum:):):)
canım bende senin durumundayımmm bendee halen kızıma isim bulamadıkkk bu gidişlee isimsiz kalacakk..daha dogrusuu isim konusunda eşimle anlaşamıyoruzzzzzBugun cogu kisi bebislerini gormus ne guzel,herkesten guzel haberler aldik.
Nazliedam bebisine kavusmussun :))
Adally dogum tarihin belli olmus cok sevindim. Benim kizimda kismetse 30 ocak da tesrif edecek :)))
Kizlar bana bir akil verin nolur.. Kizima hala bir isim bulamadik. Kafamuzda bikac isim var ama hala duyunca iste bu diyecegim bir isim yok..((
Acilen isim onerilerinize ihtiyacim var. Kafam durmus gibi... Sekercide siparisler hazir, adam isim bekliyor :)))
Evet onerilerinizi bekliyorum. Optuk....
canım bende normal doğumdan çok korkuyorumm resmen eşimee yalvarıyorum sezaryan olayımmm eşim izin vermiyorrrrrrr...allah yardımcımız olsunnnnnn....annemle konuştum kızlar bana sen sezeryan ol dayanamazsın ağrılara ben kızımı tanıyorum diyo ya
canım gözün aydınnn ne güzel doğum tarihin belli olmuşş inşallah poyrazını sağ salim kucağına alırsınnnnn...31 Ocak sabah 8:30 da genel sezeryan ile bir aksilik olmadıkça (Allah korusun) Poyrazımıza kavuşuyoruz Allahın izniyle üstümden kocaman bir yük kalktı.Epidural istediğimi söyledim kilodan dolayı uyuşmaya bilirsin genel öneriyorum dedi ama yine de bakacak duruma göre 250 Gram daha alarak 3300 gram olmuş boyu aynı uzayamamış Haftaya son kontrol artık.Neden iki hafta geç değil mi dedim iyidir dursun biraz daha keyfi yerinde dedi şimdilik bizdrn haberler böyle.
Bugun cogu kisi bebislerini gormus ne guzel,herkesten guzel haberler aldik.
Nazliedam bebisine kavusmussun :))
Adally dogum tarihin belli olmus cok sevindim. Benim kizimda kismetse 30 ocak da tesrif edecek :)))
Kizlar bana bir akil verin nolur.. Kizima hala bir isim bulamadik. Kafamuzda bikac isim var ama hala duyunca iste bu diyecegim bir isim yok..((
Acilen isim onerilerinize ihtiyacim var. Kafam durmus gibi... Sekercide siparisler hazir, adam isim bekliyor :)))
Evet onerilerinizi bekliyorum. Optuk....
şubat anneliğinden ocak anneliğine dönüşen anneleri tebrik ederim. sağlıkla büyüsün bebekleriniz.
cumartesi kontrole gittik. bebek yan duruyor ve bu nedenle beni rahatsız ediyormuş. sancım filan da yok. zamanımız var suyu iyi. maaşallah 2800 gram çıktı 36. haftanın ilk gününde.
canımı sıkan bişeycik var. e bebek mağazalarınızı bilirsiniz. netten bübchen bebe bakım çantası sipariş ettik. 2 parça daha almıştık. diğerleri gelmiş ama bakım çantası kargoda çıkmamış. doğum adanada olacağı için kayınvalidemin adresini vermiştik. inşallah düzeltirler durumu yaaaasorun yaşayan oldu mu bu siteyle
anam benim gebelik tavvimine nolmuşkızlar sizi özledim ya nasılsınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?