2014 Şubat Anneleri

canim hayirlisi insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..sizleri cok özledim allah gönlünüze göre versin...dogum yaparsam sizlere haber veririm..insallah sende bize hamilelik müjdesini verirsin...
Amiinn inşallah canım...Hayırlı haberini bekliycem canım...

canım geçmiş olsunn.bende bu zamana kadar şişmee olmadıı.

Kızlar dr bebeğime 2.277 dedi kilosu az kafası küçük dedi acaba kafası kanalamı girdi ki dedi ya dr görmesi lazım değil mi bide doğum tarihimi taa 1 marta attı:) şaka gibi

35. haftanın sonunda benim bebeğimin kilosu da 2100 çıkmıştı ama doktor önemli değil dedi gelişimi iyi önemli olan o kilo zaten doğru çıkmayabilir demişti ben o haftadan beri vitamin balık hapı başladım bide süt içiorum sürekli bakalım bu hfta sonu tekrar gidicem ne diycek meraktayım, buarada iki doktora gidiorum ben bi tanesinin makinesi az çıkarıo kiloyu öbürü daha iyi makinelerdeki programlara ve bebeğin duruuna göre değişirmiş ölçümler çok da takılmamak lazım aslında ama annelik işte insna üzülüo kendimden biliorummm..

Ben de bugun kizimi gordum. Ilk kez yuzunu gosterdi. Renkli ultrason resmini daha yeni alabildim. 2900gr olmus. Doktor ince uzun bir bebek olacak dedi. Hic sancim cikmadi. Dogum kanalina da girmemis. Insallah zamanini bekler.cok tatli ya. Acayip heycan veriyor.allah isteyen herkese versin

Kuzum sen böyle yazdıkça çok seviniyorum inan maşallah size biberonda olsa kendi sütünü veriyorsa olsun varsın

31 Ocak sabah 8:30 da genel sezeryan ile bir aksilik olmadıkça (Allah korusun) Poyrazımıza kavuşuyoruz Allahın izniyle üstümden kocaman bir yük kalktı.Epidural istediğimi söyledim kilodan dolayı uyuşmaya bilirsin genel öneriyorum dedi ama yine de bakacak duruma göre 250 Gram daha alarak 3300 gram olmuş boyu aynı uzayamamış Haftaya son kontrol artık.Neden iki hafta geç değil mi dedim iyidir dursun biraz daha keyfi yerinde dedi şimdilik bizdrn haberler böyle.

Bugun cogu kisi bebislerini gormus ne guzel,herkesten guzel haberler aldik.
Nazliedam bebisine kavusmussun :))
Adally dogum tarihin belli olmus cok sevindim. Benim kizimda kismetse 30 ocak da tesrif edecek :)))

Kizlar bana bir akil verin nolur.. Kizima hala bir isim bulamadik. Kafamuzda bikac isim var ama hala duyunca iste bu diyecegim bir isim yok.. ((
Acilen isim onerilerinize ihtiyacim var. Kafam durmus gibi... Sekercide siparisler hazir, adam isim bekliyor :)))
Evet onerilerinizi bekliyorum. Optuk....

canım bende senin durumundayımmm bendee halen kızıma isim bulamadıkkk bu gidişlee isimsiz kalacakk..daha dogrusuu isim konusunda eşimle anlaşamıyoruzzzzz

annemle konuştum kızlar bana sen sezeryan ol dayanamazsın ağrılara ben kızımı tanıyorum diyo ya
canım bende normal doğumdan çok korkuyorumm resmen eşimee yalvarıyorum sezaryan olayımmm eşim izin vermiyorrrrrrr...allah yardımcımız olsunnnnnn....

canım gözün aydınnn ne güzel doğum tarihin belli olmuşş inşallah poyrazını sağ salim kucağına alırsınnnnn...

şubat anneliğinden ocak anneliğine dönüşen anneleri tebrik ederim. sağlıkla büyüsün bebekleriniz.
cumartesi kontrole gittik. bebek yan duruyor ve bu nedenle beni rahatsız ediyormuş. sancım filan da yok. zamanımız var suyu iyi. maaşallah 2800 gram çıktı 36. haftanın ilk gününde.

canımı sıkan bişeycik var. e bebek mağazalarınızı bilirsiniz. netten bübchen bebe bakım çantası sipariş ettik. 2 parça daha almıştık. diğerleri gelmiş ama bakım çantası kargoda çıkmamış. doğum adanada olacağı için kayınvalidemin adresini vermiştik. inşallah düzeltirler durumu yaaaa sorun yaşayan oldu mu bu siteyle

ben kızım olsaydı deren yada nehir koyacaktım iki ismide çok seviyorum birde şimal var ama deren en favorimm buarada bende erkek ismi istiyorum :) bizde hala karar veremedk kaynpeder ismi mevzususda var bizde birde ama yinede erkek isimi önerileri bekliyorummmm

Merhaba canim . adanada nerde yapacaksin dogumu.doktorun kim merak ettm.bende adanadayim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…