kızlar sizi özledim ya nasılsınız ???
Bende seni ozledim kiiyiyim ben kuzum sen nasılsın
Takvimin yerine geldi canimiyi çok şükür arada sancılanıyorum işte,
takvimime nolmuş onu anlamadım ya sana mesaj attım ayrıca
ben yineledim canım takvimiTakvimin yerine geldi canim
Aldim mesajini bu arada.tesekkurler.
Gözünüz aydın canım allah kavuştursun.31 Ocak sabah 8:30 da genel sezeryan ile bir aksilik olmadıkça (Allah korusun) Poyrazımıza kavuşuyoruz Allahın izniyle üstümden kocaman bir yük kalktı.Epidural istediğimi söyledim kilodan dolayı uyuşmaya bilirsin genel öneriyorum dedi ama yine de bakacak duruma göre 250 Gram daha alarak 3300 gram olmuş boyu aynı uzayamamış Haftaya son kontrol artık.Neden iki hafta geç değil mi dedim iyidir dursun biraz daha keyfi yerinde dedi şimdilik bizdrn haberler böyle.
Sen hangisini yapabileceğine inanıyorsan bence ondan yana ol canım. Herkes bir şey söyler.annemle konuştum kızlar bana sen sezeryan ol dayanamazsın ağrılara ben kızımı tanıyorum diyo ya
kızlar sizi özledim ya nasılsınız ???
, kızına maşallah canım gelişimine sevindimgün sayıyorum artık herkes gibi evdeyim işe gitmiyrum doğal olarak buraya giremiyorumMerhabalaar,
Biz de kızımı gördük geldik:) yine yüzünü pek göstermedi. Çok nazlı çıktı. Her şey yolundaymış çok şükür. 2500 gr olmuş. Doğum pozisyonundaymış da. Zaten 24. Haftadan beri başı aşağıdaydı. Öyle de kalmış. Kireçlenme ilerlemiş ama beslenmesi, hareketleri, kalp atışı falan her şeyi iyi. O nedenle artık haftalık takip edecek. Eğer tehlikeli bir durum olursa da suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Sezaryen demedi, o yüzden eşim de ben de pek sevindik:) bizden bu kadar haberler.
Gözünüz aydın canım allah kavuştursun.
Sen hangisini yapabileceğine inanıyorsan bence ondan yana ol canım. Herkes bir şey söyler.
Ben de seni özledim canım. Ben gayet iyiyim sen nasılsın?
canim hosgeldin bizde seni özledikk biz iyiyiz sen nasilsin..kızlar sizi özledim ya nasılsınız ???
canim masallah kizinaa bizim kizda hic yüzünü göstermedii ..Merhabalaar,
Biz de kızımı gördük geldik:) yine yüzünü pek göstermedi. Çok nazlı çıktı. Her şey yolundaymış çok şükür. 2500 gr olmuş. Doğum pozisyonundaymış da. Zaten 24. Haftadan beri başı aşağıdaydı. Öyle de kalmış. Kireçlenme ilerlemiş ama beslenmesi, hareketleri, kalp atışı falan her şeyi iyi. O nedenle artık haftalık takip edecek. Eğer tehlikeli bir durum olursa da suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Sezaryen demedi, o yüzden eşim de ben de pek sevindik:) bizden bu kadar haberler.
Gözünüz aydın canım allah kavuştursun.
Sen hangisini yapabileceğine inanıyorsan bence ondan yana ol canım. Herkes bir şey söyler.
Ben de seni özledim canım. Ben gayet iyiyim sen nasılsın?
Bugun gorus günümüz vardi az once geldik
Bebegim 2850 gr olmus ama az gecen hafta 2700 dü ,haftasi da bi hafta geriden geliyor
Doktor kan ve idrar istedi , idarda bakteri mi var diye, kiloyla veya haftayla ilgisi var mi bilmiyorum ama zaten idrarimda bakteri yani enfeksiyonum var dedim
Haftada iki kere gel dedi
Sezeryanim 27 ocakti onu 29 veya 30 ocak yapalim dedi
Onemli değil dedi tabi ama
Moralim bozuldu
Cunku iz de kendimizi salmistik, onceden guzel bi programimiz vardi simdi tek derdimiz karnimiz doysun,hamur isi, sekerli tuzlu yiyip duruyorum
Moralim cok bozukve bende de hata var
Bebegim 2850 gr olmus ama az gecen hafta 2700 dü ,haftasi da bi hafta geriden geliyor
Doktor kan ve idrar istedi , idarda bakteri mi var diye, kiloyla veya haftayla ilgisi var mi bilmiyorum ama zaten idrarimda bakteri yani enfeksiyonum var dedim
Moralim bozuldu
Cunku iz de kendimizi salmistik, onceden guzel bi programimiz vardi simdi tek derdimiz karnimiz doysun,hamur isi, sekerli tuzlu yiyip duruyorum
Bugun cogu kisi bebislerini gormus ne guzel,herkesten guzel haberler aldik.
Nazliedam bebisine kavusmussun :))
Adally dogum tarihin belli olmus cok sevindim. Benim kizimda kismetse 30 ocak da tesrif edecek :)))
Kizlar bana bir akil verin nolur.. Kizima hala bir isim bulamadik. Kafamuzda bikac isim var ama hala duyunca iste bu diyecegim bir isim yok..((
Acilen isim onerilerinize ihtiyacim var. Kafam durmus gibi... Sekercide siparisler hazir, adam isim bekliyor :)))
Evet onerilerinizi bekliyorum. Optuk....
Moralim bozuldu
canım bende senin durumundayımmm bendee halen kızıma isim bulamadıkkk bu gidişlee isimsiz kalacakk..daha dogrusuu isim konusunda eşimle anlaşamıyoruzzzzz
canım benim ilk doğumum 40+3 iken oldu ve oğlum 2830 gr doğdu..kiloya pek takılma..sağlıklı olsun yeter..içini ferah tut annesi..gayet iyi bebeğin maşallah..
Moralini bozma canim benim abimin kizi dogdu 2900 bugün dogum günü masallah hic bi sorunu olmadi 1 ayda topladi kendini topac gibi oldu
az değil ya kilosu 2900 le doğan çokda sağlıklı bebekler var dahada 3 hafta var nerdeyse alır 3000 üzerine çıkar bneim bebğim 35 de2100 çıktı ben ne yapayım ozaman ben dikkatli besleniorum aslında ama benim bebim de çok almıor daha gitmedim 35den beri doktora bu haftasonunu iple çekiorum kilosu için ama az çıkınca morali bozuluo insanın ama seninki .ok az deil bence iyi burdaki arkadşlarn bebişleri maşallah tombalak bizimkiler cılız kaldı onların yanında:)
, kızına maşallah canım gelişimine sevindimgün sayıyorum artık herkes gibi evdeyim işe gitmiyrum doğal olarak buraya giremiyorum
sende ne var ne yok
nolsun işte bende
canim hosgeldin bizde seni özledikk biz iyiyiz sen nasilsin..
canim masallah kizinaa bizim kizda hic yüzünü göstermedii ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?