2014 Şubat Anneleri

Temizlik gunumdu bugun yardımcı ablayla birlikte yapıyoruz ev tertemiz oldu ama bende bittim valla yoruluyorum artıkk yarında allah nasip ederse bende kızımı gorcem bakalım kaç kilo olmuş benim balıketli kızımm )

Merhabalaar,

Biz de kızımı gördük geldik:) yine yüzünü pek göstermedi. Çok nazlı çıktı. Her şey yolundaymış çok şükür. 2500 gr olmuş. Doğum pozisyonundaymış da. Zaten 24. Haftadan beri başı aşağıdaydı. Öyle de kalmış. Kireçlenme ilerlemiş ama beslenmesi, hareketleri, kalp atışı falan her şeyi iyi. O nedenle artık haftalık takip edecek. Eğer tehlikeli bir durum olursa da suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Sezaryen demedi, o yüzden eşim de ben de pek sevindik:) bizden bu kadar haberler.

Gözünüz aydın canım allah kavuştursun.

annemle konuştum kızlar bana sen sezeryan ol dayanamazsın ağrılara ben kızımı tanıyorum diyo ya
Sen hangisini yapabileceğine inanıyorsan bence ondan yana ol canım. Herkes bir şey söyler.

kızlar sizi özledim ya nasılsınız ???

Ben de seni özledim canım. Ben gayet iyiyim sen nasılsın?

, kızına maşallah canım gelişimine sevindimgün sayıyorum artık herkes gibi evdeyim işe gitmiyrum doğal olarak buraya giremiyorum
sende ne var ne yok

nolsun işte bende

kızlar sizi özledim ya nasılsınız ???
canim hosgeldin bizde seni özledikk biz iyiyiz sen nasilsin..

canim masallah kizinaa bizim kizda hic yüzünü göstermedii ..

Bugun gorus günümüz vardi az once geldik
Bebegim 2850 gr olmus ama az gecen hafta 2700 dü ,haftasi da bi hafta geriden geliyor
Doktor kan ve idrar istedi , idarda bakteri mi var diye, kiloyla veya haftayla ilgisi var mi bilmiyorum ama zaten idrarimda bakteri yani enfeksiyonum var dedim
Haftada iki kere gel dedi
Sezeryanim 27 ocakti onu 29 veya 30 ocak yapalim dedi
Onemli değil dedi tabi ama
Moralim bozuldu
Cunku iz de kendimizi salmistik, onceden guzel bi programimiz vardi simdi tek derdimiz karnimiz doysun,hamur isi, sekerli tuzlu yiyip duruyorum
Moralim cok bozukve bende de hata var

az değil ya kilosu 2900 le doğan çokda sağlıklı bebekler var dahada 3 hafta var nerdeyse alır 3000 üzerine çıkar bneim bebğim 35 de2100 çıktı ben ne yapayım ozaman ben dikkatli besleniorum aslında ama benim bebim de çok almıor daha gitmedim 35den beri doktora bu haftasonunu iple çekiorum kilosu için ama az çıkınca morali bozuluo insanın ama seninki .ok az deil bence iyi burdaki arkadşlarn bebişleri maşallah tombalak bizimkiler cılız kaldı onların yanında:)

canım benim ilk doğumum 40+3 iken oldu ve oğlum 2830 gr doğdu..kiloya pek takılma..sağlıklı olsun yeter..içini ferah tut annesi..gayet iyi bebeğin maşallah..

neler arasında kaldınız ki :) say biz oylayalım

burda karen koycak bi arkadaş o değişik ve hoşuma gitti mesela mira kulagıma hoş geliyo hımm başka serra , feyza, efsun çok hoşuma gidiyo ama sihir büyü demek sanırım anlamı başka bilmemki :26:

Moralini bozma canim benim abimin kizi dogdu 2900 bugün dogum günü masallah hic bi sorunu olmadi 1 ayda topladi kendini topac gibi oldu

canım bende senin durumundayımmm bendee halen kızıma isim bulamadıkkk bu gidişlee isimsiz kalacakk..daha dogrusuu isim konusunda eşimle anlaşamıyoruzzzzz

işin tuhaf yanı ben her ikisinden de çok korkuyorum hatta ödüm patlıyor ama hayırlısıartıları eksileri düşündüm normal biraz daha ağır bastı sonuçta doğum kolay bişey değil canımız yanacak çok yanacak hem de bunu kabullendim bir de ben çok sık bağırsak sorunu yaşarım sezeryanda ondan da korktum ya hemen tuvalete çıkamazsam falan diye ne kadar plan yaparsak yapalım o odaya girdikten sonra elimizden gelen hiç bir şey yok hepimiz Allah'a emanetiz inşallah

canım benim ilk doğumum 40+3 iken oldu ve oğlum 2830 gr doğdu..kiloya pek takılma..sağlıklı olsun yeter..içini ferah tut annesi..gayet iyi bebeğin maşallah..

Moralini bozma canim benim abimin kizi dogdu 2900 bugün dogum günü masallah hic bi sorunu olmadi 1 ayda topladi kendini topac gibi oldu

Tesekkurr ederim destekleriniz icin
Artik cumartesini beklicesss

, kızına maşallah canım gelişimine sevindimgün sayıyorum artık herkes gibi evdeyim işe gitmiyrum doğal olarak buraya giremiyorum
sende ne var ne yok
nolsun işte bende

Sağol canım. Herkes geri sayıma başladı artık:)
Ben de çok iyiydim aslında ama akşam kaza yaptık. Yolda giderken arkadan çarptılar çok korktum. Kemeri karnımın altından bağlamıştım allahtan. Sonrasında kızımı hıçkırık tuttu. Bi huzursuzlandı falan. Doktorumu aradım hemen, kanama, kasılma, sancı olursa gelin dedi. Galiba bu gece nöbet tutçaz iyi olsun da yavrum. Uykusuz kalırız nolcak.

canim hosgeldin bizde seni özledikk biz iyiyiz sen nasilsin..

canim masallah kizinaa bizim kizda hic yüzünü göstermedii ..

Yüz görümlüğü istiyorlar galiba:)

Gecmis olsun canim ya korkma bisey olmaz genede tetikte ol valla bizde ihtiyac olmadikca cikmiyoruz öyle gezelim edelim yok yani az caha dikkat etcez bakalim

Hepimiz geri sayıma başladık :) hemen gelse günü diyorum özledim ben oğlumu :)
Bi de kız ismi isteyen bir arkadaş olmuş bi kaç öneride ben vereyim eğer ilk bebeğinse ilkim olabilir :)
Deren,mira,ipek bu isimlerde benm çok hoşuma gidiyor eğer benm kızım olsaydı Nazlım olacaktı adı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…